نباید سردار بزاره قهرمانی قصر در بره
آقا اتفاقی میوفته فغانی و قهرمانی برای استقلالو پرسپولیس دیگه سوت نزنن؟؟؟
Printable View
نباید سردار بزاره قهرمانی قصر در بره
یه بازی رو اومدم از اول درست ببینم جناب قهرمانی خرابش کرد!:دی فکر میکنم اصلا صلاحیت قضاوت نداره از نظر روحی و روانی خیلی غیر طبیعی پرخاشگره برای داور که باید صبور و خوش اخلاق باشه و با رفتارش تنش رو بین بازیکنها کم کنه برعکس ایشون انگار دعوا داره با همه بازیکنها چه تذکر و صحبت عادی بگیر چه کارت دادن!اینم از وضعیت قضاوتش تا جایی که اطلاع دارم تو شرایطی که دو بازیکن هر دو دارن نیرو وارد میکنن برای جاگیری و تصاحب توپ هیچ خطایی وجود نداره!بارها و بارها دیدیم تو ضربات شروع مجدد مثل کرنر چنین تنه به تنه و درگیری های سر جاگیری داور قبل از زدن ضربه تذکر میده به هر دو بازیکن حتی بعدش بازم به هردو تذکر میده که درگیر نشید زا دست استفاده نکنید و ضربه تکرار میشه تازه تو خیلی زا موارد به نفع مدافع سوت میزنه داور و خطای مهاجم رو میگیره!نه پنالتی!!! بازیکن سپاهان نه مالک قطعی توپه نه موقعیت 100% گل داره خطا اشتباه بود کارت قرمز اشتباه تر!
در هر صورت داوری ما هم در سطح لیگمونه ... این دو هفته جالب بود استقلال و ذوب آهن به اون شکل اشتباهات و امروز پرسپولیس و سپاهان !فرصت خوبی بود برای پرسپولیس که جایگاهش رو تو تیمهای بالانشین تثبیت کنه ...
از داوری که بگذریم دیگه درست ندیدم رو ولی هنوز تو بازی سازی ضعفه بدون نوری با نوری اینجوری بی فایده هست که خلعتبری و سید صالحی انقدر عقب بیان برای توپ گیری ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویانیان: باید محرومیت داور بازی شفاف اعلام شود / قهرمانی در دربی فصل گذشته سه پنالتی ما را نگرفت ، اشتباه تا چه حد؟!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آقایان! معلوم است در پشت صحنه فوتبال چه می گذرد؟
محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به اشتباه داور بازی پرسپولیس با سپاهان گفت این چه اشتباهاتی است که علیه پرسپولیس رخ می دهد. در دقایق ابتدایی بازی به بازیکن ما فن کمر میزنند اما پنالتی به ضرر پرسپولیس اعلام می شود و تیم ما را 10 نفره میکنند. من حتی قصد دادن پاداش به بازیکنان پرسپولیس به خاطر اینکه 10 نفره گل نخوردند داشتم. چرا می آیند و قبل از بازی بنر نصب می کنند که باید به داور احترام گذاشت. این اتفاقات وقتی با اشتباه محرز داور همراه می شود هزار و یک ابهام و علامت سوال به وجود می آید که یعنی چه؟ در پشت صحنه فوتبال چه می گذرد. من حق دارم به این اتفاقات مشکوک باشم باید محرومیت داور بازی به طور شفاف اعلام شود. پنهان کاری نداریم در غیر این صورت بنده هیچ مسئولیتی نمیپذیرم و به همه پرسپولیسیها اعلام میکنم که انتظار قهرمانی از پرسپولیس نداشته باشند. این همان داوری است که در دربی فصل گذشته سه پنالتی پرسپولیس را به گفته سه کارشناس داوری نگرفت. اشتباه تا چه حد؟! مگر هواداران ما تا کی باید صبوری کنند؟! ما چگونه باید پاسخگوی آنها باشیم؟!
رویانیان در پایان گفت: نامی از داوری نمیبرم اما فصل گذشته قبل از یک بازی حساس ساعت 10 صبح داور بازی گفته بود بیایید در خیابان فلان آدرس 60 میلیون تومان به من بدهید تا بازی را به نفع شما تمام کنم، فوتبال ما این است که می بینید. این مثال را زدم تا خیلی ها که از پشت پرده فوتبال آگاه نیستند آگاه شوند بیش از این چیزی نمیگویم همین مثال کافی است چیزی نمانده بود که این اتفاق رخ دهد که بنده مطلع شدم و جلوی چنین فاجعه ای را گرفتم. چرا باید چنین باشد من به داوران شریف کشورمان که سالم کار می کنند و همه فشارها را تحمل می نمایند تعظیم می کنم و احترام می گذارم اما برخی مسائلی وجود دارد که خیلی ها از آن آگاه هستند و می خواهند چشم های خود را به روی واقعیت ها ببندند تا فوتبال با همین حالت .پیش برود. چرا؟! تا کی باید این اتفاقات رخ دهد؟
وقتی نمیتوانی فوتبالی نتیجه بگیری چه باید گفت؟!/کمیته انضباطی من را احضار میکند
دایی: آقای قهرمانی اگر شما داوری من پورفسور داوریام/ در این پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: میدانستم به آن طرف غش میکند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: چیز خاصی نمی توانم بگویم . بعد از دقیقه 2 ما را 10 نفره کردند و این خودش گویای همه چیز است. از دیشب می دانستم که قهرمانی به آن طرف غش کرده است.
وی افزود: اگر قرار بود از دقیقه 2 ،10 نفره شویم ای کاش این را به ما می گفتند زیرا همه برنامه های ما بهم ریخت.
دایی تصریح کرد: در دقیقه 2 تمام کارشناسان دیدند که ابتدا شجاع خلیل زاده مرتکب خطا شد اگر حرف بزنم فردا جریمه و محروم میشوم هر کاری میخواهید بکنید اما میدانستم قهرمانی به آن طرف غش کرده است و کار خودش را کرد. 10 نفره بازی کردن مقابل تیمی مثل سپاهان واقعا سخت است. اما به غیرت بازیکنانم تبریک میگویم آنها هر چه داشتند در زمین گذاشتند. اما وقتی نمیتوانی فوتبالی نتیجه بگیری چه باید گفت؟
سرمربی پرسپولیس افزود: امثال من اگر دهان باز کنند همه چیز را میگویند. آقای قهرمانی ما خیلی چیزها میدانیم اما فردا کمیته انضباطی من را احضار میکند. من که شماره حساب رفقایت را نمیدانم و رفقایت را نمیشناسم. ولی میدانم دراین پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: آقای قهرمانی اگر شما داور هستید من پروفسور داوری هستم. هرکسی یک سوت دستش گرفته و داوری میکند. فردا داوران علیه من موضعگیری میکنند اما من دیشب با همکارانم در کادر فنی جلسه گذاشتم و به آنها گفتم که قهرمانی به آن سمت غش کرده است. شجاع خلیلزاده سالتو زد داور برای آنها پنالتی گرفت و در نهایت این نتیجه رقم خورد و من باید پاسخگوی میلیونها هوادار پرسپولیس باشم.
دایی خطاب به داور مسابقه گفت: آقای قهرمانی اگر قرار بود ما را 10 نفره کنی حداقل اواخر نیمه اول یا اوایل نیمه دوم این کار را انجام میدادی تا این همه به تیم من فشار نیاید. همه میدانند او چند پنالتی را برای پرسپولیس نگرفته است. در برنامه 90 هم کارشناس تیم رقیب را برای کارشناسی میآورند. تا زمانی که برنامه 90 و 80 و 70 برای فوتبال ما تصمیم میگیرند وضع همین است. باید در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مشکلات فوتبال حل شود. با این شرایط فوتبال ما سالم نمیشود.
دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که منظور از شماره حساب دادن اتهام به تیم سپاهان است، گفت: شما منظور من را به خوبی درک کردید. من که عضو سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی نیستم که خیلی چیزها را بدانم. خیلی چیزها گفته میشود. کدام داور در کجای دنیا در دقیقه 2 پنالتی میگیرد و بازیکن حریف را اخراج میکند؟ جمع کنید این برنامهها را مطمئن باشید من حرفهایی دارم اما از سالن که بیرون بروم کمیته انضباطی من را احضار میکند اما حرف این است دو دو تا چهار تا میشود.
وی ادامه داد: خیلی از داوریهای این آقا را چک کنید که کار غیرمعمول انجام داده است. در آن صحنه داور میتوانست به شجاع خلیلزاده و بازیکن ما کارت زرد بدهد و قائله را ختم کند. من نمیدانم ایکس و ایگرگ با قهرمانی رفیق هستند یا نه. اما این به آن زنگ میزند آن یکی به این پیغام می دهد من این چیزها را نمیدانم.
به گزارش فارس، در این لحظه مدیر رسانهای پرسپولیس زیر لب به دایی گفت بهتر است این بحث را جمع کنیم که دایی پاسخ داد:باید این بحثها مطرح باشد تا کی باید سکوت کنیم.
وی در مورد اینکه یعنی برنامه 90 و مسائل داوری علیه اوست، گفت: نه، من چنین حرفی نزدم.
توی این بازی هم دفاع خیلی خوب بود اگه یه بار دیگه بازی رو با اعصاب آروم ببینید متوجه میشید که سپاهان حتی با یه بازیکن بیشتر و حتی در شرایطی که پرسپولیس نیمه اول رو کامل با سه مدافع بازی کرد فقط تا پشت 18 میتونست بیاد و از اونجا به بعد به جز چنتا شوت و چنتا سانتر از کناره ها چیزی نداشت
سپاهان تا زمانی که پرسپولیس انتحاری بازی نکرد موقعیت گل 50 درصد هم نداشت
...........................
نیلسون 7 .... به جز گل دقیقه آخر که البته 3 به 1 بود واقعا اشتباه خاصی نداشت
نورمحمدی 5 .... توی اون فضا که تمام تیم از نظر روحی و بدنی افت کرد نتونست با آرالمش بازی کنه
سید جلال 8 .... واقعا ستودنی بازی کرد چقدر توپ قطع کرد
بنگر 8 .... خداییش یه بار دیگه بازی رو ببینین چقدر دوید هم تو حمله شرکت میکرد هم تو دفاع یکی دو صحنه تو جریان بازی تا 18 قدم سپاهان جلو رفت
ماهینی 6 .... بهتر از بازیهای قبل بود اما هنوزم خانزاده رو بهش ترجیح میدم
کفشگری 6 .... بازی با 10 نفر بهش خیلی فشار آورد بیشتر زمان بازی انرژیش برای تخریب بازی حریف و دفاع هدر رفت اما واقعا خیلی دوید
دهنوی 6 .... اونم دقیقا مثل کفشگری
خلعتبری 6 .... خیلی دوید اما با رفتن صادقیان تنها شد و خسته
عالیشاه 6 .... نیمه اول برای پر کردن جای میثم خیلی دوید و سعی کرد هم تو دفاع شرکت کنه هم نیم نگاهی به ضد حملات داشته باشه به همین خاطر نیمه دوم خسته به نظر میرسید
صادقیان 6 .... قربانی بزرگ قهرمانی
سید صالحی 6 .... داور با اشتباهش تمام بخش هجومی تیم رو از کار انداخت اصلا بازی پرسپولیس شکل نگرفت
شاکری 6 .... با اینکه تیم تحت فشار بود اما توی تک صحنه ها خوب بود
نوروزی 5 .... فقط فرصت کرد بجنگه
دم همه بازیکنا گرم خسته نباشن با اینکه بهشون شک وارد شد و نظمشون همون اول بازی خراب شد اما بازم تا موقعی که ریسکی بازی کردن موقعیت گل چندانی گیر سپاهان نیومد
اونوقت اقای تاج نمیتونه تیم اصفهانی به کورس رقابت برای قهرمانی برگردونه دلیلش اینهنقل قول:
نیمه نهایی فینال جام حذفی چند سال قبل پنالتی دقیقه 85 که برای سپاهان گرفت فقط این آقا اون پنالتی تشخیص داد در کل ایران
وقتی سر یک بازی خاص مثل سپاهان - پرسپولیس یک داور فقط و فقط اشتباهاتش همیشه طی بازیهای رو در رو دو تیم به ضرر پرسپولیس بوده این که دیگه سهوی نیست عزیز
قهرماني در دادن کارت قرمز و پنالتي اشتباه کرد
کارشناس داوري فوتبال ايران گفت: تصميم محسن قهرماني در ديدار پرسپوليس و سپاهان در دادن کارت قرمز و گرفتن پنالتي به سود سپاهان اشتباه بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوشنگ نصيرزاده در مورد اخراج ميثم حسيني توسط محسن قهرماني و گرفتن پنالتي به سود سپاهان، عنوان کرد: کاملا مشخص بود که بازيکن سپاهان در آن صحنه با يک فن کمر شبه به کشتي گير ها باعث سرنگوني ميثم حسيني شد اما داور بازي پشت به صحنه بود و اين ماجرا را نديد. بعد از حسيني ضربه اي را که داراي شدت نبود به بازيکن سپاهان زد که داور اين صحنه را ديد و يک کارت قرمز به بازيکن پرسپوليس داد که کاملا اشتباه بود. چرا که نيرويي در آن ضربه وجود نداشت و دوم اينکه تعريف لگد زدن اين است که شما با قسمتي که درون کفش قرار مي گيرد به بازيکن ضربه بزنيد نه با ساق پا به همين دليل داور بازي در اعلام پنالتي دچار اشتباه بزرگي شد او بايد از کمک داور خود ماجرايي را که نديده است را مي پرسيد اما او بدون مشورت اين تصميم را گرفت و به عقيده من دچار ماجراجويي شد چون هم اخراج و هم پنالتي اشتباه بود.
به نقل از فارس، وي افزود: منصفانه اين بود که به دو بازيکن کارت زرد مي داد و يک ضربه آزاد مستقيم به نفع پرسپوليس گرفته مي شد اين صحنه انقدر تاثير داشت که يکبار پنالتي را تکرار کرد و در صحنه هاي بعد نيز در مسير توپ ها قرار مي گرفت و در دو مورد از قطر حرکتي خود خارج و به کمک داورها نزديک شد ولي به نظر مي رسيد خونسردي خود را حفظ مي کند. اشتباه تصميمات داور به اين دليل مهم مي شود که او در دقايق اوليه اين پنالتي و کارت قرمز را تصميم گيري کرد.
فنايي: قهرماني خطاي بازيکن سپاهان را نديد
داور بينالمللي فوتبال ايران ميگويد محسن قهرماني بايد ابتدا خطاي بازيکن سپاهان بر روي ميثم حسين را اعلام ميکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد فنايي درباره اخراج ميثم حسيني و اعلام پنالتي به سود سپاهان گفت: پيش از اينکه ميثم حسيني بر روي بازيکن سپاهان خطا کند، اين خطا از سوي بازيکن سپاهان اتفاق افتاد اما چون قهرماني اين صحنه را نديد در صحنه بعدي خطاي مدافع پرسپوليس را ديد و او را اخراج کرد.
به نقل از ايسنا، او گفت: اگر بخواهيم به تنهايي درباره صحنه خطاي ميثم حسيني قضاوت کنيم، تصميم قهرماني درست بوده اما چون ابتدا بازيکن سپاهان بر روي مدافع پرسپوليس خطا کرده بنابراين پيش از اعلام پنالتي و اخراج حسيني بايد خطاي بازيکن سپاهان گرفته ميشد که متاسفانه اين صحنه از ديد قهرماني دور ماند.
نظر سيار و رودنيل درباره تصميم قهرماني
دو کارشناس داوري تصميم محسن قهرماني در اعلام پنالتي به سود سپاهان و اخراج ميثم حسيني را اشتباه دانستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرويز سيار ابتدا درباره تصميم قهرماني گفت: ابتدا چون تصوير آهسته پخش نشد متوجه نشدم چه اتفاقي افتاده که داور تصميم به اخراج بازيکن پرسپوليس و گرفتن پنالتي به نفع سپاهان کرده اما تصاوير آهسته کاملا گويا و واضح بود که بازيکن سپاهان فن کمر را به زيبايي زد و خطا ميبايست به نفع پرسپوليس اعلام ميشد. من تعجب مي کنم که داور چرا اعلام پنالتي کرد و چرا بازيکن پرسپوليس را اخراج کرد . اين اشتباه بزرگ در دقايق ابتدايي بازي علامت سوال بزرگي است و من نميدانم داور چگونه مي خواهد اين اشتباه خود را توضيح دهد.
به نقل از ايسنا، نوذر رودنيل هم در اينباره گفت: با توجه به اينکه خطاي اول توسط بازيکن سپاهان انجام شد، اعلام ضربه پنالتي به ضرر پرسپوليس، اشتباه بود. پخش تصاوير آهسته صحنهاي که منجر به اعلام پنالتي شد، با تأخير زياد از سوي تلويزيون صورت گرفت، اما پس از پخش آن، يک نکته مسلم بود، اينکه اعلام ضربه پنالتي از سوي داور بازي اشتباه بود.
مدرس داوري فوتبال خاطرنشان کرد: خطاي اول توسط بازيکن سپاهان صورت گرفت که بازيکن پرسپوليس را بدون آنکه توپ در کار باشد، به شکل آشکاري سرنگون کرد. حتي اگر داور اين صحنه را از دست داده باشد، کمکداور بايد به او کمک ميکرد. بايد خطاي بازيکن سپاهان گرفته ميشد و موضوع پنالتي کاملا منتفي بود.
غياثي: اشتباه قهرماني تاثيرگذار بود
کارشناس داوري فوتبال گفت: پنالتي و اخراج بازيکن پرسپوليس اشتباه تاثيرگذار داور بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا غياثي در مورد نحوه قضاوت محسن قهرماني در بازي پرسپوليس و سپاهان گفت: بازيکن سپاهان در دقيقه 4 مسابقه فن کمر خوبي را بر روي مدافع پرسپوليس اجرا کرد که اين مسئله در تصاوير تلويزيوني مشهود بود اما محسن قهرماني صحنه خطا را از زمان شروع آن نمي بيند و وقتي صحنه را ديد که بازيکن سپاهان فن کمرش را کامل کرده و حسيني را نقش زمين کرد.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: حسيني با بيملاحظگي لگدي به بازيکن سپاهان زد که اگر قهرماني زودتر صحنه را ميديد يقينا بايد به مهاجم سپاهان کارت زرد نشان ميدهد و نيازي به گرفتن پنالتي و اخراج ميثم حسيني نبود و اين اشتباهات محسن قهرماني در اين بازي تاثيرگذار بود.
کمتر صحنه ای بوده تا حالا که جمیع کارشناسا روش یه نظر داشته باشن.
واقعا دیگه اگه قرار باشه یه وقتی با این موجود برخورد قاطع بشه وقتش الانه
اگه درست یادم مونده باشه و اشتباه نکنم چند سال پیش هم یکی از داورا از بس که بد قضاوت کرد برامون و حرف شنید گفت دیگه داور بازیهای پرسپولیس نزارنش.البته شاید هم اشتباه میکنمنقل قول:
شيريني: قهرماني بهترين داور جهان است
سعيد شيريني پس از شکست مقابل سپاهان اظهار داشت: محسن قهرماني بهترين داور آسيا و جهان است، او اصلا اشتباه نداشت و حتي ميتوانست دو بازيکن ما را اخراج کند.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: قهرماني برخلاف نظر ديگران تصميمات عجيب و غريبي نگرفت چون او فصل قبل هم همان داوري نيست که دو پنالتي براي ما مقابل استقلال نگرفت. من نميدانم هوشنگ نصيرزاده، رودنيل و برخي ديگر از کارشناسان چه دشمني با قهرماني دارند که اخراج ميثم حسيني را اشتباه خواندند.
سرپرست پرسپوليس افزود: راستي قهرماني اصلا لجباز نيست و با اين نحوه داوري حقش است تا در جام جهاني سوت بزند و از هر حيث شايسته است.
در شرايطي که از شيريني پرسيديم که آيا اين صحبتهاي شما جدي است يا شوخي، با ناراحتي تاکيد کرد: ما مگر نميتوانيم اعتراض جدي کنيم. مجبوريم تعريف کنيم شايد برخيها شرمنده شوند. من فقط يک خواهش از استاد قهرماني دارم و آن هم اين است که دليل اخراج ميثم حسيني و پنالتي سپاهان را براي ما تشريح کند. چون ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم. من اين يک خواهش را از محسن قهرماني دارم.
ای ول دایینقل قول:
سرمربی پرسپولیس افزود: امثال من اگر دهان باز کنند همه چیز را میگویند. آقای قهرمانی ما خیلی چیزها میدانیم اما فردا کمیته انضباطی من را احضار میکند. من که شماره حساب رفقایت را نمیدانم و رفقایت را نمیشناسم. ولی میدانم دراین پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت.
دمش گرم حرفشو بدون ترس زد حتی مدیر رسانه ای بهش گفته نگو این حرفا رو اما زده به سیم آخر
واقعا هم به آدم زور میاد به خدا
جدای بحث داوری هم امروز خوب نبودیم.
دلیلش هم به نظر من فقط تو شوک بودن بازیکنامون بود که نتونستن کیفیت واقعیشونو نشون بدن.
مربی باید با حرفاش و تعویضاش تو اینجور شرایطی که پیش میاد تیمو به خودش بیاره که متاسفانه تجربه کم دایی باعث شد نتونه این کارو بکنه.
بلافاصله بعد اخراج باید یه مهاجم (ترجیحا عالیشاه) میکشید بیرون نورمحمدیو میاورد.
بین دو نیمه هم باید با حرفاش به تیم روحیه میداد.
که متاسفانه هم تعویضاش اشتباه و دیر بود هم نتونست بین دو نیمه تیمو جمع کنه
چه کرد این قهرمانی !!!! :n04:
واقعا هیچ حرفی نمیشه زد در این باره. انقدر همه چیز واضح بود که اصلا نیازی به صحبت نداره
من که به شخصه دوس داشتم اون حرکت اول جهان عالیان هم گل بشه که همه نامردی ها تکمیل بشه :n08:
اون از سری پیش و بطری های آب و ینم از اندفه. واقعا برد به چه قیمتی؟؟
اگه پیروزی و قهرمانی رو با این قیمت باید به دست آورد ما نه برد میخوایم و نه قهرمانی
گزارشگر بازی هم که ...
درسته تیم یه سری اشکالات داشت ولی من واقعا ازشون راضیم. 90 دقیقه جلوی تیمی مثل سپاهان تو زمین حریف 10 نفر مقابل 12 نفر جنگیدن
باختیم که باختیم
دم بچه ها گرم عالی بازی کردن
با این باختم که همه چیز مثل روز روشن شد. اون از بازی استقلال با سپاهان اینم از بازی امشب
بالاخره یه جوری باید سپاهان به صدر برسه دیگه
یه چیزم یادم رفت بگم ....
دقت کردین هر صحنه که به ضرر پرسپولیس بود از چهار زاویه مختلف پخش میشد ولی صحنه ای که به ضرر سپاهان بود فقط یه بار پخش میشد ؟؟؟
نمونش حرکت جهان عالیان که چند بار صحنه اعتراض پرسپولیس و درگیری نشون داد ولی یه بار از اول پخش نکرد که مشخص بشه سر چی اعتراض میکردن بچه ها !!!!!
قهرمانی یک وسیله ست....
باور کنید این بازی تحلیل فنی ندارهنقل قول:
توی این جور بازیا جریان طبیعی فوتبال از بین میره و تصمیمات ریسکی میشه
مثلا من اگه جای دایی بودم بعد از اخراج سید صالحی رو بیرون میبردم نورمحمدی رو میاوردم
اما دایی چون شجاعتش بیشتره ترجیح داد تا پایان نیمه اول با سه مدافع بازی کنه و از نفرات تیمش در خط حمله کم نکنه
حالا اگه تیم دایی نیمه اول یه گل میزد تصمیم دایی شاهکار میشد اما نشد
نیمه دوم هم سعی کرد بازی رو آروم کنه و دقایق آخر فشار بیاره که بازم تیم با وجود خستگی نیمه اول بازم در کنترل بازی تقریبا خوب بود و اون گل دقیقه آخرم به پای ضعف در خط دفاعی نذارین اون گل به خاطر جلو کشیدن و انتحاری بازی کردن پرسپولیس بود
در مورد تعویض صادقیان هم من با دایی مخالفم اما من توی رختکن تیم نیستم شاید خود صادقیان اظهار خستگی کرده یا شاید دایی تشخیص داده که پیام خسته شده و توان پرس و کمک به دفاع تیمی رو نداره
در کل بازی خراب شد تعارف که نداریم
تو این شرایط داور با کمکش مشورت میکنه یا حداقل چون اول بازیه سعی میکنه با تذکر و نهایتا کارت زرد صحنه رو جمع کنه
این آقا برای بهم ریختن خط دفاعی خوب پرسپولیس برنامه داشت یا بهتره بگم بهش برنامه داده بودن
فکر کنم کرانچار و کادر فنی سپاهان برای عبور از خط دفاعی پرسپولیس بازیکنی رو که باید اخراج بشه انتخاب کرده بودن و به قهرمانی منتقل کرده بودن:n29:
آقا واضح بود واضح که میخواستن خط دفاعی پرسپولیس رو تو این بازی خراب کنن واضح بود
دمشون گرم به هر حال اینم تاکتیکیه دیگه
خداییش دمش گرم علی دایی چه واکنشی نشون داد به این قضاوت رویانیان هم خیلی خوب صحبت کرده واقعا از این بدتر نمیتونست قضاوت کنه انقدر قاطعانه دقیقه 2 بازیکن رو اخراج کنه.
این گزارشگر هم روی اعصاب بود چقدر یک طرفه حرف میزد...بازیکن پرسپولیس با توپ بی توپ میزدن کارت نداشت.
میدنم الان همه ناراحتین امامنطقی باشین. اصلا قابل مقایسه نیست ولی اشتباه داوری پیش میاد نمونش بازیای هفته قبل plکه هم به نفع منچستر بود هم ارسنال با بازی بارسا سویا که دیدین چیکار کرد داور اونجام بازیکن سویا مصاحبه کردکه اگه حرف بزنم مشکلپیش میاد و... و حتی رئال ویارئال. یا بازی چند سال قبل چلسی بارسا که 5 تا پنالتی واسه چلسی نگرفت.
به هر حال این جوری هم از داوری حرف زدن درست نیست
دوستان اصلن بحث پول گرفتنو نگرفتن نیست...
کلن داوری بعضی داوران ایرانی باعث شده ورزش قهرمانی بین مردم و بازیکـنا وجهه بدی پیدا کنه...
واقعا باید گفت دم بچه ها گرم که خیلی با اخلاق بازی کردن...
فقط دلم برای دایی میسوزه ... دیگه اسطوره کشور، آبی و قرمز و... نمیشناسه نمیگن به احترام اون یکم غیر تابلو به نفع بگیرن...
بعد با این اوضاع گزارشگر از بازی منظم و.. حرف میزنه...اونم از فردوسـ....
بیشتر از اینم نمیشد انتظار داشت، بچه ها روحیه نداشتن........
ولی به قول اون دوستمون قهرمانی به چه قیمت؟؟:n15:
تو این فوتبال همه همدیگه بدون مدرک متهم میکنن
حالا داوری که این همه حق تیممون خورده و همه به عینه دیدیم حالا که متهم شده به قضاوت کثیف دوستان بهشون برخورده !!!!!!!!!
بازیکنا و مربی سویا هفته پیش همش در رابطه با داوری مصاحبه کردننقل قول:
میدنم الان همه ناراحتین امامنطقی باشین. اصلا قابل مقایسه نیست ولی اشتباه داوری پیش میاد نمونش بازیای هفته قبل plکه هم به نفع منچستر بود هم ارسنال با بازی بارسا سویا که دیدین چیکار کرد داور اونجام بازیکن سویا مصاحبه کردکه اگه حرف بزنم مشکلپیش میاد و... و حتی رئال ویارئال. یا بازی چند سال قبل چلسی بارسا که 5 تا پنالتی واسه چلسی نگرفت.
به هر حال این جوری هم از داوری حرف زدن درست نیست
بازی بارسا - چلسی که نیاز به گفتن نداره داور تهدید شد ... فحش خورد ... همه بلایی سرش آوردن
بعدش هم اونجا یه همچین اتفاقی یک بار میفته نه هر سری همون داور بیاد سر اون تیم ببره
دقیقا اینجوری صحبت کردن در رابطه با داور بی ادب و مریض احوالی مثل ایشون که فقط دوست داره کارای عجیب غریب کنه درسته
هیچ وقت یادم نمیره چند سال پیش تو یه بازی که یه طرفش فک کنم صنعت نفت بود فقط و فقط به خاطر اینکه موقع ضربه آزاد بازیکن جلوی دربازه بان ایستاده بود پنالتی گرفت !!!!!!!!!!!!!
جالب اینجاست کرانچار اظهار فضل فرمودن و گفتن قهرمانی قضاوت خوبی داشته و کاملن فوتبالی برنده شدن:n29:
این هفته تو آزادی با فجر سپاسی شیراز بازی داریم و تقابل دوباره علی دایی با یاوری:n02:
فقط سپاهانیا و رئیس کمیته داوران می گن که پنالتی درست بوده اما خودشون هم می دونن داور ...........:44:نقل قول:
اول اینکه همونطور که دوستان اشاره کردن اونجا هم بازیکن و مربی و هوادار عصبانی میشن بعضی توهین میکنن بعضی مصاحبه و ... اینطور نیست که تو اروپا داور اشتباه فاحش بکنه مربی و بازیکن و هوادار هیچ واکنشی نداشته باشن!از دروگبا تو همون بازی جنجالی تا مورینیو و حتی یورگن کلوپ!نقل قول:
ولی مساله مهم تر اینه تو فوتبال اروپا وقتی تو سطح بالا داور اشتباه تاثیرگذار میکنه عملکردش بررسی میشه حداقلش اینه که برای مدتی بهش بازی در اون سطح نمیدن که تکرار نشه!جریمه های دیگه به کنار ولی فوتبال ایران چطور؟!این آقای قهرمانی از وقتی یادم میاد از این شاهکارها انجام میداد از شنیدن صدای بازیکن از فاصله دور بگیر تا خطا گرفتن های چشم بسته و کارت قرمز و تهدید کردن بازیکن!و این قضیه هی داره تکرار میشه یکی ار بداخلاق ترین داورها و البته ضعیفترین ها از نظر فنی هست!دوباره بازی های حساس بهش داده میشه!
اینها رو با شرایط غیر شفاف و فاسد (فوتبال)ایران جمع بزنید وقتی تبانی تیم و تیم باشه چرا تبانی تیم با داور نباشه؟البته این ها فرضیه و صحبت کلی هست آقایون نشستن پشت میزشون سرو کردن زیر برف میگن فوتبال ما پاکه!!!هر کس خلاف این فکر میکنه مدرک ارائه کنه ...
گزارش تصویری دیدار پرسپولیس و سپاهان
محتوای مخفی: تصاویر بازی
همه اینا درسته قهرمانیم که معلوم الحاله و این که چجور هنوز هستش عجیبه فوتبال ما هم که شرایطش این قدر واضحه که قابل انکار نیست اما این قضایا واسه پرسپولیسم بوده مثلا اون سال اون گلی که معمار زاده خورد یادتونه؟ سال بعدم پرسپولیس خریدش. حرف من اینه نباید یه طرفه به قاضی رفتنقل قول:
از همه دوستان پرسپولیسیم عذر میخوام این جا تو ابن شرایط پست دادم به هر حال میدونم همه ناراحتین حقم دارین
این بازی هم تموم شد رفت و به خاطره ها پیوست، درست مثل بازی استقلال جلوی این تیم
فتح الله زاده امروز تو برنامه ورزش و مردم میگفت انشالله امسال دو جام بین ما و پرسپولیس تقسیم میشه
به شخصه امیدوارم امسال اگه ما نتونستیم جام بگیریم حتی استقلال بگیره ولی این تیم نگیره
حالم ازش بهم میخوره:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : علی دایی پس از اتمام دیدار پرسپولیس و سپاهان به وسط زمین رفت و با محسن قهرمانی به طور لفظی درگیر شد. علی دایی پس از پایان بازی پرسپولیس و سپاهان بسیار عصبانی و معتقد بود محسن قهرمانی با قضاوت خود باعث شکست تیمش شده است.
دایی بلافاصله پس ازسوت پایان بازی به وسط زمین رفت و با قهرمانی به طور لفظی درگیر شد.
داور مسابقه نیز که معمولا در درگیری های لفظی حضور فعال داشته و با چهره ای عصبانی پاسخ انتقادها را می دهد حرفی به دایی زد که باعث تشدید عصبانیت وی شد و جالب اینکه دایی در نشست خبری نیز انتقادهای بسیار تندی علیه داور انجام داد و البته اتهاماتی نیز غیر مستقیم وارد کرد.
دایی اشاره ای نکرد که قهرمانی چه به او گفت اما درتصاویر پخش شده از مسابقه در شبکه جام جم لحظه ای تصویر قهرمانی پخش شد که در حال جواب دادن به دایی بود. جمله ای که با لب خوانی میشد فهمید این بود: «دلم خواست پنالتی بگیرم!»
اینقدر من بدم میاد از یاوری که نگو.:n15:نقل قول:
این هفته تو آزادی با فجر سپاسی شیراز بازی داریم و تقابل دوباره علی دایی با یاوری
هنوز کولی بازیهاش توی بازیهایی که با ما داشته رو یادم نرفته.بازی با مس رو هم که دیگه یادمونه چقدر شلوغ بازی در آورد کنار زمین.:n22:
حالا هم احتمال داره از یکی دو روز دیگه شروع کنه بگه که ما باید مواظب داوری باشیم چون توی بازی با سپاهان در حقشون ظلم شده و شاید داور بخواد توی بازی با ما تلافی کنه.:n23:
خدا کنه با یه بازی خوب و قاطع برنده بازی بشیم که هم یاوری نتونه بهونه بیاره هم خاطره تلخ این بازی فراموش بشه:n24:
آقا دلش خواسته پنالتی گرفته به هیچکسم ربطی نداره!!:n21: اینا دیدن پرسپولیس داره خوب کار میکنه و احتمال داره این فصل قهرمان بشه، واسه همین پیش خودشون گفتن تا دیر نشده فتنه رو تو نطفه خفه کنیم و نذاریم کار به جاهای باریک بکشه!!:n21: توی این 10-11سال خوب پرسپولیسیو نابود کردن، سال87 از دستشون در رفت با قطبی قهرمان شدیم. دیگه نمیخوان حادثه دردناک سال87 دوباره تکرار بشه!!:n21:(تو شب نشینی خرچنگهای مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست؟)
5بازی تا پایان نیم فصل اول برامون مونده با فجر سپاسی-صبا-داماش-راه اهن- استقلال خوزستان بازی داریم که فقط بازی با صبا و راه آهن خارج از خونست:n01:خدا رو شکر بازیهای سختی دیگه تا پایان نیم فصل نداریم تو این 3 بازی که تو آزادی داریم باید 3امتیاز بازی به دست بیاریم فقط بازی حساسش تقابل حاجی مایلی با علی دایی هستش- راه اهن هم که با ابراهیم زاده وضعیت خوبی نداره
ماموریت دوباره قهرمانی با موفقیت به پایان رسید!!
حسینی: آقای کرانچار یا خوابی و یا فوتبال نمیدانی/ فیرپلی را ما انجام دادیم نه بازیکن شما
سیدجلال حسینی در گفتوگو با فارس ، در مورد بازی با سپاهان اظهار داشت: با توجه به وضعیت دو تیم، میتوانست بازی پرسپولیس و سپاهان زیباتر شود اما متأسفانه این بازی خوب تبدیل به یک مسابقه بد شد.
وی افزود: متأسفانه جریان بازی را با مسائلی که پیش آمد از کار انداختند و فوتبال خراب شد. نمیدانم در مورد چه چیز بازی پرسپولیس و سپاهان حرف بزنم اما نباید با پرسپولیس این کار را میکردند.
حسینی ادامه داد: ما 90 دقیقه 10 نفره بازی کردیم آن هم با قیمت یک اشتباه، بازیکن حریف بازیکن ما را زد اما بازیکن ما را اخراج کردند.
حسینی ادامه داد: شنیدم کرانچار اعلام کرده که این یک قانون است که در دقیقه 2، 42، 50 یا 60 یک بازیکن اخراج شود طبیعی است اما آقای کرانچار حرفهایی که میزنی را میدانی یعنی چه؟!
وی افزود: ما خودمان قانون را بلدیم و میدانیم کی اخراج درست است و کی غلط اما شما باید قانون را یاد بگیرید و فیرپلی را به بازیکنانت یاد بدهی، بازیکن شما چگونه فیرپلی را انجام داد و بازیکن ما چگونه، در شرایطی که وضعیت خوبی داشت توپ را به دروازهبان شما داد. من خلعتبری را میگویم.
مدافع قرمزپوشان خاطرنشان کرد: آقای کرانچار با این حرفهایت یا نمیدانی فوتبال چیست و یا خوابی و اصلا در جای دیگر در حال مربیگری هستی، ما قانون فوتبال را بلدیم اما اگر دقیقه 2 یا 3 بازی این طور بازیکنان خودت را اخراج میکردند همین حرفها را میزدی، پس بهتر است در این باره سکوت کنی.
حسینی یادآور شد: من قصد بیاحترامی به هیچ کس را ندارم اما کرانچار بهتر است خودش دنبال درست کردن مربیگری خودش باشد و بداند در کجا مربیگری میکند و همه چقدر فوتبال را متوجه میشوند.
وی در پاسخ به این سؤال که نظرت در مورد داوری چیست گفت: در مورد داوری همه مردم همه چیز را دیدند پس بهتر است خودشان و کارشناسان قضاوت کنند نه من.
مدافع سرخپوشان افزود: حرف من امروز با بازیکنان پرسپولیس است، آنها بدانند باید بیشتر تلاش کنیم تا به حقمان در لیگ برتر برسیم، ما از الان به بعد باید با چند گروه مبارزه کنیم تا به نتایج خوب برسیم، باید با گروههایی مبارزه کنیم که هر وقت دوست داشتند ما را به کرج بفرستند بازی کنیم و یا هر موقع دوست نداشتند این کار را نکنیم، ما باید تمام تلاشمان را بکنیم که اجازه ندهیم این گروهها به ما ضربه بزنند، من باز هم تأکید میکنم در بازی با سپاهان با وجود اینکه دوستان سعی میکنند که رد را گم کنند اما باید اعلام کنم که فیرپلی را خلعتبری انجام داد نه بازیکن سپاهان که حتی خود اصفهانیها هم از کارش ناراحت بودند، پس اینجا کرانچار باید این آموزشها را به بازیکنانش بدهد نه به دنبال حرفهای بیربط و مسئلهای باشد که به او مرتبط نیست.
رويانيان: خطاکار بايد شناسايي شود
محمد رويانيان اظهار داشت: متأسفانه اتفاقات عجيب و تلخي در فوتبالي که ميتوانست زيبا بشود افتاد.
به گزارش فارس ، وي افزود: من همين الان اعلام ميکنم که بايد با اين بيعدالتي برخورد شود حتي تا پاي کنار رفتن از پرسپوليس هم جلو ميروم، حقانيت پرسپوليس و عدالت به صورت جدي بايد رعايت شود در غير اين صورت من کنار ميروم.
رويانيان ادامه داد: با هيچ کس تعارف ندارم، با کسي که خطا کرده و اين جريان را به وجود آورده بايد به شدت برخورد شود و عاملان شناسايي شوند. در اين بين دو راه پيش رو دارم يا حق را ميگيرم يا ميروم تا آخرش هم هستم، خيالتان راحت باشد، حرف من نه جنبه تهديدي دارد و نه اينکه بخواهم خودم را نشان دهم اما اين کار را ميکنم.
مديرعامل قرمزپوشان خطاب به سپاهاني نيز گفت: 3 امتياز مبارک اصفهانيها اما از آنها ميخواهم مسئلهاي که به آنها ربطي ندارد در آن دخالت نکنند. برد سپاهان نوش جانش ما با برد اين تيم مشکلي نداريم اما براي داوري متأسفيم که هميشه و در اکثر بازيها به دنبال ضربه زدن به تيم پرسپوليس بوده تا ما را ناکام کند. من هم يا اين موضوع را با توجه به مسئوليتي که دارم ثابت ميکنم يا ميروم.
مديرعامل قرمزپوشان تأکيد کرد: پس از صحبتهاي ما ديده شده که مسئولان سپاهان از قهرماني دفاع کردند که بهتر است اين کار را نکنند چون کار از ايني که هست خرابتر ميشود،راستش را بخواهيد با اين حمايتها کمي ما به برخي مسائل مشکوک شديم که همه چيز را در نامهاي از فدراسيون فوتبال خواستار بررسي هستيم، يا حقمان را ميگيريم يا اينکه تصميم ديگري خواهيم گرفت چون بايد جواب 35 ميليون هوادار را بدهيم.
*وقتی اتفاقات سال قبل که حتی میتونست باعث دخالت نهادهای امنیتی بشه و نشد و خیلی راحت ماست مالی شد و کسی هم پیگیرش نشد دیگه راجع به این مافیای داوری حرف نزنیم سنگینتره.
*درسته بازی رو باختیم ولی همه بچه ها با تمام توانشون بازی کردن و این قابل تقدیره.
*متاسفانه بازیکنان پرسپولیس اکثرا تو بازیهای بزرگ نمیتونن نصف تواناییهاشونو نشون بدن.نمونش تو این بازی پیام صادقیان که نیمه اول بازی فقط توپ لو دادخلعت که مثل همیشه نیست و شاکری که یه فرصت مسلم گلزنی رو از دست داد
*مورد دیگه در مورد تعویض های داییه.چرا به امثال شاکری تو آزادی بازی نمیرسه ولی تو این بازی به این حساسی و ده نفره بکار گرفته میشه؟احتمالا بعد این بازی شاکری هم مث عباسزاده از لیست 18 نفره خط خواهد خورد.
*ورود نوروزی هم همچنین.ایکاش بعد اخراج میثم،خانزاده بجای صادقیان میومد بازی و بجای سیدصالحی از بازیکنای قدرتی دیگه تو خط هافبک استفاده میکردیم .
نمرات بازیکنان
نیلسون:9 مثل همیشه عالی بود.
سیدجلال:8بغیر از ده دقیقه اول بازی که کل تیم سردرگم بودند بقیه دقایق بازی خط دفاعمون ضعف انچنانی نشون ندادند.
بنگر:8
ماهینی:6
میثم حسینی:0
دهنوی:8
کفشگری:8
صادقیان:2
عالیشاه:6
خلعتبری:6
سیدصالحی:6
شاکری:4 شاید اگه بجاش خلعت نوک بود مساوی میشد بازی.چه فرصتی رو دقیقه هشتاد از دست داد.
نوروزی:2
نورمحمدی:5
بازیکن با ناداوری اخراج شده شما 0 میدی؟!:n04:نقل قول:
میثم حسینی:0
یه نکته دیگه رو هم یادم رفته بود بگم با مصاحبه سید جلال یادم افتاد.
یه نفر به گوش بازیکنای تیم برسونه که خواهشا و لطفا دیگه بازی جوانمردانه انجام ندین میخوایم با ناجوانمردی ببریم اصلا.این همه تیم اینطوری میبرن ما هم بشیم یکی از اونا.به کجای فوتبال بر میخوره؟(هر چند میدونم مرام و خصلت پرسپولیسی اینطوری نیست اما خیلی ناراحتم هنوز خیلی).حتی اگه بازیکن حریف مغزش هم ریخته بود وسط زمین پاتون رو بزارین روش و رد بشین و به بازی ادامه بدین.
بازی با گسترش بنگر موقعیت خوبی که داشتیم رو به خاطر جوانمردی زد بیرون.این بازی هم خلعت توپ رو میده به احمدی.غلامی مصدوم میشه بازیکنای ما بیخیال توپ میشن که ببینن بلایی سر بازیکن حریف نیومده باشه اونم در شرایطی که عقب بودیم و شاید هر کسی دیگه بود اصلا اهمیتی نمیداد و بازی رو ادامه میداد.بعد بازیکنشون میاد توپ رو بر میداره و میره سمت دروازه ما تا گل بزنه.بردن و گل زدن به چه قیمتی بین بعضی تیما رواج پیدا کرده.نمیدونم چه فکری کرده بود این جهان عالیان که این حرکت رو کرد.بگو آخه کسی میاد توپ رو همینطوری الکی رها کنه که شما راحت بری گل بزنی؟بگو مدافعای ما که دیوانه نیستن توپ رو بیخیال بشن.خط دفاعی که توی ۹ هفته ۳ تا گل بیشتر نخورده که مغزش عیب نکرده بزاره شمااینقدر راحت تک به تک بشی.
نمیدونم چطوری تیمی که ادعای هم ریشه بودنش میشه با ما و ادعای شاهینی بودن داره اینجور حرکات رو باید انجام بده.
بازی بعدی هم که یه شومن مثل یاوری هست که خوب بلده چطوری در مورد بازی جوانمردانه و رعایت نکردنش فیلم بازی کنه .که اگه بند کفش بازیکنشون هم باز بشه انتظار داره بازیکنای پرسپولیس و فقط همین تیم و نه هیچ تیم دیگه ای توی لیگ تک به تک رو هم بزنن بیرون که بند کفش بازیکنش بسته بشه.
نگاه نصيرزاده به داور جنجالي هفته
سایت گل: هميشه گفته مي شود بهترين داور در يك مسابقه پنهان ترين داور است در حالي كه وقتي محسن قهرماني سوت مي زند علاقه زيادي به آشكار شدن دارد.
هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري فوتبال كه علاقه زيادي به واكاوي شخصيت هاي داوران دارد و بيوگرافي همه شان را زير و رو كرده درباره شخصيت محسن قهرماني داور جنجالي هفته دهم ليگ برتر نگاهي متفاوت و جالب دارد.
حرف هاي نصيرزاده را بدون كم و كاست مي خوانيد:
كارمند اداره پست مشهد،قد بلند،با چهره اي فتوژنيك،چشماني براق و به قول عادل فردوسي پور داراي گوش هاي اتمي!او قبلا بر اساس صحبت هايي كه در بازي مي شنيد اخطار مي داد و اخراج مي كرد كه آن ماجرا توجيه داشت اما حالا بر اساس آنچه نمي بيند تصميم مي گيرد.وي اخيرا بر اساس نديده ها قضاوت مي كند كه اين موضوع مطلوب هيچ كارشناس داوري نيست.
بعد از مدت ها كه به اضافه وزن قهرماني گير داده بودند به يكباره در مدت كوتاهي وزن خود را پائين آورد به طوري كه حسرت تمام افرادي كه وزن بالايي دارند را برانگيخت و اينكه چگونه با يك اراده توانسته به وزن دلخواهش برسد.
هميشه در بازي هايي كه قهرماني سوت مي زند 23 نفر حضور دارند؛22 بازيكن و يك دوربين تلويزيوني.حركاتي كه او از خود به نمايش مي گذارد تا فصل گذشته توام با افراط بود اما او در اين فصل بخشي از آن حركات كه مورد استفاده قرار مي گرفت را كنار گذاشته اما همچنان مايه هاي آن كار را دارد.
او به همراه مظفري زاده و جهانبازي به دليل بهره مندي از قد بلند جزو آسمانخراش هاي كميته داوران است .در اينكه او داور با تجربه اي است شكي وجود ندارد .چهره اش مي گويد صادق و صميمي است ولي در برخي مسابقات دست به رفتاري مي زند كه ميميك چهره او در تصاوير تلويزيوني اينطور تلقي مي كند كه او در حال كار كردن با مسعود كيميايي است!
هميشه گفته مي شود بهترين داور در يك مسابقه پنهان ترين داور است در حالي كه وقتي محسن قهرماني سوت مي زند علاقه زيادي به آشكار شدن دارد.
انرژي كه او در طول مسابقه صرف حركات داوري اش مي كند خيلي زياد است و انتقادي كه حتي تشكيلات رسمي به او دارند اين است كه قهرماني علاقه زيادي به تابلو شدن در مسابقه دارد.چندي پيش او در مصاحبه اي گفت روانشناس من اين توصيه را به من داشته و اين به آن مفهوم است كه وي پذيرفته حركاتش اضافه تر از يك داور حرفه اي است.اتفاقا اين حركات باعث مي شود كه حتي اگر او بهترين سوت جهان را هم بزند تيمي كه از او شاكي است به حركاتش گير دهد .الان مهمترين انتقادي كه از قهرماني مي شود كمتر فني و بيشتر مرتبط با حركات مصنوعي اوست.
پسر خوب و سر به زير مشهد با پنالتي – اخراج دقيقه 2 بازي سپاهان – پرسپوليس چيزي شبيه به يك ماجراجويي را آفريد در حالي كه مطالعه تصويري اين صحنه نشان مي دهد بازيكن سپاهان زودتر فن كمر زده است تا با گرفتن يك پنالتي كاملا اشتباه بخش هاي خبري واحدهاي سياسي نيز به جريانات داوري اين بازي بپردازند.
يكي از دوستان مي گفت اگر قهرماني مي خواهد مشهور شود بايد شغل ديگري انتخاب كند چون فوتبال محلي است كه داور مسابقه بايد كمتر ديده شود.محسن قهرماني داراي تجربه طولاني در قضاوت بازي هاي داخل و خارج كشور است و بطور قطع خودش هم مي داند تمام اشكالاتي كه به او وارد مي شود به اندازه سر سوزن فني و به اندازه يك تير چراغ برق اشكالاتي است كه از حركات او گرفته مي شود.
دوستاني كه با او مشكل دارند مي گويند وقتي بازي هاي او تمام مي شود به جاي كارشناسان داوري بايد اعضاي خانه سينما در مورد او اظهار نظر كنند.
چيدمان او براي قضاوت اين بازي هم اشتباه بود چون قهرماني به خاطر قضاوت ناهماهنگ در دربي فصل قبل توسط كادر فني و تماشاگران پرسپوليس در ليست سياه آنها قرار داشت.
البته به جز صحنه پنالتي و كارت قرمز كه تصميمات مهم او بود تقريبا در تمامي موارد قهرماني همان طوري سوت زد كه از يك داور باتجربه انتظار مي رفت اما براي بر هم خوردن جو مسابقه همان اشتباه كافي بود .البته يكي از مقصران واقعه ديشب هم كمك داور بازي بود كه قسر در رفت.
يكي از سردبيران جرايد مشهور كشور مي گفت اين تصميم اشتباه تيراژ روز شنبه ما را تحت تاثير قرار داد چون علاقه مندان به فوتبال وقتي يك بازي از دقيقه 2 به مشكل مي خورد 88 دقيقه را با استرس تماشا مي كنند و اين جذابيت بازي را از بين مي برد.
همون سالم از دستشون در نرفت هر کاری تونستن کردننقل قول:
کجای تاریخ فوتبال ایران سراغ دارین که از یه تیم 6 امتیاز کم کنن
اما مدیر عامل نفوذی پرسپولیس اینقدر دست دست کرد و بدهی پرسپولیس رو نداد تا اون اتفاق افتاد آب از آبم تکون نخورد
کدوم مدیر عامل؟
همونی که چند سال بعدش خون به دل همین علی دایی کرد و اینقدر روی سقف قرارداد تاکید کرد تا همه بازیکنای خوب برن استقلال و سپاهان(شما فکر کنید اتفاقی هستش)
ولی من خیلی باید ساده لوح باشم که فکر کنم همه اینها اتفاقی هستن
توی همون فصل هم تا دیدن پرسپولیس یه نیم فصل بدون باخت با اقتدار صدرنشین شد چنان به جونش افتادن که کارو به جایی کشوندن که همون تیم با خیانت امثال شیث یه شکست سنگین توی اهواز آورد
به خدا اگر غیرت قطبی و بازیکنا و حمایت خالصانه هوادارا نبود اون تیم قهرمان نمیشد
همون بازی فینال گونه با سپاهان رو ببینید که همش 7 دقیقه وقت اضافه رو به رخمون کشیدن
نیمه اول پنالتی روی کعبی رو نگرفت و شما مطمئن باشید ده تا خطای دیگه هم اتفاق میفتاد بازم بدتر از این قهرمانی اصلا خطا نمیگرفت
حالا فکر کنید من دچار توهم توطئه شدم اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
لیگ و بازیهای حساس رو از ما میگیرن و ما رو با جام حذفی و بردن چنتا تیم معمولی سرگرم میکنن
منتظر باشید بعد از دو سه ماه قهرمانی رو دوباره توی یه بازی معمولی بذارن داور و برامون یه پنالتی و... بگیره تا دل هوادارا رو بدست بیارن و دوباره توی یه بازی 6 امتیازی سرمون رو بکنن زیر آب
نمیخوام نا امید کننده حرف بزنم اما این داستان همچنان ادامه داره مطمئن باشید
اینو به راحتی میشه از چیدمان مدیریتیِ هیئت داوران و سازمان لیگ و فدراسیون فهمید
به عنوان یک استقلالی میگم همه زیر سر اصفهانیان هست موزی ترین فردی که فعلا تو فوتبال داریم کسی که با اینکه میدونه امثال قهرمانی و فغانی چه صدماتی به دو تیم استقلال و پرسپولیس زدن بازم برای بازیهای مهم این دو تیم از اینا استفاده میکنه راحته میان میگن اره اشتباه کردن ولی خب شما چیکار کردی که دیگه اون داور اشتباه نکنه چیکار کردی بره اشتباهش رو اصلاح کنه ببین اون داور چیکار کرده با اعصاب چند میلیون نفر بازی کرده کاری کرده که تماشاگرا اعصاب براش نمونه فحش بده بعد امتیاز از تیم کم کنن
کثیفترین فوتبال رو ایران داره بخدا اگه یه سیستم سالم وجود میداشت تبانی و رشوه هایی که تو این فوتبال انجام میشه روی امثال فوتبال ایتالیا و ترکیه رو سفید میکرد حیف با اینهمه استعداد فوتبال افتاده دسته یه مشت آدم سیاسی بله قربان گو
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از بررسي متخصصان از انتهاي هفته دويدنهاي خود را آغاز ميکند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد پولادي پس از مصدوميت چندين بار تحت جراحي قرار گرفت تا بالاخره وضعيت مصدوميتش بهبود پيدا کرد.
به گزارش فارس، وي بالاخره پس از بازگشت پزشکش از خارج از کشور مورد معاينه نهايي قرار گرفت و متخصصان به وي مجوز دادند تا از انتهاي هفته دويدنهاي خود را آغاز کند و کفش فوتبالي را بپوشد.
پولادي نيز قرار است از انتهاي هفته تمرينات خود را به صورت ويژه با بدنساز تيم دنبال کند تا شرايط را براي همراهي پرسپوليس پيدا کند.
وي ضمن تاييد خبر فوق به فارس گفت: خيلي خوشحالم که وضعيتم خيلي بهتر شده و پزشکان هم اجازه تمرين من را صادر کردند. انشاالله از آخر هفته با پوشيدن کفش فوتبالي با خيال راحت دوران بدنسازيام را آغاز ميکنم تا هر چه سريعتر به شرايط ايدهآل براي کمک به پرسپوليس برسم. مصدوميت سختي بود اما خدا را شکر که آن را پشت سر گذاشتم و اميدوارم همين طور رو به جلو بروم.
هرچه زودتر برگرد و جواب پرسپولیسو که پات نشست رو با بازیای خوبت بده:n12: