کلا چرا نمی تونه vcd رو کپی کنه؟نقل قول:
چه جوری ماژول بهش اضافه کنم؟
Printable View
کلا چرا نمی تونه vcd رو کپی کنه؟نقل قول:
چه جوری ماژول بهش اضافه کنم؟
من باز تاکید می کنم این مشکل سیستم عامل شما نیست، شما هر فایلی رو، با هر فرمتی (البته اگر کپی رایت نداشته باشه و قفل نشده باشه)می تونید روی سیستمتون کپی کنید، ولی چرا ممکن هست برخی فرمت ها مانند فرمتی که vcd ها استفاده میکنند دچار مشکل باشند خیلی ساده هست روشی که برای برن کردن اطلاعات بر روی سی دی برای این فرمت ها استفاده می شود خیلی خیلی آماده برای آسیب پذیری هست ( همون چیزی که در vcd ها بعد از گذشت چند هفته موجب به وجود آمدن پیکسل های سوخته و صداهای عجیب از سپیکر ها میشود) در ویندوز این اررورها رو نادیده می گیره و کپی می کنه ولی در لینوکس این اررور ها رو نادیده نگرفته و کپی رو قطع می کنه.نقل قول:
به هر جهت برای اینکار هم راه حلی هست و اون استفاده از CDfs است.
که با جستجوی نسخه ی هماهنگ با کرنل و توزیعتون می تونید اقدام به کپی آن فایلها بکنید.
در مورد نرم افزار kompozer چرا هر وقت می خوام font رو عوض کنم از برنامه می پره بیرون و می گه که باگ داره! اصلا کلا از بیشتر منو ها نمی تونم استفاده کنم! یعنی واقعا این همه باگ داره یا مشکل از جایی دیگه هست؟
این برنامه متاسفانه باگ های زیادی داره و روی سیستم های مختلف واکنش های مختلفی از خودش نشون داده.نقل قول:
پیشنهاد می کنم از bluefish editor و یا اگر html کار می کنید فقط screem HTML/XML editor استفاده کنید.
هر کاری می کنم screem نصب نمیشه! آ خرین بسته های RPM برای fedora3 وجود داره در صورتی که من از Fedora10 استفاده می کنم. از سورس هم که می خواستم نصب کنم وقتی configure می کردم ارور می داد که ۳ تا بسته لازم داره که نصب نیست. اون ها رو هم نصب کردم اما حالا موقع که دستور make رو می زنم ارور زیر رو میده:نقل قول:
make[2]: *** [egg-recent-view.lo] Error 1
make[2]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg/recent-files'
make[1]: *** [install-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg'
make: *** [install-recursive] Error 1
خسته شدم از بس که گشتم یه editor مناسب پیدا کنم اما انگار html editor درست و حسابی تو لینوکس وجود نداره!
ببینید ابتدا سعی کنید bluefish رو نصب کنید و سپس اگر کارتون را راه ننداخت به سمت Screem بروید.نقل قول:
در مورد ادیتور اگر دنبال چیزی مانند مثلا frontpage هستید، خیر همچین چیزی نداریم(یا من اطلاع ندارم) در هر صورت باید از کدینگ html هم سر در بیارید وگرنه نخواهید تونست کار کنید.
bluefish رو هم نصب کردم اما اون تو فقط باید کد نویسی کرد. من تقریبا یه چیزی مثل frontpage می خواستم. تو همین فروم گفته بودند که Quanta Plus از frontpage هم بهتره که به نظرم اینطور نبود و کار باهاش سخته و با فارسی هم یه جورایی مشکل داره. من فقط یه چیزی مثل kompozer می خوام که فقط کد نویسی نباشه! حالا دلیل اینکه scream نصب نمیشه چیه؟ قدیمی بودن می تونه دلیلش باشه؟نقل قول:
از vcd ایمیج هم نمی تونه بگیره!نقل قول:
امروز رفتم kompozer رو روی ویندوز نصب کردم و چیز عجیبی دیدم. این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار می کرد و هیچ باگی هم نداشت! پس چطور روی نسخه لینوکسی که من استفاده می کنم می گه باگ داره!؟ به نظر شما مشکل از کجاست؟
وقتی ماژول رو اضافه کردی میتونی ایمیج بگیرینقل قول:
کد:http://users.elis.ugent.be/~mronsse/cdfs/download/cdfs-2.6.27.tar.bz2
knopix بر اساس دبیانه یا ردهت
آیا knopix فقط با میزکار کی دی ای ارائه میشه
معادل directx sdk ویندوز توی لینوکس چیه؟منظورم برای برنامه نویسی کارای گرافیکیه
ممنون
چه جوری می تونم سایز پارتیشن filesystem رو تغیر بدم؟ وقتی می خوام برنامه نصب کنم می گه این پارتیشن جا نداره!
با GParted امتحان کردم اما این پارتیشن رو نشون نمیده.
سلام خدمت دوستان من از نسخه نصب شده ناپیکس 6 استفاده می کنم که خوب معمولا باهاش مشکل ندارم اما الان دو پارتیشن غیر لینوکسیم رو که ntfs هستن نمیشناسه.البته قبلا میشناختشون.
به نظر خودم بخاطر ویروسهای جدیدیه که تو ویندوز گرفتم شاید پارتیشنهام رو بهم ریخته باشه.
به هر حال اگر کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
احتمالا اون پارتیشن ها رو فرمت کردید ... درسته ؟نقل قول:
فرمت کردم، ویندوز ریختم، Grub نصب کردم و تا چند وقت هم از هر دو به خوبی استفاده کردم تا اینکه یه دفعه ...
البته یه چیزی ریختم شاید واسه اون باشه یه درایور آزمایشی برای RaiserFS تو ویندوز دیدم و امتحانش کردم که بد هم نبود فکر کنم دقیقا از همون موقع اینجوری شد.
موردی که الان به ذهنم میرسه و شاید علت این مسئله باشه عوض شدن کد UUID مربوط به پارتیشن های NTFS شما هست ! هر پارتیشنی در لینوکس با یک رشته کد با نام UUID شناخته میشه. در صورتی که یک پارتیشن به هر دلیلی و توسط هر ابزاری ( حتی در ویندوز ) فرمت بشه , این رشته کد تغییر پیدا می کنه و بنابراین دیگه نمیتونید به اون پارتیشن در لینوکس دسترسی پیدا کنید ! مشخصات پارتیشن ها شامل uuid , مسیر مانت شدن و ... در فایل fstab در داخل پوشه ی etc ثبت شده. بنابراین زمانی که کد uuid یک پارتیشن بر اثر فرمت شدن عوض میشه , فایل fstab نمیتونه اون پارتیشن رو شناسایی کنه ( بدلیل تغییر uuid ! ).نقل قول:
شما باید uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو با دستور زیر پیدا کنید ( این دستور رو با root اجرا کنید ):
کد:# vol_id -u /dev/sda3
* به جای sda3 مسیر پارتیشن مورد نظر رو قرار بدید. لیست پارتیشن ها رو با دستور زیر میتونید ببینید:
کد:# fdisk -l
سپس فایل fstab رو با root باز کنید:
کد:# kate /etc/fstab
و کد uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو جایگزین رشته کد uuid مربوط به قبل از فرمت شدن اون پارتیشن در فایل fstab کنید.
البته شاید مشکل شما دلیل دیگه ای داشته باشه ولی فعلا این راه حل به ذهنم میرسه !
Knoppix براساس Debian هست ...نقل قول:
تا قبل از نسخه ی فعلی ( 6.0 ) همه ی دسکتاپ ها رو در نسخه ی dvd داشته ولی ظاهرا در نسخه ی 6.0 این توزیع فقط از دسکتاپ LXDE استفاده شده و فقط نسخه ی cd اون منتشر شده و نسخه ی dvd نداره ( البته مطمئن نیستم ! ). ولی در نسخه ی بعدی ( 6.1 ) که به صورت dvd هست قراره KDE و Gnome هم اضافه بشه !نقل قول:
مطمئن نیستم ولی شاید OGRE رو بشه نام برد ! OGRE یک موتور رندر سه بعدیه که می تونه در بسیاری از برنامه ها از جمله ساخت بازی های سه بعدی به کار گرفته شه.نقل قول:
کد:http://www.ogre3d.org
http://www.ogre3d.org/about/features
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ پارتیشن filesystem فقط ۲ مگابایت جا داره!!!نقل قول:
شما چه چیزی رو میخواهید انجام بدی
تغییر سایز پارتیشن ؟
یا عوض کردن فایل سیستم ؟
در آخر از چه دیستروی استفاده میکنی
می خوام سایز پارتیشن filesystem رو زیاد کنم.نقل قول:
از فدورا ۱۰ استفاده می کنم
درود
من تو ویندوز کاربر نسبتا حرفه ای هستم
حالا میخوام بیام سراغ لینوکس
در مورد لینوکس فقط اینو میدونم که یه سیستم عامله و السلام
حالا میخوام بیام سراغ لینوکس
به نظر شما از کدوم نسخه شروع کنم؟ (اوبونتو ؟ ردهت ؟ فدروا ؟ سنت او اس؟)
موقع نصب لینوکس هنگام پارتیشن بندی گزینه هایی از قبیل / , /boot و 4-5 تا دیگه بود
اینا چی هستن؟
کلا یه مقاله واسه شروع لینوکس هست؟
با سپاس
سلامنقل قول:
در مورد شروع کار با لینوکس خیلی بحث شده و مطالب مفید زیادی وجود داره که با کمی جستجو در انجمن میتونید از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند مقاله ی خوب برای شروع کار و آشنایی با لینوکس داره به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما بخونید !
ابتدا توصیه می کنم اطلاعات پایه ای در لینوکس رو مطالعه کنید و بعد اقدام به نصب یکی از توزیع های لینوکس کنید. همچنین توصیه میشه قبل از اقدام به نصب لینوکس حتما مدت کوتاهی رو از طریق دیسک زنده ( Live CD ) یکی از توزیع های لینوکس با لینوکس کار کنید و محیط و برنامه های آن را تجربه کنید و سپس اقدام به نصب کنید. قبل از نصب هم حتما از اطلاعات مهمتون بکاپ بگیرید و در مورد نحوه ی نصب , مخصوصا مرحله ی پارتیشن بندی تحقیق کنید تا به اشتباه اطلاعات مهمتون رو پاک نکنید ! در مورد نحوه ی نصب هم در همین انجمن یا گوگل جستجو کنید.
برای شروع هم یکی از توزیع های خانواده ی اوبونتو مانند اوبونتو , کوبونتو و ... رو توصیه می کنم , به دلیل مستندات فارسی و انگلیسی زیاد , بزرگترین جامعه ی کاربری در سطح جهان و ایران و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای آشنایی بیشتر با اوبونتو , لینوکس , نحوه ی نصب و مطالب مختلف میتونه مفید باشه ...
اگر هم سوالی داشتید ابتدا جستجو در انجمن , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوگل فراموش نشه.
موفق باشید
میگم چطوره بره شروع رو وی ام ور نصب کنم؟
سلام علیکم جمیعا !!! مخصوصا روتنت !!! از تریبال چه خبر ؟؟؟
می گم من ویندوزم رو عوض کردم و قبلا روی سیستمم پارسیکس و اوبنتو نصب بوده ...
حالا طبعا grub پاک شده ...
حالا می خوام ببینم میشه که لینوکس رو از طریق loader ویندوز بالا آورد ؟
یا اگه نمیشه میشه که grub رو جدا نصب کرد ؟
اخه من دو تا هارد دارم و دردسره ! چون لینوکس تو یکیش نصبه و ویندوز توی اون یکی ! می خوام اگه بشه چون هارد ویندوز مستر هست grub با هارد مستر (ویندوز) بالا بیاد ... آیا امکان یه همچین کاری هست ؟ چگونه !!!
منم تقریبا همین مشکل رو دارم یعنی 2 تا هارد دارم و قبلا هم آبونتو رو سیستمم نصب بود.لینوکس رو یکی نصب بود و ویندوز هم تو یکی .بعد خواستم که لینوکس رو هم توی هارد دومیه نصب کنم که دیگه نشد حتی رو اولی هم نصب نمیشه.حتی وارد مراحل نصب هم نمیشه و از روی لایو سی دی هم بالا نمیاد.من می خوام هر دو تا سیستم عامل رو توی slave نصب کنم ولی اگه بشه لینوکس رو توی master یا همون هارد اول یه نصب کرد بازم راضیم.نقل قول:
دوستان ابتدا سری به فهرست مطالب انجمن بزنید!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما تنها این هست که باید سیستم رو کمی دور بزنید که اون هم در همین انجمن هست یک سرچی بکنید.
واسه من حتی از روی لایو سی دی هم بالا نمیاد.نصب کردن هم همه مدله امتحان کردم اما بازم نمیشه.یعنی روی هارد اولی رو هارد دومی حتی install inside windows رو هم میز نم بعد از اینکه نصبش کامل میشه باز هم میره توی این صفحه.هر طوری وارد می شم آخرش به این صفحه ختم میشه.با موبایل عکسش رو گرفتم .شما می دونید چرا اینطوری شده؟ قبلا یعنی قبل از اینکه هارد دومی رو روی سیستمم بذارم هم ویندوز و هم لینوکس تو هارد اولی بودند.بعد ویندوز رو بردم رو هارد دومی و گراب رو هم با کمک شما طوری راه انداختم که هر کدوم رو یه هارد بود.اما بعدش خواستم که هر دو رو توی هارد دوم نصب کنم واسه همین لینوکس رو پاک کردم اما دیگه نصب نمی شه.نقل قول:
دوستان امکان نصب نرم افزارهای اپل وجود داره؟ حالا با شبیه سازی یا هر روش دیگه ای؟ مجموعه نرم افزاری مثل ilife
سلام
مي شه در مورد نصب لينوكس suse10.3 روي سيستمي كه ويندوز هم داره توضيح بدين.
با شناسایی هاردم مشکل داره اصلا پورت sata رو نمیشناسه
تصویری که گذاشتی خیلی کوچیکه هیچی معلوم نیستنقل قول:
شما چطوری می خوای باشه؟
راحت ترین راه حل مشکل اینه که تک تک هاردها رو وصل کنی و روی یکی ویندوز و روی یکی لینوکس بریزی بعد موقع روشن کردن سیستمت دکمه f8 رو بزنی و سیستمت رو با هارد مورد نظرت بوت کنی (اگر هارد ide داری حواست به جامپرش باشه)
اگر جور دیگه ای می خوای باشه بگو تا ببینم چی کار می شه کرد
فکر نکنمنقل قول:
من که شخصا شبیه سازی برای اپل ندیدم
فرقی نمی کنه فقط به پارتیشن ویندوز کاری نداشته باشنقل قول:
نباید با ساتا مشکل داشته باشه
چه اروری می ده؟
بابا من 2 -3 ماهیه می خوام لینوکس مندریوا نصب کنم اما هنوز نکردم! آخه در قسمت سخت افزارهای ساپورت شده ی سایتش، وضعیت ساپورت مادربورد من رو زده unknown.نه فقط مادربورد، بلکه مانیتور و موبایل K550 و کارت گرافیک آنبورد و کیبورد midi... هیچ کدوم تکلیفشون مشخص نیست.
Opensuse هم تو سایتش اسمی از مادربورد من نبرده. انگار که اصلا وجود نداره!
اگه به خاطر نگرانی که در مورد ساپورت سخت افزار وجود داره نبود، همین امروز فردا یه نسخه لینوکس گیر میاوردم و نصب می کردم.
میشه یکی قشنگ راهنمایی کنه من چیکار کنم؟
با تشکر
هارد دوم رو به صورت مستر به سیستم وصل کردید؟نقل قول:
این مشکل می تونه به دلیل تداخل های سخت افزاری باشه. هارد اول رو در بیارید از سیستم سپس دو سیستم رو نصب کنید و مطمئن شوید که درست کار می کنند بعد هارد اول رو نصب کنید.
بهترین راه استفاده از نسخه های لایو هست و تست سیستم، اگر مشکلی نداشت همون رو نصب کنید.نقل قول:
من به شما یکی از خانواده ی اوبونتو رو پیشنهاد می کنم.
من هارد SATA دارم و مشکلی با هیچ کدوم از توزیع های جدید ندارم ! به تنظیمات بایوس مادربودرتون برید و Sata رو بروی IDE تنظیم کنید. اگر مشکل حل نشد از openSUSE 11.1 استفاده کنید.نقل قول:
مشکل از جامپرها بود.من جای هارد ها رو عوض کرده بودم اما جامپرها رو تنظیم نکرده بودم.ممنوننقل قول:
اگر هارد ide داری حواست به جامپرش باشه)
حالا لینوکس نصب کردم و بعدش هم ویندوز اما وقتی زدم که گراب رو برگردونه ویندوز تو لیستش نبود.هر دو رو توی یه هارد نصب کردم.find /boot/grub/stage1 رو زدم و (hd0,7) رو داد.توی فایل menu.lst چی باید اضافه کنم که دستی ستش کنم.
الان چند بار ویندوز نصب کردم و دوباره تکرار کردم که شاید ویندوز رو بشناسه نشد.یه کمکی بفرمایید
برای اینکه خودم توی گراب اضافه اش کنم چیکار باید بکنم
یه جای دیگه این سوال رو کرده بودم گفتن که باید ایننقل قول:
title Microsoft Windows XP Professionalها رو به menu.lst اضافه کنم.آیا تایید میشه؟به آخر فایل باید اضافه کنم دیگه؟می خوام مطمئن باشم.چون اگه ویندوز تو لیست نیاد باید دوباره یه روز وقت بذارم بشینم برنامه نصب کنم.ممنون
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
اره .. فرقی نمیکنه اخرش یا قبله لینوکست... مثلا مال من اینجوریه :
کد:# grub.conf generated by anaconda
#
# Note that you do not have to rerun grub after making changes to this file
# NOTICE: You have a /boot partition. This means that
# all kernel and initrd paths are relative to /boot/, eg.
# root (hd0,7)
# kernel /vmlinuz-version ro root=/dev/sda11
# initrd /initrd-version.img
#boot=/dev/sda
default=2
timeout=5
splashimage=(hd0,7)/grub/splash.xpm.gz
hiddenmenu
title Fedora (2.6.27.12-170.2.5.fc10.i686)
root (hd0,7)
kernel /vmlinuz-2.6.27.12-170.2.5.fc10.i686 ro root=UUID=0f7b18ac-5025-4e59-ac83-a7a01593206e rhgb quiet vga=0x318
initrd /initrd-2.6.27.12-170.2.5.fc10.i686.img
title Microsoft Windows XP
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
سلام.
بوت منیجیری هست که باهش بتونم ویندوز ویستا و اوبنتو رو کنار هم داشته باشم؟
من ابتدا ایکس پی و بعد ویستا و بعد اوبونتو رو نصب کردم.نقل قول:
سلام.
بوت منیجیری هست که باهش بتونم ویندوز ویستا و اوبنتو رو کنار هم داشته باشم؟
خودش به ترتیت بوت می کنه اول اوبونتو ، گزینه آخری رو که می زنم ، میره رو بوت ویستا....
درسته ...نقل قول:
فقط بستگی داره که root (hd0,0) درست باشه
وقتی لینوکس رو بعد از ویندوز نصب کنی بوت منیجر grub نصب میشه که این قابلیت رو داره تا چند سیستم عاملی کار کنی.نقل قول:
Lilo هم هست که کمتر استفاده میشه و متداولش رو همه os های لینوکس grub هست.