من مشكلم حل شد ممنون ديگه نميخوام اون فايلها رو ممنون از همه
من مشكلم حل شد ممنون ديگه نميخوام اون فايلها رو ممنون از همه
سلام.
من موقع نصب v3x یه پیغام میده که:
motorola phone [razr v3x] driver
این درایور رو کسی داره برام بزاره؟؟؟
یا اینکه کسی می تونه بگه اشتباه من کجاست؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید...
:sad:
اقا من یه اسکین با این برنامه اسکایمن رو گوشیم نصب کردم گوشیرو رستارت کردم
بعد رفتم تو گوشی اونو به عنوان اسکین انتخاب کردم
که صفحه کوشیم سفید شد
حالا هم هرچی گوشیرو روشن می کنم تا اون عکس و اهنگ اغاز میاد وگیر میکنه
یه جا خوندم که باید اینکارارو بکنم
اول خونسردی خودمرو حفظ کنم(به قول سه سوت عزیز)؟
بعد گوشیرو بصورت بوت بالا بیارم
اول برنامه ار اس دی لیت که میلاد عزیز لینک دانلودشو گذاشته بود باز کنم
بعد یو اس بی رو به گوشی وصل کنم که برنامه اونرو میشناسه
محلی که قبلا یه بوت لودر تو اونجا ذخیره کردیم روبهش میدیم و بعد استارت رو میزنیم
حالا من همه اینکارارو کردم ولی وسط نصب ارور میده فکر کنم اشکال از ورشن بوت لودر باشه
R374_BL_08_26
اگه کسی چیز دیگه سراغ داره بگه یا بوت لودر دیگه لطفا لینک دانلودش را بزاره
به شدت به همکاریتون نیاز دارم:sad:
سلام به همه
من از اولین صفحه تا اینجا رو خوندم و...... خیلی جالب بود
ولی من وقتی که رفتم کیفیت دوربین فبلمبرداری گوشی ام روبالا ببرم ........... واییییییییییی
دوربین فیلم برداری اش دیگه کار نمی کنه ( گوشی ام v3i است).......... یک لحظه می آد و بعد قطع می شه ......
نمی توانم اس ام اس بفرستم چون تا میرم تو اون قسمت هنگ می کنه و ......
من به حالت استاندارد کارخانه برگرداندم ولی درست نشد ......
می شه کمکم کنید راستش اصلا یادم رفت که باید قبل از تغییرات ذخیره کنم ولی راستش از قبل با همین برنامه flexeditor یک بک آپ گرفته بودم ولی استفاده از این بک آپ هم هیچ سودی نداشت ....
گوشی ام هر چند دقیقه یک با ریست می کنه .... برای همین مجبور شدم گوشی ام رو خاموش کنم.
یک سوال دیگه می شه کاری کرد که دکمه ی اینترنتی که بر روی گوشی است تبدیل به دکمه ی اجرای آهنگ بشه؟
سلام
اقا دیگه اون صفحه ی سفید هم نمیاد و هروقت خاموش و روشنش میکنم خودش میره تو بوت گوشی
هرچی بوت لودر بود امتحانش کردم ولی تا 81 درصد که میره یه ارور میده
Critical Eror
یه مونسترپک هم بود که دانلودش کردم به این نام
R479_G_08.B4.38R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_01R_GSPSLQAT676HT078_1 FF
و اونو با ار اس دی لیت کامل رو گوشی میریزه ولی هیچ طوری نمیشه
تو را خدا کمکم کنید
عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید.نقل قول:
شما لینک میخواستی منم دادم....
به سوالتون رجوع کنید...
همه افراد .. مثل من و شما نباید بزاریم این تاپیک بار علمی خودش رو از دست بده...
اگه جواب من بدرد نخورد.. مقصر اطلاعات کمک بنده است....
چششششششم تاپیک رو به حاشیه نمیکشیم!!!! ولی عیبی نداره که هم انتقاد پذیر باشید هم پاسخ دقیق بدید:laughing:نقل قول:
تورو خدا يكي به من كمك كنه...
بد جوري موندم...
سلام دوست عزیز...نقل قول:
این لینک درایور....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز .. من انتقاد پذیر هستم...هر موقع هم مشکلی از من دیدید. که خیلی هم مشکل دارم... خوشحال میشم...بهم بگید...نقل قول:
چششششششم تاپیک رو به حاشیه نمیکشیم!!!! ولی عیبی نداره که هم انتقاد پذیر باشید هم پاسخ دقیق بدید
موفق باشین...
سلام دوست عزیز...نقل قول:
سلام به همه
من از اولین صفحه تا اینجا رو خوندم و...... خیلی جالب بود
ولی من وقتی که رفتم کیفیت دوربین فبلمبرداری گوشی ام روبالا ببرم ........... واییییییییییی
دوربین فیلم برداری اش دیگه کار نمی کنه ( گوشی ام v3i است).......... یک لحظه می آد و بعد قطع می شه ......
نمی توانم اس ام اس بفرستم چون تا میرم تو اون قسمت هنگ می کنه و ......
من به حالت استاندارد کارخانه برگرداندم ولی درست نشد ......
می شه کمکم کنید راستش اصلا یادم رفت که باید قبل از تغییرات ذخیره کنم ولی راستش از قبل با همین برنامه flexeditor یک بک آپ گرفته بودم ولی استفاده از این بک آپ هم هیچ سودی نداشت ....
گوشی ام هر چند دقیقه یک با ریست می کنه .... برای همین مجبور شدم گوشی ام رو خاموش کنم.
تنها راه شما فلش.....
البته اگه میتونی اون تغییراتی که دادی رو برگردون....
اگه نشد اون وقت اون کا رو کن..
البته میتونی از بک آپ کسه دیگه هم استفاده کنی....
در مورد تغییر دکمه....اگه منظورا آی تونز است.. باید بگم نمیشه... متاسفانه....
سلام gsm جان با اين درايور ها هم نصب نشد
توي برنامه leader flex editor بعد از نصب اين درايور 3 تا درايور ديگه مي خواد اگ معرفي كني ممنون ميشم...
در ضمن خودكار نصب نمي كنه بايد دستي نصبشون كنم.
سلام مدا جان....نقل قول:
سلام
اقا دیگه اون صفحه ی سفید هم نمیاد و هروقت خاموش و روشنش میکنم خودش میره تو بوت گوشی
هرچی بوت لودر بود امتحانش کردم ولی تا 81 درصد که میره یه ارور میده
Critical Eror
یه مونسترپک هم بود که دانلودش کردم به این نام
R479_G_08.B4.38R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_01R_GSPSLQAT676HT078_1 FF
و اونو با ار اس دی لیت کامل رو گوشی میریزه ولی هیچ طوری نمیشه
تو را خدا کمکم کنید
تو اون تاپیک مصطفی جان ... فکر کنم مشکل رو با توضیح حل کرده.. حتما سر بزن؟؟!!!
سلام عزیز...نقل قول:
سلام gsm جان با اين درايور ها هم نصب نشد
توي برنامه leader flex editor بعد از نصب اين درايور 3 تا درايور ديگه مي خواد اگ معرفي كني ممنون ميشم...
در ضمن خودكار نصب نمي كنه بايد دستي نصبشون كنم.
فکر کنم مشکل شما اینه که... داری ادامه میدی و نصب میکنی....باید هرچی درایور و چیز دیگه نصب کردی رو پاک کنی...
از اول از طریق همین درایور نصب کنی..... این طور حتما درست میشه....
شرمنده من باید برم وگر نه بیشتر در خدمتت بودم....
آقا هیچ کس از seem 004e_0001 اصلی v3i بک آپ نداره به من بده تا مشکلم حل بشه ؟
بک آپ flex edition باشه با پسوند seem
لطفا اگه می توانید برای من گیر بیاورید چون تازه امروز یک مشکل گوشی ام رو حل کردم و هیچ تمایلی به flash ندارم ....
ممنونم
من تموم این صفحه ها رو خوندم و gsm جان ( و بقیه ی بچه ها) بعضی چیزها رو حتی ده بار و شاید بیشتر توضیح می دادند و حتی بعضی از بچه ها ناراضی بودند ........ و بعضی حرف ها هم زده می شد ......
ولی خداییش اگه من بودم ، نمی توانستم تحمل کنم .......
خداییش هممون مدیون این بچه هایی هستیم که به همون جواب می دهند .......
دست همه ، مخصوصا gsm طلا ، بقیه اش آب طلا
سلام مصطفی جان....نقل قول:
آقا هیچ کس از seem 004e_0001 اصلی v3i بک آپ نداره به من بده تا مشکلم حل بشه ؟
بک آپ flex edition باشه با پسوند seem
لطفا اگه می توانید برای من گیر بیاورید چون تازه امروز یک مشکل گوشی ام رو حل کردم و هیچ تمایلی به flash ندارم ....
ممنونم
من این رودارم...امید وارم ب دردت بخوره...
شما نظر لطفتون هست... دیگه هر کس یه جور تشکر میکنه .. یا نظر میده...اون ها هم این جوری این کار رو کردن...نقل قول:
من تموم این صفحه ها رو خوندم و gsm جان ( و بقیه ی بچه ها) بعضی چیزها رو حتی ده بار و شاید بیشتر توضیح می دادند و حتی بعضی از بچه ها ناراضی بودند ........ و بعضی حرف ها هم زده می شد ......
ولی خداییش اگه من بودم ، نمی توانستم تحمل کنم .......
خداییش هممون مدیون این بچه هایی هستیم که به همون جواب می دهند .......
دست همه ، مخصوصا gsm طلا ، بقیه اش آب طلا
من.. متا لیکا و بقیه دوستان اینجا فقط برای با لا بردن سطح علمی تاپیک فعالیت میکنیم و نه چیز دیگه...
فدای شما
میلاد
آقا میلاد ممنونم
ولی مشکلم حل نشد ....
Salam .bazam soal az ostad GSM!!!Tu packhaye V3i with itune ye gushihaee gozashtan bara goosh dadaneh behtareh ahang ke shoma ham chan ta post ghabl behesh eshareh kardi va gofti keifiatesh khubeh...mikham bebinam be v3x ham mikhoreh??????ya aslan mishe fishe ye headset ya....ro be mini usb tabdil kard???TANX
عزیز یه زحمت بکش...نقل قول:
آقا میلاد ممنونم
ولی مشکلم حل نشد ....
الان بگو چه مشکل هایی داری.....چه کار ها هم کردی....
سلام عزیز...نقل قول:
Salam .bazam soal az ostad GSM!!!Tu packhaye V3i with itune ye gushihaee gozashtan bara goosh dadaneh behtareh ahang ke shoma ham chan ta post ghabl behesh eshareh kardi va gofti keifiatesh khubeh...mikham bebinam be v3x ham mikhoreh??????ya aslan mishe fishe ye headset ya....ro be mini usb tabdil kard???TANX
اگه درست بگم.. منظور شما همون دکمه آی تونز هست که درصفحه کلید V3I است....
خوب مسلما ... این دکمه در V3X نیست.... و نمیتونید اضافه کنید...
از خوبی های این دکمه .. میشه یکی دیگه هم اضافه کرد که... شما با بهترین کیفیت گوش میکنید اما حجم واقعی رو در گوشیتون نمیریزید...
من دقیقا کاری رو که در صفحه 97 آقای metallic گفت رو انجام دادم ( برای افزایش کیفیت دوربین فیلم برداری)
خراب کاری هایی که پیش آمد و من تا حالا با آنها مواجه شدم : درقسمت پیام ها که می روم گوشیم هنگ می کنه ، دوربین ( فیلم برداری و عکاسی) کار نمی کنه ، به جای اسم افراد شماره آنها رو در همه جا (به غیر از دفتر چه تلفن) نشان می دهد
کارهایی که کردم : از بک آپ با پسوند hs استفاده کردم ، از سیو آقا میلاد استفاده کردم ، گوشی را به استاندارد کارخانه برگرداندم ............... ولی چه فایده هیچ اتفاقی نیوفتاد.
مصطفی جان.. مگه اون تغییراتی که متالیکا گفته بود با استفاده از سیم نبود... مگه از سیم بک آپ نگرفتی؟؟
درسته با استفاده از سیم بود ولی ......... ولی من یادم رفته بود که بک آپ بگیرم یعنی گرفتم ولی از 004e_0001 نبود بلکه از 0032_0001 بود ( یعنی نمی دونم چرا فکر کردم که این بک آپ ها فرقی با هم ندارد )نقل قول:
عجب اشتباه مزخرفی کردم ........:sad:
دستی نباید نصب کنی باید اون فایل زیپی رو که دانلود کردی بازش کنی و موقع نصب آدرس اون شاخه رو بدی خودش سرچ میکنه پیدا میکنه ...نقل قول:
اینم لینک دانلود اون فایل زیپ... بعد از دانلود زیپش رو باز کن وقتی خواست اون 3 تا رو نصب کنه بزار رو سرچ بعد آدرس این شاخه رو بده خودش پیدا و نصب میکنه .
عزیز من تو همون پست تاکید کردم که حتما بک آپ بگیرید. در ضمن این مشکلاتی که شما گفتی عجیبه ... حتما یه اشتباهی کردی .نقل قول:
این بک آپ سیم 004e_0001 که من از رو گوشی خودم گرفتم. بلدی رو گوشیت بریزی ؟ با کدوم برنامه کار میکنی ؟ بگو تا توضیح بدم.
بعد از اینکه ریختی و مشکلت برطرف شد اطلاع بده تا بعدش بهت بگم چیکار کنی کیفیت فیلمبرداری بره بالا...
این سیم رو روی گوشیتون بریزید و حالشو ببرید ( V3X )
تمام امکانات ممکن فعال شده...
دوستان توجه کنن. موقع کار کردن با سیم حتما بک آپ بگیرن و با روش آزمون خطا پیش نرن یعنی از تغییراتی که میدن اطمینان کامل داشته باشن. قبل از آپلود این سیم یه بک آپ از سیم 0032 بگیرید تا در صورت بروز مشکل برش گردونید. ممنون.
Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????نقل قول:
TANX:cool:
اونکه واسه v3i هست که فکر کنم به v3x میخوره....نقل قول:
Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????
اما .. باید کیفیت رو با مال خودت مقایسه کنی ببینی چه مقدار فرق میکنه....
من هد ست v3x را تا حالا تست نکردم.. اما فکر نمی کنم اگه اصل باشه.. دارای کیفیت بدی باشه....
اون چیزی که من دارم و دیدم نصبت به سونی اریکسون که واقعا خدای کیفیت هستن تو هدست... خیلی شبیه و نزدیک بود....
من با ار اس دی لیت2 وبا مونستر پک با شماره
گوشیمو که وی3ای بدون ایتونز هستفلش کردم که در اخر تو برنامه نوشت پاسید و بعد فینیشید
ولی هیچ فرقی نکرد ودوباره گوشیرو که خاموش وروشن میکنم خودش میره تو بوت گوشی
تو را خدا کمکم کنین
بلدم روی گوشیم بریزمنقل قول:
از برنامه ی flex editor استفاده می کنم
ببین درست کار می کنم ( چون درست نشد) ؛
اول برنامه رو که اجرا می کنی و ..........
بعد می ری تو قسمت seem explorer
در پنجره ی باز شده دکمه ی from file رو می زنی و بعد آدرس بک آپ رو به اون می دهی
در قسمت save می نویسم :004e_0001 بعد دکمه ی to phone رو می زنم و بعد پنجره ای باز می شود و می گوید که رست کن و بعد من دکمه ی ریست رو می زنم .
تمام
درسته یا نه؟
سلام،کسی کار کردن با برنامه پی اس تی723 رو بلده ؟
راستی آنتی ویروس برای وی تری ایکس موجود هست؟
سلام عزیز...نقل قول:
سلام،کسی کار کردن با برنامه پی اس تی723 رو بلده ؟
راستی آنتی ویروس برای وی تری ایکس موجود هست؟
نه واسش آنتی ویروس نیست.....
واسه چه کاری این برنامه رو میخوای؟ فلش؟ آخه اگه درست گفته باشم پی اس تی ؟ لینک فقط برای فروش گیر میاد...
مدا جان بهتره از تجربه بهمن عزیز استفاده کنی....نقل قول:
من با ار اس دی لیت2 وبا مونستر پک با شماره
گوشیمو که وی3ای بدون ایتونز هستفلش کردم که در اخر تو برنامه نوشت پاسید و بعد فینیشید
ولی هیچ فرقی نکرد ودوباره گوشیرو که خاموش وروشن میکنم خودش میره تو بوت گوشی
تو را خدا کمکم کنین
سلام
بچه ها كسي ميدونه اين برنامه safe كه تو گوشي قسمت applicatin هست به درد چي ميخوره؟
sony erricson (makhsusan seri W)aval walkman hastan bad mobile!!!!!ama hameh midunan nemitunan un keifiato az handsfreehayeh moto bekhan..نقل قول:
vali dige va3 v3x ham kheili setameh!!!!kheili sedash kameh...inke alan khodet dari 2 bazar gir miad???jomhuri?!?!?!?
Tanx
آره درسته ... دکمه from file رو از قسمت load میزنی... خوب مشکلت برطرف شد ؟نقل قول:
هندزفری v3x بدک نیست... خوبه... شما میخوای واسه گوشت ضرر داشته باشه ؟:rolleye:نقل قول:
سلام به همه دوستان . قبل از هر چیز جا داره از GSM و METALLICA که وقتشون رو واسه بچه ها میزارن تشکر کنم . حالا یه سوال دارم : من تا هالا اکثر اسکین هایی (THEME) رو که گذاشتین رفتم بگیرم ازم USER & PASSWPRD خاسته ( سایت موتو) . اگه میشه لینک دانلود مستقیم چند تا اسکین رو بزارید . توپ باشه :biggrin: ممنون
اینو امتحان کن... تو صفحات این دو تا تاپیک بگردی زیاد پیدا میکنی...