دوست عزیز اگر منظورت این است که این شکل کجا هست روی آیکن Computer روی دسکتاپ راست کلیک کن و گزینه Properties رانقل قول:
انتخاب کن.
Printable View
دوست عزیز اگر منظورت این است که این شکل کجا هست روی آیکن Computer روی دسکتاپ راست کلیک کن و گزینه Properties رانقل قول:
انتخاب کن.
من درایور کارت صدا برای mainboard asus p4p800se رو می خواستم
از منزل هم امکان دانلود با حجم بالا رو ندارم اگر ممکنه یه لینکی ازش بگذارید
کسی میدونه دریور کدوم مودم برای ویستای 64 بیتی عرضه شده و خوب کار میکنه؟
کسی روی ویستای 64 بیتی با مودم اینترنال تونسته به اینترنت وصل شه اگه آره با چه مودمی؟
واینکه برای مودم گیگا بایت درایور ویستای 64 بیتی ارائه شده یا نه؟
کسی میدونه درایور کدوم مودم برای ویستای 64 بیتی عرضه شده و خوب کار میکنه؟
کسی روی ویستای 64 بیتی با مودم اینترنال تونسته به اینترنت وصل شه اگه آره با چه مودمی؟
واینکه برای مودم گیگا بایت درایور ویستای 64 بیتی ارائه شده یا نه؟
سلام دوست خوبم نه کرکش این طوری نبود فقط عکس کرملین بود که روش کلیک کردم کرک شد و 3 روز تبدیل به اکتیو شد شرمنده نتونستم پیدا کنم حتی گوگل سرچ دستکاپ رو هم نصب کردم اونم برام پیدا نکردنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ببخشید که دیر جواب دادم.
اون سریالها واقعیتش خودمم نمیدونم برای چیه . بدون اونا هم ویندوز اکتیو میشه. احتمالا او بعضی سیستمها بعذ از نصب کرک ازتون سریال میخواد که اونا رو میزنید.
در ضمن چیز خاصی رو نباید غیر فعال کنید فقط user administrator هست که موقع هر کاری سوال میپرسه و بهتره که غیر فعال بشه.
آقا رضا خیالی نیست. خودتو عشقه:46:نقل قول:
من مودم وكارت صدا را نمتوانم نصب كنم
كارت صدا من c-media high definition audio deviceهست
driver ver 5.12.1.8
c-media high definition audio deviceهست مدل كارت صدا من
5.12.1.8
تشخيص ويستا ريتيل از rtm؟؟؟؟
در قسمت system properties مینویسه .
ریتیل از ار تی ام خیلی بهتره .
ممنون.اين مشكل را هم بگم شايد فرجي شد.من درايو c كه xp بود را فرمت كردم و xp جديد نصب كردم.حالا بوت ويستا پريده.راه حل؟
وقتی ویندوز دوم رو نصب میکنی فایل مربوط به بوت در درایو c قرار میگیره .نقل قول:
وقتی فرمتش کنی پاک میشه دیگه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اين درسته.ولي حالا چه كار كنم تا بوت بشه؟راه حل هاي زيادي داره مثلا نرم افزار و ... ولي من آشنايي ندارم به اين مبحث
سلام خدمت دوستان عزیز
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم.میخوام مطمئن شم که نسخه ی نهایی و Retail اون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من میدونم شماره نسخه نهایی ویندوز ویستا همینه...
ولی به نظر خودم،ویندوزم نسخه ی RTM هست،چون یکم زودتر خریدمش..
حالا سوالی از دوستان دارم اینه که چه طور میشه به طور کامل فهمید که از کدوم نسخه دارم استفاده میکنم؟
--------------------------
یه سوال دیگه:
سی پی یو من: 2.4
رم: 512
گرافیک: 256
هارد دیسک: 80GB
درست؟ اما امتیازی که ویندوز به من میده 1.0 هست؛ به نظر شما کم نیست؟
ممنون.
کاوه.
نقل قول:
نوشته شده توسط Pedram_ashena
شما در Run اول تایپ کنید cmd بعد در محیط داس تایپ کنید: SLMGR -dlv ( دقیقا همین رو کپی کن ) چند ثانیه صبر کن windows script host میاد. اگه ورژن ویستا 6.0.6000.16386 بود ویستای شما retail یا همون نهایی هست ولی اگه 6.0.6000 تنها بود Rtm استفاده میکنی.نقل قول:
در مورد سوال دوم کاوه عزیز هم باید بگم من احتمال میدم شما cpu پائینی دارید چون سیستم من هم مشخصات سیستم شما رو داره و فقط cpu من 3.2 هست که امتیاز 2.3 رو بهم داده.
موفق باشید.
مرسی دوست من ... :20:
ممنون razel
هنوز فردي براي بوت ويستا كه پريده نظري ندارد؟؟
سلامنقل قول:
خوب اونطور که من متوجه شدم شما قبلا اول xp رو نصب کردیدو بعد ویستا رو در درایو d نصب کردید. در این حالت ویندوز اول به عنوان ویندوز اصلی شناخته میشه و ویندوز ثانوی بر اساس اون نصب میشه. نه تنها ویستا بلکه شما هر ویندوزی در سایر درایوها داشتید با فرمت شدن ویندوز اصلی از کار خواهد افتاد که به نظر من راهی غیر از نصب دوباره ویندوز دوم وجود نداره.
این مشکل شما من رو یاد مطلب جالبی انداخت که تو یکی از فرومهای ایرانی دیدم .
این یک روش برای بوت ویستا و xp در کنار هم بود که برعکس مشکل شماست. یعنی بعد از نصب ویستا xp بوت نمی شه.
من خودم امتحان نکردم ولی عین مطلب رو اینجا میذارم شاید به درد شما و سایر دوستان خورد:
__________________________________________________ __________________________________
مشکل: بعد از نصب ویستا دیگه xp بوت نمیشه!
راه حل
رفع این مشکل یکمی دردسر داره (البته نه برای حرفه ای ها)
من خودم یکی دو ساعت گشتم تا این راه حل رو پیدا کردم. نمیدونم شاید راه حل ساده تری هم باشه. اما فعلا من همین یه راه رو بلدم که میخوام بهتون یاد بدم
مرحله 1
ابتدا به 3 تا فایل
boot.ini
NTDETECT.COM
ntldr
نیاز داریم. ممکنه بعضی از دوستان(مثل من) ویستا رو روی پارتیشن اولیه نصب کرده باشن و الان به این 3 تا فایل دسترسی نداشته باشن.
این فایل ها رو میتونید از لینک زیر بگیرین.
نکته:
فایل boot.ini را باید ویرایش کنید. این فایل رو با نوت پد باز کنید. متن داخلیش اینه
[boot loader]اگه ویندوز xp داخل درایو C نصبه اون 2 تا عددی که با رنگ آبی مشخص شده رو به 1 تغییر بدید. اگه روی D نصبه همون 2 باید باشه. اگه روی E نصبه بکنیدش 3...
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
خوب. حالا این 3 فایل رو کپی کنید داخل C
مرحله 2
از آدرس زیر Command Prompt رو اجرا کنید
Start/ All Programs/ Accessories/ Rigth Click on Command Prompt/ Run as administrator
4 دستور زیر رو به ترتیپ در خط فرمان کپی کنید و دکمه اینتر رو فشار دهید
bcdedit /create {legacy} /d “Windows_XP”
bcdedit /set {legacy} device boot
bcdedit /set {legacy} path \ntldr
bcdedit /displayorder {legacy} /addlast
بعد از ریست کردن کامپیوتر میتوانید ویندوز Xp یا ویستا را جهت بوت شدن انتخاب کنی
سلام
من ویندوز ویستا دارم . قبلاً ایکس پی داشتم . الان هیچ یک از بازی ها روی ویستا نصب نمی شود . یکی از دوستان
گفت که با یک نرم افزار خاص می تونی این مشکل ویستا را برطرف کنی .
حالا خواهش می کنم اگر نرم افزار یا راهی برای نصب بازی روی ویستا سراغ دارید ، معرفی کنید .
با تشکر
خوب من در درایو c وین xp داشتم در d ویستا.به دلایلی c را فرمت کردم دوباره نصب کردم.بعد از ریستارت مستقیم به xp میرفت و بوت ویستا پریده بود.بنا به پیشنهاد دوستی.dvd vista را گذاشتم و ریکاوری کردم.
حالا بوت ویستا آمد ولی بوت xp پرید.مجددا طبق فرمایش دوست razel عمل کردم و بوت xp را هم درست کردم.
همین.کمک نمیخوام گفتم شما هم یاد بگیرید.
هنوز dll فارسی برای ویستا نیامده که جای پ و ژ درست بشه؟؟
گزینه گیم ویستا را که میزنم اسامی بازیها میاید و با کلیک روی اسامی ولی بازی نمیاد .فقط پوشه خالی گیم را نشان میده
جه جوري مي تونم هارد رو تو ويندوز ويستاpartition بندي كنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز
این کار بسیار راحت و آسونه
شما فقط کافیه روی my computer کلیک راست کرده و گزینه manage رو انتخاب و از اونجا هم گزینه disk management رو انتخاب کرده و کار ÷ارتیشن بندی رو انجام بدی
همین :31:
اگه کافی نبود بگو تا بیشتر راهنمایی کنم:20: :46:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
کاش زودتر این مشکل پیدا کرده بودی تا من از راهنمایی دوستانه شما استفاده کرده بودم
من مجبور شدم دوباره ویستا نصب کنم و با این اینترنت گازوئیلی دوباره ویندوزم رو آپدیت کنم
حالا اگه توضیحات دوستان رو کامل بیاری ممنون می شم
با تشکر
baharan_2122:31:
ريكاوري كه توضيح نياز نداره.در مورد بوت xp هم چند تا پست بالاتر توضيح دادند:46:نقل قول:
من ويندوز ويستا را نصب كردم اما كارت مودم وكارت صدا نصب نميشه
C-MEDIA CMI9880L AUDIO DRIVERكارت صدا
AUDIO DRIVER VERSION 5.12.01.0008.62(64
model p5ad2-e مادربورد
VERSION 0204
chipset l925xe
bios size 512k
bios type aml
من ويندوز ويستا را نصب كردم اما كارت مودم وكارت صدا نصب نميشه
C-MEDIA CMI9880L AUDIO DRIVERكارت صدا
AUDIO DRIVER VERSION 5.12.01.0008.62(64
model p5ad2-e مادربورد
VERSION 0204
chipset l925xe
bios size 512k
bios type aml
سلام
اولتیمیت بهتره یا هوم ادیشن؟
الان من اولتیمیت دارم خیلی کم باهاش مشکل دارم. به نظر من بهترینه.
کدوم ادیشن ویستا از اولتیمیت بهتره؟
سلامنقل قول:
من این راه رو قبلا رفتم فقط یک مشکل دارم که اینجوری پارتیشن بندی نمیشه
پارتیشن رو شرینک میکنم بعد یک پارتیشن که unallocated هست ایجاد میشه بعد new simple volume رو انتخاب میکنم
تا قسمت format partition جلو میره وقتی که گزینه finish رو میزنم این ارور رو میده
there is not enough space available on the disk to complete this operation
قبلا با پارتیشن مجیک راحت پارتیشن بندی میکردم ولی الان پارتیشن مجیک رو ویستا نصب نمیشه
برای پارتیشن بندی در ایکس پی عمل کنید
اين كه معلومه كدوم بهتره اولتیمیت بهترين نسخه ويندوز ويستا هستش و بالاترين از اين بهترم نيستنقل قول:
سلام
اولتیمیت بهتره یا هوم ادیشن؟
الان من اولتیمیت دارم خیلی کم باهاش مشکل دارم. به نظر من بهترینه.
کدوم ادیشن ویستا از اولتیمیت بهتره؟
سلام خوبی مادربورد منم p5ad2-e هست و به راحتی روش ویستا نصب کردم اگر کمی همین تاپیک رو جستجو کنی میبینی که چطور مشکلم رو رفع کردمنقل قول:
البته الان که اینو مینویسم همراه سایر دوستان تو فروم cmedia یک نامه رو به cmedia نوشتیم که در ان درخواست دراور ویستا رو کردیم و تا حالا 555 امضا جمع شده اگر دوست داشته باشی شما هم برو انجا امضاش کن
البته تا این لحظه درایور های مختلفی توسط برخی اشخاص ساخته شده که کار میکنه من تو خونه دو تا درایور مربوط به cmedia رو دارم کافی تو اینترنت cmedia+vista driver رو جستجو کنی مطمین باش براحتی مشکلت رفع میشه اکثر انها به صورت فایل زیپ هستند و در حدود 8 مگابایت هم حجمشون هست اگر پیدا نکردی من برات اپلود میکنم البته بعد از 24 خرداد چون تا انزمان من دسترسی به کامپوتر خودمو ندارم
برای رفع مشکلت این کارو بکن
1=ابتدا درایور کارت صوتی خودتو از cd مادربوردت در جای کپی کن بعد در ویستا برو به دیوس منجر و کارت صوتی خودتو که روش علامت زرد رنگ هست پیداش کن سپس روش کلیک راست کرده اپدیت درایور رو انتخاب کن و ادرس درایور خودتو بده ببین مشکلت حل شد یا نه
2=اگر مشکلت حل نشد باید همانطور که گفتم درایور های موجود رو با جستجو پیدا کرده بعد مثل بالا اگر عمل کنی حتما مشکلت رفع میشه
3=اگر هم دوست داری شما هم در سایت زیر که جمع اوری امضا برای cmedis دراور ویستا است برو امضا کن
سلام
من ویندوز اکس پی رو برای بازی داشتم اذیتم میکرد دوباره نصبش کردم و مثل اینکه شرکتهای تولید کننده ی ویندوز ویستا و اکس پی سخت در رقابت تجاری با هم غرق شدن منوی سلکت ویندوز ویستا نمیاد.
چیکار کنم؟
پس از 4 ماه داشتن ویستا دیگه واقعا حالم ازش بهم خورد اصلا به درد نمیخوره
من که ازش راضیم . حتما سیستم شما قدیمیهنقل قول:
نه اتفاقا
cpu 3500
graphic 256
ram 2
شما چقدر وقته داری؟
همه مربوط به سيستم قديمي نميشه نمي دونم اصلا با سخت افزار من جور نيست چوريه كه با 1 يگ رم هم هنگ داره هنگام لود شدن ويندوز ميبيني گير كرد بايد ريست كني دو تا برنامه رو اجرا ميكني ميبيني كم آورد نمي دونم دليلش چيهنقل قول:
من که ازش راضیم . حتما سیستم شما قدیمیه
خوب این به برنامه هایی که اجرا می کن هم مربوطه ...نقل قول:
همه مربوط به سيستم قديمي نميشه نمي دونم اصلا با سخت افزار من جور نيست چوريه كه با 1 يگ رم هم هنگ داره هنگام لود شدن ويندوز ميبيني گير كرد بايد ريست كني دو تا برنامه رو اجرا ميكني ميبيني كم آورد نمي دونم دليلش چيه
چون بعضی اوقات می بینی 1 برنامه تمام حافظه cash رو می گیره و سیستم به حالت هنگ در میاد برای لحظاتی ...
حتی به برنامه هایی که روی سیستمت نصبه هم مربوط میشه
مثلا caspersky داری ؟ یا چیزی از این قبیل که حافظه کش سی پی یو رو مصرف کنه ؟
ولی در کل ویستا ویندوز قابل اطمینانی نیست ...:41:
همونطور که می دونید این ویندوز اولین بار با نام long horn وارد بازار شد ...
اینقدر روش کار کردن تا باگ هاشو جمع کنن و حفره های امنیتیشو کاهش بدن تا بالاخره به نام ویستا بیرون دادنش ...
اما همینطور که میبینید هنوزم مشکل داره ... و هر روز داره اصلاحیه میده .:13:
من خودم شخصا مکینتاش رو پیشنهاد می کنم .
هم از نظر ظاهر زیباتر از ویندوز هست ، هم اینکه خیلی امنیتش بالا تر هست .:8:
دلیل شما برای نصب ویستا چی هست جدن؟!!! بنظر من ویندوز از این آشغالتر نیست! خودم یه روزی که مایکروسافت تازه نسخه های آزمایشی میداد بیرون عاشقش بودم اما الان با وجود آخرین نسخش که دارم آشغاله بنظرم. آخه چه کاری میشه باهاش کرد؟؟! بازی که اصلا اجرا نمیکته اگرم بکنه تیک تیک میکنه همه ی این کارارو تو اکس پی میشه کرد تازه سرعتش 100 برابر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو که همه میدونن حالا مایکروسافت تو یه مجله خوندم گفته چند وقت دیگه ویندوز اکس پی بازنشسته میشه؟!!!!! و ویستا همه گیر خواهد شد اما من که چشم آب نمیخوره همه گیر بشه مگر اینکه فکر اساسی بکنن این تجریبه ی من از ویستای آشغال بود. خیلی زد تو ذوق همه؟!!!!
کسی نمی دونه مشکل ازکجاستنقل قول: