سلام شما چه شهری هستید ؟نقل قول:
Printable View
سلام شما چه شهری هستید ؟نقل قول:
دوستان سلام به همگی
کسی از دوستان کرجی اینجا هست بدونه اوضاع تانوما در کرج خوبه یا نه ؟ مرکز مخابراتی شهید نصر آبادی هستیم ما
و به طور کلی دوستانی که سرویس 20 مگ رو گرفتن سرعت دانلودشون حدودا چقدر هست و کیفیت وب گردی و یوتیوب دیدن چطور هست؟
ping چظور ؟ برای gaming هم مناسبه ؟
ممنون
امروز با پشتيباني تماس گرفتم ميگن سرعت اپلود را از عمد كم كرديم چون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما دستور دادن كه سرعت اپلود را ترم كنيم! حدود دو سه ماه پيش سرعت اپلودم 50Mbps بود ولي الان بيشتر از 3 Mbps نميشه.نقل قول:
دوم اينكه پشتيباني به من گفت پينگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 مهم نيست و به ما ربطي نداره چون در جاهاي مختلف فرق داره. ميگن پينگ مخابرات يعني 217.218.155.155 يا 10.88.161.23 براي ما اهميت داره.
دوستان حالا من بايد چيكار كنم و به پشتيباني چه جوابي بدم كه نتونن منو بپيچونن؟؟ چون پينگ ايپيي كه گفتن خيلي خوبه حدود 6ms است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
دقیقا همینا رو به منم گفته بودن ولی من زیر بار نرفتم و یه بار به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و اومدن مودم و سیم کشی رو عوض کردن و بعدشم با مدیر بخش دیتا تماس گرفتم و ایشون هم قبول کردن که مشکل از خودشونه.طرف به شما میگه مهم براشون واسه پینگ آیپی خودشونه ولی بهشون بگید شما اینترانت نخریدید که اینترنت خریدید و قیمت اینترنت بین الملل رو چهار برابر داخلی میفروشید پس وظیفه شون هستش که پینگتون رو درست کنن.اگه گفتن نمیشه بنده رو مثال بزنید که چطور میشه مخابرات برا یکی پینگ ۴۰ بده و برا یکی دیگه ۱۲۰.سرعت آپلودم من هم دقیقا اندازه دانلودمه.قبلا که اینترنت شناور داشتم تا ۵۰۰ مگ هم میرفت.الان یه هفته میشه که سرویس ۲۰ مگ رو گرفتم و هم دانلود و هم آپلودم روی ۳۰ مگابیت قفلهنقل قول:
دوستان ما در مجتمعی در کرج زندگی میکنیم حدودا ۱۸۰ واحدی و خطوط تلفن فیبر نوری هست. سالها مشکل داشتم من سر اینترنت چون از هیچ جایی جز مخابرات نمیتونیم سرویس بگیریم، الان در رابطه با تانوما میخوام بدونم میتونیم بگیریم ؟ و خطوط به اصطلاح "فیبر نوری" ما آماده ی این سرویس تانوماست یعنی ؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان ما در مجتمعی در کرج زندگی میکنیم حدودا ۱۸۰ واحدی و خطوط تلفن فیبر نوری هست. سالها مشکل داشتم من سر اینترنت چون از هیچ جایی جز مخابرات نمیتونیم سرویس بگیریم، الان در رابطه با تانوما میخوام بدونم میتونیم بگیریم ؟ و خطوط به اصطلاح "فیبر نوری" ما آماده ی این سرویس تانوماست یعنی ؟
پریز تلفن شما عادی و سیم مسیه یا خط فیبر نوری داخل ساختمونه و با مبدل فیبر نوری- انالوگ تلفن رو وصل کردید؟نقل قول:
خیر، پریز تلفن ما معمولی هستش....نقل قول:
خب پس بستر تانوما رو ندارید و شرایط شما فرقی با باقی مشترکا نداره در این مورد. دقت کنید که اگه سیم تحویلی شما مسی هست یعنی فیبر بودن شما به معنی کافوی نوریه و این کمکی به FTTH یا همون تانوما نمیکنه.نقل قول:
مرسی از پاسخ سریعتون ممنونم. فقط اینکه الان من چیکار باید بکنم ؟؟ اگه برم مخابرات و پامو بکنم تو یه کفش که خطم رو تخلیه کنن از فیبر که معمولی بشه ممکنه ؟؟ چون مجتمع هستیم و احتمالا یه کافوی نوری توو پارکینگ ما هست اونطور که شنیدم. عملا ممکنه یه کاری کنن من بتونم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم ؟؟نقل قول:
خب شما شاید مشمول طرح vdsl مخابرات شوید، اگر فیبر میخواهید و کافوی نوری در پارکینگ شماست باید با رئیس مجتمع صحبت کنید که پیمانکار بیارند همه مجتمع را فیبر بکشند که احتمالا همچین کاری در آینده نه چندان دور میکنند..نقل قول:
فعلا میتوانید از vdsl استفاده کنید تا فیبر بکشن باستون
اگه تمام واحدهای اون مجتمع از همون کافوی نوری خط تلفن گرفتن (که طبیعتا همینطوره) شما راهی برای خروج از اون کافو ندارید چرا که کافوی مسی که بتونه منزل شما رو پوشش بده در اختیار نیست. مگر اینکه در همسایگی منزل شما پستهای تلفنی که به داخل منزل همسایه های مجتمع رفته از یک کافوی مسی اومده باشه و یک خط خالی هم در یکی از اون پست ها باشه و شما بتونید اون خط رو بگیرید (با هزینه شخصی جهت سیم کشی) که این هم خیلی بعیده.نقل قول:
اما اینکه در یک مجتمع بزرگ هستید خیلی خوبه. شما جهت ثبت نام تانوما در صورتی که حمایت 20-30 نفر از ساکنین (در بعضی مواقع حتی 10 نفر) مجتمع رو جلب کنید مخابرات فیبر کشی جهت طرح تانوما رو برای مجتمع مسکونی شما اجرا میکنه.
خیلی متشکرم، لطف میکنید یه مودم vdsl اقتصادی اما خوب رو هم معرفی کنید ؟؟نقل قول:
سرویس vdsl خیلی کیفیت و سرعتش از تانوما بدتره ؟
خیلی متشکر، فردا میرم مخابرات که اول واسه تانوما و اگر نشد واسه vdsl اقدام کنم. امیدوارم تانوما رو انجام بدن واقعا...نقل قول:
نقل قول:
salam keyboard man farsi nadare
vdsl , 50 mege hamunghadr ke sorat paye fiber hast esh
modem be sarfe mokhaberat mide birun nist
hamuntor ke aval ke adsl umade bud faghat mark haye khub , gerun bud
mark khub linksys va asus hast
ke be sarfe nistan
wireless dorst o hesabi ham nadarand
سلام، ممنونم. مودمی که خود مخابرات میده مشکل خاصی نداره ؟ اوکیه؟ قیمتش رو نمیدونید ؟نقل قول:
و اینکه منظورتون این بود لینکسیس و ایسوس وایرلس خوبی ندارن یا مودم مخابرات ؟
نقل قول:
salam
alan shayad bazar fargh dashte bashe
man etalatam be ruz nist
modem mokhaberat male sarzamin chine
linksys wirelses ba anten nadare
asus shayad anten khareji dashte bashe
vali har do gerun hastan o az sarzamin haye arabi mian
--------------------
vdsl base kasayi e ke nemikhan sim kesh mokhaberat ro rah bedan khunashun
va mikhan faghat modem bezanan be sare piriz estefade konan
ba dorud
سلام دوست عزیز... قیمت بین 150000 تا 200000 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TP-Link TD-W9970 Wireless N300Mbps ADSL2+/VDSL2 4Port Modem
نقل قول:
از این سایت خرید نکنید چون ظاهرا کلاهبردارن ! یه جستجو تو اینترنت کنید می بینید که خیلی ها شاکی هستند . البته قدیم یه دامنه دیگه هم داشتن که فکر کنم اون رو جمع کردند .نقل قول:
ممنون دوست عزیز که اطلاع رسانی کردید .. هدف من هم تنها گذاشتن مدل این مودم ها بود...دوستان از بازار یا از سایتهای معتبر خرید کنید...سپاسنقل قول:
همونطور که گفتید منظور من فقط اطلاع رسانی بود و قصد جسارت نداشتم .:n16:نقل قول:
دوستان من این ماه که سرویس ۲۰ مگ فیبر گرفتم آی پی رو هم دینامیک گرفتم و مثل قبل دیگه آی پی استاتیک نگرفتم.الان تو تست پینگ هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم پینگ فرق میکنه چون ip تغییر میکنه.تو بعضی از ip ها هم پینگ عالی میشه ولی احیانا اگه برق بره یا مودم قطع بشه دیگه سخت میشه اون آی پی رو گیر آرود.
الان سوالم اینه که میشه تو ما بعد که سرویس رو تغییر میدم آی پی رو خودم پیشنهاد بدم یا اینکه تو مخابرات میتونن ip رو اول تست کنن از لحاظ پینگ بعد برام ثبت کنن؟
سرعت دانلود با دانلود منیجر چنده؟ هزینه چقدر براتون در اومد؟نقل قول:
۲.۷ مگابایت.سرویس ۲۰ مگ هم ۱۲۰ تومن ماهانه ۱۳۰۰ گیگنقل قول:
بعید میدونم همچین کاری بکنن. نکته دیگه هم اینکه پینگ یه ip خاص ممکنه همیشه خوب نباشه و بعد مدتی خراب بشه پس همون حالت داینامیک بهتره. من adsl مخابرات دارم و معمولا پینگ بین 90 تا 100 تا آلمان میگیرم و در بهترین حالت 84-85. این بهترین حالت کم توی مخابرات پیش میاد و اخیرا هم زیاد مودم قطع و وصل میشه و مدام ip عوض میشه اما به طور معمول همین 90-100 هست. اوضاع فعلی مخابرات به مراتب از 1-2 سال پیش بهتره، قبلا نه تنها 24 ساعت پینگ خوب نبود بلکه سرعت هم افت میکرد، الان سرعت 24 ساعت فیکس و پینگ هم ثبات نسبتا خوبی داره. با تجربه 4 ساله ام از مخابرات اگه بازی بی دردسر و پینگ خوب میخواید از وی پی ان های داخلی استفاده کنید، بعضی از دیتا سنتر ها مثل مبین نت و آسیاتک پینگ خوبی دارن و بعضا هم مسیر آذربایجان دارن. قیمت سرویس هاش هم فوق العاده کمه در برابر کاهش پینگ و غیره. در حقیقت اون ip با پینگ خوب رو از این طریق میتونید بی دردسر به دست بیارید، خوشبختانه پینگ داخلی مخابرات فوق العاده کمه و برای من حدود 6 میلی ثانیه است و به همین خاطر وقتی به این دیتا سنتر ها وصل میشم تقریبا همیشه تو بتل 1 پینگ زیر 90 دارم. البته شما ارس هستید ممکنه دیتا بیاد تهران برگرده یه مقدار بیشتر بشه ولی تستش ضرر نداره.نقل قول:
نمایندگان مخابرات خراسان رضوی هرکدوم یک قیمت واسه fttx/vdsl میدن قضیه چیه؟ بخاطر انحصار یا......؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
دوستان این باکس برای فیبر نوری هست؟!
شکل اول یا ععد مشخص کردم که اول زمین رو کندن بعد از اونجا یه سیم اوردن تو این باکس بقل دیوار که قبلا نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
بله فیبر نوری هستنقل قول:
پس یعنی من الان میتونم درخواست بدم و برام نصب کنند؟!نقل قول:
چون رو دیوار مجتمع نصب کردند یک ماهی میشه
بله میتونید . منطقه 1 هستید ؟نقل قول:
آرهنقل قول:
جمشیدیه
میشه مرکز مخابرات جماران
والا یه رییس مرکز داره که من نمیدونم چه جوری بدون این مقدار سواد از مخابرات رییس اونجا شده
بهش میگم فیبر میخوام اینا میگه میخوای چی کار همین سرعت که داری بسه دیگه الکی هول نزن![emoji3]
بالاخره مودم ما رو هم آوردن
HG8245H
قیمت مودم رو هم 190 هزار حساب کردن. البته فکر کنم زیاد واسشون صرف نکرده ! چون هی میپرسید اینترنت تانوما نمیخواهید ؟! منم میگفتم نه ! :n08:
تنظیمات مودم هم خیلی ابتدایی به نظر میاد ! یدونه روتر 70 تومنی tp link امکانات خیلی بیشتری داره .
نقل قول:
میشه یه عکس از کیفیت سرویس بزاری دوست گرامی مثلا پینگ تایم و سرعت البته
سلامنقل قول:
امیر جان شما مجای تبریز ساکنی ؟
منم میخواستم بگیرن ! ولی گفتن تحت پوشش نیستی
من اینترنت تانوما نگرفتم .نقل قول:
درخواست تلفن ثابت کرده بودیم که به جای سیم مسی مستقیما فیبرنوری کشیدن :n01:
نقل قول:
عحب ، یعنی شما الان اینترنت نداری رو این ONT ?
سلام
طبق سامانه استعلام منطقه ما تحت پوشش نیست حالا اگر ارسال درخواست جهت توسعه شبکه رو از طریق سامانه بزنم چی میشه ؟ میان فیبر میکشن یا همچنان میمونه توی نوبت تا تعداد متقاضی ها به حد مطلوب برسه ؟ چه جوریاست ؟ یا سر کاریه ؟
سلام دوست عزیز ...سال نو مبارک.. میشه لطف کنید و آدرس یا لینک سامانه استعلام رو بزارید..سپاس
نقل قول:
درود ، سال نو شما هم مبارک باشه دوست عزیز .این خدمت شما :نقل قول: