کرولا 2007 سفید xli دستی در حد صفر (کلا 30 هزارتا رفته) بدون حتی یه خط و 6 سال تخفیف بیمه و رینگ و لاستیک اسپورت نو چند می ارزه ؟
کرولا 2007 سفید xli دستی در حد صفر (کلا 30 هزارتا رفته) بدون حتی یه خط و 6 سال تخفیف بیمه و رینگ و لاستیک اسپورت نو چند می ارزه ؟
نقل قول:
نقل قول:
ماشینهای وارداتی که صفر کیلومتر هستن دقیقا عین همینایی هستن که شرکتها مثل آسان موتور و اطلس خودرو میارن و گارانتی میکنن. گارانتی ممکنه یه جاهایی شما رو از مخارج هنگفت نجات بده اما یه ادا اصولی هم داره مثلا شما باید روغن موتور رو هر 5000 کیلومتر عوض کنید در نمایندگی به همراه همه فیلترها حالا چرا، به این دلیل اگه غیر از این باشه و موتور ماشین دچار اشکال بشه گارانتی چیزی رو قبول نمیکنه :n23:
حسن ماشینای گارانتی دار اینه که شمای خریدار مطمئن هستید که ماشین کاملا فول هستش فولترین تیپ ها رو نمایندگی ها میارن، البته از این مدلهای فول فول هم وارداتی هستش اشتباه نشه اما یه کارگاهایی هستن که ماشینای به اصطلاح نیمه فول رو به فول تبدیل میکنن :n13:
ولی به نظر من خرید مثلا اپتیمای 2014 دوایربگ بدون گارانتی از ماشین شرکتی بهتره اختلاف قیمتی نزدیک به 20 میلیون تومن رو دارن اینا باهم
بهترین گزینه های پیش رو اپتیمای 2014 هستش دو ایربگ، یا سراتو 2000 فول آپشن، سوناتای 2014 نیوفیس دوایربگ.
ولی انتخاب عاقلانه و خوب اپتیما 2014 و سوناتای 2014 فول شرکتی هستش
اینا ماشینای صفر کیلومتر هستن
ماشینهای کارکرده هم الان میشه سوناتای 2011 شرکتی رو 110 و کمتر خرید. که گزینه بسیار خوبیه
یا شاسی بلند IX35 مدل 2011 شرکتی
من بیشتر نظرم کمری وارداتی XLI به رنگ نقره ای با قیمت 106 میلیون تومان صفر با تمام برچسب پلاستیک، حالا نظر شما چیه؟نقل قول:
تویوتا کلا برند معتبرتری هستش قطعا ارزشش بیشتره اما رنج امکانات رو کامل بررسی کنید. وقتی بالای 100 میلیون پول میدی از خیر چیزی نگذر، مخصوصا بازار دست دوم رو دریاب ( چیزی که کیا نسبت به هیوندا عقب تره )نقل قول:
سلام
دوستان بین تویوتا جی تی ۸۶ صفر با بنز c180 موندم؟قیمت جی تی ایرتویا ۱۶۰ در میاد بنز مدل ۲۰۱۱ قیمتش الان چنده؟
به نظر شما کدوم بهتره؟جی تی سوار نشدم اما میگن سواریش مثل جنسیس کوپه است!با این قیمت و موتور ۲۰۰۰ ارزش داره؟
ملاک های شما برای خرید خودرو چیه؟نقل قول:
تویوتا GT 86 خودروی اسپرت با رانندگی کمی خشک اما جوون پسند
اما مرسدس سدان خانوادگی هست اما با کیفیت و سواری نرم و عالی
خودرویی با هندلینگ و شتاب خوب همچنین با ابهت و زیبا!یه چیزیم باشه مثه ماشینای کره ای سر و صدا نداشته باشه بعد یه مدت!نمیخوامم زیاد باشه..به نظر شما بنز c180 نیاز جوون رو براورده نمیکنه تو رانندگی؟اهل شتاب و سرعت زیاد هم نیستم!تو رنج ۱۵۰ ۱۶۰ جستجویی که کردم بی ام و ۲۰۱۰ گیرم نمیاد خودم یه ۲۰۰۷ ۳۲۰ داشتم که خرج اورد دیگه دنبال بی ام و کارکرده نمیرم اما شنیدم بنز خرابیش کمتره،ایا درسته؟۲۰۱۰ c180 چنده الان؟نقل قول:
جی تی کلا سان روف نداره؟
این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن با هم خیلی متفاوتننقل قول:
حالا اگه جنسیس کوپه رو با جی تی 86 مقایسه کرده بودید قطعا میگفتم جنسیس کوپه
درسته تو کلاس های متفاوتن اما من بین این دو تا موندم!رانندگی با جی تی اسپورته اما قیافش...!!!چون پشت بنز ننشستم اما خیلی باهاش حال میکنم میخوام بدون این مدل میتونه تقریبا یه رانندگی اسپورت رو بده یا کلا ماشین سنگینیه؟با توجه به این معیار ها با این بودجه کدوم بهتره؟جنسیس فقط از ۲۰۱۳ خوشم میاد که قیمتش بالاستنقل قول:
GT سانروف نداره دوست من.نقل قول:
با توجه به صحبت هایی که کردین من مرسدس رو پیشنهاد میکنم.
C180 مدل 2010 قیمتش حدود 170 میلیون تومان هست
پرادو vx چهار در مدل vx 2010 قیمت چنده کم کارکرد ؟ میشه یه عکس بزارین ازش ؟ مدل 2013 چنده ؟ از لحاظ ظاهر فرق میکنن 2013 و 2010 ؟
سلام دوستان
بین پرادو و لندکروزر کدام رو پیشنهاد میدید ؟ . دلیل هم ذکر کنید
پیشرانه هر دوخودرو در مدل V6 یکی هست اما لندکروز جادارتر و بزرگتر از پرادو است و از ابهت ویژه ایی برخوردار میباشد .نقل قول:
ظاهر هم که سلیقه ایست .
با سلام...
دوستان ماشین های دهههای 80 و 90 رو نمیشه وارد کرد درسته؟ کلا نمیشه وارد کرد یا صرفا به مناطق ازاد نمیشه وارد کرد؟ یا مثلا بند و تبصره داره یا چی؟؟
چون دیدم افرادی مثلا ماشین مدل دههی 80 رو وارد کردن و اوردن و حالش رو هم دارن میبرن... پلاک هم شدن...
مرسدس های مدل 140 یا 126 مد نظر بنده هستش که برای دهههای 80-90 میباشن...
سلام
دوستان پرادو دو درب GX اتاق جدید از چه سالی وارد شد؟بیشتر ۲۰۱۲ هست !۲۰۱۰ نیست اصلا ؟ اگه باشه چند قیمیته؟
سلام دوستان.
بیشتر مد نظرم رو اختلاف های مزدا 323 تیپ 5 و مزدا3 تیپ 3 هستش....
فقط میخواستم صرف نظر از اختلاف قیمتاشون راجع به اختلاف در هزینه نگهداریشون مثل سرویس ادواری و مدت زمان کارکرد قطعات هزینه های گیربکس اتومات و ... ؟
مصرف سوخت هاشون (راستی مزدا 3 کارت سوخت هم داره؟ :n01: ) ؟
موقع خرید دست دو ، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ (بیشتر تمرکزم رو تست سلامت گیربکس اتومات هست ...)
هر چی مدل قدیمترشون رو بخرم بهتره یا جدیدتر؟(بخاطر نوع و جنس قطعات استفاده شده در خودرو و همینطور مونتاژ یا غیر مونتاژ بودن عرض کردم)
به طور کلی با توجه به موارد مد نظرم، به صرفه هست که اختلاف قیمت تقریباً 20 میلیونی رو بین این دو مدل متقبل بشم؟؟؟
از دوستان ممنون میشم که اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن. :n11:
درود .مزدا 3 نمونه کاملا متفاوت و تکامل یافته ی مزدا 323 است که از هر نظر برتری کاملا محسوس به برادر کهنه کارش را دارد .نقل قول:
مزدا یکی از کم اصطهلاک ترین خودروهای دنیاست و در ایران هم به نسبت سایر برندها قطعاتش ارزان به حساب میاد ، مخصوصا قطعات مصرفی که تقریبا با خودروهای داخلی مثل 206 و ال 90 برابر است .
مزدا 3 دارای کارت سوخت میباشد . باک 55 لیتری این خودرو به طور متوسط 700 کیلومتر شمارا همراهی میکند اما در خارج از شهر این میزان بیشتر هم میشود .
یعنی به ازای هر 100 کیلومتر مصرف میانگین 7.5 تا 7.8 است .
فنی ماشین و بدنه مهم هستند ، باید ماشین رو به مرکز تخصصی مزدا ببرید تا وضعیت موتور و گیرباکس کاملا بررسی بشن .
وضعیت بدنه هم بهتره ماشین رو به یک استادکار ماهر رنگ و نقاشی نشون بدید تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنید .
مشخصا هرچی جدیدتر ، بهتر .
کیفیت پایین منتاژ و ... در خودروهای ایرانی شایع است و نه در خاجی ها ، اتقافا اونها روز به روز بالاتر میرن و با کیفیت تر میشن . میتونید آزرا 2008 رو با 2013 مقایسه کنید تا متوجه بشید .
شک نکنید که مزدا 3 ارزش بیشتری به 323 دارد ، اصلا رخ ماشین به تنهایی 20 تومن بیشتر ارزش دارد ، بقیه که بماند .
موفق باشید .
ممنون.نقل قول:
دوست خوبم من شنیده بودم که مصرف مزدا3 بالاتره. در مقایسه به مصرفی که شما برای مزدا3 معمولی فرمودید، من در حدود با یک باک تا 400 کیلومتر ، شنیدم. که مزدا 3 جدید هم تغییرات زیادی در کاهش مصرف سوخت بدلیل افزایش ضریب آئرودینامیکی طراحی جدید بدنه، داشته.
که صد البته اینا همش رو کاغذه و تا تو جاده های ایران تست نشه معلوم نیست چقدر با واقعیت همخوانی داشته باشه. به خاطر همین هم هست که از شما دوستان که تجربه زیاد رانندگی با مزدا 3 معمولی چه در داخل شهر و چه تو جاده رو داشتین، دارم میپرسم.
راستی یه چیز دیگه. مزدا برای خودرو خانواده خوبه دیگه. ؟ ! آخه ما قبلاً 206 داشتیم و مشکل ما با 206 جای بسیار کم برای سر نشینان بود. بطوری که برای اینکه کی صندلی عقب بشینه باید قرعه کشی میکردیم. :n08:
ولی نمیدونم فضای کلی داخلی اتاق مزدا3 ، بخصوص عقبش چجوریه؟ مخصوصاً تو مسافرتهای طولانی....
پس اگر امکانش باشه در مورد مصرف سوخت و همینطور فضای داخلی اتاق بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
این نوع پرادو از سال 2012 اومدنقل قول:
مدل 2010 رو من ندیدم و فکر نمیکنم باشه
دوست من ، خودم مزدا 3 نیو داشتم و مصرفش در سخت ترین حالت از 8 لیتر در 100 کیلومتر تجاوز نکرد ، در اتوبان با سرعت 100 کیلومتر ثابت چیزی حدود 5.7 لیتر میسوزوند ( خداوند رحمتش کند ) ، اگر باک رو کامل پر کنید و مصرف 10 لیتر هم باشد حداقل 550 کیلومتر شمارا همراهی میکند .نقل قول:
تاجایی که اطلاع دارم موتور مزدا 3 با نیو تفاوتی نداشته و فقط تفاوت در گیرباکس این دوخودرو است که 10 درصد کاهش مصرف سوخت را به همراه داشته است .
در مورد جاداری مزدا 3 باید بگم دست کمی از 206 نداره و سرنشینان عقب فقط کمی راحت تر هستند ( به نسبت 206 ) اما در مزدا نیو وضعیت کاملا متفاوت است . مزدا 323 هم از این نظر به مزدا 3 نزدیک است .
سلام
1- قبل از هر چیز دوستان مطلع که از بازار و تصمیمات مسئولین خبر دارن بپرسم الان تعرفه واردات ماشین چنده ..برنامه ای دارن زیاد یا کمتر بکننش ؟ من جایی خوندم تصمیم دارن تعرفه ها رو زیاد کنن ...
بالاخره نظر شما چیه برای خرید در این برهه ؟
سوال اصلی هم مشورت در مورد خرید فقط بنز یا بی ام و در حدود 150 تومن هست ..
فاکتورهایی که برام مهم هست :
- ظاهر شیک اما فقط سدان کوچیک و متوسط ( نه کوپه و نه کروک )
- شتاب
- هندلینگ عالی و پایداری توی پیچ بالا.
من بین این چند تا گزینه موندم ..
خوب تو سری سه و پنج بی ام و، این گزینه ها هست :
320 که صفر 2014 بسته به فول و نیمه فول بودنش 200-235 قیمتشه که خوب قاعدتا گزینه ی من نیست 2- اما به نظرتون میشه 2012 مثلا نیم فولش رو با این قیمت پیدا کرد ؟
330 که مدل 2009 اش رو احتمالا بشه با این قیمت پیدا کرد ..
و 530 که میشه با این قیمت احتمالا تا مدل 2008 اش رو خرید ..در مورد 530 البته غیر از اینک یکم بزرگه و باهاش مشکل تر میشه مانور داد و اینکه میگن بی ام و هایی که 5-6 سال کار کردن هی ارور میدن و ...3-درسته ؟
مزیت خرید 320 اینه که میشه ماشین مدل بالاتری خرید ، که شامل چهار ساله گارانتی بشه و تموم نشده ..4-اما آیا این مسئله اینقدر مهم هست که از قید ماشین های پرشتابی همچون 330 و 530 صرفنظر کنم ؟
یه سوال دیگه که اینجا مطرح میشه اینه که چهار سال گرارانتی بی ام و یا بنز چه مزیتی داره ؟ 5- قاعدتا اینا که تو 4 سال اول خراب نمیشن پس چه سودی داره ؟
6-با توجه به اینکه من یه ماشین جم و جور میخوام که راحت بشه بااش مانور داد ، نظرم روی سری سه هست اما یجا گفتن که تعادل نداره یه همچین چیزی یادم نیست یه ایرادی ازش گرفته بودن ، ایرادی داره این سری لطفا بی ام و سوارا بگن اینو ...
از بی ام و که بیایم بیرون میرسیم به بنز
که خوب تنها یه گزینه ی جدی مورد پسندم هست اونم البته با این قیمت c200 مدل 2009و 2008 که ظاهر زیبایی داره ..7- یه سوال بنز از چه سالی موتورش رو بهینه کرده تو کلاس سی ؟ سال 2011؟ شتاب اش یکم پایین تره بی ام و های اشاره شده هستن اما این قدر مهم نیست ...
8-نمیدونم شاید حتی بشه c280 مدل 2008 هم بشه پیدا کرد .میشه ؟
9-حالا اساتید عزیز خصوصا بنز و بی ام و سوار بودن راهنمایی کنید کدوم یکی از این چند مورد رو انتخاب کنم و چرا ..
ممنون میشم در مورد نه سوالی هم که تو متن مطرح شد راهنمایی کنین
خواهش دارم دوستان نظراتتون رو با دلیل بگین
اساتید قابل نمیدونین ؟
از دوستانی که تو کار خرید و فروش ماشین هستن
320 2012 مثلا نیم فولش رو با چه قیمتی برداریم خوب برداشتیم
همینطور 330 مدل 2009 اش رو؟
در مورد بنزها :
بنز c200 مدل 2010 و 2011اش رو چند برداریم خوب خریدیم
c280 مدل 2008 اش (اتاق جدید) چطور ؟
البته در مورد بنزها بیزحمت قیمت که میدین بگین کمپرسور یا آوانگارد و با کیت ای ام جی هست و یا بدون اون چقدر قیمت تغییر میکنه
درکل لطفا حداقل قیمتی که میشه پیدا کرد با گشتن تو بازار تهران رو بهم بگین
سلام دوستان
قصد خرید یه خودرو، تو رنج قیمت حدودی 100 تومن داریم
چه ماشینهایی تو این رنج توصیه میشن؟
و آیا hyundai elantra ماشین خوبیه؟ شما توصیه میکنین؟
دوستان تو آگهی دیدم بنز C240، مدل 1380 کارکرده 140000 به قیمت 74 تمن. چطوره بنظرتون؟ آیا توصیه میکنید؟
ممنون
بنزای c240و e240 مدلای 2003 و این مایه ها که میبیند قیمتشون خیلی کمه انگار و البته دنده دستی هم هستن . اینا بنزای پلیس هستن که مزایده ای خریده شدن و بازسازی شدن.نقل قول:
که تقریبا فقط رخ بنز دارن
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
خب نمیدونم خودروهای مونتاژ مثله جیلی و ... هم داخلی محسوب میشن یا خارجی
به هر حال نظرتون درمورد geely sx7 یا همون جیلی کراس اوور چیه؟ اینطور که شنیدم هول و حوش 90 تمنه .آیا ارزش داره به این مبلغ یا با 90 تمن به یه کراس اوور دست دوم دیگه باید فکر کرد؟
ممنون
به هیچ وجه!نقل قول:
البته مشخصه که نظر شخصیه منه! شخصا ترجیح میدم یه پاجیرو بهمنی خیلی خیلی تمیز با این پول بگیرم تا جیلی!
درباره پستای بالا هم بگم دوستانی که میخوان E90 320 بخرن اول بشینن پشتش بعد بخرن واقعا نمیدونم چرا BMW این مدلو تولد کرده کلا با سمند فرقی نداره:n02: مخصوصا 2012 به پایین ادم سوار E46 میشه کیف میکنه !
سری C200 خیلی جالب نیست ماشین خیلی خشکه تو بنزم به نظر من سری E یه چیز دیگس حتی اگه W124 20.25 سال پیش باشه:n01:
نظرتون درمورد رونیز چیه؟نقل قول:
کلا با بودجه ی مثلا 80 الی 90 چه ماشین صحرایی و کوه و دمن میشه خرید؟
اصلا موافق نیستم مگر شرایط اقساطی اشنقل قول:
این ماشین موتور مشابه اسپورتیج و توسان جدیدداره از نظر حجم موتور.
بهتره کارکرده اونا رو بخرید
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام
دوستان قيمت پرادو ٢٠١٢ دو ايربگ با آپشن مانيتور و سانروف چنده؟ راسته كه ميگن اگه كيلومتر تويوتا كم شه نميشه فهميد؟هر پرادويي ميبينم ١٣ ١٤ تا كار كرده اما بيشتر ميخوره به ماشين!
مثلا با 90 تمن توسان میشه خرید اونوقت؟نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجع به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ میخوام بخرمش قیمتش چجوریه ؟ ارزش داره بگیرم؟
ممنون
اپل استرا یک ماشین بسیار خوب ، نرم و با هندلیگ عالی بود که خیلی کم در ایران وارد شد و متاسفانه استقبال ازش نشد .نقل قول:
این ماشین که شما گذاشتید میشه گفت واقعا بی همتا و خاص هست اما باید خواهان داشته باشد تا بشود خریداریش کرد . برای فروش هم باید خیلی ازش مواظبت کنید که اتفاق و تصادفی برایش رخ ندهد .
قطعاتش کاملا نایاب هستن و از این نظر هم به دردسر می افتید .
در مجموع باید تمام جوانب را در نظر گرفت و سپس برای خرید اقدام نمود .
اگه منظورت صفر کیلومتر هستشنقل قول:
خیر
اما کمی صبر کن اونوقت ببین میشه 2011 رو خرید زیر100
و در هر صورت خیلی بهتر از چینی جات خواهد بود
خیر نمی ارزهنقل قول:
اولا که ماشین مال 20 سال پیشه
دوم هیچ نوع لوازم یدکی ازش نیست
سوم برای خاص بودن رنگ ماشینت خاص باشه در اغلب موارد کفایت میکنه
در پایان ماشین خاص بیخ ریش صاحبشه
سلام دوستان لیفان 620 1.8 الان صفرش 38 تا 40 هست درسته ؟
با 30 ت میشه یه تمیزشو پیدا کرد حداکثر تا چند تا کار کردشو میشه خرید که هم طعم و بوی صفری از نظر فنی و بده و هم بی خط و خش و مشکل فنی
ممنون
برو دنبال مدل 91 میتونی تمیز گیر بیاری با قیمتهای خیلی کمتر از صفرنقل قول:
ماشین چینی افت قیمتش بالاس خیلی
ممنون
حدودا با 30 لیفان 620 1.8 تا چند هزار کارکرد میشه پیدا کرد با فنی مشابه صفر ؟
اخرای 91 با 8000 تا کارکرد میشه خرید ؟
ممنون البته من یکی از گزینه ها که اشاره کردم 320 مدل 2012 بود یعنی اتاق بf30 نظرتون در مورد این اتاق هم همونه ؟نقل قول:
مسئله اینه که سری E بنز بزرگه راحت هنم نمیشه باهاش مانور داد و ضمن اینکه بیشتر بدرد تیپ پیرمردها میخوره البته زیر 2008 اش که میشه خرید با این قیمت ...
کسی از دوستان اطلاع داره با توجه به اینکه برداشتن تحریم های قطعات اجرایی میشه تغییر قیمت محسوسی داشتیم تو قیمت خودروی خارجی یا خواهیم داشت ؟
320 2012 مثلا نیم فولش رو با چه قیمتی برداریم خوب برداشتیم
همینطور 330 مدل 2009 اش رو؟
در مورد بنزها :
بنز c200 مدل 2010 و 2011اش رو چند برداریم خوب خریدیم
c280 مدل 2008 اش (اتاق جدید) چطور ؟
البته در مورد بنزها بیزحمت قیمت که میدین بگین کمپرسور یا آوانگارد و با کیت ای ام جی هست و یا بدون اون چقدر قیمت تغییر میکنه
سلام دوستان
قصد خرید كامارو آس دس دوم رو دارم عکسش هم گذاشتم، نظرتون درموردش چیشه؟ ارزش خرید داره؟ برای تعویض قطعاتش به مشکل نمیخورم (از لحاظ نایاب بودن)؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون