کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
ایول.
Printable View
کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
ایول.
بازی +18 گذاشتن به این راحتیها که نیستش ، یک بار کمال جان یک تاپیک مخصوص این بازی زد که کلی توش از این بازیها بود اما در عرض کمتر از 12ساعت تاپیک محو شد!! مدیران سایت در مورد این بازیها کمی حساسیت دارند و نمیشه به طور گسترده از این بازیها گذاشتنقل قول:
کمال جون بازیهای اندفعه ات فوق العاده بود ، مخصوصا اون 2تا بازی سیمبیانی که گذاشتی جدا محشره
البته کمال جون بازیه Pocket Torch Invasion لینکش ایراد داره ، اگه میشه تصحیحش کن چون معلومه بازیه بسیار قشنگیه
درستش کردم apoosh جاننقل قول:
دوستان
بازی +18 میزارم اما کم.به 2 دلیل
هم اینکه با قوانین مقایره
و خودمم زیاد مایل نیستم این سبک بازی ها رو بزارم. نمیدونم چرا هی وسوسه میشم!
البته خوب اون خیلی ناجوراش رو سانسور میکنم و معمولا متوسط هاشو میزارم که دیگه زیادی هم...;)
Infinite Dreams K Rally
Symbian game
for S60 V1 and V2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه: دوستانی که گوشیهای سیمبین 7 دارن (مثل 3230,6260,6600,6620,6670,7610) باید فایل زیر رو هم نصب کنند
کسی از دوستان این بازی را بر روی گوشیش اجرا کرده؟ من با کلی زحمت این بازی را دانلود کردم ولی روی گوشیم(n70) اجرا نمیشه و میگه این فایل را ساپورت نمی کنه!! نمی دونم ایراد از کجاست اما در یک تاپیک دیگه که این بازی را برای سیمبیان9.1 قرار داده کلی هم روش آموزش نصب کردن این بازی را توضیح داده و مثل سایر بازیها قابل نصب نیست. خواستم بدونم که اینهم ممکنه مثل سری9.1 احتیاج به کارهای اضافه برای اجرا داشته باشه؟نقل قول:
من خودم روی 6630 بدون هیچ مشکلی نصب کردم. الانم دارم اجراش میکنم. گرافیک هیچ بازیه سیمبینی رو مثل این ندیدم. محشره (البته به جز بازیهای ngage)نقل قول:
من N 70 دارم و مشکلی نداشت
من نمی دونم که چرا روی گوشی من نصب نمیشه ، دیگه از دست این گوشی داره اعصابم بهم می ریزه! دوتا از بازیهای سگا را هم که در تاپیک دیگه معرفی شده بود را ریختم اما قر و قاتی اجرا میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.نمی فهمم که ایراد از کجای این گوشیه؟! بهتره که عوضش کنم و یک n73 یا w850 که چشمم را گرفتند بگیرم.این گوشی دیگه واسه ما گوشی بشو نیست!
جون گرفتن دوباره تاپيك رو به همه تبريك ميگم، مخصوصا به كمال جون گل گلاب!!! دستت درد نكنه!!! مثل هميشه گل كاشتي!!!! بازي هات خيلي توپ بودن!!!خوش و خرم باشين همگي.
بازی tomb raider راحت روی 6630 بالا میاد و مشکلی نداره. واقعا از لحاظ گرافیک و game play حرف نداره .
کد:(21443 KB
http://rapidshare.com/files/8649414/200.Java_Games.Nokia.rar
ممنون ازهمه دوباره
کلنگ جون مرسی بازم مثل همیشه عالی بود.
از من به تو نصیحت هیچوقت برای گذاشتن بازی های 18+ درنگ نکن.
بازم ممنون
منم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم بازی ها عالی هستند ولی حیف که بعضی هاشون به موتورولا ال6 نمیخورن مثل اسپلینتر سل
ولی بازم ممنون
از همگی به خاطر لطفی که به من دارن ممنونم
jaafar جان
بهتر بود برای این پک بازی یه تاپیک مجزا میزدید!
کمال جان واقعا بازی ها عالی بودن ممنونم ازت که به فکر ایام بیکاری دوستانت هستی ....
ممنون کمال جان نمیخواستم تاپیکت شلوغ شه ولی دیدم خیلی وقته تشکر نکردم باز هم ممنون و دمت گرم
همتون بچه هاي با مراميد ولي چرا بجاي گذاشتن بازي جديد پست تشكرآميز ميديد.اين كار رو هم ميشه با پيغام خصوصي هم انجام داد.شرمنده كه اينو گفتم.آخه اينجوري توي يه صفحه بايد دنبال يه بازي گشت نه بيشتر شايد تو بعضي صفحات اصلا بازي هم پيدا نشه.منم چون نميتونستم به همه پيغام خصوصي بدم مجبور شدم اين پست رو بزنم
دوست عزيز سلامنقل قول:
ممنون از معرفي اين بازيها
ولي جان هر كي دوست داري اين فايل رو جاي ديگه آپ كن اگر هم دعوتنامه پرشين گيگ خواستي من در خدمتم
سلام دوست خوبمنقل قول:
شرمنده بیدم
به نظر من بهترین مکان برا اپلود هستش
راستی یه سر به تاپیک درخواست پرسین گیگ بزن همرو خودم ساپورت می کنم
جعفر جان خسته نباشيد
اگر يه نگاهي به همين تاپيك مي نداختي متوجه مي شدي كه كلمه بهترين رو بايد به بدترين سايت آپلود تغيير بدي چون اگر اين سايت بهترينه من كه نتونستم فايل شما رو ازش بگيرم و دانلود كنم ولي من با پرشين گيگ هيچ وقت مشكل نداشتم(البته اگر اكانت بوده و محدوديت هم نداشته باشه).
به هر حال اگر تونستي جاي ديگه آپ كن تا من هم بتونم استفاده كنم از اين بازيهايي كه گذاشتي
با تشكر
salam mishe begid ye bazio che joori mishe danlod va too mobile rikht
gooshim ham k750i
نقل قول:
سلام
عضویتت رو تبریک میگم ;)
اینجا فینگلیش نوشتن جرمه
شدیدا خودداری کنید :cool:
وقتی که روی لینک دانلود کلیک می کنید وارد یک صفحه می شوید
یه مدت صبر کنید (Loading file info. Please wait...) گزینه ی Download file click here ظاهر میشود
البته این توضیح مربوط به فایل هایست که از 4Shared می خواهید بگیرید ;)
موفق باشید
فعلا :goatee:
چرا گرافیک بازیهای جاوا کمتر از سیمبینه؟
چرا گرافیک بازیهای جاوا کمتر از سیمبینه؟
FUNKY COPS DiSCO PiNBALL
java game
كمال جون دستت طلا!!! خيلي با حال بودن! مخصوصا +18 ها.
به نظر من در مورد مسايل اخلاقي اين بازي ها هم اصلا نگران نباش، چون بيشتر 12+ هست تا 18+ و همه براي سرگرمي اين بازي ها رو بازي ميكنن نه به منظور ديگه اي!!!:happy: :happy: :happy:
سلام.
جناب کمال خسته نباشی.
من گوشی نوکیا 6270 دارم. در تاپیک " آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکی" همه لینک ها قدیمی شده و چیزی نتونستم دانلود کنم.
در این تاپیک هم جلوی هیچ کدوم از بازی هات ندیدم مدل گوشی منو نوشته باشی. اصلا این مدل بازی هارو ساپورت میکنه؟ چطور بفهمم این بازی هایی که در همین صفحه گذاشتی در گوشی من قابل اجراست یا نه؟
سلام پیمان جاننقل قول:
عزیزم، اون تاپیک آرشیو بازیهای ngage... پست اولش رو نگاه کن. لین همه بازیها در پست اول هست(چون هنوز کامل نشده،اعلام نکردم) در ضمن... اون بازیها مخصوص گوشیهای سری 60 هستند. گوشی شما جاوا است
در مورد بازیهای اینجا... اونایی که بالاش نوشته java game به احتمال زیاد روی گوشیتون نصب میشه. باید امتحان کنید. معمولا 70 درصدشون اجرا میشن
البته بازیهای صغحات ابتدایی این تاپیک لینک هاشون پاک شدند. شما از صفحه آخر به سمت عقب برگرد. فکر کنم تا صفحه 70 مشکلی نداشته باشه
سلام.
کمال جان ممنون از راهنماییت.
یه سوال دیگه. قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟
راستی شما که زحمت آپلود میکشی چرا تو یه سایت مثل parsaspace یا persiangig یا box.net یا ripway آپ نمیکنی که موندگار باشن. فایل های سال های پیش یا چند ماه پیش من هنوز تو این سایت ها هستن.
نقل قول:
بازیهای این تاپیک ابتدا روی persiangig بودند. اون سایت به هیچ وجه پهنای باند لازم رو نمیتونست به من بده و هر یکی 2 ساعت down میشود(به مدت 4 ساعت)
بعد از اون بازیهای این تاپیک و 1 گیگ بازیهای ngage رو روی box.net ریختم. اونم وقتی دید توی 2 ماه 50 گیگ پهنای باندش رو خوردم، زد اکانت رو نابود کرد
بعد از اون رو آوردم به 4shared
1 گیگ بازیه ngage رو اونجا آپ کردم. چند روزه پیش دیدم اکانتم کامل پاک شده. میل زدم به suport اش، گفت...
اگه 1 ماه لوگین نکنی، امانت پاک میشه
خلاصه... همه راه ها رو امتحان کردم و برای کار من بهترین سایت همین 4shared اه. فقط نباید یادم بره که ماهی یه بار لوگین کنم توش
سلام.
میتونی برای اینکه اکانتتو نابود نکنن چند تا اکانت بسازی و با اسم های مختلف آپ کنی.
من پستمو ادیت کرده بودم.
قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟ برای نصب بازی های سیمبین روی گوشیم چی؟ هیچ راهی وجود نداره؟
نقل قول:
منم همین کارو کرده بودم دیگه.3 تا اکانت داشتم که 2 تاش پاک شدن.
در مورد سوالت:
شما اصلا برنامه هه و بازیهای سیمبین رو نمیتونی نصب کنی (مثل colorfix)
شما کلا به تاپیک "آرشیو بازیهای ngage..." نرو.
برنامه colorfix هم مخصوص همون بازیهاس
شما فقط بازیهای جاوا رو میتونی نصب کنی
پیمان جان...
اگه بازم سوالی داشتی، با پیغام خصوصی بپرس. من در خدمتم
cheghadr baaaaziiiiii kheily vaght bood ke nayoomade booodamm.ey val kamal jooon
کمال تو این همه بازی رو از کجا گیر میاری ؟
مرسي و تشكر از بازيهاي جالبت كلنگ جان ولي بازيهاي صفحات 99 98 لينكش مشكل داره
ميدونم محل درخواست بازي نيست ولي از بازيهاي استراتژي مديريتي و فكري بيشتر استفاده كني خيلي خيلي ممنون ميشم باز هم از زحماتت ممنون