صابرجان m60 که میخوای بفروشی چرا جعبه نداره
چند میخوای بفروشی
Printable View
چند میخوای بفروشی
چند میخوای بفروشی
سه تا خریده بودم دو تاشو فروختم این یکی مونده . منزل زحمت کشیدن انداختن بیرون بدون اطلاع من . موردی نداره تصویر کارت ملی خودم رو به عنوان تضمین برا خریدار میفرستم تا خدای ناکرده فکر دیگه ای نکنه . در ضمن ادرس ارسال و اگهی فروش هم موجوده و شماره کارتی که پول واریز میشه هم همینطور . به درد استفاده کننده میخوره نه دلال که از من بخره و ببره 100 تومن بزاره روش و بفروشه به کسی دیگه . :n02:نقل قول:
داخل بازارچه انجمن اگهی زدم میتونید ببینید . با مشتری واقعی هم کنار میام . :n16:
صابر جان عجب قیمت جنایتی گذاشتی امثال شما باعث میشن این قیمتای تخیلی تو جامعه بوجود ییاد مودم بدون جعبه 470:n04:
بیا من مودم خودمو با جعبه بهت میدم 450 :n19:
550 ت الان از بازار ولیعصر و میدان انقلاب نمایندگی ایرانسل قیمت گرفتم . البته نو این مودم رو بدون انلاک . کلا کم یاب هست و خواهان این مودم زیاده . در ضمن گفتم مشتری باشه کسی تخفیف خوب میدم براش . مودم حیف کارتن نداره مگر نه با نو فرقی نداره . استفاده ای ازش نشده . شما هم تو بازار نیستی و الان با اون قیمتی که گفتی بدی دیگه نمیتونی با همون قیمت بخری . پس نگهش دار مودم خوبی هست و بالای یک میلیون ارزش داره .نقل قول:
با سلام ،نقل قول:
جناب صابر من فقط ثبت نام کردم برای یک موضوع بسیار مهم !
متاسفانه من این مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 قبل از دیدن این تاپیک با قیمت 750000 هزار تومان خریده بودم.
با دیدن این تاپیک و این پست خیلی ناراحت شدم.
از طرفی بیشتر دوستان پیشنهاد دادن حتما این مدل رو بگیرم و عالیه و از طرفی شما فرمودید خیر !
الان من انتخاب درستی کردم و یا خیر و نظرتون در مورد این مودمی که گرفتم چیه ؟
ضمنا یک سوال بسیار مهم دیگر !
من تو اینترنت تحقیق کردم و از یک مهندس آی تی هم پرسیدم ، ما فناوری 3G و 4G داریم ، دیگه 4.5G چیه ؟
بعد از 4G باید 5G بیاد !
الان این مودم من فعلا تا 5G بیاد جوابگو است ؟
با آمدن فناوری 5G این مودم من دیگه قابل استفاده نیست ؟
یک دنیا ممنونم.
مودمی که شما تهیه کرده اید هر چقدر هم گران قیمت و با کیفیت و با امکانات و زیبا و دارای پشتیبانی باشد ولی نوع category اون cat4 میباشد یعنی به هیچ وجه ممکن از شبکه 4.5 و تجمیع پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد و عملا در نوع اینترنت و شبکه فرقی با یک مودم e3372 ندارد . شما باید یک مودم cat6 تهیه میکردین تا قابلیت تجمیع و استفاده از شبکه 4.5 هم داشته باشید و بتونید از نهایت سرعت اینترنت استفاده کنید . cat6 معلوم نیست بتونه با 5g کار کنه احتمالا هم نخواهد کرد حالا شما دارید از یک مودم cat4 سخن به میان میاورید ! شبکه 4.5 از زیر شاخه های 4g و قابلیت تجمیع هستش و باید مودم هم از نوع cat6 باشد تا بتواند این تجمیع رو انجام دهد . خود این تجمیع هم : mimo2 و mimo4 دارد .نقل قول:
با سلام مجدد ،نقل قول:
جناب صابر دقیق میفرمائید من چه نوع سیم کارت همراه اولی برای مودمی که نام بردم بگیرم؟
یکی میگه سیم کارت معمولی بگیر بعد تبدیل کن به دائم و USIM ؟
یکی میگه سیم کارت دیتا بگیر ؟
دقیقا میفرمائید من چه نوع سیم کارتی بگیریم؟
ضمنا نهایت سرعتی که با این مودم میتونم با سیم کارت همراه اول بگیریم چند مگابایت است ؟ ( مگابایت و نه مگابیت ! )
یک دنیا ممنونم.
دوستان در خريد مودم به اين نكته توجه كنن
سرعت و استاندار هاي تجميع يكي از پارامتر هاي مهم مودم همه چيز رو فداي سرعت نكنن
كيفيت ، ثبات ، مخصوصا قدرت
با اين وضع ساختمان سازي ما قدرت و انتن دهي مودم از همه مهم تر هست
در استفاده معمول روزانه واقعا سرعت مهم تر يا كيفيت و ثبات و قدرت گيرندگي مودم
مودم TP LINK چيپست كوالكام داره كه از ثبات و انتن دهي فوق العاده قوي برخوردار هست و در نقاط كور واقعا مشخص كننده كيفيت و كارايي مودم ميشه
--------------------
گوشی آیفون ٧ در حالت تجمیع و مقایسه با مودم TP-Link MR200 که کتگوری ۴ داره و تجمیع نمیکنه وای فای باند ۵ وصل شده
آپلود و پینگ
Sent from my iPad using Tapatalkنقل قول:نقل قول:
نقل قول:
باید مشاوره میکردی
من خودم MR-200 دارم و 2 سال هست که برام کار میکنه بسیار با قدرت و کیفیت عالی یکبار هم خاموش نشده. شما اگر MR200 میگرفتی بهتره چون wifi 5 ghz داره و افزایش سرعت گیرندگی از وای فای رو دوچندان میکنه.
همانطور که دوستان گفتند Cat4 هست و بیشتر نیست و نمیشه اما من خیلی راضیم و سرعتم مابین 40 الی 75 مگابیت میچرخه. البته با انتن اکسترنال. ضمنا قابلیت تجمیع فرکانس رو خودش داره. تنظیمات و منو و نرم افزار بسیار حرفه ای داره.
البته من خودم توصیه ام روی cat6 امروزی هست. آن زمان که من خریدم ایران فقط cat4 بود.
اطلاعات نفر بالا هم اشتباه هست.
جناب صابر پاسخ کاملا دقیق و صحیحی به شما دادننقل قول:
اتصال 4G+ یا 4.5G در واقع همان فناوری 4G است با قابلیت تجمیع فرکانس در استاندارد Cat6
مودم تی پی لینک شما این قابلیت را ندارد و در نتیجه از رسیدن به سرعت های بالای 100 مگابیت در ثانیه ، در وضعیت فعلی اوپراتور های ایران محروم خواهید ماند.
از نظر آنتن دهی و سرعت مناسب نیز باید به MiMO 2x2 یا 4x4 بودن دستگاه توجه شود ، که با برقراری چند لینک همزمان از آنتن مخابراتی ، توانایی تامین سرعت بالاتر و آنتن دهی بهتر را فراهم میکند .
هرچند مسائل دیگری نیز مثل قدرت آنتن(قدرت خروجی مودم برای آنتن بر حسب dbm یا mw) و گین آنتن های داخلی دستگاه در این مسئله بسیار دارای اهمیت است .
اما در مجموع دستگاهی که قابلیت اتصال آنتن خارجی داشته باشد ، از نظر آنتن دهی باید از دیگر دستگاه ها متفاوت دانست ، زیرا با نصب آنتن خارجی (در فضای باز) همواره میتوان قدرت گیرندگی را به مقدار قابل توجه ای افزایش داد.
فناوری 5G احتمالا با استاندارد Cat11 همراه خواهد بود که هم اکنون این فناوری در بعضی از مودم های هواوی مثل B618 وجود دارد.
با سلام و احترام ،نقل قول:
دوستان جواب سوال بالا رو نمیدید؟
ممنونم.
اینا رو خودت باید جواب بدی نه ما.نقل قول:
همه رو تست کن ببین کدوم تو مکانت بهترین نتیجه رو میده
فرقی بین دیتا و اعتباری و اصلی و....نیست.
سیم کارت های usim همراه اول قابلیت 4g و 4.5 و حتی استاندارهای بالاتر رو دارن و برای دریافت شبکه 4g حتما باید سیم کارت همراه اول از نوع usim باشد . برا سایر اپراتورها هم اینگونه هست و سیم کارتهای جدید که دیگه الان همه جا عمومی شده و سیم کارتهای قبلی منسوخ شده باید استفاده کنید . سرعت هم به اون دکلی که وصل میشید و میزان پهنای باند اینترنت منطقه شما و اپراتوری که از اون استفاده میکنید و ترافیک اون دکل و میزان یوزر استفاده کننده از اون دکل بستگی داره . جایی هستید که انتن دهی هم خوب نیست میتونید از انتن فضای بیرون استفاده کنید .نقل قول:
سلام
مودمی با مشخصات زیر وجود داره؟
1_ساپورت 4.5g
2_ساپورت adsl
3_داشتن پورت usb(برای اشتراک گزاشتن هارد اکسترنال به صورت شبکه)
ساپورت adsl نداریم..نقل قول:
این مودم ها فقط و فقط هنر کنن ورودی wan دارن و شما باید مودم adsl یا vdsl داشته باشید که وصل کنید بهش.
B525 یا B315 هواوی ورودی یو اس بی دارن که به احتمال 99 درصد تنها دلیل بودنشون در واقع همین به اشتراک گذاری هست و فکر نکنم بشه دانگل بهش زد :n02:
با سلام و احترام ،
جهت اطلاع دوستان گرامی و عزیز !
مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را که خریده بودم راه اندازی کردم.
کیفیت عالی.
فقط همین قدر خلاصه کنم در جایی گه فکر نمیکردم بیشتر از یک خط آنتن بگیریم ، داره 3 خط آنتن و گاهی 4 خط آنتن فول میده !
سرعت 12 MB هم گرفتم !
انشاا... و به لطف خدا همیشه کیفیت و سرعت مثل الان عالی بمونه.
در مورد 4G بازم با چند تا از دوستان مهندس شبکه های بیسیم صحبت کردم و به من گفتند انتخاب بسیار عالی کردم و همچنین 4.5G را قبول نداشتند و گفتند بعد از 4G شبکه 5G خواهد آمد و همچنین مدل های هواوی را به دلیل هنگ در بعضی مدل ها هم قبول نداشتند و بهم گفتند بهترین مدل مودم سیم کارتی موجود و بدون مشکل با سرعت بالا که واقعا هم جواب داده همین مودمی است که من گرفتم.
سلامت و شاد باشید.
ممنونم.
بستگی به بودجه شما گزینه های زیادی است .نقل قول:
این یک مورد است که دانگل 3g/4g/LTE میخوره و Adsl/Vdsl رو ساپورت میکنه و حتی پورت WAN برای اینترنت های نوع دیگه هم داره ولی فقط یک پورت USB داره و همزمان نمیشه هم دانگل و هم هارد اکسترنال بهش وصل کرد. شاید مدل های دیگه ای باشند که دو تا پورت USB هم داشته باشند ولی من چک نکردم
ASUS DSL-AC52U
بت گفته بودم که.نقل قول:
آنتن اکسترنال از ان مدلهایی که به یکی دوستان صفحات پیش گفتم بخری و بیرون نصب کنی. سیگنالت 100 % میشه. تازه 4G خالی این همه سرعت میده
مودهای MR خیلی قدرتمند هستند و چیپست کوالکام دارند و همیشه روشن می مونند و همیشه تجمیع فرکانس می کنند.
با سلام و احترام ،نقل قول:
یک دنیا ممنونم.
توضیحات کامل در مورد خرید و کانفیگ آنتن اکسترنال مینویسید؟
ضمنا پیام هم دادم.
ممنونم.
سلام با تست شما و یا خوب بودن وضعیت اینترنت منطقه شما نیست که یه چرخ ساده در اینترنت بزنید مودم cat6 اصلا قابل قیاس با cat4 نیست . مثل مقایسه دو تا خودرو که موتور یکی قابلیت توربو داره ولی اون یکی نداره تا سوار نشی و اون توربو عمل نکنه زیر پای خودت متوجه سرعت و شتاب نمیشی . اون مهندسان عزیز هم که به شما اطلاعات دادن احتما پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارن . الان خودت بخوای گوشی بخری خصوصا برای استفاده اینترنت و بهره برداری از جدید ترین امکانات شبکه موبایل دنبال cat4 میری یا cat6 ؟ لطفا تعصبی با قضیه برخورد نکنید . بله مودم شما یکی از بهترین های cat4 هست و تمام و دیگه اونجا متوقف میشه و پایان پیشرفت اون مدل هست . از نظر برند هم کلیه تجهیزات ارتباطی کشور و جهان بیشترشون هواوی هست و با کیفیت ترین تجهیزات زیر ساخت برا هواوی هست و شبکه اینترنت موبایلی کشور خیلی هماهنگ و سازگار با این برند هستش .نقل قول:
نقل قول:
همیشه تجمیع فرکانس می کنند
چه دستگاه هایی از 4.5G پشتیبانی میکنند؟
پیش از هرگونه توضیح دیگری در این مورد باید بگوییم که ما در این مطلب موضوع دستگاه های با قابلیت پشتیبیانی از 4.5G را دستگاه هایی میدانیم که بتوانند از حداقل از 2 آنتن با دو فرکانس در یک باند LTE (برای مثال دو فرکانس 2600 و 1800 مگاهرتز در شبکه LTE ایرانسل) و MIMO نوع 2x2 استفاده کنند. با توجه به توضیحاتی که در این مطلب بیان کردیم، اینکه دستگاهی بتواند به ارتباط 4.5G دسترسی داشته باشد مستلزم این است که هم مودمی با کتگوری 6 به بالا داشته باشد و هم اینکه مودم مذکور قابلیت تجمیع حامل یا همان Carrier Aggregation را داشته باشد و در کنار آن از MIMO های نوع 2x2 به بالا استفاده کند. در واقع اینکه دستگاهی داشته باشیم که MIMO نوع 2x2 داشته باشد ولی نتواند از CA استفاده کند به این معناست که این دستگاه توانایی استفاده از 4.5G را ندارد.
بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.نقل قول:
اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد. :thumbsup:
خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.
ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.
دوست من شما برای مودمتان این انتن رو میتونید تهیه و بیرون از اتاق نصب کنید یعنی در کنار پنجره یا بالکن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک از دیجی کالاست.
این انتن توانایی مکس سیگنال را برای شما دارد. و نیازی به هیچ گونه تغییر خاصی نیست صرفا مودم را خاموش انتن اصلی را جدا و سپس این انتن را اتصال و روشن. :V2:
بله درسته 4.5G ندارد کلا سری MR قدیمی هست زمانی تو بازار بود که اصلا 4.5G تو ایران وجود نداشت.
اما سری خوبی هست حافظه قوی ای دارد و هیچ وقت قطع و یا هنگ یا مشکلات از این نحو دچار نخواهد شد. شخصا هنوز MR200 دارم و از لحاظ 4G عالیست. سرعت و پایداری عالی البته من پرو ک سی روش ست میکنم بدون آن سرعت باید پایین باشد. :thumbsup:
خوبیش هم همین است. ارتباط پایدار بدون هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده مصارف گوناگون شخصی. این عنوان از همه چی برای بنده مهمتر است یعنی پایداری . سرعت گزینه بعدی است.
ولی اگر کسی بخواد همین اکنون مودمی خریداری کند خودم این مودم را با توجه به قدیمی بودنش اصلا توصیه نمیکنم و همانند صفحات پیشین صرفا Cat6 را پیشنهاد میدهم. این دوست MR دار دیگر این مودم را خریداری کرده و بحث مشاوره قبل خرید که چی بهتر است نیست سعی ما و شما کمک به نیاز بعد از خرید ایشان است.
================================================== ==================================
بله ولی گویا ایشون و مهندسان مشاور ایشان هنوز بر نبود استانداری به نام cat6 اصرار دارند:n02: و فقط مودم میتواند یا 4G باشد یا 5G :n13:
بله افراد خارجی (خارج از انجمن) این اطلاعات نادرست را به ایشون داده بودند. که چیزی به اسم 4.5G وجود ندارد که جای تاسف هست.نقل قول:
در هر صورت کالا رو خریده است و اگر رضایت دارد پس مناسب بوده. :n26:
سلام ،نقل قول:
دوست عزیز منم دقیقا مدل شما رو گرفتم !
با چند تا از دوستان مشورت کردم و مخصوصا دوستانی که تو کار نصب شبکه بودند و همه گفتند از مدل Huawei B612 به هیچ عنوان راضی نیستند !
ازشون نظر خواستم ، گفتند در حال حاظر ، فقط و فقط و فقط مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.
الان این مدلی که گرفتم عالی داره برام کار میکنه و واقعا حرف نداره !
تشکر.
با سلام و عرض ادب.نقل قول:
دوستان عزیز شما که به راحتی حرف ، به قول خودتون چند تا مهندس که پول دادن مدرک گرفتن یا بی سواد تشریف دارند رو رد میکنید ، اطمینان 100 درصد به درست بودن حرف های خودتون دارید ؟!
چند تا از دوستان مهندس شبکه هم که من باهاشون مشورت کردم همگی به اتفاق از برند هوای و مخصوصا مدل Huawei B612 بشدت ناراضی بودند و می نالیدند و چندین علت برای من آوردند که یکی هنگ کردن این مدل بود !
اتفاقا شما تعصبی برخورد نکنید !
به نظر من بهتره به جای جو گیر بودن ، حداقل به نظر همدیگر احترام بگذاریم!
ضمنا این دوستان مهندس شبکه ما هم طرفدار 4.5G نبودند و حرف این دوستان ما هم مثل اون دوستان ، دوستمون ، همون 3G و 4G و 5G بود !
البته اگر شما تائید کنید که این دوستان مهندس شبکه ما پول ندادن مدرک بگیرند و یا بی سواد تشریف ندارند !
موفق باشید.
متشکرم.
شما سوال پرسیدی منم جواب دادم راهنمایی خواستی راهنمایی صحیح دادم برگردی از اول تمام پست ها رو نگاه کنی حرف های من دلیل و مستند علمی داره و ثابت شده است . حرف اخر:نقل قول:
مودم شما که درباره اون نظر و مشورت خواستید یکی از بهترین مودم های ثابت از نوع cat4 هست و سخت افزار و نرم افزار خوبی داره و گران نیز میباشد و تمام. دیگه اینجا متوقف میشه و الان زمان مودم شما و حتی مودم های هواوی در اون رده بندی خصوصا با گسترش پوشش شبکه 4.5 در کل کشور و حتی روستاها نیست . اگر همین مبلغ رو صرف خرید مودم از نوع CATEGORY 6 میکردید خیلی بهتر و درست بود. اینجا هم ما از یک برند خاص و یا یک مدل خاص حمایت نمیکنیم و بحث تکنولوژی و شبکه هایی هست که مودم ها دریافت میکنن و پشتیبانی میکنن . ما اینجا دوست داریم سطح اگاهی همه بره بالا و همه با دیدی باز و روشن نسبت به انتخاب تجهیزات دریافت اینترنت ( مودم) اقدام کنن . اینم مطالعه کنید متوجه میشید علت بی احترامی من نسبت مهندسان باسواد شما چی بوده و باز اگر باعث ناراحتی شما شده ام معذرت میخواهم .
جای خالی در ادرس لینک : شهر س خ ت ا ف ز ا ر . ک ا م میباشد .
موفق باشید .
هنگ میکنه ؟نقل قول:
چرا برا ماها هنگ نمیکنه ؟ کسی اگه مودمش هنگ کرده بگه اینجا
اصلا هنگ کردن مودم یعنی چی میشه توضیح بدی بعد 17 سال اینترنت داشتن بدونم.
در مورد مودم شما هم مبارکتون باشه نظری ندارم..هر وقت جفتشو یه ماه استفاده کردم نظر میدم وگرنه حرفی ندارم اینکه بی612 بهتره یا مودم شما.
شما نارحت نباش طرف جک {جوک} گفته سلام منو به مهندسینتون برسونن بگید هنگ چند بخشه اونهم در مودم b612:n02:نقل قول:
شما همون mr6400رو بگیر که خیلی خیلی قدرتمند هست :n09: دعوا کردن نداره اعصاب خودتو خورد میکنی
البته کلمه 4.5 میشه گفت یه کلمه تبلیغاتی هست برا اینکه خیلی ها اطلاع ندارن که LTE یا 4G در واقع پلتفرم و معماری هست که سرعت تا 2000 مگابیت هم ممکنه بره به هزار و یک اما و اگر البته..
چون الان snapdragon 855 توان دریافت سرعت 2 گیگابیت در ثانیه را داره و cat 20 هستش.پس هنوزم به سرعت مکس 4G نرسیدیم و هنوز مثل 3G نشده که نهایت سرعتش اگه اشتباه نگم 57 مگابیت بشه(شایدم کمتر یادم نیست..42 بود شاید یا 21 یا همین 57)
اگه به اسم گذاری اپراتور ها جلو بریم باید بگیم چمیدونم 4.99 !!
در کل بنظرم اگه تی پی لینک بنظرشون stable هستش بخاطر اینکه رسیده به مکس سرعتش و اپراتور توانایی جوابگویی رو داره بهش..شایدم چیپ هاش و انتن هاش قدرت دریافت بالایی دارن و در سرعت های بالا جواب میگیرن
من الان هم صبح ها از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم هم vdsl دارم و خیلی باهم تفاوت ندارن..بنظرم حتی ایرانسل بهتر میاد.
با سلام ،نقل قول:
گرامی من فقط یک چیز میگم !
به قول دوستمون ، جو گیر نشید !
ضمنا احسن به شما 17 سال اینترنت داشتید !
ممنونم.
با سلام ،نقل قول:
اقا شما هم بفهم چی میگی و چه چیزی از دهنتون در میاد و مینویسید !
به قول اون دوست عزیزمون چقدر عالی میشد به نظر هم احترام میگذاشتیم.
ممنونم.
با سلام و احترام و عرض ادب.نقل قول:
این دوستان مهندس ما هم همینو میگفتن که چیزی بنام 4.5G را قبول ندارند !
ضمنا نمیدونم این مودم من اینجور در آمده یا همه از این مدل اینجور هستند ؟
من الان دارم دقیقا سرعت 6 تا 12 مگابایت و نه مگابیت ازش میگیرم با همراه اول.
ممنونم.
دوست گرامی آن فرد خاطی دستاورد اینترنت 17 ساله (:V9:) دارد. (تقریبا هم سال عضویت من هست اما من چند ماه قدیمیترم :V8:) این بیانگر عمق دانش و کهولت آن فرد مذکور که مذکر هم هست (آن یارو تو Baywatch نیست؟ :V11: ) می باشد. پس ناراحت نباش :V14: من رو که دیدی در حد توان بتون کمک کردم. :n40:نقل قول:
کلا جملاتم شوخی و جوک هست. :V5: قصد نفاق ندارم. :n25:
من تجربه 18 ساله از اینترنت ایران دارم. یادش بخیر اولین بار که اینترنت داشتم بلد نبودم توش برم یعنی وصل و استفاده بکنم (یکی بیاد دیال آپ را یادم بدم اخه چجوری؟ :V27: تلفن رو وصل کردم به پشت کیس:sq_2:) بردم همونجا که کامپیوتر خریدم بم یاد که دیال آپ چی هست و چطور کار میکنه.
جزو اولین انسانهای ایرانی اینترنت دار هستم ولی هیچ وقت به خاطر این موضوع احمقانه این امر را مزیت نمیدونم. :sq_13:
من از طرف آن فرد از شما معذرت خواهی میکنم. لطفا از وضعیت سرعت و کیفیت و غیره برامون عکس بگذار. :V28:
جالبیه شماها اینکه خیلی از کلمات استفاده میکنید وگرنه در واقعیت...
فرد خاطی...کاش اندازه یه 17 ساله شعورداشتی :n02::n02:
سلام و روز بخیر
دوستان ما یه مودم TF-i60 H1 از این ایرانسلا داریم
محل مورد استفاده یه شهرک صنعتی هست خارج از شهر که 4جی کامل داره ولی tdl رو وقتی *20# میزنم مینویسه که ساپورت نمیکنه
ولی ما سیمکارت تی دی ال زدیم و 3 خط بهمون داد ، الان به دلایلی میخوام یه انتی بخرم که کلا خطهاش پربشه و احیانا قطعی نت هم نداشته باشیم
از انتن هایی که داخل کشور موجود هست کدوم یکی تست شده هست و خوب جواب میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آنتن برای TD در کشور نداریم. همگی فقط FDD هستند.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل شما آنتن نیست مشکل اینه که در این مودم پورتهای انتن به قسمت برد FDD و همون 4G خورده و قسمت TD-LTE بدون پورت آنتن هست و هیچ آنتنی بهش وصل نمیشه .
من آدم سراغ دارم که براتون بهترین آنتن رو رو هر فرکانس و باندی طراحی و درست کنه مثلا باند TD-LTE رو فرکانس 3500 هست ولی وقتی به این مودم وصل بشه چون به قیمت TD-LTE وصل نمیشه تو آنتن دهی اینترنت ثابت فرقی نمیکنه .
بنظر من شما دنبال مودمی باشید که اینرنت ثابت Td_LTE را ساپورت کنه و بیرونی باشه که بتونید مثلا رو پشت بام رو میله نصبش کنید .