خوب اگه بگیم که داستان تابلو میشه :دینقل قول:
یه سوال دارم . آلن چرا کابوس میبینه ؟ یعنی چه اتفاقی میوفته که کابوساش شروع میشه ؟
Printable View
خوب اگه بگیم که داستان تابلو میشه :دینقل قول:
یه سوال دارم . آلن چرا کابوس میبینه ؟ یعنی چه اتفاقی میوفته که کابوساش شروع میشه ؟
درود،
معلوم نیست کی واسه PC میآد؟
قرار نیست بیاد و انحصاری 360 هستنقل قول:
حد اقل فعلا
اگه هم منتظر port احتمالی هستی با همون درصد کم , روی بهار یا تابستان 90 حساب کن ( نظر شخصی )
بهتر که نیاد چه معنی داره؟؟؟ :دی مگه گاد اف وار برای pc میاد؟؟ بزار 360 چنتا بازی باحال داشته باشه
حرف های زیادی دارم ولی هیچ چیزی نمیگم چون یک سری منتظرن من حرف بزنن و تاپیک رو به فنا ببرن :31:نقل قول:
اگر به مایکروسافت باشه میاد :27:نقل قول:
پسر عجب جو وحشتناکی !
واقعا فوق العاده اس جوش
حال میده کلا آدم میره تو جو-ه بازی !
عب نداره داداشم حرفاتو بزن..مگه من اعتراض به امضام کردم جز اخطار چیزی نصیبم شد( کلا مملکت دهنتو میبندن ..چه برسه فروم که به خاطر امضا):20:نقل قول:
...اصلا تا خون در رگ ماست alan wake برای 360 ماست:31:
سلام و دورود بر ایرانیان منم این بازی رو 4 روز پیش تمومش کردم همه چیزش عالی ولی من هنوز به pc وفادارم این بازی برای رقابت به بازی هم سبک خودش یعنی havy rain اومده مثل kill zone که با gears of war مقایسه میشه من هفته آینده میرم Ps3 بخرم تا شاهکارهای این کنسول رو امتحان کنم
یعنی معلوم نیست واسه چی کابوس میبینه ؟ از همون اول بازی کابوس میبینه ؟نقل قول:
امروز بالاخره می خوام برم این شاهکار رو بخرم . ولی حیف که می دونم آخرش چی می شه :13:
حتما خواب نامزده شو میبینه ؟؟؟:27::27::27:نقل قول:
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
آقا مگه فیلم سینمایی هست که اخرو بدونی حال نده ..... بازی کن..حال کن...وحشت کن...و تمام کن...نقل قول:
دوستان دیشب رفتم Episode 2
خیلی باحال بود اهنگ اخر episode 1
یک مورد دیگه اول قسمت دوم بود که alan ته ریش نداشت قیاش یک جوری بود :31:
به نظر من با ته ریش خیلی بهتر بود :31:
آخر هر اپیزود یک آهنک فوقالعاده داره .نقل قول:
باید بشنوی تا بفهمی چی هستن .
سینا:
بزرگترین ضد حال رو خوردم.بازی اولش همونجایی که آلن بیدار میشه گیر یعنی کله کنسول گیر کرد.کسی میدونه چی کار کنم؟
البته کنسول درسته فقط آلن اینجوری میکنه تو فلش هم نصب کردم.
ممنون
احتمالا مشکل از بازیتونه دیگه یه نسخه دیگه امتحان کنید :8:نقل قول:
یعنی با اینکه نصب کردم بازم میتونه از دیسک باشه؟نقل قول:
احتمالا مشکل از بازیتونه دیگه یه نسخه دیگه امتحان کنید :8:
آره یه دیسک دیگه رو امتحان کن.......... .چون من این مشکلو با بازی گیرز2 هم داشتم که با تعویض دسک درست شد....... .نقل قول:
سلام پدرام جان آهنگ اپیزورده 1 و 2 خیلی باحالننقل قول:
دوستان دیشب رفتم Episode 2
خیلی باحال بود اهنگ اخر episode 1
من که حال کردم باهاشون :دی
یه مقدار از رمتو خالی کن اگر از رم استفاده میکنی (از رو تجربه گفتم واسه منم اینجوری شد اینکارو کردم ردیف شد)نقل قول:
بزرگترین ضد حال رو خوردم.بازی اولش همونجایی که آلن بیدار میشه گیر یعنی کله کنسول گیر کرد.کسی میدونه چی کار کنم؟
عجب اخری داشت !!!! نسخه دومش کسی نمیدونه کی قراره بیاد ؟
بدون ته ریش تیتیش مامانی میشه :دی پدرام :13: بشین یکسره تا اخرش برو این کارا چیه ؟؟ من میگم الن بیاد به خوابت تا تو خواب با اون حاج خانوم خفتت کنه :دینقل قول:
به نظر من با ته ریش خیلی بهتر بود
سروش جان یه توضیحی میدی؟ منظورت حافظه ی داخلیه 360 هست؟ اگه آره ماله من نصفش پره.تا جایی که تونستم خالی کردم.ولی بازم درست نشد یه راهنمایی بده.نقل قول:
یه مقدار از رمتو خالی کن اگر از رم استفاده میکنی (از رو تجربه گفتم واسه منم اینجوری شد اینکارو کردم ردیف شد)
ممنون
ویرایش: دوستان زنگ زدم به اونجایی که بازیو ازش خریدم میگه باید فریمور دستگاه رو آپدیت کنم یعنی میتونه از اون باشه؟
والا نمیدونم کدومتون این پست رو دادین ولی حدس میزنم شما باشی محمد جاننقل قول:
به علت تداخل و تراکم زندگی و سریال و فیلم و بازی های دیگه اینطوری شده
اکثرا شب ها 2 به بعد با headphone بازی میکنم که اصلا نمیفهمم دورم چه خبره :31:
ولی خودمونیما این درگیری هاش عصبی کننده میشه گاهی اوقات
خودش تو صفحه loading مینویسه گاهی بهتره فرار کنید به سمت نور تا بجنگید با همه دشمن ها
ولی مگه میگذارن این کار رو بکنی
alan که 3 سوته خسته میشه و اونا هم انگار سوار ماشین باشن بلافاصله میرسن و تند تند میزنن :31:
جا خالی دادن هاش هم که قربونش بشم :31:
نه بابا به firmware چه ارتباطی دارهنقل قول:
مگه LT نریختی ؟
من 90 درصد مطمنم از dVD بازی هست
قسمت دوم پست رو سینا بود :دی
اما اون قسمت مربوط به خودت رو من بودم :دی
در ظمن سینا من که گفتم بهت از dvd هست چرا باور نمیکنی :دی ؟؟
اقا چی شد واسه pc هم هست؟؟؟پست اول که نوشته ایکس 360 و پی سی.
یعنی واقعا اومده یا پست اپدیت نشده؟؟؟؟
فعلا خبري در مورد نسخه ي پي سي نيست.اول قرار بود براي پي سي هم بياد اما فعلا انحصاري Xbox 360 هست.نقل قول:
p30world جای معتبری نیست. از منابع خارجی مثل wikipedia که مرتب به روز رسانی می شند، استفاده کنید.نقل قول:
اقا چی شد واسه pc هم هست؟؟؟پست اول که نوشته ایکس 360 و پی سی.
یعنی واقعا اومده یا پست اپدیت نشده؟؟؟؟
این بازی رو پریروز خریدم .
شروع بازی طوفانی بود ! گرافیک فوق العاده و همراه گیم پلی عالی هیجان بازی رو چندین برابر می کرد . صداگذاری عالی و ترسناک کار شده . چندین جای بازی واقعا ترسیدم . ولی بیشتر از ترس هیجان بود که با بازی همراه بود . ترکیب چراغ قوه با تفنگ برای کشتن دشمنان واقعا عالی بود ولی حیف که سیستم نشانه گیری کمی بد هستش .
زمین خوردن های ALAN عالی و شبیه به Uncharted هستش .
نقاط + :
گرافیک خوب و عالی در شب - نورپردازی عالی هم در شب و هم در صبح - گیم پلی هیجانی و ترسناک - وجود نو آوری در گیم پلی - داستان عالی - استفاده خوب و به جای سیستم دکمه زنی - صحنه های سینمایی عالی - دمو های CG عالی - دوربین مناسب - صدا گذاری دیوانه کننده
نقاط - :
بافت های اشیا در صبح واقعا در سطح پایینی قرار گرفته - کپی برداری دشمنان از RE5 - کم بودن جزییات شخصیت های اصلی و فرعی بازی به جز ALAN و Alice - بار گذاری های طولانی حتی با نصب بازی روی HARD
گرافیک : 9 گیم پلی : 9 صدا گذاری و موسیقی : 10 داستان: 10 هیجان و ترس : 10
دبشب ساعت 3 دوباره بازی ادامه دادم
رسیدم episode 3
اتمام همین 2 تا episode کافی بود تا به عظمت بازی از هر فاکتور پی ببرم
خط داستانی و نحوه بیان داستان فوق العادست
گرافیک و صدا گذاری که اصلا در حد تعریف نمیگنجه
ترس و اتمسفر تاریک و سنگین با gameplay قوی بازی همه جوره تکمیل کرده بازی رو
اهنگ اخر episode دوم هم عالی بود
من دارم سعی میکنم همه achieve ها رو بگیرم
کسی نمیدونه لینک این اهنگ هاش کجا هست برای دانلود ؟
پدرام کاملا باهات موافقم.خدارو شکر که بازیه من درست شد.فقط در یک کلام میشه گفت عالیه.دیگه تو RE اصلا ترسی وجود نداشت اما اعتراف میکنم واقعا تو این ترسیدمنقل قول:
دبشب ساعت 3 دوباره بازی ادامه دادم
رسیدم episode 3
اتمام همین 2 تا episode کافی بود تا به عظمت بازی از هر فاکتور پی ببرم
خط داستانی و نحوه بیان داستان فوق العادست
گرافیک و صدا گذاری که اصلا در حد تعریف نمیگنجه
ترس و اتمسفر تاریک و سنگین با gameplay قوی بازی همه جوره تکمیل کرده بازی رو
اهنگ اخر episode دوم هم عالی بود
من دارم سعی میکنم همه achieve ها رو بگیرم
کسی نمیدونه لینک این اهنگ هاش کجا هست برای دانلود ؟
کاربر atheistboy! شما فقط کافی بود می گفتین پست اول به روز نشده و خبری از نسخه پی سی فعلا نیست! اینکه گفتین "p30world جای معتبری نیست" اصلا جمله قشنگی نبود. عملا فعالیت خودتون و بقیه رو هم پایین میارین. این حق رو میدم که کاربرا از این صحبتتون شاکی باشن.نقل قول:
از اینکه شما و دیگران رو رنجوندم، پوزش می خوام.
اما این اولین بار نیست که یه نفر با دیدن پست های اول Update نشده، اطلاعات اشتباه دریافت می کنه. ( بخصوص در این تایپیک )
معتبر نبودن هم توهین نیست. به معنی غلط بودن هم نیست. بلکه به معنی اینه که صحت اطلاعات تضمین شده نیست. نه تنها P30world بلکه انجمن های دیگه هم همین طورند.
پس اینکه p30world جای معتبری نیست ( برای دریافت اطلاعات بازی )، درسته قشنگ نیست، ولی از نظر من حقیقت داره!
شرمنده ! به خاطره هومن جان سره اون پست جواب ندادم اما دیگه نمیشه .....نقل قول:
پس اینکه p30world جای معتبری نیست ( برای دریافت اطلاعات بازی )، درسته قشنگ نیست، ولی از نظر من حقیقت داره
این همه تاپیک برای بازیها , اخباره بازیها , معرفی بازیها ....( البته با منبع معتبر )
که سعی میکنیم اطلاعات توش بریزیم و خیلی از بچه ها هم ترجمه هایی قرار میدن ...
با یک حرف همشون میره زیره آب ! واقعا چه ادمهای بی معرفتی پیدا میشن ! شما اگه مشکلی دارین با این مساله قرار نیست به هم توهین کنین...در هر صورت خودتون رو نشون دادین ....
محمد
نقل قول:
من اين چند تا رو پيدا كردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alan Wake Main Theme (Soundtrack)f
کد:http://www.4shared.com/audio/U8Q1ltUU/Alan_Wake_Main_Theme__Soundtra.htm
Alan Wake Soundtrack- Poets of the Fall - War
کد:http://www.4shared.com/audio/bELnAouI/Alan_Wake_Soundtrack-_Poets_of.htm
Alan Wake Soundtrack- Old Gods Of Asgard - Children of the Elder God
کد:http://www.4shared.com/audio/sYHiZaJi/Alan_Wake_Soundtrack-_Old_Gods.htm
Alan Wake Soundtrack - -Haunted- by Poe
کد:http://www.4shared.com/audio/C1AP-kBR/Alan_Wake_Soundtrack_-_-Haunte.htm
سینا:
باور کنید زیادی ترسناکه.الان داشتم بازی میکردم 5-6 تا سکته زدم.یهو بی معرفتا ظاهر میشن با تبر میکوبن تو سرت.ای بابا.دی:
سینا
تا اونجا که میدونم فقط یا فرار یا جاخالی با همون دکمه..اما وایسا مثل مرد بجنگ..نقل قول:
.خدایی رو نایتمر مگه اینها میمیرن!!!!!!!!!!!!!!!!
چه آهنگ های قشنگی بازی داره. خیلی از آهنگای بازی خوشم اومده.نقل قول:
راستی یه سری ها هم مث اینکه دوس دارن تاپیکو بهم بریزن. نمی دونم این چیزا چه ربطی به اینجا داره:rolleye:
سلام
مقداری پست پاک شد... یه عده پست هایی بودن که باید پاک میشدن و بقی پست های مربوط به اونا بودن!
مورد دوم هم اینکه اینقدر اسپم ندین... نه این تاپیک بلکه همه تاپیکا...حالا درسته پستای اسپم پاک نمیشن ولی شما هم رعایت کنید
ممنون :)
یکی می شه توضیح بده آخر بازی چی شد و سر کارکتر چی اومد ؟
آخرش یکم گنگ بود . !!!
ایشالا تو قسمت بعدی معلوم میشه :دینقل قول:
یکی می شه توضیح بده آخر بازی چی شد و سر کارکتر چی اومد ؟
اگر قرار بو بیادالان این تاپیک داشت میترکیدنقل قول: