دوستان کسی توی منطقه 14 تهران موفق به گرفتن سرویس vdsl شده؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان سلام ، من به سرعت آپلود خوبی نیاز دارم و اینکه تقریبا بشه تا حدودی استیبل باشه خیلی نوسان نداشته باشه
یه مودم جیبی 4g tp link m7300 دارم ولی خیلی نوسان میده گاهی. اگه امکان داره راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم کـه
اوکی باشه
سلامنقل قول:
خوب يعني چه قدر؟
مثلا تو ايران ADSL و وايمکس تا يک مگ مي دن، ثابت LTE تا چهار مگ و پايداري شون خوبه.
سرويس هاي نسل 4 همراه تا بيست سي مگ و گاهي بيشتر، ولي پايداري شون به لوکيشن شما و ترافيک کاربران محلي بستگي داره. فيبر هم هست که اگه دم دست تون باشه تا صد مگ يا بيشتر آپلود مي ده.
بايد بگيد کجا هستيد و دنبال چند مگ آپلود.
--- تکراري---
من کرج هستم و میخوام برای استریم استفاده کنم چون اپلود رو برای 3500 بیت ریت میخوامنقل قول:
سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم اگر ممکن بود پاسخ بدید.
من برای استریم خیلی وقته دنبال اینترنت با سرع آپلود مناسب هستم ولی هر راهیو رفتم به در بسته خوردم. ptp از خونه به پاپ سایت دید نداریم و آپارتمان پشت سر هم از ترس سرطان . این چرت و پرت ها اجازه نصب انتن نمیده. رفتم سراغ td lte که اونم سرعت آپلودش حداقل توی منطقه ما خوب نیست. دیتای موبایل هم 3 صبح تا 9 سرعت مناسبی میده که فایده نداره. رفتم برای FTTx با اینکه داخل کوچه یونیت ONU هست ولی فیبر نوری نمیدن. VDSL هم فاصله زیاده. رفتم مخابرات مرکزی شیراز {ولی عصر} که یک راهی پیدا کنم و آخرم گفتن میتونیم با هزینه شخصی 30 میلیونی {حداقل} برات فیبر نوری بکشیم یا برو 80 نفر بیار تا 90 روز کاری دیگه براتون vdsl وصل کنیم. یکی از مهندس های اونجا دید اینقدر مصرم و لازم دارم بنده خدا سرعت اپلود adsl از 512 برد به 1024 بنده خدا فکر میکرد کارم با این حد راه میوفته. دیگه خسته شدم از بس اومدن برای امکان سنجی وفقط عیاب ذهاب گرفتن رفتن. شاتل که کلا گفت دید نداری انتن هم برات روی آپارتمان همسایه نمیذاریم. رسپینا هم میخواست برای سرعت 20 تا 30 مگابیت ماهی دو میلیون وهشتصد بگیره ولی آسیاتک گفت دکل بزنی برات نصب میکنیم حالا بنظرتون دکل مهاری 12 متر برای ptp نصب کنم خوبه یا راه دیگه ای هم هست؟
مخابرات خیلی آشغال شده تغییر ای اس پی که یه هفته ای رایگان انجام میشد 1 ماه طول میدن تازه پولم میگیرند. دفتر مخابرات هم جواب نمیدن.
کسی راهی بلده از مخابرات زاهدان شکایت کنم.
سلامنقل قول:
چون شما هم شیراز هستی و اسم آسیاتک رو آوردی واسه point to point یه نکته رو بگم
من خودم از آسیاتک ptp داشتم کلی هم هزینه کرده بودم واسه تجهیزات یه روز یهو دیدم دیگه به سایت وصل نمی شه! زنگ زدم پیگیری کنم گفتن آره اونجا سایت رو جمع کردیم !!!!! در صورتی که من هم از اینترنتم کلی مونده بود و هم این همه هزینه تجهیزات کرده بودم یعنی می خوام بگم آسیاتک حتی یک ذره هم براش مهم نیست که شما ضرر کنی این اتفاقا هم داخلش می افته!
الان رای نت گرفتم فقط از نصف شب تا صبح میشه استفاده کرد بقیش 70% پکت لاست داره میگن صبرکن شاید هفته بعد از زیرساخت میخوان ارتقاء بدن درست میشه.
با این سرویس های کاهش پینگ تست کردم مشکل درست میشد پس مشکل از روتینگ هست؟؟ این سرویس ها خیلی گرونه نمیخوام پول اضافی بدم تازه twitch هم باز نمیشد باهاشون.
سلام
من VDSL مخابرات دارم حدود سرعت 6 مگ هستش ماهی 190 گیگ حجم. سرعتم خوبه اما مشکلی که دارم مرکز پیروزی کمبور ipداره که این باعث میشه مدام قطعی داشته باشم . خطم چون فیبر هستش شرکت دیگه هم بهم اشتراک نمیتونه بده
حالا دنبال یه اینترنت با ثبات هستم
اول برام مهم اینه که قطعی و افت سرعت نداشته باشه
بعدش برام سرعت مهمه
حالا بهم پیشنهاد بدین چه اینترنتی بگیرم
میخواستم زیتل td-lte بگیریم اما انگار خراب شده
دوستان سلام
همه ی isp ها الان ترافیک ماهیانه واریز میشه؟
حتی تو پیش پرداخت ؟
- - - Updated - - -
دوستان سلام<br>همه ی isp ها الان ترافیک ماهیانه واریز میشه؟<br>حتی تو پیش پرداخت ؟
سلامنقل قول:
براي ترافيک اينترنت اصطلاخ واريز شدن به کار نمي برن.
توي پيش پرداخت بسته اي که مي خريد يه سقف ترافيکي داره که تا پايان دوره مي تونيد استفاده کنيد. مصرف از اون اندازه که بگذره، سرويس کند يا بسته مي شه. پس الزاما ماهانه نيست. مي تونه براي يک ماه، سه ماه، 6 ماه، يا يک سال آينده باشه.
توي پس پرداخت هم که اول ميخوري بعد حساب مي کني که البته به خاطر خوش حساب نبودن کاربرا و هزينه ها ISP ها کمتر اين گزينه رو پيشنهاد مي کنن.
لطفا حذف شود
مخابرات به نظرم از همه شون بهتره:worried:
نظر من هم همینه
سلام
زی تل خوبه یا بد ؟
دوستان اینترنت که ترافیکش لاااقل تا یک ماه بره و قیمتش مناسب باشه چیه
سلام،
تو سرویس های TD-LTE موجود، کدوم قابل تحمل تره، سرعت 8 مگ هم کاقیه، حجم هرجی بیشتر بهتر. ماهاته حدود 200 گیگ.
ممنونم.
سلام چه سرویسی بگیرم که سرعت آپلود حداقل 10 مگابیت بر ثانیه رو تضمین کنه ؟
هر ماه حداقل 700 گیگ حجم بده .
بچه ها ای دی اس ال دارم سرعت خیلی بده نوسان داره از استان سمنان
ب نظرتون اینترنت نسل 4.5 واسه دانلود صرف داره؟
دوستان فرق بین ای دی اس ال و ودی اس ال چیه؟
سرعت دانلود روی اینترنت VDSL نزدیک به ۵ برابر سرعت دانلود ADSL است و به مرز ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه (برخی استاندارد +VDSL2) میرسد. سرعت آپلود VDSL نیز ۱۰ برابر ADSL میشود و به مرز ۱۰۰ مگابیت میرسد. VDSL از کافوها تا درون خانه شما از کابلهای مسی استفاده میکند و باندهای فرکانسی آن از ۱۲ کیلوهرتز تا ۳۵ کیلوهرتز است.نقل قول:
قیمتهاش از چقدر شروع میشهنقل قول:
اون رو باید از اپراتور بپرسین فک کنم فقط مخابرات هر منطقه بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این تعرفه ها ب صرفه س؟
یه سایتی بود که شماره تلفن ثابتمون رو چک میکرد و میگفت کدوم سرویس دهنده برامون بهتر هست؟
نقل قول:
netsanjplus.ir
xdslplus.ir
حذف شود......
یادش به خیر فروم P30World.
هنوزم هست. دمش گرم.
والا من چند ساله به اجبار دارم از اینترنت ثابت ایرانسل استفاده می کنم. سرعتش بد نیست اما گرونه و بسته پر حجم دانلود نداره.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
میبینم که فیلترینگ اینستاگرام کار خودشو کرده و دوباره سیل کاربرای قدیمی به فاروهای ایرانی زیاد شده شما چندمین کاربر قدیمی هستین که تو این یک ماه دیدم
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
میبینم که فیلترینگ اینستاگرام کار خودشو کرده و دوباره سیل کاربرای قدیمی به فاروهای ایرانی زیاد شده شما چندمین کاربر قدیمی هستین که تو این یک ماه دیدم
واسه من زده شاتل یعنی از مخابرات بیام بیرون؟نقل قول:
- - - Updated - - -
واسه من زده شاتل یعنی از مخابرات بیام بیرون؟نقل قول:
تعرفه های شاتل رو از کجا میتونم ببینم نسبت ب مخابرات مقایسه کنم؟:wub:
نه ربطی به فیلترینگ نداشت. یه دفه یاد اینجا افتادم. یادش به خیر واقعا. چقدر بحث می کردیم. چقد تاپیک راه مینداختیم. یادش به خیر فروم و تاپیک های بازی های کامپیوتری.نقل قول:
چقدر کمک میکردیم و راهنمایی میشدیم.
کلا این فروم و اصولا فروم ها خیلی خوبن و بودن.
تلگرام درسته تازه این قابلیت رو راه انداخته اما فروم یه چیز دیگه بود. قاطی نمیشد همه چی.
چقدر قدیمی شدما ولی اینجا. 2005 تا الان:biggrin:
- - - Updated - - -
شاتل رو اصلا پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
شدیدترین محدودیتها روش اعمال شده
حتی از دیتا همراه اول هم بیشتر محدودیت داره!
برای دیدن تعرفهها «شاتل قیمت سرویسها و تجهیزات» رو تو گوگل بنویسید براتون میاره
سلام
نحوه مصرف آسیاتک چرا اینجوریه؟
دو گیگ که دانلود میکنم رو 4 گیگ حساب میکنه!!! تو ریز مصرف زده اینترنت بین الملل ضریب 2 هستش.
چرا ؟؟؟
مگه بین الملل نباید ضریب 1 باشه و سایت های داخلی هم نیم بها باشن؟؟؟؟
چراربین الملل رو 2 برابر حساب میکنه؟؟؟
وقتی ویپیان فعال هست ضریب ۲ میشه؟نقل قول:
شما هر پلنی انخاب کنید در پروفایل ضرب در 2 نشون داده میشهنقل قول:
مثلا من پلن 1 ساله 10000 گیگ خریدم تو قسمت پروفایل زده 20000 گیگ
نه. در حالت معمولی
تو سایتش هم نوشته اینترنت بین الملل ضریب 2
سلام/ از نظر محدودیت های اتصال با وی پی ان کدام سرویس دهنده عملکرد بهتری دارد؟