خب همین مربوط یه این بکاپ هستنقل قول:
شما اینبار ریست کن گوشیتو ولی این بکاپ رو دیگه انجام نده
مشکلتون احتمال زیاد حل میشه
Printable View
خب همین مربوط یه این بکاپ هستنقل قول:
شما اینبار ریست کن گوشیتو ولی این بکاپ رو دیگه انجام نده
مشکلتون احتمال زیاد حل میشه
بالاخره بعد از 4 ماه از ریپورتی اومدم بیرون
یه بار یکی هم بهم گفت من فقط 3 روز استفاده نکردم از ریپورتی تلگرام اومدم بیرون
منم شبیه این دوست یه جورایی عمل کردم،یعنی چند روزی خیلی به تلگرام سر نمیزدم
الان دیدم از ریپورتی اومدم بیرون
شاید هم دلایل دیگه ای داشته ولی به هر حال از ریپورت اومدم بیرون
ممنونم لطف کردید دوستان. امیدوارم حل بشه :n01:
عزیزان یک سوال .
چطوری در تلگرام هم اندروید و هم نسخه ی دسکتاپ میشه وضعیت رو روی Invisable و یا در ظاهر آفلاین قرار داد؟
ممنون:n40:
تو نسخه دسکتاب این قابلیت وجود ندارهنقل قول:
فقط تو نسخه موبایل میشه اینکار رو کرد
privacy and security--->last seen
میذارید روی nobody
ممنون از تذکرتون. این رباj نیست. اما همانطور که میدونید، کار این یوزر ساخت استیکر هست. البته بدون ایجاد Packageنقل قول:
حالا ایرانی یا خارجی؟نقل قول:
من براش یه پیام فارسی نوشتم ازش عذرخواهی کردم
اگر خارجی باشه که موجبات خنده رو براش فراهم کردم:n02:
نقل قول:
الان تست کردم، نمیدونم چرا کار نمیکنه.
اینجا را ببینید.
کد:http://telegram.wiki/tips:stickers
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is a bot in Telegram that can convert png and jpg images into valid webp Telegram stickers. Clippy is the easiest way to convert images into stickers. Clippy will automatically convert images into stickers, which the user can *Forward*. This method will work on mobile as well.
اینهم نمونه کارکرد این یوزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راه خلی نمیدونهنقل قول:
حتما با شماره ديگه مياننقل قول:
يا ي جا اشتباه وارد كردين
Sent from my iPhone using Tapatalk
من استیکرام با فتوشاپ درست می کنم و بعد فایل رو تبدیل می کنم به استیکر مخصوص تلگرام
خیلی ممنون :n16: حالا فکر نمی کنین وقتی توی اندروید روی nobody گذاشته باشیم نسخه ی دسکتاپِ مربوط به همون اکانت هم از این تغییر پیروی کنه و آخرین بازدید رو نشون نده؟نقل قول:
آیا هیچکس تست کرده؟
چرا تو همون موبایل بذارید روی nobody بعد تو خود نسخه دسکتاب هم ذخیره میشهنقل قول:
من دوستم یه بار با شبیه ساز تست کرده تو شبیه ساز بلواستک گذاشته روی nobody بعدش رفته با نسخه دسکتاب هم دیده روی nobody ذخیره شده
ممنون فقط چ جوری بکنمش 512*512 پیکسل:n16:
داداش بیشتر توضیح میدی؟ممنوننقل قول:
دوست عزیز،نقل قول:
آموزشهای بسیار خوبی در زمینه ساخت استیکر تلگرام در نت وجود داره. حتی به فارسی.
کافی هست که توی گوگل جستو کنید.
مانند زیر:
کد:https://www.google.com/search?q=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%B1+%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85
اینهم یک نمونه آموزش ساخت استیکر
کد:http://barato.ir/create-stickers-telegram/
امروز یه چیز عجیبی از یه بنده خداییی دیدم تو یکی از گروه ها . نوشته بود : """ فیلم و عکس برام باز نمی کنه ، اسپم شدم!!! ده تا استیکر بفرستید!!!
وااااای خدایا ..... جدیدا همه چی رو ربط می دن به اسپم!!!
راهی هست که بشه لینک رو به متن تبدیل کرد؟حالا با بات یا هرچیز دیگه
برای سایت هایی که توسط رئیس بزرگ مسدود شده و نمیشه راحت بهشون دسترسی داشت میخوام
دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد. تو رو خدا کمکم کنید
من گوشیم را دوباره فرمت کردم. رم جدید خریدم. تلگرام را دوباره نصب کردم. مخاطب ها را بکاپ نگرفتم و دونه دونه فقط دوستام را توی مخاطبین اضافه کردم. ولی بعد از گذشت 2 روز از نصب تلگرام و فرمت گوشی امروز یه مخاطب وارد تلگرام شد که خیلی قبل توی لیست اون یک خطم سیو بوده و اصلا ربطی به این تلگرام نداشته!!!
باید چیکارکنم؟ خطم را عوض کنم گوشیمو عوض کنم تلگرامم را عوض کنم رو خط دیگه ؟؟؟ کمکم کنید بچه ها
سلام لطفا تو رو خدا کمکم کنید
من قبلا توی گوشیم روی یه خط قدیمم تلگرام نصب کرده بودم. و بعد تلگرام رو به صورت کلی از روی گوشیم حذف کردم و حتی خطم را گذاشتم کنار. گوشیم را ریست فکتوری کردم 2.3 بار. ایمیل جدید به گوشیم دادم وقتی گوشیم از ریست فکتوری بالا اومد.
حالا یه خط جدید خریدم. کل مخاطب های گوشیم را پاک کرده بودم و فقط چند تا از دوستای اصلیم را نگه داشتم. حالا که تلگرام روی خط جدید نصب کردم بعضی وقتا پیام میاد مثلا فلان خانم (دوستای قدیمم) وارد تلگرام شد!!!! در صورتی که من اصلا دیگه شماره اون دوستم را توی گوشی نداشتم حتی توی تلگرام هم نداشتم. و کلا پاک کرده بودم فرمت کردم..... اما عجیبه که هنوز این پیغام ها واسم میاد!!
چندین بار چند تا از دوستای قدیمم به همین صورت اضافه شدن توی تلگرامم. و من نمیخوام این اتفاق بیوفته چون باعث دردسر میشه واسم. تو رو خدا کمکم کنید باید چیکار کنم. من اصلاتوی خط جدیدم شماره تلفنی از این دوستام نه رو سیم کارت نه تو گوشی نداشتم!! حالا وقتی گوشی فرمت شده و تلگرام جدید اونم روی خط جدید نصب شده این شماره ها و مخاطبا از کجا میان؟؟!!!
من باید چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید. گوشیم رو بفروشم درست میشه؟؟
زودتر جوابم رو بدین دوستان
مرسییییییییییییییی
نقل قول:
گوشیت رو بفروش . یه گوشی جدید بخر با یه خط دیگه . تمام
میترسم خطم عوض کنم یا گوشی جدید بگیرم بازم نشه
میخوام بدونم مشکل چیه؟ کسی واسش پیش نیامده؟
دقیقا می دونم مشکل چیه . چون همین اتفاق برای پدر و پسر همسایمون رویداده .نقل قول:
به نظرتون با عوض کردن خطم درست میشه دیگه نخوام گوشی بفروشم؟ جون شما اطلاع دارید میشه کمکم کنینقل قول:
مشکل شما همون ایمیله احتمالا، مخاطبین شما روی ایمیلتون سینک شدن و با دادن ایمیل و دوباره فعال شدن سیمکارت روی این سیمکارت به طور مخفیانه اومدننقل قول:
نیاز به تعویض گوشی نیست
حتی نیاز به تعویض خط نیست
( البته در صورتی که شما به اون افراد پیامی نفرستادین از طریق تلگرام )
اگر احساس کردین از همین روش بوده بهم بگین تا ادامه کار رو بهتون بگم
سلام
من گوشی را فرمت کردم. رم عوض کردم. سیم کارت عوض کردم. ایمیل جدید ساختم وارد شدم. مخاطب دستی وارد کردم. به هیچ عنوان به هیچکس پی ام ندادم. این مخاطبا قبلا توی گوشیم و روی تلگرام قبلی که روی خط قبلی نصب بوده .بوده.
حالا مشکل از کجاست؟
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
مگه اینکه از توی تلگرام خط تون رو عوض کرده باشین که میگین این هم نیست!
یا اینکه اون مخاطبین شماره جدید شما رو دارن
سلامنقل قول:
من فکر میکنم این مشکل از تلگرامه،نکنه تلگرام شما رو یه جورایی هک کرده؟:n13:(الان دوستان میان اعتراض میکنن امنیت تلگرام بالاست و اصلا ازین کارا نمیکنه:n02:)
شاید اومده آدرس مک موبایلتون رو ذخیره کرده که اینقدر دوستان قدیمی شما رو نشون میده؟؟؟؟:n13:
چندتا راهکار میدم تست کنید
من میگم شما از طریق نسخه دسکتاب برای خودتون اکانت بسازید البته قبلش اکانت تلگرام رو از تو گوشی حذف کنید،ببینید تو نسخه کامپیوتر هم دوستان قدیمی رو میاره یا نه؟
اگر نیورد پس مشکل از موبایل،ولی اگر اورد این نشون میده مشکل از تلگرامه
اگر هم دیدید مشکل از موبایل و با هر خطی دوستای قدیمی رو میاره احتمال زیاد گوشی رو بفروشید به کس دیگری باز دوستای قدیمی رو برای اون اشخاص هم میاره،پس یه جورایی باز نمیشه گوشی رو فروخت به کس دیگری چون دوستای قدیمیتون رو باز برای اون شخص هم نشون میده
حالا اینایی که گفتم رو تست کنید ببنید چی میشه
دوستان راهی وجود داره که فقط با ایدی و بدون شماره بشه چند نفرو عضو یک گروه کرد؟
با لینک میشهنقل قول:
اون جایی که add member میکنی بالاش میتونی لینک رو بگیری
مرسی هیچ راهی هست بشه فقط با ایدی شماره تلفنشو پیدا کرد؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
مهم نیست که شما شماره ها رو حذف کنید
وقتی شخصی شماره شما رو داشته باشه اگه شما هم نداشته باشین اون شما رو می بینه که وصل شدین به تلگرام یا تلگرام دارین.
شما تا زمانی که این شخص رو اد نکنید در صورتی که جزو شماره هاتون نباشه شماره تماسش رو فقط می بینید تا زمانی که اد کنید و با نامی که اد کردید توی لیستتون هست.
طرف مقابل شماره شما رو داره و شما صد بار دیگه هم اینکارو بکنید فرقی نداره. مهم اینه که اون اشخاص شماره شما رو دارن.
خب مشکل همینه. کسی اصلا شماره منو نداره هیچکس نداره. این خطو تازه خریدم. ولی باز پیام میاد که آقای ایکس وارد تلگرام شد!! اون که خط منو نداره. تلگرام منو نداره. من حتی شمارش رو سیو ندارم تو گوشیم. رم سیم کارت.... همه را عوض کردم. گوشی را فرمت کردم. آخه چرا باید این پیغام بیاد؟ میخوام بدونم از گوشی هست یا سیمکارت؟ آیا راهی به جز ریست فکتوری هست که مطمئن تر باشه و کلا همه چیزو از بین ببره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من دقیقا نمیدانم مشکل شمل چیست
اما درباره اینکه خط را نو گرفتی ولی کسی شماره شما را نداره اولا شاید اشنا و فامیلای درجه یک شما از خط نوتان باخبر بوده
ثانیا و احتمال کمتر اینکه هود اپراتورها شماره تلفن های مشترک هاش را طبق قردادی که با شرکت ای تبیلغاتی دارن میفروشند
برحسب کد پستی یا منطقه شهری یا فلان خط تا فلان خط و یا روش های غیره .
اینها همش شدنی هست
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
احتمالا شما شماره تماسهاتون رو روی اکانتتون سیو کردین. یعنی روی خططون نیست.نقل قول:
این اتفاق باعث میشه هر بار که شما مثلا اکانت جی میل رو وصل میکنین تمام شماره تلفن هاتون سینک میشه روی گوشی. اینم هست !
باید تمام موارد رو چک کنید ببینی موضوع چیه ولی اینکه کسی الکی بیاد داخل لیست تماس امکان پذیر نیست .
من یک بار خلاصه واستون میگم شاید شما بتونید کمکم کنیدنقل قول:
من یک خط داشتم کلی مخاطب توی گوشیم و تلگرام داشتم.
ولی اومدم یک خط جدید خریدم که حتی مادرم هم اون خطو نداره. تلگرام قبلی را کلا حذف کردم. بعد خط قبلی را از گوشی بیرون آوردم گذاشتم کنار. یک رم جدید خریدم. کلا گوشی مخاطبین... همه را فرمت کردم.
خط جدید را انداختم توی گوشی فرمت شده تلگرام نصب کردم روی این. الان بعضی اوقات پیغام میاد که آقای فلانی وارد تلگرام شد. در صورتی که من حتی دیگه شماره این آقا را ندارم توی گوشی. من نه شمارش را دارم. نه خط قبلی توی گوشی هست. نه تلگرام قبلی. گوشی فرمت شده. رم جدید خریدم. سیم کارت جدید. تلگرام جدید. ولی بازم پیغام میاد!
جی میل جدید هم حتی ساختم به خدا. همه چی صفر. اما باز درست نمیشهنقل قول:
بله طبیعتامیشهنقل قول:
البته بشرط این که مخاطبینتون با گوشی سینک نباشن
وگرنه مجبورید هم ایمیل رجیستروهم شماره خط روعوض کنید(یک اککانت جدیدومجزابایدبسازید)
دراینصورت نیازی به فروختن گوشی نیست فقط ریست فکتوری کنیدکافیه
رم گوشی روهم فرمت کنید
چطوری باید بفهمم که سینک هستن یا نه؟نقل قول:
وقتی فرمت کردم بعدش چیکار کنم؟ چی را بزنم اولش که سوال میکنه گوشی میاد بالا؟ ممنون. کمکم کنید تو را خدا
توی تمام شبکه ها اکانت شماهستنقل قول:
واتس آپ...تلگرام...imo...اینستا...وغی ه...
بایدازهمه این ها لاگ آوت کنیدویا دیلیت اکانت
به محض اینکه بایکیشون واردبشیدبقیه هم سینک میشن