احتمالا 10 مرداد نتایجتون میاد. اگر گفتند فلان ساعت نتایج میاد، مطمئن باشین چند ساعت زودتر میدهند. پارسال ساعت 4:35 صبح نتایج رو زدند. من خودم از ساعت سه و نیم داشتم رفرش می کردم! چه ساعتایی بود!
Printable View
احتمالا 10 مرداد نتایجتون میاد. اگر گفتند فلان ساعت نتایج میاد، مطمئن باشین چند ساعت زودتر میدهند. پارسال ساعت 4:35 صبح نتایج رو زدند. من خودم از ساعت سه و نیم داشتم رفرش می کردم! چه ساعتایی بود!
فقط بچه هایی که امسال داوطلب بودند بگن سوال بیشتر شبیه کدوم آزمون بوده؟
من سنجش بودم ...نقل قول:
واقعا مشابه بود ...
میتونید سوالات سنجش رو در صورت امکان دانلود کنید (علوم انسانی) مثلا دقیقا سوالات اقتصاد سراسری با سنجش امسال همخوانی داشت امسال سوالات اقتصاد رویکرد حفظی داشت تا حل کردنی ... بر عکس سال های قبل ... و این قضیه دقیقا در آزمون های سنجش هر 3 مرحله جامع رعایت شده بود ... حتی سوالات ادبیات هم بسیار شباهت داشتند و ... در کل واقعا شباهت عینی مشاهده میشد .
معاون آموزشی وزیر بهداشت نحوه و شرایط پذیرش در پردیسهای خودگردان را اعلام کرد و گفت: پذیرش دانشجو در پردیسهای خودگردان از طریق کنکور سراسری و بدون انجام مصاحبه خواهد بود و فقط دانشجو باید ظرفیت مازاد را در آزمون انتخاب کند.به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دكتر سيد امیرمحسن ضیایی در گفتوگو با فارس، در رابطه با شرایط پذیرش در پردیسهای خودگردان گفت: رشتههای بینالمللی به پردیسهای خودگردان تغییرنام داده است البته با فعالیت بینالمللی دانشگاهها متفاوت است و دانشگاهها میتوانند همچنان دانشجو پذیرش کنند.وی ادامه داد: اما پردیسهای خودگردان به ظرفیت مازادی برمیگردد که طبق قانون برنامه پنجم توسعه میتواند در دانشگاهها ایجاد کرد و با دریافت شهریه از سوی دانشجو پذیرش را انجام داد.معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بنابراین در پردیسهای خودگردان تا 50 درصد ظرفیت اصلی، دانشجوی مازاد به شرط تائید وزارت بهداشت انجام میشود البته به شرط اینکه شرایط تربیت این افراد در دانشگاه وجود داشته باشد. سقف شهریه را نیز وزارت بهداشت اعلام و هیأت امناء آن را تصویب میکند.وی تصریح کرد: پذیرش دانشجو در پردیسهای خودگردان از طریق کنکور سراسری انجام خواهد شد در حالی که قبلاً 5 برابر ظرفیت و با انجام مصاحبه پذیرش صورت میگرفت درحالی که اکنون برابر با ظرفیت موجود، دانشجو ظرفیت مازاد را انتخاب کرده و چنانچه در آن قبول شود بدون مصاحبه پذیرش خواهد شد.دكترضیایی گفت: نیاز نیست که این پردیسهای خودگردان در مناطق آزاد وجود داشته باشند بلکه میتوان در پردیسهای اصلی، دانشجو پذیرش شود.معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: پذیرش در پردیسهای خود گردان در دو نوبت مهر و بهمن و از امسال انجام خواهد شد.
دوستان من یه سوال درباره تعیین رشته دارم
من کنکور ریاضی رو دادم و هدفم رشته فیزیک خوندنه اونم فقط تو دانشگاه تهران
یعنی اگه روزانه یا شبانه فیزیک دانشگاه تهران نیارم انصراف میدم و میرم سال بعد(2سال جهشی خوندم)
الان یعنی تو تعیین رشته چون یه دانشگاه و یه رشته خاص مدنظرمه فقط باید اولویت اولمو بزنم روزانه تهران و اولویت دوممو بزنم شبانه تهران و بقیه اولویاتا هم بیخیال شم و همینطوری پر کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
یک سری توضیحات هست که لازم میدونم ارائه بدم.
چرا؟ چرا رشته فیزیک دانشگاه تهران؟ ببینید من نمیدونم شما چقدر درباره دانشکده فیزیک دانشگاه تهران اطلاعات دارید، ولی شاید هدفتون از انتخاب اون این بوده باشه که هم فیزیک دوست دارم، هم شنیدم دانشگاه تهران جای باحالیه. خب دیگه عالیه همینو میزنم. نه جانم این طوری نیست.
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، یه ساختمون تنهاست و جو خودش و داره، اگر کسی به امید گذر هر روزه از اون پنجاه تومنی گنده! میخواد اونو انتخاب کنده، سخت در اشتباهه. یک ساختمون کاملا جدا و مختص به خودش داره.
اگر هدف دیگری دارید که خب من نظری ندارم. ولی شریف بهتره، امیرکبیر و بهشتی هم دانشکده های فیزیک بسیار خوبی دارند.
یه مسئله دیگه هم اینه که شما از انتخاب شبانه و روزانه دانشگاه تهران صحبت کردید. ببینید دوست من، دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی شبانه نداره. حداقل تا به حال که نداشته و شخصا از آینده بی اطلاعم.
اگر هم کسی حداقل هایی رو در نظر داره و به کم تر از اون حداقل ها رضایت نمیده، اصولا انتخاب رشته ای جز اون حداقل ها بی مورده. شما رشته / محل های مدنظرت رو اتخاب میکنی و بقیش رو اگر خالی موند، خالی میذاری. فقط باید کمی حساب و کتاب بکنی که اگر قبول نشم، ارزش یک سال پشت کنکور موندن رو داره؟ من میگم حداقل شما خیلی سطح بالاست، شریف، امیرکبیر و بهشتی رو هم حتما (حتما) انتخاب بکنید. جز اون رو میشه کمی بیشتر روش فکر کرد. هرچند من جای شما بودم باز هم انتخاب میکردم.
در ضمن در صورت قبولی در رشته / محل روزانه و عدم ثبت نام، شما تخلف کردین و حداقلش اینه که یک سال نمیتونین کنکور بدین. هر شخص هم حداکثر دو بار میتونه در رشته / محل روزانه قبول بشه و شما یکی از اون دو بار رو سوزوندین. غیر از روزانه به این شکل نیست ولی اگر نمیخواید که برید، خواهشا انتخاب نکنید تا افرادی که میخوان برن به جای شما قبول بشن.
با آرزوی قبولی
نقل قول:
دوست عزیز بخاطر اطلاعات مفیدتون ممنون
-حقیقت ماجرا اینه که من تو دانشکده موسیقی تهران فعالیت دارم و ساز میزنم و هدفمم از فیزیک خوندن به هیچ وجه کار کردن و پول دراوردن نیست
با باحالی و جو دانشگاه هم کاری ندارم-اگر اونجا قبول شم هم به هنرم میرسم هم به علم
الان سازمان سنجش مشخص کرد تاثیر معدل چطور اعمال میشه حتی برای کسایی که دیپلم ریاضی یا غیره دارند و در کنکور تجربی و غیره دیپلمشون شرکت کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته های گذشته در پیک سنجش توضیح کامل داده بود .نقل قول:اشنايي با روش گزينش ازمون سراسري و راهنماي انتخاب رشته سال 13931- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
از اونی که فکر میکردم خیلی بیشتر تاثیر میزاره تو رتبه این سوابق:|
با این شانس گندی که ما داریم بریم لب رودخونه هم آبش خشک میشه!! حالا بمونیم هم سال دیگه دو برابرش میکنن تاثیرو -:n15:
سهمیه های دیگه کاملا وضعیت مسخرشون مشخصه!!!!
ولی
این بومی پذیری کاری است بس مسخره و بیخود
آقا بچه واسه رشته ـش طاقت یه شهر دیگه رو نداره و افسردگی میگیره به ما چه ربطی داره!!
الان چند تا شهر هست تمام پذیرشش از بومی هاس با رتبه های بالا میگیرن ولی تو خود تهران خبری از بومی نیست (خودشون میگن 70 80 درصد بومی) ولی کو؟؟؟؟ الان یه نگاه بندازین شهید بهشتی و تهران پزشکی و دندون و دارو بیشترشون شهرستانین!!! چطور 70 درصد بومیه؟؟؟ نگاه بندازین به ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به یه شهر دیگه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین وضع بومی ها رو (البته اینا کانونین ولی اینکه تهران پذیرش دانشجو بومیش چِرتِ شکی نیست)
بعد اونور زابل یه دانشگاه داره همش سیستانی میگره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یکی پیدا نمیشه بگه دوستان خاک بر سر مگه من خبر مرگم ایرانی نیستم که اینا با 12000 راحد پزشکی شون تضمینه؟ چی ـه این عدالته؟
یکی نیست به این ابلهان بگه آخه خدا لعنتتون کنه کدوم سوابق؟ الان مدرسه ها به وضع خوبی رسیدن بعضی هاشون ولی زمان ما که خبری نبود میومدیم مدرسه فقط کابل و شیلنگ و قلدر بازی مسئولان به خاطرمون میموند
باید یه فکری به حال این نظام اموزشی مریض کرد - عوضی بازی مثل یک سرطان لعنتی توی همه جا داره رشد میکنه!!
خدا لعنتتون کنه!!!!!!!!!!!!
مذخرف ترین سهمیه در حال حاضر سهمیه مناطقه! به خدا زور آوره زور به وجودآدم میاد ... یعنی چی شیراز داره 1500 منطقه یک حقوق میگیره و 4000 منطقه سه ؟ مگر منطقه سه کتاب های گاج و کمک آموزشی نمیرسه ( این سهمیه نهایتا تا سال 84 تبعیضو رفع میکرده و نه بعدش الان دقیقا خود تبعیضه )؟ مگر من خدا زده با معدل 17 کتبی پیش دانشگاهی رو غیر حضوری پاس نکردم ؟ مگر چشمم به معلم خورد! ؟ فقط کتاب خوندم ... اگر این طور بود!!!که شیراز تا روستا های همجوار راهی نبود میرفتم و دیپلم رو غیر حضوری اونجا میگرفتم ! ... با نیم ساعت میرفتم روستا های اطراف و میشدم منطقه سه تضمین میکردم خودم رو ...نقل قول:
این تاثیر سوابق هم مذخرف تر از مناطق ... من برای همین درصدایی که زدم زحمت کشیدم ... ولی مشمول سوابق نمیشم من همیم درصدا رو قبولشون دارم , ولی این سوابق حتی برای من که مشمول نیستم ضرر خالیه! چرا؟ چون طرف معدل کتبی دبیرستانش 19 هست ولی درصداش توی رینج من هست ... حالا حساب کنید چقدر وضعیت تفاوت میکنه! ...
خدا لعنتشون کنه که تا به ما رسید وضعیت این شد ...
منتظر اعلام رتبه همه هستیم روز یکشنبه 12 مرداد یا زود تر ... :n16:
بعد از اعلام نتایج دو حالت داریم :دی
یا باید شیرینی بدیم :دی (شب است و شاهد و شمع و شراب و شیرینی ...)
یا باید ( شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش... که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شرو شورش)
امیدوارم همه به قدر زحماتشون نه بیشتر و نه کمتر ... نتیجه بگیرن .
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون چقدر میتونه صحیح باشه ؟
من چندین تاکارنامه از خود کانون واردش کردم تقریبادرست میاد نهایتا اختلاف صد تا تا دویست تا... برای رشته انسانی ... :n12:
نمیدونم میشه بهش اعتمادکرد ؟یا نه ؟ ... آخه میخوام یه پیش زمینه ای داشته باشم :n01:با توجه به تاثیر سوابق ... که امسال کاسه و کوزه همه رو خراب کرده ... میخوام یک آن نگاه به کارنامه نکنم پای سیستم سکته کنم ...:n16:
من که کلا بی خیالش شدم:دی
الان دیگه واسم مهم نیست دانشگاه شریف قبول شم یا دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان
زحمت زیادی هم نکشیدم و فقط سه ماه اخر روزی 7 ساعت میخوندم:D
ایشالا که اونایی که زحمت کشیدن به حقشون برسن
خیلی هارو میشناختم از تابسون شروع کردن به خوندن الان با این حرفایی که میزنن رتبشون اگه بدتر از من نشه بهتر هم نمیشه:دی
زیاد سخت نگیرین اگه مشکل مالی با ازاد ندارین خیلی راحت برین ازاد
الان دیگه دانشگاها زیاد مهم نیستن
واسه شغل هم مهم مدرک ارشد هست و سوابق کاری
اگه خیلی حساسی درصد های یکی از رتبه های پارسالو وارد کن ببین چی میشه و چقدر مطابقت داره؟نقل قول:
مرفع بی درد:دینقل قول:
------------------------
این حساب کردن رتبه هم بد جوری گندش در اومده:n08:
یه مشت چارپا نشستن اونجا اراجیف تحویل مردم میدن
طرف اومده میگه تراز ها در هم تاثیر داده میشه - خودش اعتراف کرده تراز دیپلم از تراز کنکور پایین تره مثلا کسی 20 بگیره ترازش میشه 8000 ولی تو کنکور 100 بزنن تراز 10000 میشه بعد راحت گفته معدل میگریم با توجه به نسبت تاثیر شون!!!
خب این دوستمون که هم نهایی 20 گرفته و هم 100 زده ترازش رو با تاثیر 25% ـی نهایی به دست بیارن میشه 9500
ولی دوستی که مشمول سوابق نمیشه و 100 زده ترازش همون 10000 میمونه!!!
اینجا من خوش بینانه گفتم قضیه گند تر از این حرفاس!!!
دانشگاها هم همه با این روش مسخره پذیرش میکنن!!
نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال اینا .
وقتی سرباز بودم یه پسری بودبه نام حجت ... وقتی میدید اعصابمون خورده میگفت عامو چته اصلا .ک .. ت تو من ...:دی الان حکایت همونه ... تا یه شنبه ببینیم چی میشه خدا لعنت کنه این قوانین من در اوردی رو ..نقل قول:
برادر شما بیخیال شدی ... ما نشدیم .نقل قول:
همین دوستمون اقا امیر میگه اگر رتبم خوب نشه بازم میخونم... یعنی بار سوم فکر کنم ... بله دوست عزیز ... شخص اگر هدف براش مهم باشه با کوشش و جدیت به هدفش میرسه ... مثلا اگر بخواد دانشگاه تهران قبولبشه وقتی نشد نمیگه چه اشکالی داره میرم ازاد و بخواد خودش رو با رشته اش و ... توجیه کنه .
من خودم مدرک دیپلم فنی حرفه ای خودم رو با معدل 10 با ارشد آزاد عوضش نمیکنم ... حالا اصلاکاری ندارم طرز تفکرم درسته یا نه ...
نه دغدغه خدمت دارم که برم ازاد نه دغدغه شغل دارم و نه... البته اگر قبول هم نشم بیخیال میشم کلا ولی آزاد نمیرم .
البته اینم طرز فکر شماست که من و خیلی های دیگه قبول نداریم...نقل قول:
حرفم اینه همیشه اونی که میخوایی نمیشه تجربه هم ثابت کرده کسی که یک سال رتبه مورد نظرشو نیاورده سال های بعد هم در بیشتر موارد اون رتبه رو کسب نمیکنه حتی امکان بدتر شدن هم هست
حرف من اینه اون دوسال که پشت کنکور هستین جزئی از زندگیتون هست که میگذره و ارزشش خیلی بالاتر هست از پول...
اون دوستی هم که گفتند مرفح بی درد باید بگم که اصلا اینجور نیست و ما هم مثل خیلی های دیگه وضع مالی متوسطی داریم و ربطی به این حرفا نداره
اون همه که رفتن ازاد مرفح بی دردن؟
پول دانشگاه ازاد کنار خیلی خرجای دیگه چیزی نیست
شما الان حساب کن پول یک مهد کودک ساده 2 تومن شده:دی
در کل قصدم این بود که بگم خیلی دانشگاهو سخت نگیرین و برین دنبال رشته مورد علاقتون تو یک دانشگاه نسبتا خوب
خیلی هارو دیدم پشیمون شدن... امیدوارم شما نشید:n16:
توصیه میکنم ضوابط پذیرش دانشجو رو از دفترچه سال قبل بخونین، با سال امسال مقایسه کنین. یه سری تغییراتی هست که اینا به چشم من اومدن:
ما پارسال چیزی داشتیم به اسم سهمیه رزمنده و 40 درصد بود، توی پی دی اف ها خبری از این سهمیه نبود و از یه سهمیه 20 درصدی ایثارگران صحبت شده بود. اخبارش اومده بود که تغییراتی صورت گرفته، یعنی این همونه و از 40 رسیده به 20؟
بعدیش هم این که، سهمیه رزمنده هیچ وقت پر نمیشه، تا سال قبل مازاد سهمیه برای 13 رشته پرطرفدار به صورت نصف بومی و نصف آزاد و برای مابقی رشته های روزانه و کل شبانه ها به صورت کاملا بومی تقسیم میشد، الان و تو پی دی اف نوشته که مازاد سهمیه رزمندگان به صورت کاملا آزاد اختصاص پیدا میکنه، یعنی همینه الان؟
خب این جوری بومی گزینی واسه رشته های پرطرفدار در حد همون پارساله، ولی برای رشته های دیگه اوضاع خیلی فرق کرده و شانس قبولی غیر بومی ها بیشتر شده.
یه چیز دیگه هم این که، سهمیه مناطق تنها برای کد / رشته محل هایی که شما بومیش هستین به کار میاد و برای بقیه کاربردی نداره و چون جزو گزینش آزاد محسوب میشه شخص غیربومی ملاک گزینش رتبه کشوری در زیرگروه هست و نه رتبه منطقه در زیر گروه.
به هر حال اگر واقعا این تغییرات به صورتی که برداشت کردم اتفاق بیفتن، به نظر من که گام مثبتی محسوب میشن.
ویرایش: البته امسال مسئله تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی هم هست که عملا تاثیرگذاره و از نظر من غیر منصفانه هست، به هر حال همینه که هست، بهتره همه باهاش کنار بیان.
شوخی کردم برادر من:دینقل قول:
آره آزاد خوبه، کلا زیاد دانشگاه مهم نیست مهم نحوه خوندنِ من خودم موافقم که نباید پشت کنکور بود زود برین پی کارتون-
ولی بعضی ها شرایطشون فرق میکنه و ...
نقل قول:
با سلام.
جوابتون رو یه شنبه میدم دوست عزیزم ( یعنی دادم و مدرک هم گزاشتم ولی ... ویرایش کردم )
من پشیمون نمیشم ... بیس ت و چند ... سالمه تا الان که پشیمون نشدم ( حتی وقتی انواع حقارت رو توی سربازی صرف داشتن مدرک دیپلم تحمل کردم فقط به عشق ادبیات )... از این به بعدش هم راهم رو میدونم .
موفق باشید .
دفترچه راهنمای انتخاب رشته که منتشر شد.
نفرات برتر سه گروه ریاضی، تجربی و انسانی هم مشخص شد . لینکش هنوز در سایت سازمان سنجش نیست. ولی از این لینک ها میتونید ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب سالی که نکوست از بهارش پیداست ... البته الان تابستونه! ... دفترچه رو که نگاه میکردم ... دیدم ظاهرا ظرفیت برخی از دانشگاه های روزانه کم شده! ... حقوق شیراز پارسال 90 نفر میگرفته امسال شده 70 نفر !
! دو روز دیگه هم صبر میدیم ... ببینیم چی میشه !
دفترچه انسانی پارسال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسانی امسال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تجربی رو یه نگاه بندازی اوج فاجعه رو میتونی ببینی. پزشکی و بقیه رشته ها به شدت ظرفیت ها کم شده.نقل قول:
خب سالی که نکوست از بهارش پیداست ... البته الان تابستونه! ... دفترچه رو که نگاه میکردم ... دیدم ظاهرا ظرفیت برخی از دانشگاه های روزانه کم شده! ... حقوق شیراز پارسال 90 نفر میگرفته امسال شده 70 نفر !
رشته ریاضی از این کاهش ظرفیت ها مثل اینکه کمتر ضربه خورده و به نسبت تجربی مثل اینکه وضعیتش بهتره. خلاصه در حق علوم تجربی ظلم بزرگی شده.
امیدواریم تا 15 ام که احتمال تغییر ظرفیت ها وجود داره، اوضاع یکم بهبود پیدا بکنه.
و همچنین امیدوارم رشته و دانشگاه مورد علاقتون قبول شین
پزشکی هم ظرفیتش کم شده!
دارن از ظرفیت روزانه کم میکنن میدن آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور ... و علمی کاربردی و... اونوقت هر روز هم اعلام میکنن که دانشگاه ها ظرفیتش بالا رفته و ... خب اینو که خودمون هم میدونیم روزی پنجاه تا اس ام اس هم میاد برامون که بدون کنکور بیا هر رشته ای دلت میخواد آزاد اسم بنویس ! ...نقل قول:
ولی اونور قضیه رو اعلام نمیکنن که مثلا ظرفیت 90نفری روزانه شیراز شد 70 تا! خیل بی سر و صدا!
سال 91 قبولی کنکور خیلی راحت تر بود داروسازی زنجان 3600 منطقه 2 سال 92 همون رتبه دامپزشکی ارومیه!!
سال 93 رو خدا بخیر کنه
البته تعداد قبولی روزانه تجربی در کل هزار نفر افزایش داشته ( پارسال 43 هزار امسال 44 هزار )، ولی پزشکی کاهش شدیدی داشته. در عوض دندانپزشکی یه خورده افزایش. کلا برای رتبه های خوب و کسانی که پزشکی میخوان یکم بد تموم میشه.
چه فایده ... ! ... جای اینکه زیر ساخت ها رو برای رشته های مورد نیار فراهم کنند ... میان مثلا رشته الهیات و معارف اسلامی ! مبانی فقه و حقوق اسلامی رو توی دانشگاه شیراز باظرفیت 20 نفر درست میکنن و از حقوق عمومی 20 تا کم میکنن! خب این چه کاریه خداوکیلی ؟ فردا این مدرک رو گرفتی بایدچیکارش کنی ؟ حالا باز رشته های تجربی و ... ارزشمند هستند! ولی مثلا این رشته چیه که اومده و 20 تا از ظرفیت حقوق عمومی کم کرده ؟ پارسال نداشت و ظرفیت حقوق 90 تا بود!نقل قول:
تازه سوالات کنکور نسبت به پارسال که خدا میدونه چقدر مفهومی تر بودن! ...
پزشكي روزانه امسال ( بدون احتساب خودگردان هاي پولي و بورسيه هاي مخصوص و تعهدي ها و ... بيش از 2800 نفر هست خيل هم كم نشده. دانشگاه هاي بزرگ ظرفيتشون رو كم كردن مثل تبريز و تهران و شهيد بهشتي ولي دانشگاه هاي جديد كه پزشكي نداشتن هم پزشكي آوردن. الان دانشگاه هاي گناباد و فسا و سبزوار و بم و جهرم و زابل و جيرفت و دزفول در مجموع حدود 180 نفر ظرفيت پزشكي روزانه دارن.
طبق اون چيزي كه قرار بود سهميه دخترها در پزشكي كمتر از پسرها باشه اصلا چنين چيزي اتفاق نيافتاده و روزانه هاي معمولي ( اون 2800 نفر كاملا مثل سابق هستند و تفكيك خاصي صورت نگرفته )
ظاهرا حذف کردن لینک ها رو ...نقل قول:
شما گفتید امسال چند نفر میگیره. نگفتید پارسال چقدر بوده. پارسال فکر کنم 4000 و خورده ای بود! دقیق یادم نیست.نقل قول:
پزشكي روزانه امسال ( بدون احتساب خودگردان هاي پولي و بورسيه هاي مخصوص و تعهدي ها و ... بيش از 2800 نفر هست خيل هم كم نشده. دانشگاه هاي بزرگ ظرفيتشون رو كم كردن مثل تبريز و تهران و شهيد بهشتي ولي دانشگاه هاي جديد كه پزشكي نداشتن هم پزشكي آوردن. الان دانشگاه هاي گناباد و فسا و سبزوار و بم و جهرم و زابل و جيرفت و دزفول در مجموع حدود 180 نفر ظرفيت پزشكي روزانه دارن.
الان اینا رو ببینید : ( بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و... )
پزشکی
تهران : پارسال 100 -> امسال 80 = کاهش 20 نفر
شهید بهشتی : پارسال 179 -> امسال 119 = کاهش 60 نفر
ایران : پارسال 180 -> امسال 160 = کاهش 20 نفر
شیراز : پارسال 189 -> امسال 114 = کاهش 75 نفر
مشهد : پارسال 174 -> امسال 130 = کاهش 44 نفر
اصفهان : پارسال 179 -> امسال 115 = کاهش 64 نفر
تبریز : پارسال 159 -> امسال 133 = کاهش 26 نفر
اهواز : پارسال 144 -> امسال 100 = کاهش 44 نفر
و...
وقتی تو شهر تهران 100 نفر کاهش باشه، اون جمعیت دانشگاههای اصفهان و شیراز و مشهد رو میگیرن، اونجا خودشون هم کاهش داشتن و همینطور به رده های بعدی میره. یعنی کسانی که پارسال میتونستن قبول بشن، الان باید برن دانشگاههای پایین تر.
دانشگاههای خیلی کمی ثابت موندن یا افزایش داشتن اونم خیلی کم.
دانشگاهای رده های بعد مثلا دانشگاهی مثل دانشگاه بندر عباس پارسال پزشکی میگرفته 88 نفر، امسال 48 نفر! حتی دانشگاه جهرم که خودتون اسم بردید، پارسال 42 بوده امسال 35. کجا افزایش؟!!
تازه اینا نسبت به پارساله که ظرفیت ها خودش داغون بود. سال 91 واقعا بهترین ظرفیت ها بود که هر سال دارن کمش میکنن!
رشته ریاضی اوضاع خوبی داره و گاها افزایش ظرفیت هم میبینیم در برخی رشته ها. کلا هیچ نگرانی نداشته باشن
دوستان آیا امکان داره نتایج زود تر از زمان اعلام شده بیاد ؟
امسال که دقیقا همه چیز از ثبت نام تا دریافت کارت ورود به جلسه راس ساعت 14 بود ... گفتن اعلام نتایج هم ساعت 14 هست ... با این حال آیا امکان داره زود تر بیاد نتایج ؟
کسی لینکی چیزی نداره خودمون پیش قدمی کنیم ؟ یا هنوز نتایج آپلود نشدن روی سرور سنجش؟
مرسی.
نتایج رو که قائدتا زودتر میذارن که ترافیک سایت روی ساعتای مختلف بخش بشه و سایت نیاد پایین. من انتظار داشتم نتایج امروز بیاد که احتمالا به خاطرات این تعطیلات گذاشتن همون 12 ام بدن.
سال قبل که گفتن 10 صبح میزنن از ساعت 4 صبح رو سایت بودنقل قول:
مسیرشم بر اساس لینک های سال های قبل باید حدس بزنی .. ما خیلی پارسال تلاش کردیم مسیرشو پیدا کنیم اما یه چیز کاملا متفاوت بود ( حالا اگه بیکار بودی شب قبلش یه تلاشی بکن )
روزانه ها:
پزشکی : سال 92 = 3424 نفر . سال 93 = 2777 حدود 19% کاهشداروسازی : سال 92 = 704 نفر . سال 93 = 625 حدود 11% کاهشدندان : سال 92 = 758 نفر . سال 93 = 735 حدود 3% کاهشبین الملل یا پردیس های خود گردان:
پزشکی : سال 92 = 935 . سال 93 =838 و کاهش 11%داروسازی : سال 92 = 500 . سال 93 = 280 و کاهش 44%دندان : سال 92 = 550 . سال 93 = 270 و کاهش 50%
اینا بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و بومی های استاتی است
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری از رشته های ریاضی ندارین؟نقل قول:
ممنون میشم اگه بذارید:n16:
بلاخره اسامی نفرات برتر به صورت رسمی اعلام شد.
از این رو احتمال اعلام نتایج تا ساعات آینده ( 10 تا 15 ساعت آینده ) وجود دارد.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت رشته ریاضی خیالتون تخت. بهترین وضعیت رو بین رشته های دیگه داره و شاید گاها کاهش اندکی در بعضی رشته ها دیده بشه، ولی از طرفی رشته های پرطرفدار بیشتری افزایش داشتن. کلا وضعیت مطلوبی داره لذا نیاز به جمع آوری امار دقیق نیست. ( من خودم دانشگاههای برتر ، تمامی رشته هاشون چک کردم. مثلا هوافضا شریف 10 نفر افزایش، مکانیک تهران 20 نفر افزایش و... داشتن ) کلا وضعیت مطلوبهنقل قول:
موفق باشید