راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟نقل قول:
Printable View
راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟نقل قول:
256 نامحدود رفاتک 60 تا میدهنقل قول:
راصد رو کسی تست نکرده
ولی نهایتش میرم پرداختش میکنم بعد اگر دیدم سرعتش افتضاح بود زنگ میزنم میگم اشتباهی این سرویس رو پرداخت کردم خواستم الماس پرداخت کنم. به همین راحتی :)
نانو بیم رادیو قدرتمندی هست در مقایشه با نانو 5 یا ام 5نقل قول:
تنظیمش فقط یکم سخته.
اونم چون حساسه به تکون خوردن
قیمتشم 360 تومانه
حدودا 100 تومان گرونتر از نانو ام 5
در مورد تک کانکشن درسته تک کانشکن فارا اصلا جالب نیست احتمالا به خاطر همین وبگردی کند بود ! برای هزینه هم 25 تومان واریز کردم برای 128 نامحدود بعد زنگ زدم برام 128 5 گیگ کرد . چون هر گیگ سرویس 128 5 تومن :n01: چیزی هم کم نکرد . سوال بود در خدمتم :n12:نقل قول:
مرسی داداش عزیزمی .حالا تا چند روز میشه نامحدود رو نگه داشت و اگر راضی نبودیم بدون اینکه پولش بسوزه سرویس رو حجمی کرد ؟نقل قول:
کسی تست نکرده ؟ پس تا الان چی داشتم استفاده میکردم ؟ 128 نامحدود راصد بود دیگهنقل قول:
منظورم ۲۵۶ بود.نقل قول:
البته شما هم پُر بیراه نیست حرفتون.احتمالش زیاده سرعت همون سرعت اسمی سرویس باشه
اگر دیدم همون سرعت اسمی بود یعنی ۳۲ تا میداد احتمالا ۲۵۶ رفاتک رو تنظیم کنم
سلام دوستان ... رفاتك سرويس هاي نا محدود KB512 و ١Mb اش سرعت دانلودشون چقدره ؟ پينگش هم با سرويس هاي محدود تفاوت داره ؟
ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
میل خودته داداش ولی رفیقم 3ه ماه پیش از راصد نامحدود 512 گرفته بود گفت همون 64 تا رو میداده 128 هم که من دارم اکثرا 14 هست و کم پیش میاد به 16 برسه پس احتمالا 256 هم اسمیه .راصد خیلی خسیسه غیر ممکنه سرعت رو بیش تر بزاره .اگه گرفتی حتما تست رو اینجا بزار ببینیم وضعیتش چه طوره .نقل قول:
256 نامحدود آلفانت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم اکانت تست رو روی 256 نامحدود ببندن
سرعتش پایینه قیمتشم حدودا 73 هزارتومانه:n14:
سیگنال هم عالیه -63 است و سی سی کیو 98 درصد
این رو دیگه نمیدونم باید از بخش فروش سوال کرد :n01:نقل قول:
سلام
آرش جان این آنتن ها ۳۰dbi Grid Antenna به چه چیز دیگه ای واسه نصب در حالت استیشن نیاز دارن ؟
خود آنتن 200 تومانه
وسیله ی دیگه ای هم باید تهیه کرد؟
نامحدود های برنزی رو سرعت واقغی میبندن ولی نامحدود های سیلور رو دو برابر , یعنی 512 نامحدود سیلور ماهی 100 تومن رو سرعت دانلود 120-130 میده. پینگش هم یه زمانی خوب بود واسه من , الان سیگنالم خوب نیست از رفاتک نمیتونم بگم کلاً خوبه یا بد.نقل قول:
پینگش که داغونه .راستی من که الان از راصد 128 نامحدود دارم اگه بخوام 512 نامحدود بخرم میشه بهش بگم اول یه تست ازش بهم بده یا نمیده ؟نقل قول:
خیر ظاهرا نمیشهنقل قول:
واسه من انجام ندادن
شما باهاشون تماس بگیر ببین بهت چی میگن
گذاشتن distance روی کم یا زیاد یا اتوماتیک چه کاری انجام میده ؟ اصلا روی سیگنال و ccq تاثیری داره یا برای یه کار دیگس ؟
بلهنقل قول:
این کار سیگنالتون رو بهینه میکنه و کیفیت لینک رو تا حدودی بالاتر میبره
معمولا روی اتوماتیک باشه بهتره
وقتی روی اتوماتیک باشه مسافت تا دکل رو تشخیص میده و طبق اون مسافت سیگنال رو بهینه تر میکنه
چرا فارا وقتی حجمت یا زمان سرویست تموم میشه توی cmd پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو زیر 10 میلی ثانیه نشون میده ؟ کلا از خارج پینگش همین میشه ؟ ولی وقتی شارژ کردی میره بالای 100 یا 200 ؟
احتمالا چون دسترسی رو یه سرور خودشون فعال میکنن نه به هیچ سرور دیگه ای پینگ رو بسیار پایین نشون میده چون شارژتون تمام میشه توی این حالت و عملا به اینترنت متصل نیستیدنقل قول:
اکانت تست سرویس 1 مگ سیلور رفاتک
قیمت سرویس 33.000 تومان 1گیگ در ماه
ساعت رایگان سرویس 12 شب تا 8 صبح
سرعت سرویس : 250-260 ثابت
مسافت لینک : 4.5 کیلومتر (لشکر تا گلستان)
خونه ویلایی
ارتفاع آنتن از زمین : حدودا 7.5 تا 8 متر
نوع رادیو : nanobeam M5 400
آپارتمان پسیار زیاد در مسیر وجود داره و عملا هیچ دکلی در این جهت دیده نمیشه
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
با این شرایط میشه شبی 7.5 گیگ دانلود کرد
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
عکس2 :
امروز رفتم رادیو رو در منزل جدید نصب کردم انشالله طی یکی دو روز اینده میتونم ازش استفاده کنم .ایمان جان میشه با سیگنال -89 هم کانکت شد ؟
porya spy داداش اون 128 نامحدودی که از فارا گرفتی خیلی داغونه ؟ یعنی سرعت تک کانکشنش از 16 هم کمتره ؟ من الان از راصد 128 دارم که همه چیزش فیکس 128 هست و بیشتر 16 نمیده به نظرت اگه از فارا 128 بردارم وبگردیم بهتر نمیشه ؟
آقا این شکل دکل ها چطوری ؟ یکی هست سمت دروازه , همونه ؟ خیابون اصلی زیتون هم یکی هست , خیلی بعد از پارک , کنار ایستگاه اتوبوس و یه فضای سبزه .
89 اونم با نانو استیشن رو بعید میدونم بتونید بگیریدنقل قول:
من لینک -82 با نانو استیشن 5 داشتم اما سی سی کیو خیلی بازی میکرد
در کل اگر کیفیت سیگنال و لینک خوب نباشه مثل این میمونه که پول اینترنت رو داری میریزی تو جوب
اکانت تست سرویس 1 مگ سیلور رفاتک
قیمت سرویس 33.000 تومان 1گیگ در ماه
ساعت رایگان سرویس 12 شب تا 8 صبح
سرعت سرویس : 250-260 ثابت
مسافت لینک : 4.5 کیلومتر (لشکر تا گلستان)
خونه ویلایی
ارتفاع آنتن از زمین : حدودا 7.5 تا 8 متر
نوع رادیو : nanobeam M5 400
آپارتمان پسیار زیاد در مسیر وجود داره و عملا هیچ دکلی در این جهت دیده نمیشه
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
با این شرایط میشه شبی 7.5 گیگ دانلود کرد
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
عکس2 :
داداش ایمان بعد از ساعت دوازده سرعت واقعی و همون ۱ مگ میشه
راستی اگه رادیوم رو اپدیت کنم سیگنال بهتر میشه ؟ مثلا اگه الان 79 هست بعد از اپدیت بشه 75 ؟
بستگی داره اپدیت برای چی باشهنقل قول:
برای من که تفاوتی نداشت
نقل قول:
همون 1 مگ برنزی هم میگرفتی دقیقا همین سرعت و کیفیت رو داره , تنها قابلیتش انتقال حجم به دوره ی بعدی و 1 گیگ ترافیک رایگان در صورت خرید 3 و 5 گیگ.
برای تنظیم رادیو چند تا سوال دارم :
1-frequency scan list باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
2-کدوم گزینه در رادیو روی پیدا کردن یا نکردن اکسس پوینت شرکت ها تاثیر دارن ؟ منظورم همینه که بعضی از شرکتها اگه جفتت هم باشن توی سرچ نمیان ؟
3-channel shifting باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
4-ccq من در روز 99 و در شب 75 درصده .چه چیزی در شب تغییر میکنه که باعث میشه ccq افت کنه ؟
والا داداش دانلود که خوب بود . وبگردی هم مقداری کند بود ولی خیلی اذیت نمیکرد . مثلا عکس های که توی وبسایت بود رو یه مقدار دیر باز میکرد :n01:نقل قول:
میخام بدونم وبگردیش در حد همون 128 بود یا احساس میکردی بیشتره ؟نقل قول:
دوستان ارزونترین دکل متری چقدره ؟
یجا پیدا کردم میگه 15 متر دکل 3 پایه خو ایستا میزنه کلش 250 تومان
آرش جان شما اطلاع ندارید از قیمت ها ؟
چندسال پیش قیمت کردم ولی بصرفه نبودنقل قول:
قبلایادمه راصد هم دکل نصب میکرد. ولی نمیدونم خودش نصب میکرد یا با جایی قرارداد داشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه بیشتر از 128 بود . تک کانشکن اگه درست یادم باشه سرعت 23-24 میداد :n01:نقل قول:
1-به نظرت اگه 1 مگ حجمی بگیرم بازم سرعت تک کانکشن برای وبگردی دور و بر 23-24 هست ؟نقل قول:
2-شما که هم از رفاتک گرفتی هم فارا چون پهنای باندشون یکیه پینگشون یکیه یا مال فارا بالاتره ؟
3-تک کانکشن رفاتک هم مثل فارا داغونه ؟
من که از رفاتک داشتم (اکانت تست) تک کانکشنش عالی بود
1مگ حجمی تک کانشکن باید بهتر باشه ولی من الان 128 حجمی دارم اصلا تو وبگردی اذیت نمیکنه چون هم پینگ خوبه هم سرعت ولی بازم تک کانکشن جالب نیست !نقل قول:
پینگ 2 تاشون هم یکیه . معمولا پینگ بین 150 تا 180 بیشتر از این نمیشه
تک کانشکن رفاتک توی نامحدود برای من خیلی خوب بود همون 30 میداد برای 128 نامحدود ولی حجمی رفاتک رو تک کانشکنش رو تست نکردم . کلا اگه سرعت تو روز باز باشه وبگردی اصلا اذیت نمیکنه مگر اینکه بخوای فایلی رو تک کانشکن دانلود کنی !! که اونو من معمولا با 32 کانکشن میگیرم برای دانلود :n01:
راصد هم تک کانکشنش عالیه
رفاتک هم خوب بود
شرمنده داداش اینقدر سوال میکنم . برای تغییر سرویس فارا اول باید هزینش رو پرداخت کنیم بعد تماس بگیریم تا تغییرش بده یا اول تغییر میده بعد شارژش میکنیم ؟نقل قول:
راصد خیلی گرونه .فقط الماسش بصرفه هست ولی چون اسمیه حال نمیده فقط برا دانلودرها خوبهنقل قول: