کی می دونه بهترین آیتم ها برای mortred چیه ؟؟
Printable View
کی می دونه بهترین آیتم ها برای mortred چیه ؟؟
قوی ترین hero ha
trollwarlord
darkteror
mortred
phantom lancer
یکی از بهترین هیروهایی که میتونه lord of avenus را از پا در بیاره drow ranger و ایتم هم براش monkey king bar ببندی خوبه البته حواست به ظرف خونتم باشهنقل قول:
بچه ها راستی اگر از مسابقات dota allstars که قرار تو تهران برگزار بشه خبر دارید به ما هم بگید ما یه تیم کرجی هستیم
راستی تو این تاپیک بچه های کرج هستن؟
اساتيد گرامي نظرتون چيه هر كدوم از ما روش بازي كردنمون بگيم تا از نظرات شما استفاده كنيم وما هم بفهميم وضغيت ما چگونه است
اره من شنیدمنقل قول:
دیروز تو گیم نت پارتیزان دور نهایی مسابقات بود تیم دوم ما اول شد تیم اولمون سوت
اقا یه سر پیش ما هم بیا خوشحال میشیم ببینیمت :10:
بچه ها نظرتون درباره اوگر مجی چیه ایتم اول دوم و سوم براش چی میسازین؟:8:
کسی طرفای پاسداران هست که بتونه بیاد گیم نت ما. گیم نت Magnet .
سلام عزیزنقل قول:
باور کن خیلی مواقع خواستیم بیام گیم نتتون ولی به خدا به کلنمون بگو من میگم بیان بریم star x میگن دوره
بهد ogre magi هیرو من هست (تیمی)
من براش اول بازی 3 تا nobility میخرم
بهد جمع میکنم soul booster رو میندم
بهد هم aghanim
دیگه تمومه فقط multi cast بزنو حال کن:8:
خوب بیاید اونجا همدیگرو ببینیم:10:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
کجایید بابا نکنه دیگه کسی DOTA بازی نمی کنه :blink:
یه سوال: در مقابل کسی که 2 تا BLADE MAIL بسته چی کار کنم می دونید که 40% اتک هیرویه meeleرو بر می گردونه به خودش تقریبا نصف دمیجی رو که بهش میدم رو خودم هم می خورم . چجوری میشه جلوشو گرفت؟
نقل قول:
بهترین کار اینه که خوت هم از اون آیتم ببندی و آرمورت رو هم سعی کنی از اون بیشتر کنی.
نقل قول:
شما چی کار میکنی که بیشتر multi cast میده این هیرو ؟ lvl6 اون چی کار میکنه ؟
دوست عزیز شما میتونی یه Black King Bar بگیری و از جادوی AVATAR اون استفاده کنی ! دیگه اون Blade Mail اثر نداره ! فکر کن اگه این Black King Bar نبود وارچیف با 3-4 تا Blade Mail چی میشد !!نقل قول:
اون LVL6 ogre magi ::
20% شانس داره که اون Spell اول شما 4بار بگیره ! اگه Aghanim ببندی میشه 30% و 5بار بگیره !
بچه ها یه کمی بیشتر پست بدید . تاپیک خیلی خلوت شده
برای زدن مولتی بیشتر باید براش دگون ابی بسازی ( aghanim)نقل قول:
اون موقع شانس زدن مولتی بیشتر
مولتی زدن کاملا شانسیه مثلا من که ور میدارم اصلان نمیزنه ولی یکی از وستام ور میداره باید بشماری چند تا نمی زنه سامون شانس دااره:19:
اقا بیاید همه انلاین بازی کنیم !
GG Clinet
اقا بیاید آنلاین بازی کنم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این تاپیک توضیح دادم !
5تا Insane زدن سخته؟! اگه کسی زده باشه می تونه به خودش امیدوار باشه؟!
و یه چیزه دیگه... من تو Int و Agl هیروی تخصصی دارم که تو اکثر موارد می تونم باهاشون خوب بازی کنم. اما تو Str هنوز هیچ هیرویی به دلم ننشسته!! پیشنهادی دارید؟!
Tiny - BristleBack - Panda - Nightstalker - Slithereen Guard - Lifestealer - Tidehunter - Spiritbreaker - Axeنقل قول:
به همین راحتی از Avernus و sand و Doom و dragon knight و ... اصلاً دارید چی می گید . همه هیروهای strengh شاخ هستن.
نه کی گفته شاخننقل قول:
شاخ میشن
اگه اول بازی جلوشون رو بگیری با چند تا هیروی Int دیگه هیچ کاری نمیتونن بکنن :20:
سلام
بچه ها روز 10 اردیبهشت توی گیم نت سیکوی توی میدون ونک مسابقه هستش علاقه مندان میتونن شرکت کنن
به به میبینم که همه اومدن
من اخر این ماه بلاخره Adsl ام رو میگیرم و از این diul up لهنتی خلاص میشم
برو بچ میگم بیاید یه تیم انلاین تشکیل بدیم تا تیم های دیگه پنج به پنج (وای چه حالی میده) بازی کنیم
اگه کسی پایه هست بگه
در ضمن هیرو تیم 2 فقط DARKTEROR
اخرت هیرو هست
فقط کافقیه براش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببندی و یه Walk کنی طرف هیرو حریف بهد شیشو بندازی روش بهد manta رو فعال کن بهد با ایلیژن ها طرفو بزن نه براش مانا میمونه که بخاد لول بزنه یا اگه بخواد در بره یه والک بزن بگیرش به همین سادگی ...!:5: (فک نکنم کسی چیزی فهید اگه فهمیدید بگید):8:
خودت جواب خودتو دادی لول 6 اش باعث میشه که multi cast بزنه یهنی از لول های chence محصوب میشه (یهنی شانس میده که لول 1 ت و لول 3 ات multi cast بخوره)نقل قول:
راستی دوستان حتما میدونید که یه shop مخفی دیگه هم وجود داره اگه کسی نمیدونه(که احتمالا همه میدونن)بگین تا جاشو بگم
من قبلا عکسش برای بچها گزاشتم شما زحمت نکشنقل قول:
فکر کنم اینجور که شما می گید اصلا هرچی غیر از Str برداریم اشتباه کردیم!! همه هیرو ها رو لیست کردید که...
خب بین این شاخ ها کدومشون شاخ ترن؟!؟! کدومشون هیروی ضد کمتر داره؟!؟!؟! بازی کردن باهاش بیشتر حال میده؟!؟؟!
به سلامتی :20:نقل قول:
من پایم ولی adsl ندارم :41:
منظورت Faceless Void هست دیگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بهش میگیم دماغ :31:
اون آخرت هیروه
ما براش Attack Speed می بندیم هیروی جلوش همش Bash
من که خلی باهاش حال می کنم :20:
من پایه ام تا اخرش :21: .نقل قول:
میگم دوستان ایدی یاهو بدن بیشتر اشنا شیم
در ضمن کسانی که fable رو میشناسن یه رد هایی از فعالیت هاش یافتم
سلام دوستان
همتون حتما تا حالا با اسپل چهارم یا همون لول 6 Sven آشنایید .
برای خنثی کردنش کافیه آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببندید یا با اسپل 4 هیروی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلکشو بکنید.
در ضمن در صورت تکراری بودن لطفا ناراحت نشید نتونستم صفحات قبل رو بخونم.
سلام من تو ِدوتا آماتور ام .
مي خوام اين بازي را بصورت حرفه اي ياد بگيرم اگه ميشه لينك دالود جديدتريم مپ با بات(bot) را بذارين
این جدیدترین نسخه ای هست که خود سازنده سایت دوتا معرفی کرده.
نسخه های دیگه ای هم هستند که زیاد خوب نیستن. اونا رو دوستان معرفی کنن
از لینک پایین مپ DotA Allstars v6.40 AIplus v1.2.w3x رو دانلود کن ! نسبتا از AI های دیگه که دیدم بهترا ! اما اینجوری زیاد خوب نیست بیشتر باید تو گیمنت بازی کنی ! هرچی باشه فرق میکنه !
سلام یکی از دوستامون گفت هیروهایی که معرفی شدن همه استرنجن که قوی هستن
دوست من همه هیروها زد دارن نه به این معنی که حتما میبره بلکه اگه خوب بازی کنی درصد شانس بردت بیشتره
چه بسا تو خیلی از مسابقه ها اونایی که هیروی ضد برداشتن باختن فقط به خاطر اشتباههای زیاد تو بازی
مثلا رایفل ضد اکثر هیروهای اینتلجنس ولی اگه بد بازی کنی میشی فرگ مپ:10:
:19:
تو گیم نت ما بهش میگن بادمجوننقل قول:
عزیزم هر هیرویی یه ضد داره و هیچ هیرویی هم از این قانون مبرا نیستنقل قول:
اما یه str خف بهت معرفی میکنم اونم chaos khnight در واقع میشه گفت در تمام طول بازی شاخ واخر بازی هم میشه مثل agl
هیچ وقت سعی نکن قویترین هیرو رو پیدا سعی کن با همه هیرو خوب بازی کنی
در ورزن های قبلی با cyclone هم کنسل میشد اما الان امتحان نکردمنقل قول:
با مجیک purge خیلی از level هارو میشه کنسل کرد که روی هیروی طرف مثل level 6 broodmother که میشه از رو سرش ورداشت
میگن قرار شهرداری دوباره یه مسابقات بزاره کسی خبر داره؟