وب كم 6630
Printable View
وب كم 6630
با سلام برنامه ای می خواستم که مثل Acdsee بتوانم روی کامپیوترم فایلهای پسوند Ota را باز کنم و همه را ببینم.البته برنامه هایی در این زمینه دارم ولی درست کار نمی کنند مثل Wapdraw که فایلهای Otb را باز می کند و ... لطفاً راهنمایی کنید.ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط cheetoz_motori
سلام
دوست عزيز شرمنده اينجا تاپيك درخواست برنامه هاي موبايل هستش
شما به تاپيك درخواست نرم افزارهاي كامپيوتري روجوع كنيد
ممنون از شما :blush:
سلام....
موبایل ما e530 سامسونگ ....
فایل های تصویری اون با فورمت mp4 هستش.....
برنامه ای برای تبدیل فورمت های رایج به mp4 و بلعکس می خواستم.....
در ضمن زمانی که فیلم رو از موبایل به کامپیوتر انتقال می دم فقط تصویره و صدا نداره....
ممنون اگه کمک کنید....
اين برنامه هم اگر وجود خارجي داشته باشه اول و آخر ربط پيدا مي كنه به مبايل ديگه داخل كامپيوتر كه كسي فايل Ota استفاده نمی کند.شاید برای اینکه گفتم Acdsee اینو می گویید ولی منظورم برنامه ای مثل آن بود.درکل Ok آنجا هم درخواست می دهم ممنون شما و دیگر دوستان هم اگر کمکی از دستشون بر می آید انجام بدهند متشکرمنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
كسي اين برنامه رو داره كد رجيستريش رو دارم ولي برنامه اش رو ندارم :rolleye:
سلام
من عضو جديدم و يه برنامه ميخوام كه از مسيجام يه بك اپ بگيره و پي سي سوييت هم نباشه با تشكر
1. کسی نسخه کرک شده یا کیجن Where I am رو اگه داره لطف کنه.
2. کسی نقشه جدید تهران که قابلیت جستجو داره و شرکت نیا اونو تولید کرده برای سری 60 رونداره ؟
من برنامه edite mobile را مي خوام
سلام به همگي. من كاربر جديد هستم . اول به صورت مهمان سايت را ديدم خيلي خوشم اومد و الان هم عضو شدم . از عزيزان كمك مي خواستم. برنامه اتصال به كامپيوتر X480 و A800 سامسونگ را مي خواستم. در ضمن اگر فارسي ساز براي X480 مي شناسيد كمكم كنيد تا دانلود كنم. راستي من برنامه Easy studio را دارم ولي گوشي من را نمي شناسد.
صدها فرشته بوسه بر آن دست ميزنند كز كار خلق يك گره بسته وا كند
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط LKHN
من هم دنبال نرم افزار براي A800 هستم . :) اگه كسي اسم برنامه اش رو هم به من بگه كافيه . !
ممنون دوستان عزيز .
برنامه اي براي باز كردن پسوورد وين رار
برای پاک کردن کامل نرم افزارها برنا مه سراغ دارید بیشتر نرم افزارها که به روشهای معمولی کامل پاک نمیشن و بعضی فایلهاشون میمونه البته برای سمبین
سلام به همه
يه برنامه براي گوشي نوكيا [n70] مي خوام كه بتونه فولدر جديدي بسازه و عكسها و فيلمها رو از فولدر ايمج جابجا كنه.
از برنامهای browser مثل Fxpoler یا fileman همین تاپیک فروان وجود داره استفاده کن هم این کار انجام میدننقل قول:
نوشته شده توسط MULLER
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MULLER
دوست عزيز احتياجي به نرم افزار براي اين كار نيست . . . ! :)
خود گوشي اين قابليت رو داره . :) :blush:
ممنون .. حميد :happy: ;) :blush:
لطفاً يه برنامه پيغام گير (منشي) براي گوشي هاي ساژم معرفي كنيد
ممنون
من تمام محتويات پوشه ي appilication گوشيمو پاك كردم(گوشي من sony ericsson w900i ) اسم برنامه ها:music mate_convertor اگه كسي اين برنامه هاي تحت جاوا رو داره بذاره ممنون مي شم
يه برنامه ي آنتي ويروس جاوا ميخواستم
راهی هست که ببنیم که یک نرم افزار کجا فایلش کجا میرزه و کجا رو تغییر میده برای جاوا هم باشه خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط persianit
حميد 110 عزيز برنامه A800 را گير آوردم . اسمش easylink است. فقط از شما و سايرين تقاضا دارم اگر فارسي ساز خوبي براي X480 مي شناسيد براي من قرار دهيد. در ضمن چطوري ميشه روي گوشي X480 بازي ريخت و چه بازيهايي را پشتيباني مي كند . خواهش مي كنم هركس مي دونه كمكم كنه.
لطفا يكي جواب منو بده
دستون درد نكنه اگه مي شه چند تا از برنامه هاي 6270 رو معرفي كنيد و لينك دانلودش قرار بديد و اگه مي شه بگيد كه گوشي 6270 به جز برنامه هاي جاوا از چه فرمت برنامه ژشتيباني مي كند (متاسفانه براي سیس جواب نمی ده)
می خواسم بدونم بر نامه های گوشی نوکیا6270 کجا گیر اگه می شه آدرس سایت رو بذارید متشکر
برنامه ای وجود داره که بتونه فایلهای فلش رو بخونه؟6630
من برنامه اي كه با اون بتونم فيلم ها رو به پسوند gp3 فكر كنم بريا گوشي نوكيا 7610 ميخوام
اگر لطف كنيد لينكشو بديد اگر طريقه خاصي هم داره يا قلقي بگيد
ممنون
همچنين چند تا themخوشگل براي اين گوشي ها ميخواهم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
دوست عزيز به اين تاپيك يه سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي :) :blush:
سلامنقل قول:
گفتم شايد حوصله نداشته باشي توي اون تاپيك دنبالش بگردي . . ! :)
من برنامه xilisoft رو پيشنهاد می کنم به نظرم شاهکاره حتي کيفيت فايل خروجي رو هم می تونی کم و زياد کنی
آدرس دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم سريالش :
Name: BRD
Serial: BRD-MVV3ULFW5UH4912-F034-B567-90A4-29F6
موفق باشي دوست عزيز :) :blush:
دوست عزيزنقل قول:
به تاپيك زير مراجعه كن .. هر چقدر كه تم بخواي هستش . .
موفق باشي
سلام.من برنامه flash sms براي گوشي n 90ميخواستم خيلي هم فورس ماژوره اگه لطف كنيد لينكشو بزاريد ممنون شده وخواهم ماند.
قربونه همه برو بچ زحمت كش
(پاچه خواري ميكنم كه زود پيدا بشه)
سلام ممنون عزیز
من برنا مه ای که باهاش بتونم حجم فیلهای mp3 و عکس رو زیاد کاهش بدم رو برام بدب ممنون میشم معزیرت که سرچ نکردم
یه دنبا ممننون
براي mp3نقل قول:
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دوستان حتما دانلود کنید ( عکس زیر مربوط به نرم افزار است )
موفق باشید
برای کاهش حجم عکس هم از ای سی دی سی میتونی استفاده کنی اما زیاد کم نمیشه . . !
بابا من چند دفعه سوال كردم ولي بي جواب مونده. اگر نمي دونيد بگيد نمي دونم. چطور ميشه روي X480 سامسونگ بازي ريخت و آيا اين گوشي فارسي ساز داره يا نه . اگر داره و مي تونيد برام بزاريد.
:devil:ki barnameye stop watch of sim ro baraye 7610 dare :devil:
age kod ro ham bedin mamnun misham
(بار دوم)
سلام....
موبایل ما e530 سامسونگ ....
فایل های تصویری اون با فورمت mp4 هستش.....
برنامه ای برای تبدیل فورمت های رایج به mp4 و بلعکس می خواستم.....
در ضمن زمانی که فیلم رو از موبایل به کامپیوتر انتقال می دم فقط تصویره و صدا نداره....
ممنون اگه کمک کنید....
برنامه اي مي خوام براي فرستادن اس ام اس بدون اجازه از طريق بلوتوث براي 6630
آقا اين چه سايتي كه نميتونه يه برنامه وب كم با كابل usb براي 6630 بذاره
سلام آقايون كسي برنامه تاريخ شمسي براي 7610 نداره؟
آقا حميد جان سلام .مي خواستم بدونم برنامه اي سراغ نداري كه فيلم رو بصورت fullscreen نشون بده براي 7610؟