دوربين گوشيهاي كا 750 و دبيليو 850 هر 2 مگا پيكسل است ولي كيفيت عكس آنها اصلا با هم قابل مقايسه نيست .( كيفيت عكس كا 750 خيلي بهتر است مخصوصادر چاپ ) تكليف چيست ؟
Printable View
دوربين گوشيهاي كا 750 و دبيليو 850 هر 2 مگا پيكسل است ولي كيفيت عكس آنها اصلا با هم قابل مقايسه نيست .( كيفيت عكس كا 750 خيلي بهتر است مخصوصادر چاپ ) تكليف چيست ؟
با سلام :
گوشي دوستم سالم سالم بود ولي وقتي يه سيم كارت ديگه رو روي گوشيش انداخت و دوباره سيم كارت خودش رو انداخت . ديگه گوشي روشن نميشه .
باطري رو هم چند بار در آورديم
باطري ديگه رو هم روش امتحان كرديم باز نشد.
سيم كارت رو هم عوض كرديم و حتي بدون سيم كارت هم امتحان كرديم باز روشن نشد.
فقط دو ثانيه اي ال سي دي ش روشن ميشه و بعد باز خاموش ميشه
به كامپيتور هم وصل كرديم . انگار نه انگار
دو روز هم موند دست تعمير كار ولي متاسفانه نتونست درستش كنه و گفت كه فلاش بر نمي داره و علتش رو هم نفهميد
اين رو هم بگم كه چون شهر ما كوچيكه تعمير كار چندا با تجربه اي نداره
خلاصه ما فقط الان منتظر راهنمايي دوستان هستيم
آخه 810 رو داری با 750 مقایسه میکنی ؟ اونم تو دوربین ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه تو صدا بود یه چیزی
ولی تو دوربین 810 خیلی سرتره یعنی کلا" بگم از خیلی 2 مگاها سرتره 3250 و کا750 رو میخوره
سایز عکسشو تو بهترین کیفیت با 750 یه مقایسه کن
تا اطلاعاتت کامل شه
فلش قوی و ضعیف دارهنقل قول:
ممکنه ضعیف فلش کرده باشه و یا ممکنه فلش قوی بلد نباشه یا یه تهران افتادی
نقل قول:
بابا یه سال شد که 810 گرفتم
میگم قابشو سفید کردم
دیگه اینجوری هم نیست. یکی ندونه فکر میکنه چه خبره !!!نقل قول:
آخه 810 رو داری با 750 مقایسه میکنی ؟ اونم تو دوربین ؟؟؟؟؟؟
اگه تو صدا بود یه چیزی
ولی تو دوربین 810 خیلی سرتره یعنی کلا" بگم از خیلی 2 مگاها سرتره 3250 و کا750 رو میخوره
سایز عکسشو تو بهترین کیفیت با 750 یه مقایسه کن
تا اطلاعاتت کامل شه
w810 فقط فوکوس قویتر داره که اونم تاثیر زیادی همه جا نداره.
دوسته عزیز اگه تاپیک رو کلشو بخونی بهت قول میدم هیچ سوالی تو ذهنت نمیمونهنقل قول:
من همرو کامل توضیح دادم
ریجستر دستی تو آپدیت گوشی مشکل پیدا میکنه همین
اونم خرجش 2 تومن بیشتر نیست. دوباره با یه شماره دیگه راه میفتهنقل قول:
ریجستر دستی تو آپدیت گوشی مشکل پیدا میکنه همین
دوست عزيز Boys- Won تعجب مي كنم همچين حرفي مي زني و مي گي عكس 810 بهتره آخه من عكس ها شو چاپ كردم كه اين حرف رو مي زنم .
دوست عزيز ميشه بگي سارژ اوليه ات چند ساعت بوده و الان كي باطري را سارژ مي كني ؟
ببین عزیز به فریمورشون مربوط میشه ولی در کل و810 عکس های بهتری می ندازه می خوای یکی برتا آپ کنم کف کنی؟( البته خودم هم وقتی گرفتم نافرم کف کردم!!!)نقل قول:
خیلی ممنون
ولی میدونید 100 تا تاپیک رو خوندن با این سرعی اینترنت یعنی چی؟
ولی به روی چشم
چکار کنیم که تشنه علمیم!!!
با تشکر
دوست عزيز اون عكس رو آپ كن . چند سوال هم داشتم
1. بلوتوث رو كه فعال مي كنم مي فرسته ولي دريافت نمي كنه . ( بيليو 810 )
2. اينكه مدل فريمور رو از كجا ميشه فهميد ؟
3. گزينه ارسال اس ام اس كه مشخص مي كنه طرف دريافت كرده يا نه را چه جوري ميشه فعال كرد ؟
عزيز كدوم فريم ور از همه بهتره؟نقل قول:
بابا من اين گوشي فقط به خاطر دوربينش خريدم
اما عكساش خيلي خوب نيست
میگم که با توجه به حجم بالای ارسالات ووقت گیری زیا دبرای خوندن کل تا÷یک بهتر نیست ارسالهای مهم در مورد گوشی و ریجیتر بودن و ... رو در ارسالهای اول این تا÷یک ادیت کنیم؟
رجیستر دستی گرفتی آخر؟؟؟ اگه رجیستر دست نیست آپدیتش کننقل قول:
ولی........................... نکته ش اینه که برای بهتر عکس گرفتن باید white balance رو دستی تنظیم کنی و از حالت اتوماتیک درش باری . اون وقت تو هم مثل من کف می کنی!!!!!!!!!!!
بابا کیفیت دوربینش حرف نداره
تنظیمات می خواد
ايمان شما لطف ميكني يه مقدار در مورد اين تنظيمات توضيح بدينقل قول:
بابا من عكسهاي كه توي اينترنت ديدم خيلي خوب بود
بله فربد جان منم ريجستر دستي گرفتمنقل قول:
اقا دو روز پيش منم رفتم يه و810 خريدم تحقيق زياد كردم در موردش اكثر دوستان از گوشي راضي بودند به خصوص كيفيت صدا و كيفيت عكس.
همين شد كه منم رفتم يه دونه خريدم به قيمت 280 هزار تومتن با يه دونه قاب كريستالي
در موقع خريد شارژر و هنز فري چك نكردم از شانس بد من موقعي كه اومدم خونه هر دو خراب بود . شاژر كه اصلا كار نميكرد و هنز فري هم كه صداي بسيار ضعيفي داشت.
رفتم اين دوتا عوض كردم تازه فروشنده گفت چون اشنا بودي عوض كردم.
اما صداي هنز فري خيلي جالب نبود از صداي كا 750 خواهرم مقداري ضعيفتر بود اما دوستان هميشه از هنز فري سري دبليو تعريف ميكردند.
اما صداي گوشي كيفيت بسيار خوبي داشت.
از همه مهمتر من عكس هاي كه با دوربين 810 دراينترنت و فروم ديده بود خيلي عالي بود اما من نمي دونم چرا گوشيه من از اينجور عكس ها نمي اندازه.
ببنيد تعريف من از فكوس درسته: اول بايد مقداري دكمه دوربين نگه داست و و قتي مربع داخل صفحه به رنگ سبز تغيير كرد و چشمك نزد اون موقع بايد دكمه دوربين بيشتر فشار بديد تا عكس بگيره. اين حرف من درسته؟
فريم ور گوشي من اينه
R4EA031
موفق باشيد
درسته. این برای اینه که کادر کامل بشه و شما راحت تر عکس بگیری . منتها ببینم چک کردی تنظیمات دوربین روی حالت 2 مگا پیکسل و کیفیت عکس روی fine باشه یا نه؟
ضمنا اگه نور کم باشه مسلما توی عکس نویز میاد
برای اطلاعات بیشتر یه سر بزن به اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي حالت دو مگا پيكسا منظورت چيه؟نقل قول:
اگه كيفيت عكس هستش بله روي بهترين كيفيت هست
از لينكت ممنونم
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست:sad: .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
1-بله
2-اگه اپديت كني گوشي از كار ميوفته
3-فكر نكم به همين سادگي درست كنند
4-اگه يه مقدار فروم مطاله كني جوابشو پيدا ميكني
موفق باشيد
1- دقیقا یعنی همیننقل قول:
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
2- هیچ مشکلی نداره و راحت میتونی از گوشیت استفاده کنی
3- مخابرات یه مهلت تعیین کرده بود که خیلی وقته تموم شده و الان نمیدونم برنامه چیه . ضمنا فعلا نیازی نیست چون تا مخابرات بخواد حرفاشو عملی کنه سالها طول میکشه
4- وقتی گوشی خراب بشه و دیگه بالا نیاد یکی از راهها فلش کردنه. همینطور برای دستکاری و اضافه کردن قابلیتهایی رو گوشی
سلام.من یه سوال دارم.تو 810 وقتی داریم از واکمن استفاده می کنیم چطور میشه همزمان مسیج فرستاد یا خوند؟ اصلا میشه؟
یه علامت فلش داره برای برگشت هست دوبار اون رو بزن ولی نگهش ندارنقل قول:
میتونی گزینه More (دکمه اجرایی سمت راست ) رو بزنی و Minimize رو انتخاب کنی...نقل قول:
این کار رو هم میتونی بکنی...نقل قول:
یه علامت فلش داره برای برگشت هست دوبار اون رو بزن ولی نگهش ندار
ضمنا وقتی برنامه یا بازیی رو داری اجرا میکنی میتونی دکمه فلش رو نگه داری ( چند ثانیه ) و دوتا گزینه میاد Minimize , End که با زدن Minimize میتونی بدون خروج از برنامه یا بازی از بقیه قسمتایه گوشی مثه مسیج و... استفاده کنی ....
من حدودا یک هفته پیش یه w810 گرفتم که ورژن فریمورش به طور کلی اینه: r4ea031 .
ساخت مالزی هم هست . ضمنا کابل امپیلی فایر هم روش هست گرفتم 280 هزار تومان.
یه مشکلی که من باهاش دارم اینه که موقع پخش موزیک تو قسمت اکولایزر این mega bass اصلا کار نمیکنه یعنی
اصلا باعث افزایش bass نمیشه. اکولایزر دستی باسش بیشتره . هدفونش هم همون مدل چکشی فابریکشه که
تو جعبشه . خواهشن بگین چشه. مموریشم sony رنگ مشکیه . روی مموری هم نوشته made in japen .
تو حالت تم orbit هم درست کار میکنه.
آيا w810 قابليت پخش فايلهاي mp4 را دارد يا نه ؟ يا بايد برنامه زد . چون گوشي من نمي تونه پخش كنه لطفا راهنمايي كنيد .
گوشی من میتونه mp4روپخش کنه ولی نمیتونهwavروپخش کنه واسه شما میتونه؟
کسی درمورد remot control که تو قسمت gameهست چیزی میدونه ؟(من دوتا w810iدارم)
کسی در مورد بلند گو های سفری چیزی میدونه؟قیمت؟تو پاساژرضا هست؟چقدر صدارو بلند میکنه میرزه آدم بخره؟
با تشکر
آموزشش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله پخش میکنه.نقل قول:
مرسی:laughing:نقل قول:
مرسی:happy: این یکی هیچ جوری به عقلم نمیرسید!نقل قول:
سلام
من دو تا سوال داشتم خواهش میکنم جواب بدین
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
بابا یکی جواب بده . یعنی فقط گوشی من اینجوریه؟؟؟؟نقل قول:
من اگه بودم W810 به خاطر اینکه از ظاهر w800 خوشم نمیاد ...نقل قول:
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
اینجا زده آخرین فریم ویر همه گوشی هارو :نقل قول:
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از هدفون باشه چون خودم دو روز پيش خريدم هدفونش صداي باسش از k750 خواهرم ضعيف تر بود.
نظر ت در مورد دوربينش چيه؟
عكس انداختي باهاش ؟
چه جوري بود؟
دوربینش همون در حد k750 هستش.نقل قول:
من نمیدونم آخه این چه خریتی بود که من کردم رفتم این لعنتی رو خریدم حیف اون 280 هزار تومان. هرچی فکر
میکنم میبینم تو هیچی بهتر از k750 نیست . شما اگه یه هدفون چکشی و یهدونه رم 512 واسه k750 بگیری
میشه همون w810 تازه بهترم هست. واقعا خریدن این لعنتی تو زندگیم یه اشتباه بود. خیلی پشیمونم.:puke:
ببینم کسی هستش اینو با یه k750 نو عوضش کنم.
از من به همه نصیحت پولتون رو بریزید تو جوب بهتره که w810 بخرید .
من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟