تو سایت فیفا همچین چیزی نیستنقل قول:
اینو از کجا گرفتین؟ اونجا نگفته از کجا گرفته؟
درست بودن یا نبودنش مهم نیست
میخوام ببینم لباسای تیم هموناست یا نه
Printable View
تو سایت فیفا همچین چیزی نیستنقل قول:
اینو از کجا گرفتین؟ اونجا نگفته از کجا گرفته؟
درست بودن یا نبودنش مهم نیست
میخوام ببینم لباسای تیم هموناست یا نه
از فیفا :نقل قول:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛با اعلام رسمی فیفا،تیم ملی ایران در رقابت های جام جهانی یک بار پیراهن قرمز خواهد پوشید و دو بار هم پیراهن سفید را به تن خواهد کرد.
حالا این اعلام فقط به فدراسیون یا رسانه های رسمی بوده یا غیره نمیدونم ولی درسته و پیراهن ها همینه !
وقتی بازیکنای با تجربه از کوره در میرن و با آرنج و استوک بازیکنای حریف رو خونین و مالین میکنن
از یه بازیکن جوون چه انتظاری دارین
نگران اخراج شدن صادقیان توی جام جهانی نباشید اونجا کسی تو زمین بهش نمیگه قلیونی
نگران کسایی باشید که ۷۰ درصد فوتبالشون بر اساس خشونته و کارنامشون پر از کارت قرمزه
برای پرسپولیسیا بد هم نشد
حالا این پیام با این انگیزه وحشتناک توی لیگ بعدی دیدن داره
من فکر نمیکنم اصلا تیم ملی توی جام جهانی به بازیساز نیاز داشته باشه !
با این که استقلالی هستم البته به نظرم صادقیان میتونست دعوت بشه .. حتی اگه بازی هم نمیکرد .. بلاخره تجربه خوبی میشد
ولی در کل اینجوری که به نظر میرسه سبک بازی کیروش اصلا نیاز به بازیساز نداره ...
احتمالا مثل سه بازی آخر مقدماتی که تاکتیکیش خیلی هم خوب جواب داد با 5 مدافع و دو هافبک دفاعی مشخص بازی میکنیم .. سه بازیکن هجومی هم دژاگه و گوچی که قطعیه ... امیدوارم به جای شجاعی از جهانبخش یا سردار آزمون استفاده کنه ! تیم کاملا دفاعی و چشم به ضد حمله ها و ضربات ایستگاهی !
البته هنوز یکم زوده در مورد ترکیب صحبت کرد ولی با توجه به مهره های دعوت شده به نظرم این روش رو در پیش خواهیم گرفت ...
+
به شخصه بیشتر منتظر اینم که جام جهانی تموم بشه و بعدش یه خونه تکونی اساسی تیم ملی داشته باشه .. اشتیاقم برای دیدن بازی های بازیکنان جوون که بعد از جام جهانی بدون هیچ بهونه ای میشه ازشون استفاده کرد بیشتر از دیدن بازی افرادی هست که مدت هاست شایسته نبودن خودشون رو ثابت کردن با بازی های دلنچسبشون !
نه. زياد بازيهاشو دنبال نكردم. از نظر من نه تنها بازيهاي پرسپوليس بلكه كل ليگ هيچ جذابيتي نداشت كه وقتمو براي ديدنش هدر بدم؟!نقل قول:
ولي اين جبهه گيري شما در مورد صادقيان عليه من بي مورده. من هم با وجود تمام مسائلي كه بوده جاشو در تركيب تيم ملي خالي ميدونم. كمي با دقت پست منو بخون.
البته قبول دارم كه حذف شدن از تركيب تيم ملي در آستانه جام جهاني خيلي براش سخته ولي برخورد بعد از دعوت نشدنش هم نشان از نداشتن تعادل روحي است.
من آينده اين بازيكن رو چيزي شبيه مجتبي جباري تصور ميكنم.
.
اسامي مليپوشان در اردوهاي تهران و اتريش اعلام شد
اسامي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي فوتبال ايران جهت حضور در اردوهاي تهران و اتريش توسط کارلوس کيروش اعلام شد که نام تمامي لژيونرهاي شاغل در فوتبال اروپا در اين فهرست ديده ميشود.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي جهت حضور در اردوهاي آمادهسازي در تهران و اتريش را به شرح زير اعلام کرد:
سيدجلال حسيني، حسين ماهيني، محمدرضا خلعتبري، مهرداد پولادي، رضا حقيقي (پرسپوليس)، رحمان احمدي، مهدي شريفي، احسان حاج صفي (سپاهان اصفهان)، هاشم بيگزاده، اميرحسين صادقي، آندرانيک تيموريان، خسرو حيدري (استقلال تهران)، احمدآل نعمه (نفت تهران)، قاسم حداديفر و محمدرضا خانزاده (ذوبآهن اصفهان)، کريم انصاريفرد (تراکتورسازي تبريز)، پژمان منتظري (ام صلال)، رضا قوچاننژاد (چارلتون)، سوشا مکاني و بختيار رحماني (فولاد خوزستان)، جواد نکونام (الکويت)، عليرضا جهانبخش (نايخمن هلند)، اشکان دژاگه (فولهام)، مهرداد بيت آشور (ونکوور)، مسعود شجاعي (لاس پالماس)، دانيال داوري (اينتراخت)، عليرضا حقيقي (اسپرتينگ پرتغال)، سردار آزمون (روبين کازان)
بنا بر اعلام کادر فني بازيکنان بايد راس ساعت 15:30 روز پنج شنبه خود را به کادر فني تيم ملي در هتل ازادي معرفي کنند.
90
.
.
90/ هم به خودمان فرصت دهيم هم به کيروش
کيروش پيشنهادي را براي تمديد قراردادش داده که ظاهرا مبلغش بيشتر از انتظار است.
البته فدراسيون فوتبال اعلام کرده «درست که توانايي پرداخت پيشنهاد مالي کيروش را نداريم اما از او تخفيف ميگيريم تا همچنان با تيم ملي ايران باشد.»
اين تعارفها فعلا نقل محافل رسانهاي است و در اين بازارگرمي معلوم نيست کيروش حرفش را به کرسي مينشاند يا آنکه کفاشيان با آن لبخندهاي روي اعصاب! مرد پرتعالي را مجاب به تخفيف دادن ميکند.
اگر چه ما معتقديم براي فوتبال ما مربيان حرفهاي مانند کيروش مثل نان شب واجب است تا در فوتبال ما جريان ساز باشند اما از فدراسيون فوتبال ميخواهيم فعلا عجله براي توافق و اخذ تخفيف از کيروش نداشته باشند و خود کيروش هم فعلا دندان روي جگر بگذارد زيرا ممکن است اکنون تصميمي را بگيرد که بعدا پشيمان شود و احتمالا نتواند در ليگهاي اروپايي تا چند سال ديگر مربيگري کند.
منطق به طرفين ميگويد حداقل تا پايان جام جهاني برزيل دست نگاه دارند. بدون تعارف بنويسيم ماندن يا نماندن مرد پرتغالي به نتايجي که در جام جهاني ميگيريم ارتباط مستقيمي دارد.
شک نکنيد اگر تيم ملي انتظارات را برآورده نکند، افکار عمومي حتي نمايندگان مجلس حامي فوتبال با قيمت معمولي هم اجازه ادامه همکاري را نميدهند و آن وقت است که براي مربيان وطني سوت بلبلي ميزنند اما روي ديگر سکه موفقيت وکسب نتايج آبرومند در برزيل است که آن وقت از فدراسيون بگير تا وزارت ورزش و البته افکار عمومي و رسانهها همگي تا پاي جان براي تمديد قرارداد با کيروش آن هم با قيمتي که او گفته ايستادگي ميکنند تا اين اتفاق فرخنده رخ دهد!
بنابراين بحث هايي که ميبينيم و مي شنويم حداقل در اين مقطع ضروري به نظر نمي رسد. باز هم نبايد فراموش کنيم در اين مورد بخصوص حداقل تصميمگيرنده اصلي فدراسيون فوتبال و کفاشيان نيست زيرا وقتي قرار باشد اين مبلغ از جيب وزارت ورزش پرداخت شود، قطعا اين وزارتخانه خود را محق ميداند تا حرف اول و آخر را بزند. به هر شکل فستيوال جام جهاني محک بسيار خوبي براي فوتبال ما و البته کارلوس کيروش است تا با تيمي متوسط نشان دهد در برابر غولهاي فوتبال دنيا از جمله آرژانتين چه هنري در آستين دارد و اگر بتواند همانطور که فيفا اعلام کرده يکي از مربيان تاثيرگذار اين جام است، عمل کند آن وقت قصه کاملا فرق خواهد کرد و نه تنها ايران بلکه باشگاههاي اروپايي براي جذب او سر و دست ميشکنند. اينجاست که ديگر نام کيروش در دنياي فوتبال تبديل به يک «برند» ميشود.
.
کاش قبل از جام جهانی با کی روش هر طور شده تمدید کنن . نه به خاطر اینکه کی روش مربی خوبی باشه . بیشتر به خاطر اینکه تیم محکمتر بره جام جهانی . قضایای اون سال 2006 پیش نیاد خوبه . هر چند کی روش به خاطر ابروش هم که شده تلاشش رو حتما میکنه .
احتمالا هم همینطور بشه . اگه ترکیب رو نگاه کنی میبینی که مدافع زیاد دعوت کرده و حتی یه بازیکن با پست تخصصیه CAM نداریم . پس احتمال داره با توجه به حریفامون تو جام جهانی از این ترکیب استفاده کنیم که به نظر خود من موثر هم واقع میشه .نقل قول:
این مربی های پرتغالی هم فقط و فقط تو بازی ها یه اتوبوس اندازه دایناسور میزارن جلوی دروازه و تموم :n09:
این بازیکن نایمخن چیه اسمش ؟ میگن کولاک کرده ؟
تکلیف دروازبان چی میشه آخرش؟ دانیال داوری که فکر کنم میرزاپور رو روسفید میکنه نه ؟ دروازه بان خوب کیه توی ایران ؟
شجاعی هم که امیدوارم بیشتر از یک نیمکت نشین نباشه !
ولی شخصا از نظر سخت افزاری تیم قابل قبولی رو میبینم و بهش امید دارم... مربی مون بین المللی ... گوچی و دژآگه و اینطور که بوش میاد چند دو رگه ی نام نا آشنای دیگه در خط حمله ، دو هافبک محکم نکونام و تیموریان ... جلال حسینی و مهرداد پولادی و پژمان منتظری از خوبهای دفاع ایران ... احسان حاجی صفی و خسرو حیدری و چند جوون خوب دیگه.... فقط دروازه بان خوب میمونه و نبود یک پلی میکر توانا ... جباری هم بازیکن نبود ... بود و نبودش زیاد توفیقی نداره ... اون ژاپنیه خوب بود ... خوب حرفی هم زده بود. گفته بود اگه بیام ایران باید بادی گارد برام استخدام کنید :lol:
یعنی شجاعی تو تیم ملی باشه و پیام صادقیان نباشه ؟
واقعا مسخرست
در مورد داوري گفته شده علت نداشتن بازي هاي درخشان (البته از منظر فوتبال دوستان ايراني) درد مزمن ران پا بوده كه بعد از بازي با بايرن، پزشك بايرن به چيزي شك ميكنه و بررسي ميكنه و متوجه ميشه دانيال داوري لخته خون زيادي در درون رانش داشته و اين لخته با سرنگ تخليه ميشه و الآن در شرف بهبوده.
در مورد شجاعي هم فكر ميكنم داره زيادي قضيه اش كشدار ميشه. يك بازيكن ممكنه حتي در يك مقطعي اصلاً به چشم نياد يا بازيهاي بدي انجام بده ولي انصافاً اين چند وقت عملكرد بدي نداشته و تو تيمش هم بازي ميكنه و تيمش الآن داره براي صعود به لاليگا ميجنگه و احتمالاً اونها بازي هاي پلي آف براي صعود به لاليگا خواهند داشت كه باعث ميشه شجاعي هم ديرتر به اردوي تيم ملي برسه. به هر حال بازي كردن در ليگ 1 اسپانيا قابل قياس با ليگ برتر ايران نيست.
شايد اگر حمايت هاي بي پايان كادر فني نبود و اون زماني كه خوب بازي نميكرد از تركيب خارج ميشد اينقدر براي حضورش در تيم ملي در افكار عمومي واكنش منفي ايجاد نميشد.
با كارهايي كه تو اين مدت انجام نشده مثل ترتيب ندادن بازي ملي درخور توجه و يا نداشتن جلسات تمريني مداوم شخصاً انتظار خاصي از تيم ملي ندارم ولي هميشه در نا اميدي بسي اميد است و ايراني ها زماني كه كسي بهشون توجه نداشته كارشونو بهتر انجام دادن.
همين ديروز داشتم از يوتوب بازي هاي تيم ملي در جام جهاني فرانسه را ميديدم. در بازي اول مقابل يوگوسلاوي بايد برنده ميشديم. اما ميناوند، باقري، مهدوي كيا و دايي موقعيت هاي بسيار خوبي را از دست دادن و همه شون هم در كليپي كه به همين منظور ساخته شده بود خودشونو ملامت ميكردن كه نتونسته بودن اون موقعيت ها رو گل كنن. وضع اون روزهاي تيم ملي چندان خوب نبود اما وجداناً تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته بودن.
دقيقاً اگر به نحوه ي از دست دادن موقعيت هاشون دقت كنين متوجه ميشين كه چقدر بي تجربه بودن. ميناوند ميتونست يك گل و مهدوي كيا هم دو گل براي ايران بزنن ولي همه شون بر اثر بي تجربگي از دست رفت.
در بازي با امريكا هم موقعيت هاي زيادي از دست داديم. تك به تك عزيزي، دروازه خالي علي دايي و شوت سركش باقري و ضربه ميليمتري مهدوي كيا. در گل دوم ايران به امريكا هم مهدوي كيا يك جوان 20 ساله بود كه فقط به گل زدن در اون صحنه فكر ميكرد اما اگر كمي با تجربه تر بود در لحظه زدن ضربه آخر ميتونست تو سر توپ بزنه و بازيكن مدافع و دروازه بان را از پيش رو برداره و با پاس عرضي بازيكن كناريشو با وضع بهتري صاحب موقعيت كنه ولي خودش تصميم گرفت شوت بزنه كه خوشبختانه به گل تبديل شد.
هميشه اين افسوس وجود داشته كه تيم ما پتانسيل دستيابي به موفقيت هاي بزرگي داره كه متاسفانه گاهي اونقدر توقعمون از خودمون پايين مياد كه به حداقلش بسنده ميكنيم و نميتونيم بالاتر بريم.
متاسفانه موفقيت هاي مقطعي برامون بت شده. مثلاً برتري مقابل امريكا اونقدرها هم خوشحالي نداشت كه بازي با آلمان را از ياد ببريم. مطمئن هستم صعود به جام جهاني 98 در بازي با استراليا تقريباً همه را ارضاء كرده بود غافل از اينكه از بازي اول جام جهاني بايد با برنامه وارد ميدان ميشديم.
در مورد 2006 هم كه ديگه نميگم چون اعصابشو ندارم:n02:
داداش 10 سال پیش ثبت نام کردی و الان داری تازه پست میدی ؟ :n04: کجا بودی تا حالا ؟ :n29: اصلا کاربر 10 ساله داریم ؟ :n13: مشکوک میزنی :n27:نقل قول:
همونطور که دوستان اشاره کردن احتمالا هم کی روش نیازی به بازی ساز ندیده .
بازی ساز زمانی لازمه که تیم بتونه تا حدودی حفظ توپ انجام بده و از پاسهای بلند خیلی استفاده نکنه .
اما به نظر کی روش بیشتر بازی مستقیم روی جلوی حداقل نیجریه و ارژانتین در نظر گرفته .
چون به نظر خودم حتی بهترین بازی ساز ایرانی هم نمیتونه حفظ توپ چندانی داشته باشه جلوی این تیمها .
کی روش هم داره روی قدرت بدنی و بازی فیزیکی بازیکنها بیشتر کار میکنه تا برای این نوع بازی اماده بشن .
من به کیروش اعتماد دارم ولی مطمئنم از این گروه حداکثر یک امتیاز می گیریم...
ما همیشه و تو همه رده های سنی با تیمای افریقایی مشکل داشتیم و جلوشون از لحاظ قدرت بدنی کم اوردیم...بعید می دونم اگه یکسال هم بدنسازی کنن بتونیم از پس نیجریه بر بیایم...البته فوتبال غیر قابل پیشبینیه ولی امار اینو نشون می ده که شانس برد ما برابر نیجریه چیزی حدود 10 درصده...مساوی 30 درصد و برد نیجریه 60 درصد
مقابل ارژانتین که بدون شک بازنده ایم فقط نکته اینجاس که با چند گل! اگه بتونیم نیمه اول ازشون مساوی بگیریم می شه امیدوار بود کمتر از 3 تا بخوریم
در مورد بوسنی هم یه تیم کاملا احساسی مثه تیم ماست ولی الان مشکلات دون تیمی دارن دقیقا مثه تیم 2006 ایران...چیزی که تو جام جهانی بسیار مهمه اینه که هر تیمی نتونه حاشیه هاشو جمع کنه نمی تونه موفق باشه...نمونه بارزش فرانسه 4 سال و 12 سال قبل...در شرایط عادی مهاجم و هافبک های بوسنی 100 درصد بر تیم ما غلبه دارن و بازنده این بازی هستیم...
با این احتساب احتمال می دم بازی اول رو 2-0 و بازی با ارژانتین رو هم 3-0 بازنده باشیم...و در دیدار سوم اگه حذف بوسنی قطعی شده باشه یه مساوی 1-1 بتونیم ازشون بگیریم ولی اگه برای صعود بجنگه مطمئنا این بازی ر هم 2-0 یا بیشتر بازنده خواهیم بود...
تعجبم از شرکت کنندگان نود بود که اینهمه امید به صعود این تیم داشتن!!!! از نظر ریاضی اصلا امکان صعود ایران نیس...مگه اینکه معجزه ای اتفاق بیفته!!
0 امتیاز میگیریم نه 1 امتیاز!
بازیکنای نیجریه و آرژانتین که نیاز به معرفی ندارن
بازیکنای بوسنی؟
میرالم پیانیچ:یکی از بهترین هافبکهای این فصل اروپا که بارسا و منچستر و پی اس جی آرزوشونه بگیرنش!فقط چند تا از سوپرگل های این فصلش رو ببینید . . .
ژکو:مهاجم اول تیم متمول منچستر سیتی
امیر سپاهیچ:مدافع فیکس بایر لورکوزن
کولاسیناچ:دفاع چپ پدیده ی شالکه که یونایتد دنبالشه
سلیهویچ:وینگر چپ هافنهایم با ضربات ایستگاهی وحشتناک
لولیچ:یکی از بهترین هافبک چپ های سری آ که تیمهای خوب ایتالیایی دنبالشن
وداد ایبیسویچ:مهاجم اول اشتوتگارت که در چند فصل اخیر فوق العاده بوده
آسمیر بگوویچ:یکی از بهترین دروازه بانهای لیگ برتر
بقیه بازیکنهاشون هم توی بوندسلیگا و لیگ ترکیه و لیگهای شرق اروپایی بازی می کنن که بسیار سطح بالاتری از لیگ ایران دارن.
ما چی؟همه ی لژیونرهامون تو تیمهای فانوس به دست بازی می کنن!قوچان نژاد که توی دسته 2 انگلیس بازی بهش نمی رسه.دنیل داوری هم به نظر من یه دروازه بان خام و پر اشتباهه.علیرضا جهانبخش بیشتر فصل نیمکت نشین بوده و این در آستانه جام جهانی خیلی مهمه.مصدوم هم بوده ولی خب بازیکن با استعدادیه.شجاعی هم که میدونیم توی تیم ملی چجوری بازی می کنه!به تنها کسی که می شه امید داشت اشکان دژاگهه.تنها بازیکنمون که اگر ملیت نیجریه ای یا بوسنیایی داشت به تیم ملی اونها دعوت می شد.به همه ی اینها میانگین سنی تیم رو هم اضافه کنید.
اگر واقع بین باشیم.انجام بازیهای آبرومند و کسب یک امتیاز نتیجه ی خوبی خواهد بود.چیزی فراتر از این اگر بدست بیاد کارلوس کیروش معجزه کرده.
به نظر من این نتایج رخ میدن . من نوسراداموسم :n02:
ایران 3- نیجریه 2
ایران 0 - ارژانتین 7
ایران 1 - بوسنی 3
دقيقاً من يكي منتظر معجزه ي اين بشرم.نقل قول:
بله بوسنی تیم بسیار خوبیه ولی الان درگیر حاشیه هاست...بعید می دونم بتونه از پس نیجریه بربیاد و در مجموع از این گروه نیجریه و ارژانتین صعود می کنن...اون یک امتیاز هم در حالت خوشبینانه گفتم که هم بوسنی حذفش مسجل شده باشهو هم این مسائل داخلیش رو نتونه تا جام جهانی جمع کنه...نقل قول:
تیم های بزرگ جام های جهانی قبل رو که نتونستن از پس حاشیه ها بربیان نیگا کنین ببینید به چه مشکلاتی خوردن...
ایتالیا جام قبل با نیوزلند مساوی کرد !
فهرست تیم ملی آرژانتین در جام جهانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسانههای آرژانتینی فهرست 22 نفره تیم ملی این کشور برای حضور در جام جهانی را زودتر از سرمربی خود لو دادند.
آرژانتین، قهرمان دو دوره جام جهانی یکی از مدعیان جدی قهرمانی در جام جهانی 2014 برزیل است. این تیم در گروه F با تیمهای ایران، نیجریه و بوسنی و هرزگوین همگروه است.
در حالی که به روزهای آغاز جام جهانی 2014 برزیل نزدیک می شویم تیمهای حاضر در این رقابتها فهرست بازیکنان خود برای جام جهانی 2014 را اعلام میکنند.
در فاصله 36 روز آغاز جام جهانی برزیل، رسانههای آرژانتینی فهرست تیم ملی این کشور برای حضور در جام جهانی 2014 را رسانهای کردند؛ فهرستی که قرار بود هفته آینده از سوی آلخاندرو سابیا اعلام شود.
اگر "سابیا" این فهرست را تایید کند به این معناست که "کارلوس توس" در جام جهانی 2014 برزیل حضور نخواهد داشت.؛ مسالهای که سابیا خودش هم پیش از این، آن را تایید کرده بود.
** فهرست لو رفته 22 نفره تیم آرژانتین برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل به این شرح است:
* دروازهبانان: آگوستین اوریون (بوکاجونیورز)، سرخیو رومرو (موناکو)، ماریانو آندوجار (کاتانیا)
* مدافعان : خوزه باسانتا (مونتری)، مارکوس روخو (اسپورتینگ)، پابلو زابالتا (منچسترسیتی)، اسکوئل گارای (بنفیکا)، فدریکو فرناندز (ناپولی)
* هافبکها : ماکسی رودریگز (نیواولد بویز) ، آنخل دی ماریا (رئال مادرید)، اور بانگا (نیواولد بویز)، خاویر ماسکرانو (بارسلونا)، لوکاس بیگلیا (لاتزیو)، فرناندو گاگو (بوکاجونیورز)، نیکولاس اوتامندی (والنسیا)، هوگو کامپانیارو (اینتر)
* مهاجمان: رودریگو پالاسیو (اینتر)، ریکاردو آلوارز (اینتر)، اسکوئل لاوتزی (پاریسنژرمن)، گونسالو هیگواین (ناپولی)، لیونل مسی (بارسلونا)، سرخیو آگرو (منچسترسیتی).
آرژانتین در اولین دیدار خود در جام جهانی 2014 برزیل با بوسنی و هرز گوین دیدار میکند.
اسامی 23 بازیکن بوسنی در جام جهانی 2014
سرمربی تیم ملی بوسنی و هرزگوین در فاصله 38 روز مانده تا جام جهانی 2014 فهرست بازیکنان خود را اعلام کرد.
"سافت سوسیچ" سرمربی تیم ملی فوتبال بوسنی و هرزگوین اسامی 23 بازیکن مورد نظر خود را برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل اعلام کرد که در این میان نام آسمیر آودوکیچ سنگربان سابق پرسپولیس هم به چشم می خورد.
او سال 2012 و در زمان مربیگری مصطفی دنیزلی دروازه بان سرخپوشان بود و بازی های درخشانی را در لیگ قهرمانان آسیا از خود به نمایش گذاشت. هر چند در آن زمان به دلیل قانون منع استفاده از دروازهبانان خارجی، آودوکیچ اجازه بازی در مسابقات لیگ برتر را نداشت.
اسامی بازیکنان تیم ملی بوسنی و هرزگوین به شرح زیر است:
* دروازه بانان:
آسمیر بگوویچ (استوک سیتی)، جاسمین فایزیچ (آلن)، آسمیر آودوکیچ (بوراک بانیا لوکا)
* مدافعان:
امیر اسپاهیچ (بایر لورکوزن)، سعید کولاسیناچ (شالکه)، اوگنین ورانیس (الازیگ اسپور)، اروین زوکانوویچ (گنت)، ارمین بیکاکسیچ (اینتراخت برانشوایگ) ، منصور مویژا (فرایبورگ)، تونی سونیچ (زوریا)
* هافبک ها:
سجاد صالحوویچ (هوفنهایم)، میرالم پیانیچ (رم)، سنیاد ایبریسیچ (کایسری ارسی اسپور)، عزت هایروویچ (گالاتاسرای)، هریس مدونیانین (غازیانت اسپور)، سناد لولیچ (لاتزیو)، آودیا ورشایویچ (هایدوک اشپلیت)، زویزدان میسیموویچ (گویژو رنه)، ادین ویشکا (استانبول بی بی)، محمد بسیچ (فرانس واروژ)، تینو سوسیچ (هایدوک اشپلیت)
* مهاجمان:
وداد ایبسویچ (اشتوتگارت)، ادین ژکو (منچسترسیتی)
گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
دادا اون هشتپا بود که نتایج فوتبالو پیشبینی میکرد :دینقل قول:
اسمش هم پل بود :پی
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام دوستان واقعا دلیل دعوت نشدن صادقیان به تیم ملی چیه :n13:
بدون شک به نظر من اگه تو جام جهانی بازی کنه ترانسفره چیش از جهانبخش و آزمون کمتره خیلی حیفه
به نظرم اگه تیم با بازیکنای جوون بره بهتره اخه تیموریان و نکونام تا کی باید بازی کنن نباید فکر جانشینی خوب برای اونا بود حد اقل اگه یه جوونتر بازی کنه احتمال ترانسفر شدنش خیلیه به هر حال ایران از گروه بالا نمیاد چه فرقی میکنه چه بازیکنایی باشن الان که جهانبخش و آزمون رفتن اروپا چقدر اسمشون سر زبوناس بازیکنای لیگ زیاد به چشم نمیان میشن ستاره سوخته که نتونستن به حد نصاب برسن و پیشرفت کنن
تکل روی پای نکونامنقل قول:
حالا تیموریانه که خیلی آروم بازی میکنه:n23:
کيروش: درهاي تيم ملي همچنان باز است
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در حال حاضر بازيکناني مانند احمدي، حقيقي، مکاني و داوري را داريم که در صعود به ما کمک کردند و در حال حاضر آنها اولويت دارند و شايد موضوع بازگشت رحمتي در آينده تغيير کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس کيروش در خصوص اردوي چند روزه تيم ملي در تهران پس از برگزاري اردوي آفريقايجنوبي اظهار داشت: خيلي ساده بگويم که قرار است در اين چند روز سخت کار کنيم. ما برنامهريزي کرده و خوشحاليم که ميتوانيم از زمين ورزشگاه آزادي که استانداردهاي جهاني را دارد استفاده کنيم.
به نقل از تسنيم، وي با بيان اينکه اردوهاي تيم ملي براي جامجهاني هدفگذاري شده، ادامه داد: پس از اردوي آفريقايجنوبي 4،5 روز استراحت داشتيم اما اکنون پس از چند روز تمرين در تهران خودمان را براي اردوي اتريش آماده ميکنيم. ما تمريناتمان را با 18 بازيکن در تهران آغاز ميکنيم و اميدواريم که همه بازيکنان بتوانند به اردوي ما اضافه شوند.
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در پاسخ به اين سؤال که آيا ساير لژيونرهاي تيم ملي از جمله جواد نکونام، مسعود شجاعي، رضا قوچاننژاد و اشکان دژاگه در اردوي تيم ملي در اتريش حضور خواهند داشت؟ گفت: نهايتا 18 مي تيم کاملي را در اختيار خواهيم داشت البته چند بازيکن پس از اتمام بازيهاي تيمهاي باشگاهي خود نياز دارند که يکسري از کارهاي خود را انجام دهند.
کيروش در مورد شايعه دعوت وي از الکس فرگوسن براي تماشاي بازي ايران و آرژانتين عنوان کرد: اطلاعي از منشأ اين خبر ندارم و شما ميتوانيد از کساني که اين موضوع را مطرح کردند، بپرسيد.
وي همچنين در مورد اينکه ادو چه کمکي به تيم ملي ايران ميتواند انجام دهد، اظهار داشت: او مدير ورزشي کورينتياس است و از افرادي است که در گذشته بازيکن خوبي بود و دوست خوب من است. وي قرار است در مسائل اداري در برزيل به ما کمک کند.
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در مورد اينکه آيا افراد خطخورده شانس حضور دوباره در تيم ملي را دارند، گفت: مهلت پاياني فيفا براي فرستادن ليست 30 نفره 13 مي است و تا آن موقع درهاي تيم ملي باز است. ما در اردوي قبلي تعدادي بازيکن داشتيم و آنها در اين اردو تعدادشان به 28 نفر ميرسد. مسلما بازيکناني که در اختيار تيم ملي بودند اولويت دارند.
کيروش در مورد علي کريمي نيز گفت: او بازيکن فوقالعادهاي است و فکر ميکنم سال گذشته از بهترين بازيکنان ايران بود. کريمي تصميمي گرفت و از تيم ملي خداحافظي کرد و پس از اينکه دوباره درخواست کرد برگردد ما عملکرد او را از نزديک دنبال کرديم اما واقعيت اين است که من دوست دارم بازيکنان بيشتري را با خودم به برزيل ببرم. علي کريمي بازيکن فوقالعادهاي است و من عاشق بازي او هستم و نبايد فراموش کنيم در صعود تيم ملي او به ما کمک زيادي کرد اما بايد منطقي باشيم و فرايندي منطقي را دنبال کنيم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار راديو آلمان مبني بر اينکه حضور بازيکنان لژيونر ايران که در آلمان و انگليس بازي ميکنند، چقدر تأثيرگذار خواهد بود، اظهار داشت: در حال حاضر به صورت ميانگين 60 درصد از بازيکنان تيم ملي در داخل هستند و 40 درصد از تيم ملي ايران را نيز بازيکناني تشکيل ميدهند که در خارج از کشور بازي ميکنند.
کيروش خاطرنشان کرد: همان طور که ميدانيد ما در جامجهاني با تيمهاي آرژانتين، نيجريه و بوسني و هرزگوين همگروه هستيم که هر کدام از آنها بازيکنان زيادي دارند که تجربه بازيهاي بينالمللي دارند. بيشتر بازيکنان اين 3 تيم سابقه بازي در ليگ قهرمانان اروپا را دارند اما در تيم ملي ايران معدود بازيکناني داريم که چنين تجربهاي داشته باشند.
وي افزود: ما با تلاش و ذهنيت خودمان به جامجهاني صعود کرديم و تنها کاري که من ميتوانم انجام دهم اين است که سخت کار کنيم و بازيکنان را آماده بازيهاي جامجهاني کنيم تا بتوانيم به دور دوم اين رقابتها صعود کنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در مورد مهدي رحمتي عنوان کرد: بياييد دوباره شفاف موضوع را از لحاظ حرفهاي و شخصي بررسي کنيم از اين نظر من چيزي عليه او ندارم بلکه برعکس قدردان عملکرد رحمتي هم هستم و احترام خاصي براي او قائلم، رسما اعلام ميکنم اگر کسي بخواهد رسما جلو من عليه رحمتي صحبت کند با کسي مواجه است که برابر اين موضوع ميجنگد و اجازه نميدهم لطمهاي به شخصيت رحمتي وارد شود ولي در حال حاضر به نگرش اخلاقي که در تيم بايد باشد اشاره ميکنم .
کيروش ادامه داد: ما بازيکناني داريم که عملکرد خوبي تا صعود به جامجهاني داشتند و اولويت اول من آنها هستند. من مطلبي را به رحمتي گفته بودم و اينجا هم ميخواهم آن را بيان کنم. اگر من به عنوان سرمربي در تيم ملي بمانم هيچ شکي ندارم که از رحمتي استفاده خواهم کرد البته اگر خودش هم بخواهد. هنوز روي نقطهنظر روز اول پايبندم و شکي ندارم که او يکي از بهترين دروازهبانهاي ايران است ولي در حال حاضر بازيکناني مانند احمدي، حقيقي، مکاني و داوري داريم که در صعود به ما کمک کردند و در حال حاضر آنها اولويت دارند و شايد اين موضوع در آينده تغيير کند.
وي در خصوص اينکه آيا قراردادش را با تيم ملي ايران تمديد خواهد کرد يا نه، گفت: پيش از اين گفته بودم و اکنون بار ديگر تأکيد ميکنم ما خوب کار کرديم و با برنامهريزي مناسب کاري کرديم که منتهي به صعود ما به جامجهاني برزيل و جام ملتهاي استراليا شد. اگر مشکلات گذشته وجود نداشته باشد ميتوانيم به استراليا برويم و با يک مدال بازگرديم.
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان تصريح کرد: در مورد شرايط خودم بايد بگويم زياد مهم نيست و تنها تمرکز من روي کارم است چرا که اکنون اولويت تيم ملي است. شما اگر در جايگاه من قرار داشتيد وقتي هر روز شايعات مختلفي ميشنيديد به اين معني نبود که من را نميخواهند؟
ببخشید مگه جهانبخش و ازمون از طریق بازی توی تیم ملی ترنسفر شدن اروپا ؟نقل قول:
برای چی ما ایرانی ها همیشه تیم ملی رو سکوی پرتاب بازیکنامون به اروپا میدونیم .
این وسط باشگاه ها نقش کشک رو بازی میکنن ؟
اگه مثلا جهانبخش یا ازمون الان دارن موفقیتهایی بدست میارن به خاطر تلاش خودشون و قناعتشونه .
همین پیام صادقیان ایا حاضر بود بره توی NEC نیمکت نشین بازی کنه ؟ ایا حاضر بود وقتی 16 سال سن داشت بره به عنوان بازیکنی که حتی نیمکت هم بهش نمیرسه توی یه تیم معمولی لیگ روسیه ؟
البته فعلا که خودش هم گفته که اگه پیشنهادی هم باشه بین یه تیم اروپایی و عربی هر کدوم که پول بیشتری بدن رو انتخاب میکنه .
بله . پول و پول و پول ...
خواهشا دیگه اینقدر صادقیان صادقیان نکنین
مگه نکونام کیه که این قدر رو کی روش تاثیر داشته باشه؟نقل قول:
کی روش یه مربی حرفه ایه و اعتبارش رو سر اینجور چیزا خراب نمیکنه
با این که خودم پرسپولیسیم ولی به نظرم بهتر شد که صادقیان خط خورد
همین واکنشش به خط خوردن این رو ثابت کرد که حضورش میتونه برای تیم ملی حاشیه درست کنه
عملکرد اشکان دژاگه در فصل 2013/14 در لیگ برتر انگلیس
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه مربی غیر از کیروش بود می گفتیم بازیکن تاثیر داره تو انتخاب لیست سرمربی ... درست مثل زمان علی دایی و اون تکل معروف مبعلی .... ولی الان غیر ممکنه کیروش اجازه بده کسی تو کارش دخالت کنه...نقل قول:
پاک شود...نقل قول:
عین حقیقته بخدا ....نقل قول:
حاظرم شرط ببندم سرنوشت صادقیان در حد بازیکنیه مث مسعود شجاعی و به مراتب ضعیفتر حتی ... اصلا پتانسیل های یه بازیکن حرفه ای رو در او نمیبینم ....
صادقبان هنوز واسش خیلی هم دیر نشده . اگه اینقدر دنیال حاشیه نباشه و فقط به فکر پیشرفتش باشه هنوز هم میتونه بالاتر از کسی مثل شجاعی باشه .نقل قول:
حتی شایعه شده بود که دورتموند میخواد بخردش . اگه این اتفاق بیفته و فقط به خاطر پول نره سمت لیگهای عربی میشه به این سه تا بازیکن جوونمون تو اروپا امید زیادی داشت . حتی بازیکنهای جوون دیگه مون واقعا پتانسیل بالایی دارن . اما تعداد کمیشون فقط تفکرات حرفه ای دارن .
البته شجاعی هم خداییش خوب بازیکنی بود و اگه درگیر اون مصدومیتها نمیشد شاید هنوز تو اوج بود . انصافا من بازیکن ایرانی مثل شجاعی با همچین استایل حرفه ای ندیدم . حیف که فقط بازیش افت کرده . کی روش مطمئنم به همین خاطر همش دعوتش میکنه .
بله ....نقل قول:
توی جمله ام آورده بودم به مراتب ضعیف تر
دقیقا به همین دلایل که فرمودید
مسعود بازیکن باکلاسی بود ... من هنوزم دوسش دارم...
بازیای دوران جوونیشو که یادم میاد تکنیک نابش انگار نوید اینو میداد که یک دهه ی دیگه هم فوتبال ایران علی کریمی قراره داشته باشه ...
اینکه شجاعی رو مثال زدم صرفا" به این دلیل بود که بخوام بگم مث بازیکنی که در آغاز بسیار طوفانی شروع میکنه اما مدت زیادی از دوران اوجش نمیگذره و زمان انحطاطش فرا میرسه ...
شما که میگین تیم های عربی - تیمهای عربی بعضیهاشون در حال حاضر بهتر از تیم های ما هستن چقدر پول میدن بازیکنای خوب اروپایی رو میگیرن به نظر شما تو کیفیت لیگ و بازیکنای دیگه تاثیر نمیزاره مگه همین جواد نکونام یا شجاعی از تیمهای عربی نرفتن اروپا نمیگم تیمهای عربی خوب ولی نظر رو لیگ ما پایین است و بازیکنای ما باید تو جام جهانی خودشونو نشون بدن حالا این نظر منه هر چند که نظر دوستان هم محترمه برام و حرفشونو قبول دارم
از زمان اولین لیستی هایی که کارلوس کیروش منتشر کرد تا همین لیستی که چند روز پیش منتشر شد، اتهام "پیر بودن"، به تیم ملی نسبت داده میشه...
کارلوس کیروش در جدیدترین لیست خودش چندین بازیکن 30 ساله و بیشتر دارد اما در کنار اونا با دعوت از چند پدیده جوون، میانگین سنی تیم را کاهش داده و تلفیق ایده آلی از بازیکنان جوان و باتجربه را فراهم کرده است.
میانگین سنی لیست 28 نفره سرمربی پرتغالی 27.17 سال است و بعید به نظر می رسد ایران با این میانگین سنی عنوان پیرترین تیم جام جهانی را از آن خود کند.
البته بدون تردید 5 بازیکنی که قرار است از این لیست کنار بروند می توانند تغییرات شگرفی در معادلات آن ایجاد کند.
رحمان احمدی 33 ساله و سردار آزمون 19 ساله مسن ترین و جوان ترین بازیکنان حاضر در اردوی اتریش خواهند بود.
حالا به نظر شما کیا از لیست خط می خورن؟؟؟
در ضمن کیروش دیروز بود که گفت، درهای تیم ملی هنوز باز است و مطمئنم یه روز از رحمتی استفاده می کنم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ؟ اگه قراره دروازه بانمون توی جام جهانی رحمتی باشه که پس باید سریعتر دعوت بشه و تکلیف دروازه مشخص باشه... بعد از جام جهانی هم که احتمال زیاد کی روش از ایران میره ... هر چند رحمتی هم از دوران اوجش فاصله گرفته... کلا بنظرم مشگل اصلی ما توی جام جهانی دروازست ...
پ ن : سالها پیش وحید طالب لو رو خیلی دوست داشتم ... آوردن رحمتی به اسقلال عملا" او رو از صحنه ی فوتبال ایران دور کرد ... چه معنی داره وقتی یک تیمی دروازبان خوبی داره (که علاقه مند به تیمش هم هست و دوست نداره از تیم بره) بره دروازبان خوب دیگه رو هم بخره ؟
با پدرت دشمنی داره که انقدر ازش بدت میاد ، شما احتمالا با کریمی مشکلی نداری :دینقل قول:
دست امثال شما برای بچه های انجمن رو شده ، انقدر حاشیه درست نکن کسی جوابتو نمیده :پی
خنده داره :)))))))
مسعود شجاعی دعوت شده ولی پیام دعرت نشده
نقل قول:
شما چی ؟ با پدرت دوستی داره که اینقدر ازش خوشت میاد ؟! شما احتمالا با محسن مسلمان مشکلی نداری :n01:
دست امثال شما هم رو شده که فقط به خاطر رنگ پیراهن باشگاهی از یه بازیکن تعریف میکنید !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقایسه ی آندو و صادقیان اصلا از لحاظ پستی - اخلاقی - سنی - تجربه و هزاران موارد دیگه قابل مقایسه نیست !! آندو معمولا هافبک دفاعی و جنگنده با قدرت تخریب بالاس صادقیان بازیکن فانتزی و پاسور خلاقیه ...
آندو از لحاظ اخلاقی سالیان ساله که توی فوتبال ما داره میدرخشه چه در عرصه ی باشگاهی چه ملی , نمونش بازی با بوریرام تالند که خبر اون حرکتش کل دنیا رو پر کرد ! حالا بنا به قدرت بدنی و پست تخریبیش توی این فصل یکی 2 بار شیطنت کرد که خوب خودشم قبول کرد و اومد بعد از اون عذرخواهی کرد دلیل نمیشه تا اخلاق ورزشکاریش زیر سوال بره چون قبل از اینکه صادقیان به دنیا بیاد آندو داشت میدرخشید توی تیم ملی چه از لحاظ اخلاقی چه فنی !!
در عوض صادقیان 1 ساله الان توی پرسپولیس جا افتاده و از لحاظ اخلاقی هیچ واکنش مثبتی هیچ موقعی نداشته و تا اسمش میاد همه یاد پس گردنیها و آرنج کوبوندناشو بی توپ تکل زدناش میفتن !! ( الان بحث فنی نمیکنما دارم بحث اخلاقی میکنم !!! ) حالا شاید بنا به بی تجربگیش باشه کاری نداریم اما از قبل هیچ ذهنیتی نسبت به این بازیکن کسی نداشته که بگه حالا این یه فصل اینجوری بوده قبلا که مظهر اخلاق بود !! از همین اولین فصلش که مطرح شد اخلاقش اینجوری بود ! حالا باید در آینده بازیهاش رو ببینیم اگه درست شد میتونیم بگیم اون فصل اول که تو پرسپولیس بود اخلاق ورزشکاری نداشت الان درست شده ... ولی تا الان چیزی نمیشه قضاوت کرد !
حالا من اصلا کاری ندارم باید دعوت میشد تیم ملی یا نه ! بازیه فنی رو هم کاری ندارم ! راجع به تصمیم کیروش هم نظر نمیدم چون از هیچ کدوم از تصمیم های این بشر سر در نیاوردم ! ولی دوستان میان میگن که صادقیان هنوز جوون و بی تجربس و با این رفتار خشن بهتره دعوت نشه :
یه سری با دلیل و منطق میگن آقا اگه اخلاقش درست نیست عوضش به خاطر بازیه خوبش به تیم ملی دعوت میشد حداقل نیمکت نشین میشد تجربه کسب میکرد .
- خوب اینجور نظرها با عقل جور در میاد به دور از هیچگونه رنگ و تعصبه و کاریم به بقیه تیما و بازیکنا ندارن ! دم همچین کاربرایی توی این تاپیک گرم خدایی:n12:
ولی یه سریا الکی الکی میچسبوننش به استقلال و پرسپولیس و تیموریان و تکل روی نکونامو دربیو الکی مقایسش میکنن با تیموریان که همیشه جز بهترین و با اخلاق ترین فوتبالیستای ما در سطح ملی بوده !!
- که خوب هدف اینجور کاربرا هم مشخصه دیگه , اینا توی تاپیکای باشگاهیشون به تیمهای باشگاهی جو تبانی و دسیسه و توطئه میدن دیگه تیم ملی رو هم ول نمیکنن اینجا هم میخوان یه توهماتی پیاده کنن و الکی بحث رنگ بکشن وسط و جو تیم ملی رو هم خراب کنن !!
-------------------------------------------------------------------------
راجع به این معجزه ی صعود هم که دوستان میگفتن منتظر معجزه از کیروش هستن من معتقدم شاید معجزه اتفاق بیفته اما ربطش به کیروش رو نمیفهمم !! بازی با کره هم معجزه اتفاق افتاد ! کیروش کجای این معجزه جای داشت ؟ رحمان احمدی توپ رو از 1 سانتی متری میگرفت در رفت و برگشت !! توپ بارها و بارها میلی متری از کنار دروازه گذشت و به تیر خورد ! زمین و زمان دست به هم دادن و دفاع تیم کره اشتباه کرد و قوچان نژاد روی هوش و ابتکار فردی خودش گل زد ! اون وقت اینا الان معجزات کیروش بود ؟! معجزه بود اما نه معجزه ی کیروش ! معجزه ی دعای 70 میلیون نفر پشت تیم ملی و غیرت و قدرت فردی بازیکنامون داخل زمین نه کیروش !!
به نظرم اگه توی جام جهانیم بخواد معجزه رخ بده معجزه ی خدا و دعا و غیرت بازیکنای توی زمینه نه کیروش !
فدای سر صادقیان امیدوارم روحیش از دست نده بعد جام جهانی شاهد درخشش در پیراهن پرسپولیس باشیم اگه ترانسفر نشه
دیگه وقتی امثال شجاعی تو لیست تیم ملی برای جام جهانی قرار میگیرن انتظار زیادی نمیشه داشت:n15:
هرچند با درخشش عجیبی که در بازیهایی تیم ملی ایران از خودش نشون داد حق شجاعی بود در لیست تیم ملی باشه
خدا رو چه دیدی شاید پدیده جام جهانی هم شد:n09:
داداش شما یه پست رنگی از من پیدا کن جایزه داری :n02:نقل قول:
اون پست بالای صفحه رو هم میخوندی بد نبود
من اصلا از صادقیان بدم نمیاد که هیچ خیلی هم از بازیش خوشم میاد . همون یکی دو تا بازی که از پرسپولیس دیدم خوشم اومد ازش . اینها حاشیه هم نیست . اسمش انتقاده .
تیم های عربی کدوم بازیکنهای خوب اروپایی رو میگیرن ؟ نکنه منظورت امثال رائول و ... هستن که تا الان باید بچشون بازیکن میشد نه خودشون .نقل قول:
کار تیمهای عربی اینه که میرن بازیکنهای درجه چندم رو جمع میکنن . استعداد یابی که ندارن هیچ ، استعدادها رو هم خاموش میکنن .
بازیکنی که میره تو لیگهای عربی بیشتر از یه حدی دیگه نمیتونه پیشرفت کنه و با وجود دستمزد بالا هم کمتر فکر ترنسفر به جاهای دیگه رو میکنه . فوقش میشن مثل امثال نکونام یا شجاعی که اسم بردی . اینا چه گلی به سرمون زدن . واقعا از یک بازیکن معمولی بالاتر هم رفتن ؟