سلام دوستان
درمورد انلاک کردن این مودم . آیا بعدا از طرف هوآوی مشکلی پیش نمیآید؟یعنی جلوشو نمیگیرن که مودم از کار بیافته
دوما کسی هست مودم من و آنلاک کنه من بلد نیستم.پیشاپیش ممنونم
Printable View
سلام دوستان
درمورد انلاک کردن این مودم . آیا بعدا از طرف هوآوی مشکلی پیش نمیآید؟یعنی جلوشو نمیگیرن که مودم از کار بیافته
دوما کسی هست مودم من و آنلاک کنه من بلد نیستم.پیشاپیش ممنونم
سلام
دوستان سوال مهمی دارم.:n36:
ممکنه ایرانسل در آینده بروزرسانی اتوماتیکی برای tf-i60 قرار بده و در اون آپدیت سازوکاری انجام بده که بعداز اون فقط مودم های لاک روو LTE پشتیبانی شن و دسترسی مودم های آنلاک شده (با فرم ویر اصلی هواوی) به LTE قطع شه ؟:n13:
سلام
من مودم رو ریست کارخانه کردم و با multicast میخواستم آنلاک و آپگرید کنم.همه مراحل رو جلو رفت ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.با وب ایرانسل هم نشد.برای آنلاک باید چه کنم.باید اول کابل usb لحیم کنم؟یا اصلا نیازی نیست، multicast آنلاک میکنه؟
multicast برای اپگرید مودم های آنلاک هست شما از این تاپیک استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر.نمیتونهنقل قول:
بله با ICCID و IMEI میتونهنقل قول:
سلام. بله برای برخی از مودم ها چنین چیزی امکان پذیر هستش اما در مورد این مودم اطلاعی ندارم که آیا واقعا فریمور مود شده ای برای چنین کاری ساخته اند یا نه. برای یه سری از مدل ها، فریمورهایی با نام Anti-Firmware ساخته اند که از طریق وب مودم و یا از طریق Multicast مودم رو با اون آپدیت می زند. بعد از اون آپدیت، مودم قابلیت پذیرش هر آپدیتی(جهانی و غیرجهانی) رو پیدا می کرد و به این ترتیب مودم آنلاک می شد. البته الان به خاطر اینکه فریمورها دارای امضای دیجیتال هواوی هستند، موفقیت این روش تقریبا به صفر رسیده و معمولترین راه آنلاک، همان اقدام کردن از طریق بوت مودم هستش.نقل قول:
یعنی به نظر شما هزاران هزارمودم انلاک که یکیشم همین مودمه روتک تک چک میکنه وازفروش دیتا بهشون جلوگیری میکنه.نقل قول:
پس اینهمه مودم لاک ازمدلهاوبرندهای مختلف همه ......:n08::n08::n08:
من شما رو ریپلای نکردم . نیازی هم به بحث با شما نمیبینم .جواب دوستمون رو دادم .نقل قول:
اول مطالعه کنید بعد بخندید . برای کمک و راهنمایی بهتون توصیه میکنم و اول حداقل یکم خلاصه این ICCID و IMEI رو مطالعه کنید کمکم امیدوارم بیشتر روشن بشید که نیازی به این چک کردن هزاران دستگاه وجود نداره
لطفا پستهای من رو ریپلای نکنید .
عزیز ببخشیدناراحت شدی قصد بدی نداشتم شما میگی ازطریق ICCID و IMEI که هردستگاه ارتباطی شماره مخصوص به خودشوداره میتونن
منم گفتم اگرقراربه این باشه باید نصف بیشتر مودمهاروجمع کنن که امکانپذیر نیست:n16:
:n16:نقل قول:
خواهش میکنم . از نظر فنی شدنیه حالا برای اپراتور صرف نمیکنه دیگه اون مبحث دیگه ایه . مثلا ایرانسل تجهیزاتشو از هواوی برای دکلها که میخره . هواوی خیلی تخفیف خوبی روی مودمها بهش میده که تقریبا مجانی براش در میاد . اینه که فعلا برا صرف نمیکنه پی شو بگیره یا بن کنه یا فریمور برای آپدیت بیس باند بفرسته . حالا فعلا اینطوریه
سلام
میخواستم بدونم الان معمولا سرعت ۴.۵g ایرانسل و همراه اول توی بهترین حالت باید تا چند برسه؟
مثلا من با همراه اول تا ۱۰ مگابایت بر ثانیه با IDM دانلود میگیرم... البته روی شبکه 4g...
حالا بنظر شما با توجه به اینکه این مدم قابلیت 4.5g داره اگر آنلاکش کنم و از سیمکارت همراه اول استفاده کنم سرعتم بیشتر میشه؟
یا مثلا یه مدم بهتر بگیرم مثله b525s که قابلیت 4.5g داره، میتونم با همراه اول از ۱۰ مگابایت بر ثانیه بالاتر برم؟
ممنون
ببین عزیز این مودم ازلحاظ پایداری انتن وسرعت و...برای من عالی بوده اما من تا حالا ازش 4.5g ندیدم.بهتره تایپیک تست سرعت اینترنت چک کنید
یکی از دوستان مودم b525 داره روی همراه اول 27 مگابایت سرعت میگیره. خودم منم روی شبکه ایرانسل 18 مگابایت سرعت میگیرم. اول از همه مطمئن شو توی پوشش 4.5 هستی بعد هزینه کن. این مودم ایرانسلم از تجمیع فرکانس پشتیبانی نمیکنه و از طریق دیگه ای باعث افزایش سرعت میشه که هنوز توی ایران راه اندازی نشده. اگه با قیمت b525 مشکلی نداری قطعا گزینه ی خیلی خوبیهنقل قول:
پس از آنلاک کردن ، استفاده از TDD ممکنه؟
فک کنم یجا تویه فروم خوندم که دیگه نمیشه از TDD استفاده کرد
بله استفاده از TDD هم ممکنه هم ایرانسل هم مبین نت.نقل قول:
من مودم رو الان آنلاک کردم و مشکلی هم نداشتمنقل قول:
ولی گذینه tdd رو نمیبینم...
کجا هستش الان واسه انتخاب بین tdd و fdd ؟
تو فریموری که باهاش آنلاک میکنن امکان انتخاب بین TDD و FDD وجود نداره و وقتی سیم کارت TDD داخل مودم باشه خودش اتوماتیک به TDD وصل میشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییه دوستان
یه مورد دیگه اینکه واسه استفاده از کدهای ussd کار خاصی باید انجام بدم؟ از postpaid یا prepaid که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته..
گفتمشاید بعد از آنلاک کردن این مدم، قابلیت ussd از کار افتاده باشه
سیم ها رو طبق رنگ بندی تو انوزش لحیم کن پای لحیم سیمها اتصالی نکنه
دوستان ایا همه کابلهای usb همین رنگها رو داره ؟
دوم اینکه مودم من مبین نت b612 ورژن 11.192.05.00.1472 با اون ورژن که تو تایپیک گفته شده فرق داره
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.
دوستان دیجیکالا این مودم رو باقیمت 153 تومن با 20 گیگ اینترنت 6 ماهه میده. بگیرید ارزون آنلاکش کنید :))
عزیز اشتباه دیدی ، زده 299 تومننقل قول:
شما tf-i60 ایرانسل دیدی . درسته b612 مبین نت هست اما ازلحاظ مشخصات که در دی جی کالا ذکر شده قابل مقایسه باtf-i60 نیست.برای همون نصف قیمته
حالا این دوتا یکین از لحاظ سخت افزاری ؟نقل قول:
من مودم مبین نت نداشتم که بدونم چجوریه .(دوستانی که دارن نظربدن)
اما با مقایسه توضیحات هردومودم که توهمون سایت هست میتونین متوجه بشین پایین بودن قیمتش نسبت به i60 برای چیه
دوست عزیز شما هر دو مودم رو دیدی که همچین حرفی میزنی .نقل قول:
این دو مودم دقیقا از یک سخت افزار و امکانات بهره میبره...
چهارتا مودم دارم یکیش i60 هست اما b612 مبین نت ندارم
داداش گل من پست قبل گفتم طبق توضیحات داده شده دراون سایت باهم یکی نیستن.البته b612 اصلی وtf-i60 توضیحاتشو باb612 مبین نت مقایسه کن متوجه میشی
مشخصات b612 مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات tf-i60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این دیجیکالا چی میگه؟؟؟ مودم B612 رو گذاشته، جزو مشخصات نوشته پورت USB که تو عکسی که خودشونم گذاشتن نیست و فرکانس 2.4 و 5 مگاهرتز و البته گنده نوشته Carries aggregation که البته ظاهرا نوع CAT6ی که این مودم پشتیبانی میکنه هنوز تو ایران راه اندازی نشده...
دیجی کالا زد ناموجود ! مبین نتو
فهمیدن انگار خخخ
مجددا موجودش کردننقل قول:
اگر از دوستان لطف کنند یک دقیقه وقت بزارند جواب من رو بدن ممنون میشم
من میخام مودم td lte ایرانسل بگیرم. لطفا بهترین مدل که کمترین مشکل را داشته باشه و بالاترین سرعت را معرفی فرمایید. اصلا مودم از ایرانسل بگیرم یا هوآوی بگیرم و سیم کارت ایرانسل. از لحاظ پوشش آنتن ایرانسل مشکلی ندارم. ضمنا امکان مک فیلترینگ و port forwarding هم داشته باشه . ممنون می شم اساتید فنی راهنمایی فرمایند.
ايرانسل آخرين مدل gp2101 پلاسنقل قول:
يا tfi60
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
tf-i60 فعلا ازهمه بهترهنقل قول:
دوستان لطفا جواب بدید
برای لحیم کردن کابل( برای آنلاک)آیا هر کابل usb که یه سرشو قطع کنم رنگهاش به همین ترتیبه؟ یا امکان داره رنگهاش فرق کنه؟
سلام دوستان
من میخوام مودمم(Tf-i60) رو آنلاک کنم، چندتا سوال دارم:
1- آیا در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی باز هم حالت 4g+ غیرفعال هست؟؟؟
2- آیا آنلاک کردن تاثیری روی سرعت دانلود خواهد داشت؟؟
3- در صورت آنلاک شدن مودم آیا اگر برای پشتیبانی با ایرانسل تماس بگیرم و شماره خط روی مودم رو ازم سوال کنن، متوجه آنلاک بودن مودم میشن؟؟
4- آیا احیانا آنلاک کردن باعث تغییر در mac یا IMEI مودم میشه؟؟
5- در صورت آنلاک و استفاده از فریمور هوآوی آیا گزینه ها برای تنظیمات وای فای و باند فرکانس بیشتر میشن؟؟
با تشکر و عذرخواهی بابت سوالات زیاد
نقل قول:
ظاهرا که رنگ های استاندارد برای کابل های USB همینه چون من یه کابل USB قدیمی داشتم که از قضا یک سر اون هم بریده شده بود وقتی روکش سیاه روش رو لخت کردم چهار رشته سیم دقیقا با همین ترکیب سیاه، سفید، قرمز و سبز توش بود.
رنگ سیم های کابل USB استاندارده.نقل قول:
1. بله.نقل قول:
2. خیر
3. خیر
4. خیر
5. خیر