آموزش تصويري پورت فوروارد port forwarding
با اجازه از اساتيد محترم (آقا پيمان و آقا رضا و ....) و با تشكر از راهنمائيهاي آقا رضا( xdvbxkaomx) اينهم آموزش تصويري پورت فوروارد port forwarding:
---------------------------------------------------------------------------------------
فرض:
1- روتور مورد استفاده symphony sy800cميباشد.
2- نرم افزار تورنت مورد استفاده Utorrent ميباشد.
3- آي پي شما 192.168.1.7 ميباشد.
4- پورت مورد استفاده 57077 است.
---------------------------------------------------------------------------------------
مراحل:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور
توضيحات:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add program.. آدرس نرم افزار را در محل اجراي آن وارد كنيد. البته موقع نصب اكثر نرم افزار ها در مورد اضافه نمودن آنها به فايروال ويندوز از شما سوال ميشود كه بايد تاييد كنيد. و خودبخود نرم افزار به اين قسمت اضافه ميشود
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add port.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده را طبق شكل وارد كنيد.
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/advance/setting/service/add.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده و آي پي خودتان را طبق شكل وارد كنيد. در قسمت advance بخش مربوط به اينترنت را انتخاب كنيد ( NET براي ارتباط بدون شبكه يا workgroup براي شبكه هاي داخلي) و setting را بزنيد
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور
برای ورود به تنظیمات روتور آی پی 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 را در اینترنت اکسپلورر وارد نمایید و بعد از وارد نمودن یوزر نیم و پسورد وارد تنظیمات روتور میشود. در اكثر روتور ها در بخش NAT اين تنظيمات وجود دارد براي مثال روتور symphony sy800c بدين شكل است:
در ضمن براي تكميل اطلاعات حتما به اين پست (تهيه شده توسط آقا رضاي گل) سر بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
اميدوارم چراغ يوتورنتتون سبز بشه
دوستان اشکالاتمشاهده شده در این پست رابه من pm بزنن تا مطلب رو اصلاح و تكميل كنم ضمنا اگه کسی از تنظیمات روتور های دیگه عکس داره آپلود کنه و آدرسش رو pm بزنه تا من بذارم تو پست. فکر کنم اینکه همه موارد مربوط به یک موضوع یکجا باشه برای مراجعه کنندگان راحت تره.
همیشه سبز باشيد
کمک برای استفاده از تورنت
با سلام
من خیلی از نرم افزار ها رو برای دانلود از تورنت امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نمی داد آخر با اپرا سعی کردم اما اونهم در هنگام تست پورت میگه پورت خاموشه
از یکی پرسیدم میگه چون از لن استفاده می کنم برای اتصال به اینترنت آی پی معتبر نداری تا سایتها به تو اجازه دانلود بدن . می خواستم بدانم سایر دوستانی هم که از طریق لن متصل هستند بخصوص تو دانشگاه با این مشکل برخورد کردن یا نه
واینکه راه حلی داره این موضوع یا نه
با تشکر