لهستان ست اول رو به دلیل شرایط سالن بردش ولی ست دوم رو باخت و ست سوم 25.14 بد جور شکست خورد
ست چهارم ببینیم چی میشه
Printable View
لهستان ست اول رو به دلیل شرایط سالن بردش ولی ست دوم رو باخت و ست سوم 25.14 بد جور شکست خورد
ست چهارم ببینیم چی میشه
جو میزبانی واقعا چیکار که نمیکنه
لهستان هر جای دیگه بازی میکرد عمرا تا این مرحله نمیومد ولی حالا با برزیل 2.2 شده.ست چهارم رو خیلی خوب و احساسی بازی کردند و 25.18 پیروز شدند
ست پنجم رو اگه ببره میشه مدعی اصلی قهرمانی!
لهستان
برزيل2
225
2222
2514
2525
18
چرا اینطوری شد ؟
من که دوست دارم لهستانیها ببرند
تماشاچیانشون گناه دارند.به هر حال ورزش اولشون همین والیباله
خدایی خیلی هم احساسی بازی میکنند.سر همین امتیازات اول هر ست که میگیرند جوری خوشحالی میکنند که انگار ست پوینت رو گرفتند.
من که دوست دارم لهستانیها ببرند
تماشاچیانشون گناه دارند.به هر حال ورزش اولشون همین والیباله
خدایی خیلی هم احساسی بازی میکنند.سر همین امتیازات اول هر ست که میگیرند جوری خوشحالی میکنند که انگار ست پوینت رو گرفتند.
فکر کنم اگه ما آلمان و حذف کنیم و بریم چهارتا رنکینگمون بین 9 تا 6 میشه. مثلا اگه اول بشیم 6 میشیم. یعنی 198 امتیازی میشیم و اگه چهارم بشیم 168 .
ست پنجم هم طوفانی شروع کردند و 6.2 از برزیل جلو افتادند تا اینجا
خوشم اومد این بچه پررو رو اخراج کرد همونی که با معروف هم جر و بحث می کرد(از لهستان)
معنی کارت قرمز اخراجه ؟ این که داره بازی میکنه ! فقط یه امتیاز به برزیل دادن سر این کارت قرمزنقل قول:
چقدر شانس داره این لهستان !!! این امتیاز آخر دیگه تهش بود یعنی :|
تنها تیمی که این رو برد آمریکا بود که اونم حذف شد ... فکر کنم به زور هوادراشون قهرمان بشن امسال
نمی دونم!بازی نکرد که بعدش؟به هر حال دوست داشتم برزیل ببره که نشدنقل قول:
مهم نیت داور بود که الحمد الله پاکه :n02:نقل قول:
لهستان
برزيل3
225
2222
2514
2525
1817
15
الان آلمان از فرانسه باخت
اگه ایران آلمان رو ببره و از فرانسه ببازه ، میره برای 4 ، پنجمی ؟؟؟
درسته اینطوری ؟
دیدید بعضی بازیها اولش طرفدار یه تیمی هستی و حین بازی نظرت عوض میشه
بازی امشب این جوری بود.دوست داشتم برزیل ببره ولی تو جریان بازی این لهستانیها اینقدر هیجانی و احساسی بازی میکردند که ادم دلش نیمومد ببازند
برای هر امتیازی که میگرفتند چنان شادی ای میکردند که نگو
کلا حذف شدن برزیل به نظرم به نفع ایران و فرانسه هم هستش.تیمی که ست پنجم 7.2 عقب باشه و بعدش 17.15 ببازه تیم خیلی خطرناک و قلدریه. بازی فرداشب برزیل و روسیه بازی مرگ و زندگیه.حیف که با بازی ما همزمانه
امیدوارم ایران 3.0 و سریع ببره تا بتونیم اواخر بازی برزیل و روسیه رو ببینیم
ایران آلمانو با هر نتیجه ای ببره میره نیمه نهایینقل قول:
اگه به فرانسه ببازه تو نیمه نهایی با تیم اول گروه (لهستان-برزیل-روسیه) بازی میکنه
اگه ایران آلمان رو ببرهنقل قول:
اونوقت آلمان میره برای چهارم پنجمی !!:n02:
نقل قول:ممنوننقل قول:
کلا شرایط این بازی ها خیلی سخته ، نمیشه به راحتی فهمید که چی به چی هست :n02:
من تا حالا بازی آلمان رو ندیدم ، ایشالا که میبریمشون
فرانسه خیلی خوب داره پیش میره ، اگه ایران روزش باشه میتونه ترمز فرانسه رو هم بکشه
ست پنجمشون جالب بود
امتیاز اول رو که برزیل گرفت بعدش 7 امتیاز لهستان گرفت و یه امتیاز برزیل که شدن 7-2
بعد اون برزیل 6 امتیاز گرفت و لهستان یدونه که شدن 8-8
بعدش دیگه دعواها خوابید یکی یکی رفتن بالا تا نهایتا شد 17-15
کارت قرمز برای بار اول فقط جریمش میشه یه امتیاز برای حریف + سرویس
اگه تکرار بشه بازیکن اون ست رو حق بازی نداره
دفعه سوم کلا از بازی اخراج میشه
پخش زنده جام جهانی والیبال-2014 لهستان
چهار شنبه 26 شهریور 93
Polsat Volleyball 1 HD
22:55 برزیل - روسیه
Polsat Volleyball 2
22:55 المان - ایران
تقصیر نداری شما . جو ورزشگاه خیلی باحاله. تماشاگرا خیلی قشنگ با هم میخونن و تشویق میکنند. بازیهایی بوده که برد لهستان کاملا به ضرر ایران میشده ولی لهستان که امتیاز میگرفت ناخوداگاه منم با تماشاگرا خوشحال میشدم.:n09:نقل قول:
پ.ن : متاسفانه ایران که صدای ورزشگاه رو تا حدود زیادی کم میکنه نصف لذت تماشای بازی رو میگیره
کسی لینک دانلود بازی دیشب لهستان و برزیل رو نداره بده؟
محاسبتون اشتباست امتیازات هر دوره جایگزین میشه و جمع نمیشه.ما اگه اول بشیم باید 20 امتیاز دوره قبل را حذف و بعد 100 امتیاز این دوره را اضافه کنیم که میشه 178 امتیاز.نقل قول:
من هم خوشحال شدم برزیل باخت.چون اول میزبانی و تماشاگر های خوبی دارند .و حداقل حقشون هستند با این بازیهای خوبی که انجام دادند برند روی سر سکو.ترسی که ما از برزیل درایم از این تیم نداریم..در سایتهای شرطبندی ضریب برد برزیل 1.24 بود که یعنی شانس بسیار کمی قائل بودند برای لهستان.امیدوارم شرایط طوری بشه که در نیمه نهایی از لهستان بخوریم که به مراتب شانس بیشتری داریم نسبت به برزیل و روسیه.
دوستان یک سوال.
اگر روسیه بتونه 3 بر 2 برزیل را شکست بده.
اون وقت لهستان و برزیل میشن 2 امتیازی.
حالا فرض میکنیم لهستان بازی اخرش را 3 بر 1 یا 3 هیچ از روسه ببازه.
اون وقت لهستان میره بالا یا برزیل.
یعنی برد لهستان اولویت نداره ؟ و در ست شماری برزیل میره بالا؟؟
بعد از امتیاز، دومین اولویت تعداد برد هست. چون لهستان یک برد داره ولی برزیل بدون برد هست، لذا لهستان میره بالانقل قول:
من بر خلاف شما فکر می کنم. بازی با برزیل به مراتب راحت تر از لهستان هست با توجه به اینکه ما قبلا با برزیل بازی کردیم و نسبت به بازیشون به خوبی شناخت داریم و اونا بسیار بیشتر از ما می ترسن و بار روانی بسیاری بهشون تحمیل می کنیم ولی در مقابل لهستان میزبان بار روانی بیشتر به ما تحمیل می کنه ولی اگه ایشالا بازی امشب رو ببریم دیگه برای نیمه نهایی دیگه اصلا این حرف ها مطرح نیست و 4 تیمی که به مرحله نیمه نهایی می رسن بدون شک همگی قوی هستن.نقل قول:
بازی امشب رو ورزش نشون میده؟
شبکه 3 نشون میدهنقل قول:
چهارشنبه 26/06/1393 ساعت : 22:55
واليبال قهرماني جهان : ايران - آلمان
زنده از شبکه سه
دیگه از این مرحله به بعد تفاوتی نداره با کدوم تیم روبرو بشیم
روسیه برزیل لهستان فرانسه هر کدوم توانایی های باالقوه ایی! دارند که برد در مقابلشون رو دشوار می کنه و ربطی به دیدارهای گذشتمون با اونها نداره!
در هر صورت امید به پیروزی تیم والیبالمون داریم.
آقا یه سوال
این شهرام محمودی چرا همیشه دعوا داره ؟؟ ! :n02:
همیشه اخم کرده هست !!
اخلاقش همینجوریه یا مشکل ابرو داره ؟؟
نه اتفاقا شهرام یکی ازخوش اخلاق ترین والیبالیستای تیم ملی هستنقل قول:
البته به خاطر مصدومیتش تو لیگ جهانی و خوب بازی نکردنش یکم ناراحته
برو عکسای دور اول لیگ جهانی یا قبل ترش رو ببین خیلی ادم خوش خنده ای هم هست
از کل انداختنش با تیمای روبرو هم خیلی خوشم میاد قشنگ روحیه تضعیف میکنه:دی
نقل قول:
تویه زمان های استراحت انرژیک ترین بازیکنی که در بین بازیکنان ذخیره دیدم همین شهرام محمودی هست.
این اخمشم به نظرم برای بازیکنی در این پست لازمه :n02: بازیکن حریف حساب کار دستش میاد :n09:
جدا از این بحث امیدوارم هر چه زودتر بشه اون شهرام محمودی قبل که واقعا یه وزنه روحی برای اسپک بود و در لیگ جهانی خیلی به ما کمک کرد. وجود شهرام محمودی آماده و این غفور بی نظیر خیال ما رو در این پست راحت می کنه.
سلام
بچه ها به یه نکته دقت کردین:
تو این بازیا ما هرتیمی رو شکست دادیم حذف شده و هرتیمی ازش شکست خوردیم مونده:n13:
توی مراحل نهایی هم که دیگه یه جورایی این امر اجتناب ناپذیره
(داره شبیه آمارای فردوسی پور میشه:n02:)
منطقیه
تیم ما قوی هست پس هر تیمی که مارو شکست بده حقش هست که بمونه و تیم های ضعیفتر هم حذف میشن
Sent from my iPad using Tapatalk
حرف دوست عزیز آرش تو پست قبلی رو تایید میکنم !!نقل قول:
ایران الان فوق العاده آماده و سر حاله و شکست دادنش سخته !!
هر تیمی زور شکست دادن ایران رو نداره !
مرحله اول فرانسه که لزومی به توضیح نداره (( البته فردا جواب پیش میده ))
دومی لهستان که به زور تماشاگرا بردن و رو فرم اگه بودیم راحت میبردیم !
فقط همین 2 تیم تونستن ما رو تو این مسابقات شکست بدن !:n09:
سلام.
بازی امشب بدون سانسور از کجا میتونیم ببینیم ؟؟
ممنون
دیدگاه کاپیتان نسبت به بازی مقابل فرانسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنم به تخته انگلیسی شم خوبه ها:n02:
تو ماهواره:نقل قول:
پولست والیبال 2 تو هارتبرد فرکانس 10758
رای اسپورت 1 تو هارتبرد
تو نت:
ولاسکو هم در سالن هستش و داره بازی رو میبینه
زوده قضاوت ولی یه ویدئو چک اگه میگرفت که امتیاز رو به ما میدادن فاصله اینقدر نمیشد که فشار بیاد رو تیم برای جبران