سلام امین جان،نقل قول:
دو راه داره یا باید حتماً خرید کنید یا اینکه برخی از کالاها که ناموجود است قسمت "به من اطلاع بده" را انتخاب کنید بعد از موجودی آن کالا به شما پیامک می شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Printable View
سلام امین جان،نقل قول:
دو راه داره یا باید حتماً خرید کنید یا اینکه برخی از کالاها که ناموجود است قسمت "به من اطلاع بده" را انتخاب کنید بعد از موجودی آن کالا به شما پیامک می شود.
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
من دوباره برگشتم به همراه اول و مشکل دریافت پیامک مثل استعلام حجم اینترنت یا خرید حجم رو دارمنقل قول:
زنگ هم زدم 9990 پرونده تشکیل دادن ولی هنوز خبری نیست
از سینماتیکت هم که بلیط خریدم اس ام اس نیومد متاسفانه
ولی از بانک اس ام اس میاد
بله همه چی درسته .نقل قول:
من برگشتم همراه اول. امروز هم سیم همراه اول فعال شد ولی باز هم هیچ پیامک اطلاع رسانی دریافت نمی کنم و در ضمن اینترنت سیم کارت هم وصل نمیشه. تنظیمات APN هم اوکیه. بسته آلفاپلاس هم خریدم. سرویس اینترنت هم از طریق سامانه همراه من فعال شده.
چرا ... !؟
منم همین مشکل رو داشتمنقل قول:
برین یکی از مراکز مخابراتی، اونجا gprs رو فعال کنن
واسه اس ام اس، دیروز به 195 شکایت کردم زنگ زدن که دارن بررسی میکنن، فعلاً که درست نشده
امروز زنگ زدم بانک پارسیان، خودشونم در جریان بودن که سرویس پیامک بانکشون بیست روزه برای سیمکارت های ترابرد شده قطع شده. گفت کاری از دست ما بر نمیاد. باید اپراتورها باهم به توافق برسن و یه تغییراتی تو سیستماشون بدن که درست بشه.
گفت ما هم داریم پیگیری میکنیم ولی خب علاوه بر تغییرات فنی نیاز به پیگیری اداری هم داره و مضاف بر همه اینها اینجا ایران است......
Sent from my D6503 using Tapatalk
رفتم دفتر اصلی همراه اول اتوبان کردستان، تو سیستم چک کرد گفت اینترنت فعاله تو سیستم ما.نقل قول:
سیم کارت هم چک کرد گفت مشکلی نداره. خلاصه بنده خدا خیلی هم پیگیری کرد ولی به نتیجه ای نرسیدن که مشکل از چیه.
زنگ زدن اداره فنی همراه اول گفتن پیگیری میکنن ببینن مشکل از چیه.
فعلاً نه اینترنت دارم و نه پیامکی اطلاع رسانی دریافت میکنم.
[emoji17]
واسه منم همینطور بود، توی سیستم وصل بود، صد دفعه سیم کارت منو درآورد و خاموش روشن کرد گوشی بیچاره رونقل قول:
حتی سیم کارت 4g رو در آورد یه معمولی انداخت بازم مشکل داشت
بعد 2 ساعت که معطل بودم یه دفعه به همکارش گفت gprs این شماره رو یه چک کن
یه دفعه نمیدونم ریست کرد gprs رو یا اینکه فعالش کرد تو سیستم، یه دفعه درست شد
به جز پیامک بانک هم بقیه حتی خود همراه اول مثل استعلام حجم بسته تعطیل ـه
وای وای وای
شدیم از اینجا مونده از اونجا رونده
این همراه اول کلا خوشش میاد کرم بریزه :n02: پدر همه رو درآورده با این ترابرد . نمی دونم چرا وقتی بر میگردی اپراتور پایه یعنی همراه اول باز هم مشکلات ول کن نیستن . حالم از همراه اول به هم میخوره :n21: .
سلام
سیم کارت دائمی همراه اول دارم و میخوام ترابرد کنم به ایرانسل
مشکلی برام پیش نمیاد؟
آخه تو شهر ما همراه اول به زور 3g جواب میده ولی ایرانسل 4g داره
اگر با پیام ترابرد که قبل از تماس با شما شنیده می شود و همچنین عدم دریافت پیامک های خدماتی از سرشماره ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰و ۳۰۰۰و ۵۰۰۰ البته به جز بانک ها، مشکلی ندارید اینکار را انجام دهید.نقل قول:
چون ایرانسل هم تعرفه ارزونتر و هم اینترنت بهتری دارد.
تایید میشه ایرانسل بهترین خدمات رو ارائه میده و ارزونتره و به مشکلات خیلی بهتر از همراه اول رسیدگی میکنه . کلا همراه اول خیلی اذیت میکنه و خدمات خیلی مسخره ای داره . از جمله 4G مخفی :n02:نقل قول:
دوستان اگه کسی پیامک هاش درست شد لطف کنه اعلام کنه
ممنون
من که دوستان گفتن برگرد همراه اول همه چیز درست میشه.نقل قول:
حالا برگشتیم دیدیم که نه تنها پیامک درست نشد بلکه اینترنت سیم کارت هم پرید.
بعد از ۲ روز پیگیری با همراه اول اینترنت سیم کارت درست کردن ولی هنوز پیامک ها درست نشده، حتی پیامک های خود همراه اول هم دریافت نمیکنم. مثل استعلام مانده اینترنت یا رمز فعالسازی نرم افزار همراه من.
خلاصه موندیم رو هوا
هم ۹۹۹۰ و هم ۱۹۵ شکایت کردم ولی مشکلم همچنان ادامه دارد.
دوستان بهترین کار خرید گوشی دوسیم هست. ترابرد کردن واقعاً داستان داره و باعث کلی مشکل روی خط میشه که متاسفانه به آسانی قابل حل نیست. [emoji22] [emoji22] [emoji22]
من که دوستان گفتن برگرد همراه اول همه چیز درست میشه.نقل قول:
حالا برگشتیم دیدیم که نه تنها پیامک درست نشد بلکه اینترنت سیم کارت هم پرید.
بعد از ۲ روز پیگیری با همراه اول اینترنت سیم کارت درست کردن ولی هنوز پیامک ها درست نشده، حتی پیامک های خود همراه اول هم دریافت نمیکنم. مثل استعلام مانده اینترنت یا رمز فعالسازی نرم افزار همراه من.
خلاصه موندیم رو هوا
هم ۹۹۹۰ و هم ۱۹۵ شکایت کردم ولی مشکلم همچنان ادامه دارد.
دوستان بهترین کار خرید گوشی دوسیم هست.
ترابرد کردن واقعاً داستان داره و باعث کلی مشکل روی خط میشه که متاسفانه به آسانی قابل حل نیست. [emoji22] [emoji22] [emoji22]
دقیقاً مثل مننقل قول:
پدرشون رو درمیارم، اینقدر زنگ میزنم و شکایت میکنم که به نتیجه برسم، البته یه سیم اعتباری هم امروز گرفتم ولی گذاشتم واسه مرحله آخر که دیگه به نتیجه نرسیدم!
عجب اشتباهی کردم ترابرد کردم
دوستان ترادبرد به ایرانسل، بسته هدیه داره؟ اگه داره، دقیقا چیه؟ و آیا سیم هدیه تعلق میگیره؟
همراه اول، اکباتان 3جی درست حسابی نداره، شکایت هم جواب نمیده! بین رایتل و ایرانسل موندم
رایتل 3جی سیم دایمیش 0.1 ریاله، فکر کنم گیگ آزاد میشه حدود 10 هزار تومن و به صرفس، ایرانسل 0.5 ریال و یه دایمی937 ایرانسل داشتم، سقف اعتبارش 20 تومنه!!! اما آی سیم 902 50 تومن
ترادبرد به ایرانسل آیا سیم ۴جی میدن یا یه سری باید هزینه جدا پرداخت شه؟
سوال بعدی یه سیم اعتباری داشتم ترادبرد کردم، الان اگه به ایرانسل برگردم، سیمکارت 4جی میگیرم ؟
پیامک های اطلاع رسانی خط من از امروز اوکی شد.نقل قول:
ممنوننقل قول:
خدا رو شکر منم امتحان کردم درست شد، برنامه همراه اول هم نصب کردم پیامک فعال سازیش اومد
نقل قول:دوستان به نظرتون با شکایت پیگری فقط واسه شما درست ده یا همه اونایی که مشکل داشتن؟ در ضمن شما برگشتین به اپراتور پایه درست شده یا اینکه کلا اگر ترابرد هم بکنیم پیامک ها درست شده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
۱. متاسفانه، پیامک خط های ترابرد هنوز مشکل داره.نقل قول:
۲. من برگشتم همراه اول، ولی دو بار با ۹۹۹۰ تماس گرفتم مشکل حل نکردن. شکایت کردم ۱۹۵ مشکل را حل کردند.
اگر پیگیری نمیکردم نه اینترنت داشت خطم و نه پیامک اطلاع رسانی دریافت میکردم.
من که خطم دائمی بود ترابرد کردم به ایرانسل هیچ هدیه ای دریافت نکردم. اعتبار خط هم اول ۵۰ تومن در نظر گرفتن بعد از دو روز اضافه کردن به ۱۰۰ تومن.نقل قول:
حالا الان نمیدونم که جدیداً شاید هدیه بِدن.
فقط بعد از ترابرد به ایرانسل بعد از دو هفته یه پیامک میاد برای دریافت سیم کارت هدیه. همین
کلا ایرانسل دیگه سیم کارت Usim 4G میده حالا چه ترابرد کنی چه برگردی.
اگر ایرانسل آنتن میده مطمئن باش از رایتل بهتر و بصرفه تر هستش.
ولی این نکته را بگم بعد از ترابرد، قبل از تماس با شما یه پیام پخش میشه که کلافه کننده است و اینکه پیامک اطلاع رسانی "به جز بانک ها" را از سرشماره های ۱۰۰۰ ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ ۵۰۰۰ دریافت نمی کنید.
من یه هفته پشت سر هم زنگ میزدم و دو بار شکایت کردم 195 و چند تا مرکز مخابراتی هم رفتمنقل قول:
خیلی دقیق نمیشه گفت که آیا همه درست شدن یا نه، کلاً به هیچ عنوان ترابرد توصیه نمیشه، چون مشکلات زیادی داره که حالا حالاها زمان میخواد تا به ثبات برسه
اگه خط اعتباری و غیر مهم دارین روی اون امتحان کنین ترابرد رو، به هیچ وجه روی خط اصلی تون اینکارو انجام ندین
حذف شود.....
دوستان اگه کسی پیامک هاش درست شد لطف کنه اعلام کنه
ممنون
ممنون از جوابتوننقل قول:
حالا یه سوال تعرفه اینترنت آزاد ایرانسل چقدره؟ سیم دایمی
تعرفه مصرف آزاد استفاده از خدمات گستردهترین شبکه اینترنت ایرانسل، ۰.۵ ریال به ازای هر کیلوبایت برای مشترکان سیم کارت های دائمی و ۰.۷۵ریال برای مشترکان سیم کارت های اعتباری می باشد.نقل قول:
رایتل سرعت اینترنت خیلی خوبه ولی انتن دهی ایرانسل و همراه اول بهتره
رایتل به دلیل تعداد کم مشترک هایی که داره سرعتش پایدارتره وگرنه شما اگه منطقه تون خوب باشه ایرانسل بسیار سرعت بالاتری رو ارائه میده .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام دوستان.
من همراه دارم.
من توی اون طرح ازمایشی که همون اول برگذار کردن، ثبت نام کردم و خواستم برم ایرانسل و سیم کارتم اومد، ولی فعال نشد (sms فعال سازی اومد ولی فعال نشد) و منم یکم پیگری کردم و بیخیال شدم.
الان میخوام دوباره ترابرد کنم و بیام ایرانسل.
کمی فروم رو دنبال میکنم، با بخش sms ها مشکلی ندارم. همون sms بانک و خود اپراتور بیاد کافیه .
من فقط مشکل بوق و اون پخش پیام دارم.
کسی صداشو نداره بذاره اینجا بشنویم؟
چند ثانیه هست ؟؟
موقع پخش پیام، گوشی من زنگ میخوره؟ (مثلا شبیه اهنگ پیش بازه؟)
----------------------------
هدفم از ترابرد اینترنت ایرانسله (بسته هاش یکسانه) . سرکارم و خونمون جاهاش فرق داره. خونه 2g و سرکار 3g هست، همراه اول هم بسته اش جدا جدا هست.(کلا خوشم نمیاد ازش)
--------------------
اگه مساله خاصی هست، بگین .
sent from my tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
من الان چک کردم، پیام ترابرد حذف شده!
فقط دوتا بوق میزنه بعدش 5 یا 6 ثانیه هوا پخش میکنه و بعد شروع به بوق خوردن میکنه.
اون مشکلات پیامک ها رو من از طریق 195 پیکیری کردم، ظاهرا مشکل مخابرات هستش(سرشماره های 1000،2000،3000 برای مخابرات هستن) که پیامک ها رو به سمت اپراتور جدید مسیر یابی نمیکنه و پیامک های ما به سمت اپراتور قبلیمون مسیر یابی میشه. گفت هم ایرانسل و هم همراه اول دارن پیگیری میکنن تا مشکل حل بشه.
اگر مشکل از مسیریابی بود پیامک بانک ها هم از همین سرشماره ها می باشد.نقل قول:
پس چرا پیامک بانک ها دریافت می شوند !؟
تایید میشه. پیام ترابرد حذف شده.
پيام ترابرد حذف شده
فقط دو تا بوق ميزنه
خدارو شکر که مشکل بوق هم حل شد.
حالا من حظوری برم نمایندکی ایرانسل یا توسایتش ثبت نام کنم؟؟
فرقی هم داره؟
sent from my tapatalk
بنده از تو سایت ایرانسل درخواست دادم بجای 5 روز، 2 روزه ترابرد انجام شد!نقل قول:
بوق ترابرد جایگزین پیام صوتی میشود
يكشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در اطلاعیهای اعلام کرد بوق کوتاه مختص ترابرد جایگزین پیام صوتی برای مشترکان ترابرد شده تلفن همراه میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در این اطلاعیه آمده است، با اجرای طرح ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه، پیش شماره مشترکان نمیتواند تعیینکننده نوع اپراتور خدمات دهنده به مشترکان باشد، بر همین اساس به منظور اطلاعرسانی برون شبکهای بودن تماس و تفاوت هزینه مربوط به آن برای مشترکانی که قصد برقراری تماس با مشترک ترابرد شده را دارند، بوق کوتاه مختص ترابرد پخش میشود.
براساس این اطلاعیه بوق ترابرد متفاوت از بوق موجود در ارائه سایر خدمات تلفن میباشد و پیش از برقراری تماس پخش شده و جایگزین پیام صوتی است که پیش از این به تماس گیرنده اطلاع میداد شمارهای که با آن تماس گرفته ترابرد شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ي سوالنقل قول:
اگر مشترك بتازگي ترابرد كرده باشه باز همون دوتا بوق براي تماس گيرنده پخش ميشه ،آره؟يا اين مود براي اونهايي كه قبلا ترابرد كرده بودن هست و مشتركي كه بتازگي اقدام كنن بايد مدتها اون پيغام صوتي رو داشته باشه؟
ممنون ميشم دوستاني اطلاع دارند توضيح بدهند.