بعضی از isp ها خودشون اختلال ایجاد میکنن توشنقل قول:
Printable View
بعضی از isp ها خودشون اختلال ایجاد میکنن توشنقل قول:
یک سر به سایت شاتل بزنید. به نظر می رسه از 10 آذر امسال تغییرات مهم ای ایجاد شدهنقل قول:
بله اون تغییرات برای سرعتهای 1 و 2 و4 هست که شما میگی اونها هم اگر می خواهند از شبانه رایگان برخوردار باشند باید ماهیانه 3500تومان پرداخت کنند.نقل قول:
هشتاد گیگ خیلی خوبهنقل قول:
قیمتش چقدره
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم در صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده شده هم می تونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیدنقل قول:
لینک با تپتاک باز نمیشه ولی رنگش آبی شدهنقل قول:
به سایت shatel.ir مراجعه کنیدنقل قول:
کسی با قندشکن سافت اتر وصل میشه ؟ من چند روزه وصل نمیشم
نقل قول:
یعنی به صورت جدا باید خریده بشه !!؟
محدودیت حجمی برا دانلود شبانه دارند ؟
یه سوال دیگه منظور این دقیق چیه ؟
((* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. )) فقط 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟:n13:
سرعت من رو روی سرویس آرت ۵ روی ۳۰۳۰ بسته بودند.امروز چک کردم آوردن روی ۲۷۰۰
تهران مرکز سلمان.هی تعریف کردیم...
سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
هر منطقه فرق داره عزیز.ماه پیش آرت ۴ داشتم روی ۲۴۰۰ بسته بودن(تهران-سلمان فارسی)نقل قول:
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
دوست عزیز من ART4 دارم ولی همین طور که دوستان میگن بستگی به میزان پهنای باند آزاد منطقه شما داره.نقل قول:
برای من Downstream : 2460 و Upstream: 760 بسته شده.
واسه منم آرت 3 و 1 فرقش نداشت.نقل قول:
فقط اینکه این ماه 100 گیگ دانلود کردم که اصلا نمی ارزید! چون کلا در روز 3 ساعت بیشتر نمیشد بازی کرد با این نت مجبور بودم دیگه چرت و پرت دانلود کنم :|
آرت 1 و 2 و3 معمولا فرقی ندارن ولی اینکه آرت 4 هم همینطور باشه دیگه آخر کلاهبرداریه . طبق اون چیزی که تو سایت زده همشون باید سرعت هاشون تفاوت داشته باشهنقل قول:
اكو 2048 ساعت 8:15 شب :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد چند ماه پیش از این شاتل کلاهبردار اومدم بیرون؛ تازگیا مثه اینکه همه چیش ترکیده...نقل قول:
نه خدایی واسه من خوبه تو این 17 روزی که گرفتم سرویس 8 مگ رو 100 گیگ دانلود کردم :n16:نقل قول:
این نکته پایینش که نوشته چیه ؟ تو سایتنقل قول:
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. ?
دوستان برای دانلود کدوم سرویس شاتل رو بگیرم؟؟؟(ماهی 50 گیگ دانلود دارم)
ممنون
شما میتونید ART 5 رو بگیرید و یا حتی ART 4 بستگی به منطقتون دارهنقل قول:
اگر تهران باشید و منطقه مخابراتیتون مناسب باشه با ART 4 تا 50 میتونید و با ART 5 تا 80
من خودم ART 6 گرفتم و بعد دانلود 150 گیگ محدودم کردن
اگرم حجمی بخواید میتونید هر کدوم رو بگیرید،در ساعت رایگان فکر کنم بتونید اگر شبی 2 گیگ بگیرید،ماهی حدود 60 رو دانلود داشته باشید
دوستان من که الان محدود شدم،اگر سرویسم رو تمدید کنم،مثلا 13 دی تموم میشه مهلتش،تمدید که کنم،14 دی سرعتم مثل قبل میشه یا محدود میمونه ؟
آقا مث اینکه شاتلم بدرد نمیخوره، من الا آی اس پیم تا 6 گیگ میزاره با سرعت بالا دان داشته باشم بعد میوفته رو 17:n24:، یعنی شاتل مثلا روزی فقط 2 تا3 گیگ دان داشته باشی بعد 6 روز 11 گیگو تو ART1 دان کنی فرقی نداره بازم محدود میشی؟ نمایندگی اینجا استان گیلان میگه که نه محدود نمیشی:n13:
سلام دوستان قضیه ی این شاتل لند چیه ؟ من الان عضوش شدم ولی حتی توی خود سایت شاتل هم یک توضبح در موردش ننوشتن !
چرا دوست عزیز،توضیح نوشتن،الان تو خود شاتل نوشته که تا 22 دی هر چیزی از شاتل لند دانلود کنید ترافیک نیم بها حساب میشهنقل قول:
فقط باید سرویس خودتون هم حتما شاتل باشه
خوب لطف کنید یک توضیح مختصر بدید اصلا این سرویس چی هست ؟ استفاده از سرویس های شاتل لند چه فایده ایی داره ؟ دانلود و آپلود بصورت معمول چقدر هزینه داره ؟نقل قول:
سرعت با تمدید از محدودیت خارج نمیشهنقل قول:
باید ۱مدت بگذره(مثلا ۱۰روز)و مصرف بالا تو اون مدت نداشته باشید.اگه میخواید سریع محدودیت برداشته بشه باید سرویس رو ارتقا بدی٬مثلا از آرت ۶به آرت ۷
ممنون از پاسختوننقل قول:
با این سرعتی که شده نمیشه دانلود زیاد داشت
پس اگر دانلود زیاد نکنم بعد از مدتی خودکار سرعت مثل قبل میشه
آخه بعضی ها گفتن سرعتشون چند ماه محدود مونده،من نگران اون شدم
گفتم الکی پول ART 6 ندم و محدود هم بمونم
متاسفانه اصلا تغییر سرویس برام فعال نیست،مینویسه در منطقه شما این امکان وجود ندارد
یا باید تلفنی بهشون بگم سرویسم رو عوض کنن یا همینو تمدید کنم و منتظر باشم سرعتم درست بشه
نقل قول:
یک سایت هست که برای خود شاتله و برنامه و بازی و مستند آموزشی داره
مزایاش این هست که اگر سرویستون برای شاتل باشه و ازش دانلود کنید در بازه های مشخصی یسری فواید داره مثل الان که تا 22 دی ماه نیم بها حجم استفاده میکنه
دانلود و آپلود هزینش بستگی به سرویسی که خریداری میکنید داره
معمولن 20 روزه از محدودیت درمیای ولی چیزی که هست اینه که در مورد سرویس های محدود،وقتی که یه نفر محدود میشه، دیگه سیستم شاتل بهش حساس میشه و تا یه ذره دانلود میکنه سریع محدودش میکنه و مثل اول نمیتونه دانلود کنه؛ حالا در مورد سرویس های نامحدود نمیدونم که حساس میشه یا نه.نقل قول:
یعنی اینکه اگه شبی بالای 2گیگ دانلود کنی،شبه سوم چهارم محدودی؛ حالا اینکه کی محدودت کنن بستگی به منطقه ات داره، مثلایکی مثلabolfazlwest72 ، که انگار شاتل اصن نظارت رو مرکزشون نداره و هر چقد میخواد دانلود میکنه و محدود نمیشه و یکیم مثل خودم (یا هر کسی مشابه من) که سریع بعد از یه مقدار زد جفت سرور داخلی و خارجیمو با هم ترکوند ( 2ماه پیش از این دزدتل تخلیه کردمو راحت شدم)؛نقل قول:
البته اینو بگم که ممکنه ماه اولی که از این شرکت سرویس میگیری، دیرتر محدود شی ولی وقتی که محدود شدی دیگه افتادی تو تله ی شاتل و زرتو زرت محدودت میکنه...
در نهایت تصمیم با خودته ولی اگه دانلودت زیاده از من میشنوی سراغ شاتل نرو چون کسایی مثل abolfazlwest72 خیلی کم پیدا میشن.
پس های وب بمونیم با شبی هفت هشت گیگنقل قول:
های وب چه سرویسی داری ؟ 7-8 گیگ میزنینقل قول:
تو شاتل پروفایل های سرویس ها فرق داره؟ یعنی به غیر از کشش خط و مقایسش با snr به سرویس هم مربوط میشه؟
پارس آنلاین یک سوم حجم مصرفی رو ازت کم میکنه
سرعت شبانه همین الان یهویی:n02:
ایول چه حوصله ای .:دینقل قول:
این هابیتی که داری میگیری همین جدیدست؟
اگه این 2014 عه است لینکشو بفرست بزنم تو گوشش :D
باید نامه بزنی بهشون و درخواست بدی.با پشتیبانی تماس بگیرنقل قول: