فرق زیادی بین i7 و i 5 هست؟
Printable View
فرق زیادی بین i7 و i 5 هست؟
فرقشون در کارایی مثل رندر ثری دی مکس زیاده ولی برای کارای عادی و گیم فرق زیادی ندارننقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
100% اگه 3d max کار کنی برا کارای حرفه ای i7 هم کلی زمان میبره انجام بده چه برسه به i5نقل قول:
دوستان اگه خاطرتون باشه من یدونه z410 خریده بودم که مشکل گرافیک داشت که شنبه بردمش گارانتی،امروز از گارانتی تماس گرفتن و یه دستگاه z410 آکبند به جای لپ تاپ معیوب بهم دادن.اولین بار بود که از یک شرکت خدومات پس از فروش خدمات حرفه ای میدیدم
خوشبختانه دستگاه جدید مشکل قبلی رو نداره
خب خداروشکر. گارانتی چه شرکتی بود؟نقل قول:
ممنون پدرام جاننقل قول:
گارانتی شرکت سیاره سبز(گرین) بود
واقعا از برخوردشون خیلی خوشم اومد
یه لپتاپ فامیلا گرفته بودن برند ایسر گارانتی سازگار، درایو نوریش خراب بود(صدای تراکتور میداد:n02:) فرستادیم گارانتی، همونطوری برگشت و گفتن که ضربه خورده و اینطوری شده، لپتاپ هم آک بود.نقل قول:
من هم تعجب کردم که براتون تعویض کردن البته تا حالا ندیده بودم لپتاپ های لنوو رو شرکت گرین(اگه همون گرینی که من فک میکنم) گارانتی کنه...
ایشالا این یکی فنش برات بچرخه...
خودمم انتظار تعویض نداشتمنقل قول:
دوشنبه هم که بهشون زنگ زدم گفتن دارن روش کار میکنن.احتمالا دیدن مشکلش قابل حل نیست تعویض کردن.به قول تعمیر کارشون هم که امروز دیدمش می گفت این ایراد از اون ایرادای کارخونه ایه میگفت درگاه pci express x8 و x16 با وجودی که کاملا به مین متصله ولی عمل نمیکرده
این سیاره سبز هم همون گرینیه که فکر میکنی بیشتر به کیس و پاور تو بازار it شناخته شدن
خب، خدا را شکر.نقل قول:
دیدید که انتخاب بدی نکرده بودید.
سلام دوستان
من قصد دارم تا اخر هفته ، z510 i7 8Gb gforce740M تهیه کنم
فقط الان مشغول سرچ های نهایی هستم
برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه
ولی شکل و قیافه و خوشگلی و یا حتی اولترابوک بودن یانبودن اصلا اهمیت نداره
کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)
یکی به من G510 با همین کانفیگ ولی گرافیک 4g معرفی کرده
همچنین z410 نیز با همین کانفیگ توجه منو به خودش جلب کرده
خوشحال میشم اگه مشکلات رایج این لب تاپ و بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لب تاپ رو با من در میان بزارید
دسوت عزیز از نظر کیفیت ساخت دستگاه بدی نیست ولی خوب خیلی هم ازش انتظار نداشته باش چون از دید من دستگاه ظریفی هستش در مقابل لپ تاپ قبلیم که asus n53sv بود.نقل قول:
برای کاری که شما از دستگاه انتظار دارید اختلاف هزینه 200 300 تومنی برای I7 بیهودس و همون I5 زیادم هست حتی I3 هم از پس کار شما برمیاد مگر اینکه با نرم افزارهای محاسباتی مثل مکس و مایا و ... کار کنی که نیاز به بیش از I5 داشته باشی هر چند توصیه نمیکنم از لپ تاپ برای رندر گیری استفاده کنی چون فشار زیادی به دستگاه میاره و سیستم خنک کننده لپ تاپ ها آنچنان پاسخگو این فشار مداوم نیست.
در مورد گارانتی هم من با توجه به تجربه خودم بهت گارانتی گرین رو پیشنهاد میکنم 6 7 صفحه اخیر رو بخونی متوجه تجربه خوب من با این گارانتی میشی.
در آخر هم بهت توصیه میکنم اگه برات استحکام و استیبل بودن اولویت اصلیه به نظرم از سری thinkpad انتخاب کنی بهتره به خصوص اینکه قابلیت جدا سازی باطری و هارد و رمو داره.
اگر سبک بودن و کانفیگ بالا برای بازی برایت اهمیت دارد، دنبال z410 باشنقل قول:
ولی شکل و قیافه و خوشگلی و یا حتی اولترابوک بودن یانبودن اصلا اهمیت نداره
کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)
اگر سبک بودن مهم نیست و میخواهی با کمترین هزینه، بالاترین کانفیگ را داشته باشی z510 را انتخاب کن.
من هم همین مدل z510 را دارم و از همه چیزش راضی هستم ولی برای دیدن فیلم خیلی توصیه نمیکنم، چون صفحه نمایشش کمی مات است.
توصیه میکنم حتما قبل از خرید، حتما تصویرش را ببینید.
سلام دوستان میشه بگین این لپتاپ واسه کارای دانشجویی رشته سخت افزار کافیه یا نه؟من ترم سه هستم اصلا اشنایی ندارم با نرم افزارایی که باید باهاشون کار کنم
core i5 کافیه ؟
core i5 بیشتر از کافیه برای شمانقل قول:
سلام لپ تاپ من واسه شرکت سازگاره ارقامه ولی روی پیچ هاش هولوگرام نداره دوستان واسه شما هم ایا اینطوره موردی نداشته باشه؟؟؟
سلام دوستای خوبم
قصد خرید لبتاب دارم
عمران میخونم،اهل بازی فیلم و وب و... هستم
بین این 3 تا گیر کردم
g510,i5,6,1t,Radeon R7 M265 4 GB
g510,i7,6,1t,Radeon HD 8570M 2GB
z510,i5,6,1t,GeForce GT 740M 2GB
مشخصات کاملشون اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چون عمران میخونم بنظرتون i5,i7 فرق داره؟
باسم حمل و سنگینی و سبکی قیافه مهم نیست، 2 کیلو بشه 3 کیلو که به جایی بر نمیخوره
و یه سوال دیگه،مثل مورد اول اگه حافظه اختصاصی گرافیک بیشتر باشه چه تاثیری رو گرافیک داره؟
ممنون از جواب شما دوستان
من چند جا پرسیدم ، گارانتی گرین پیدا نکردم
همه جا یا الماس بود یا سازگار و یا ....
ترتیب بهتر بودن این گارانتی ها کدومه
مال منم سازگاره. نخیر نداره. و مشکلی هم نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
برای نرم افزار های مهندسی عمران مثل ایتبس و سیف و اتوکد همون i5 با رم 4 گیگ کفایت میکنه زیاد هم هست :دی
پس به نظرتون کدوموشو بخرم که بهتر باشه؟
بازی و فیلم و وب و اتوکد
لیبلی که به شرکت های گارانتی نشون میده دستگاه باز نشده یه لیبل کارخونه ایه که زیر کیبورده و اگه یکبار جدا بشه دیگه قابل چسبوندن نیستنقل قول:
I5 برای شما کافیه ،برای بازی هم gpu مهمتره تا cpuنقل قول:
بنظرتون کدوم گرافیکش قویتره؟
g510,i5,6,1t,Radeon R7 M265 4 GB
g510,i7,6,1t,Radeon HD 8570M 2GB
z510,i5,6,1t,GeForce GT 740M 2GB
بین اینا قویترین GF 740 هست بعدش R7 M265 و در اخر هم 8570نقل قول:
2 3 هفته پیش بچه 4ساله همسایهمون پاشو گذاشت وسطش ولی هنوز که خراب نشده!! البته فک نمیکردم اینقد محکم باشه!نقل قول:
آقا از لپتاپ من بعضی وقت ها یه صداهایی میاد که فکر کنم مال هاردش باشه. به نظر شما عادی هست و مشکلی پیش نمیاد، یا باید نگران باشم؟؟
دوم اینکه من وقتی پشت انگشت هام رو خیلی آروم به بدنه لپتاپ میمالم، جریان برق رو احساس میکنم. البته وقی به شارج زده باشه برق داره. میخواستم بدونم مال شما هم اینطوریه یا نه و به نظر شما این یه نقطه ضعف برای این لپتاپ نیست؟؟
GF720 و GF640 , GF710 و GF730 این وسط چجوری رتبه بندی میشن؟نقل قول:
یعنی4 گیگ AMD از2 گیگ نیودا ضیفتره؟؟؟
سلامنقل قول:
بگو مدل هاردت چیه ؟
اون جریان برق هم طبیعیه برای خیلی ها اینطوریه
منم لپ تاپم رو تازه گرفته بودم اینطوری بود الان دیگه اینطوری نمیشه :دی
سلامنقل قول:
برای رتبه بندی کارت گرافیک لپ تاپ ها از این لینک استفاده کنید ( برای اجرای بازی ها مقایسه شون میکنه )
من این مدلها را درنظر دارم و دقیقا دنبال اینجور مشخصاتی هستم(برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه)+باطری خوب جواب بدهنقل قول:
درضمن msi cx61 و ایسر v3 هم جزو گزینه هام هست ولی نتونستم جمع بندی کنم..بنظرتون کدامشون با در نظرگرفتن تمام مزایاخرید بصرفه تر واقتصادی هست؟
من خودم یه z410 حدود 13 14 روز پیش خریدم که متاسفانه خراب بود و فروشنده زیر بارش نرفت.البته تونستم از طریق گارانتی دستگاهو تعویض کنم.تو این 3 4 روز هم کاملا ازش راضیم البته اصلا به پای کیفیت محصولات سری n ایسوس نمیرسه که طبیعی هم هست چون تو یه رنج قیمتی نیستن.ولی اگه برات به صرفه و بتونی بیشتر هزینه کنی حتما برو سراغ سری n چون تو خانواده n هم کانفیگ داری و هم کیفیت فوق العاده ساخت ،هم دوام و هم استحکام ولی برای این رنج بهترین گزینه همین z510 و z410 هستن چون اون دومدل دیگه که گفتی گرافیکای نسبتا ضعیفی دارن البته v3 صفحش فول اچ دیه که که حسن بزرگیه به خصوص برای مکس کارا ولی باعث دمای بالاتر در حین بازی و کارای عادی میشه چون باید به جای 1049088 پیکسل 2073600 پیکسلو پردازش کنه، از طرفی گرافیکش هم کمی ضعیف تر از z510 هست.در کل انتخاب بین اینا به کاربردش برات بر میگرده.مثلا برای بازی لنوو بهتره ولی برای فیلم و کارای گرافیکی مدل ایسرنقل قول:
فاکتور حفظه چیپ گرافیک چندان تاثیری روی قدرت gpu نداره.المان های دیگه ای هستن که قدرت gpu رو تعیین میکنن مثل پهنای باند و سرعت سایه زنی و سرعت هسته در پردازش پلی گان ها و ...نقل قول:
این بازی با اعداد که مثلا فلان کارت 4 گیگ اونیکی 2 گیگه بیشتر جنبه تبلیغاتی بازاریارو داره
در مورد هارد هم یه توضیحی میدید؟
چه مدلی بخرم؟
رو جعبه که ننوشته مدلش چیه
من ش3 مدل هارد داره که یکیش هیبریدیه
از اون 2 تا یمکیشون مشکل دار
سلام . مدل هاردم wdc wd10jpcx-24ue4t0نقل قول:
اگه میتونی در مورد pes 2013 هم یه توضیحی بده. خیلی اعصابم رو ریخته به هم. آخرین آپدیت گرافیکها رو هم تازه گرفتم. یه عکس میزارم ببین چیزی دستگیرت میشه؟؟
روی ویندوز 7 همه اینها Good بود. و V RAM رو 1.9 gb نوشته بود.
درسته 3 مدل هارد داره یکیش هیبریدیه که 8 گیگ کش ssd داره و بهترینه بین 3 مدل ولی خوب تقریبا هم نایابه و بیشتر رو کانفیگهای i5 هستش برای تشخیص هم رو جعبه نوشته 1tb+8gbssdنقل قول:
2 مدل دیگه هم یکش سیگیته و دیگریش وسترنه البته الان تو بازار اکثرا وسترنه
سیگیت رو میگفتن مشکل داره ولی شایعه بوده
تشخیص این 2 تا هم بدون روشن کردن دستگاه ممکن نیست
خیلی ممنوننقل قول:
یعنی مشکلی ندارن هاردا؟
من میخوام i5 بخرم بنظرتون با ssd چقدر در میاد؟
من شنیدم اون مدلا که ssd داره بک لایت نداره درسته؟
نه مشکلی ندارننقل قول:
متاسفانه از قیمتش اطلاع ندارم ولی باید حول حوش 2200 300 باشه
درسته هارد هیبریدی ها بک لایت ندارن
البته به نظر من بک لایت خیلی به درد بخور تر از هارد هیبریدیه
صدای هارد طبیعیه برای این مدل اما اگر زیاد نگرانی میتونی با برنامه HD Tune هم تست کنی ببینی اروری نداشته باشه و یا اینکه اگر گارانتی داره با شرکت گارانتی کننده تماس بگیری درمورد صدا دادن هارد وسترن لپ تاپتنقل قول:
اما ای کاش موقع خرید با هارد هیبریدی اش رو میخریدی
در مورد این که بازی کارت گرافیک رو نمیشناسه زیاد سر در نیاوردم ، آیا در بازی های دیگه هم مشکل داری ؟ شاید گرافیکت نمیتونه سوییچ بشه ! آخه بازی Pes 2013 برای من تو قسمت کارت گرافیک ، گرافیک اینتل رو مینویسه ولی داخل بازی که میری خودش سوییچ میکنه :دی
نقل قول:نه دوستان این حرف اشتباست. من خودم لپتاپم هارد هیبریدی داره و بک لایت هم داره. نمیدونم این شایعه از کجا اومده من جای دیگه هم شنیده بودمنقل قول:
سلام دوستان
اینجا کسی مشکل ارور صفحه آبی نداره؟؟؟؟ (blue screen of death (BSOD
تو سه ماه گذشته 4 بار این ارور داشتم که فقط مجبوری با دکمه پاور خاموشش کنی و بس:n03:
نرم افزار سبک blue screen view رو دانلود کنین، فایلی که عامل این ارور شده رو نشون میده. با سرچ کردن اسم فایل توی گوگل اطلاعات خوبی دستگیرتون میشه. درضمن event viewer ویندوز هم میتونه اطلاعات خوبی بدهنقل قول:
آره میدونم این کارارو کردمنقل قول:
میخواستم ببینم اگه کسی تجربه ای داره ازش استفاده کنم
4 تا احتمال هست : درایورها ، رم ، هارد ، ویندوز
از 4 دفعه ای که این اتفاق افتاده 3بار واسه کرنل بوده و یه بار ntfs که واسه هارده