سلام,من مخلصم]حتما قرار بزارید که یه مهمونم از بچه های پی سی قدیم هم هست..........
Printable View
سلام,من مخلصم]حتما قرار بزارید که یه مهمونم از بچه های پی سی قدیم هم هست..........
راسی من اگه نبودم مسافرت بودم...احسان هم شاهد.............جون من قرار رو قطعی کنید..........همه هم بیان.........یه قراره مشت دیگه
سلام
مخلص تمام برو بچ مشهدی
من که گفتم یک قرار بعد از ظهر بزارید منم بیام همونجا راجب بقیش صحبت کنیم
سلام.
مجید جان بخدا تقصیر من نیست اینایی که الان میخوام بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همش تصمیم امیر چون ایشون افسرده هست یک مدتی نمیاد توی یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بجاش میام میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آخرین رای گیری که بین امیر و خودش انجام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار شد جمعه ساعت 6 صبح سر 3 راه نقندر طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعدش بریم به سمت کوه های نیشابور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه هرکی پایه ی یادش نره .
صبحانه هم قرار شده با خرج امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار خرج محمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصرانه هم خرج نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و مهدی هم میشیم فرمانده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مجید هم که بیاد میکنیمش مادر خرج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کی موند ؟ آها احسان هم بیاد کفش و اینا بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تو این خر سرما کوه چیه؟پس باغ چی؟
سلام
روز جمعه خیلی خیطه
با تشکر از همه شما ها البته که قرار رو جور کردین
بابا ما مهمون داریم و جمعه ها رو هم همونجور که گفتم مال خودم نیستم یعنی نمی تونم باشم یه جمعه رو با بچه ها رفتیم کوه یادش بخیر خب بعدش از دماغمون در اومد همه جوره
شرمنده ولی اینو به بزرگی خودتون ببخشین
شما ها برین خوش باشین جای ما رو هم خالی کنین
بچه ها من دوباره گوشی ندارم آیدیم رو هم توی یاهو باز نمی کنم فعلا
گفتم که برای 18 فروردین هم میرم بیرجند ان شا الله قبلش سعی می کنم همه بچه ها رو از ریز و درشت و سیبیل کلفت و بی سیبیل و از شل تنبون تا .... هر کی فکرشو بکنین ببینم البته میگم سعی می کنم
همونطور که قبلا هم گفته بودم قراره بعد از فراغت از تحصیل بچسبم به کارم تا قبل از سربازی و بعد از آموزشی هم که همه تون در جریان هستین اگه خدا خواست اومدم مشهد ..........
خلاصه ما رو حلال کنین اگه باعث شدم یه مدتی این تاپیک رنگ و بوی نا جوری به خودش بگیره و به زعم یکی از دوستان موجب بشم بین بچه ها احتلاف بیفته خدایی نکرده
دوستان سعی می کنم حتما با همه تماس بگیرم و تک تکتون رو ببینم و روی ماهتون رو ببوسم البته بی منظور
از اولین کسی که از بچه های مشهد دیدمش ( امین یوسفنژاد) تا آخرین دوست خوبم که هم اسم خودم هست (mahdi bg )
همگی موفق باشین خدانگهدار
راستی یادم رفت
:sad::sad::sad::sad::sad:
به خدا دلمون تنگ میشه برات...........................هیییییی یییی..........چه کوهی رفتیم یادته:d
سلام
میبینم که قرار به علت بدی آب وهوا لغو شوده (بله دیگه خدا هم هوای مارو داره ، تنهایی میخواین برین کوه ها )
درضمن تاپیک تو صفه دوم چه کار میکرد
بابا یکم ...
سلام.
کی گفته لغو شده مجید جون.
جای همه خالیییییییییییییییییییییی ییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و امیر رفتیم اما نه ساعت 6 امیر نامرد 6.45 اومد و منو توی این هوا کاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کوه نرفتیم امیر سردش بید ترسو هم که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوضش رفتیم یک جای سبز توی طرقبه نون داغ هم گرفتیم با ماست محلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 9 صبح اینجوری بود بعد هم جاتون خالی زنگ زدیم نوید اما خواب بید نامرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم به سمت باغ امیرشون 11 اونجا بیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار هم از طرقبه جوجه گرفتیم با اجازه همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم تا عصر اونجا ورق بازی میکردیم 2 نفری و درد دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس هم گرفتیم توی موبایل امیر بیاد خودش بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان
بدی خوبی دیدین حلالم کنین
گرچه میدونم همش بدی بوده
ما رفتیم دنبال زندگی
کاری باری امری فرمایشی
به امضا توجه کنین خدانگهدار
باشه حالا بدون ما برين...........عمرمو گذاشتم تو اين تاپيک....زندگيمو.......درسمو
راسي طرقه جون رفتنت ما رو دلتنگ ميکنه......برا شوخيات.........حالا بري عمرا يه سر نميزني به ما؟
سلام خدمت تمام بر و بچه های مشهدی
قبلش دوباره عید رو بهتون تبریک می گم
همون طور که گفته بودم
یه 9 روز رفته بودم جاتون خالی
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه هنوز پست ها رو نخوندم
و نمی دونم قرار سوم چهرم عید رو رفتین یا نه و یا قرار دیگه ای
گذاشتین یا نه ، به هر حال امیدوارم به همتون
خوش گذشته باشه
"ادامه در پست بعدی"
سلام دوباره
گفتم حالا که رفتم یه چند تا عکس براتون بگیرم
البته توی این 9 روز فقط 2 روز هوا خوب بود بقیش
بارونی و برفی و نتونستم بیرون برم
روستا که می دونین همش گل(با کسره گ)
دفعه بعد که رفتم انشاءا... براتون از امامزاده های
روستامون ، مناطق دیدنیش ، باغ ها ،
مراسم و بازی های محلی و ..... براتون عکس خوشگل می ارم
الان فعلا 5 تا شو می ذارم توی پست های بعدی هم چند تا می ذارم
1-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اثر بارون وبرف تمام دیوار ها و سقف ها ریخته بود
با چه بدبختی باید درست شون کرد
2-
سادگی روستا
البته "سادگی در عین زیبایی"
3-
بدون شرح
4-
گفتم که همش بارون و برف می بارید
بیرون که می رفتم تا اینجا (اشاره تا سر زانو)
می رفتیم تو گل
5-
اینم خودم
مثلا رومانتیک ها
سلام ايول حاجي...عکسا باحال بود
سلام مهدی جاننقل قول:
خیلی بیمرفتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک زندگی، دونگی گوشیتم که همیشه خاموشه که باهات تماس بگیرم
بدون خداحافظی ....
من اینجوری قبول نمیکنم
شیرینی دامادیتم که ندادی رفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بی معرفتی رو که نگو
گوشی هم بخدا مشکل دارم فعلا گوشی ندارم
همه از دستم گله دارن به خاطر این قضیه
من هم گفتم همه رو می بینم از یک کنار و با همه خداحافظی می کنم تا 17 فروردین مشهدم
دامادی کجا بود جیگر
همه خبر دارن هنوز خبری نیست
موفق باشی خدانگهدار
این هم جواب نوید جان :نقل قول:
راسي طرقه جون رفتنت ما رو دلتنگ ميکنه......برا شوخيات.........حالا بري عمرا يه سر نميزني به ما؟
ممنونم لطف داری ان شا الله موفق باشی میگم که همه شما ها رو می بینم
شوخی ها هم قابل شما رو نداشت امروز داشتم صفحه های 70 تا 80 تاپیک رو دوباره دید می زدم رسیدم به پست میلاد که یه عکس از استخر رفتن شماها گذاشته بود و اشاره کرده به من که اینو مخصوص من گذاشته : دی
سر زدن که چه عرض کنم شرایطم شاید طوری بشه که فقط جمعه ها بیکار باشم
اون هم تا مدتی که قاطی مرغا نشدم !!!
سلام
چه پست ها نارحت کننده ای زدین
خیلی ها دیگه نمی آن
محمود – میلاد و ....
آقا مهدی هم که قراره بره
حالم گرفته شد
قول داده بودم چند تا عکس بذازم
اینم بقیه عکس ها
چند تا عکس فقط منظره
اینم گل دسته های مسجد روستا
سلام
اینم هم بهترین عکسی که گرفتم
منظره رو کیف می کنید والپیپر ویندوزم کردمش
روستامون پر از این مناظر زیباست (حتی از این قشنگتر)
دفعه بعد که رفتم وهوا خوب بود عکس های قشنگتری
از مناظر زیبا براتون می آرم
سلام
یاد آوری
از بچه های مشهد کسی که تو دانشگاهشون استاد
ادبیاتی فارسی به نام آقای تقی زاده درس میده لطف می کنه
بگه توی چه روز های درس داره کارم گیر این استاده
ممنون
سلام.
مهدی جان من که نمیشناسم ایشون رو ایشالا که کارت راه بیافته.
-------
خطاب به اون آقا مهدی دیگه که داره میره.
اول از همه بگم که بهترین تصمیم رو گرفتی !
برات سبد سبد آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه اگه داماد شدی ایشالا مبارکت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدتی هم که باهم آشنا بودیم امیدوارم از من یکی کینه ای به دل نگرفتی باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همیشه و همه جا موفق باشی عزیز .
امین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه بابا کینه ؟
من کجام شبیه شتره ؟ :27:
این هم یه جور شوخی بود
شما دوستی خوبی بودی برام مثل همه دوستان من میام می بینمتون فقط قرار ها رو بذارین جون خودتون
نذارین اینجوری بمونه حیفه
من هربار بیام تو نت جتما میام اینجا سر میزنم
این هم تصمیمی هست که همه باید بگیرن و این سخت گیری و ها و این جدیت باید باشه تا بتونم زود تر به خواسته خودم برسم همین جوری هم 2 سال از برنامه عقبم :18:
ممنون خدانگهدار
سلام به همگی
دیشب جا اونایی که نیومدن حرم خالی ...
من امیر رو دیدم نمیدونم بلاخره میلاد و احسان ، محمود و .. . که میخواستن بیان اومدن ؟
مهدی جان بابا 17 هم شود پس کی ببینمت ؟
شما کی قرار گذاشتین پس چرا توی تاپیک اعلام نکردین ؟
نقل قول:
سلام
بله دیگه گوشی نداشتنم این مشکلات رو داره ...
.
.
با اس ام اس قرار گزاشتیم
سلام.
بگین که قرار گذاشتنتون هم برای حرم بوده و یهویی بوده و در عرض چند ساعت پیش اومده که برای مهدی جان سوتفاهم پیش نیاد .
راستش من خودم طرفای راهنمایی بودم که یهو بهم زنگ زدن و گفتن که امشب قراره تو حرم ؛ منم اتفاقا اون شب حرم میخواستم برم بخاطر همین همونجا منتظر دوستان واستودم(منظورم تو حرمه) ؛ اما جز مجید که دیدمش بقیه انگار ماشین گیرشون نیمد که بیان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------------
راستی از آخر حرم اومدین یا نه ؟ ...... من تا ساعت 10:30 هم بودم اما چون نبودین ... رفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ببخشید بیربطه... ولی بهتره یک تاپیک فقط برای حرم درست کنید از تنظیم زمان رفتن تا.....
من رفتم خداحافظ !!!!
:40::40::40:
برای همه بچه های مشهد
شرمنده دو بار پست شد !!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتیاج به تاپیک دیگه نیست !!!
اگه به موضوع تاپیک یک نگاه کرده باشی میفهمی موضوع چیه
اینجا محلی برای قرار ملاقات بچه های مشهدیه و بعد از هر ملاقات گزارش در اینجا نوشته میشه
حالا یک روز حرم ه ، یک روز کو ، یک روز پارک و ... که اونم با رای گیری و موافقت اکثریت صورت میگیره
اگه شما مشهدی هستی میتونی به ما بپیوندی تا بیشتر از این قرار ها استفاده کنی
نقل قول:
نوشته شده توسط torghe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قول بده هر وقت اومدی یا تلفنت درست شد یک خبر به ما بدی
یکی از بچه هایی که با اون راحت تر بودم شما بودین
امید وارم هر کجا که هستی خدا نگهدارت باشه
درساتم خوب بخون تا همین ترم درست تموم بشه آقا مهندس
این گل هم از طرف تمام بچه های مشهد تقدیم میکنم به شما
سلام به بچه های همشهری عزیزم شرمنده دیر متوجه شدم چنین تایپیکی هست
سلام
یک قرار برای فردا بزارین دیگه !!!
نظرتون ساعت 5 همون جای همیشگی (جلو درب پارک ملت روبرو سجاد ) چیه ؟؟؟
سلام.........چاکرم.خوش اومدي:10: :40:نقل قول:
سلام برو بچ این110 صفحه رو چه طوری بخونم؟ :d
نيازي نيت جناب.......امري داشتي تو ياهو به من ژيام بده روشنت کنم:40: :20:نقل قول:
سلام
من کیوانم کیوان آویزووون
خوشحالم که عضو شدم و امیدوارم بچه های مشهد یه تکونی به خودشون بدن چون عده شونم کم نیست و میشه بساط دوستی های جدید رو ردیف کرد
ایول بابا .چه همه مشهدی اینجان :20:
سلام مخلصم خيلي خوش اومدينقل قول:
:40:
امري داشتي ما در خدمتيم:11: