اتوماتیک رو انتخاب کنی حله
Printable View
اتوماتیک رو انتخاب کنی حله
دوستان عزير
لطفا راهنمايي بفرماييد
مدتی قبل s3 عزیزم را گم کردم فکر میکنم حواسم نبوده وازدستم افتاده مدتی صبر کردم شاید ازطریق اقدامات دادسرا پیدا بشه که نشد .
حالا میخواهم یک s4 بخرم. اهل بازی واین حرفها نیستم ولی عکس زیاد روش میریزم وموزیک هم تعداد معقولی میریزم. البته بازی هم محض خالی نبودن عریضه چند تایی کار میکنم.فایلهای ویدئویی فان هم معمولا چند تایی نگهداری میکنم باوابیر ووی چت هم زیاد پیام میدهم بیشتر ازفایلهای ورود واکسل وپی دی اف که روی گوشی ذخیره شده اند استفاده میکنم وهمیشه تعدادی سندوقراراداد این حرفها را روی گوشی خود دارم.
حالا با این اوصاف به نظر شما کدام مدل را بگیر 9500 یا 9505؟
زیاد هم اهل اپدیت کردن واین حرفها نیستم وفکر میکنم همانرا که روی گوشی وازاول باشد تااخر نگاهداری خواهم کرد
راستی یادم رفت بگویم ازاینترنت هم خوب استفاده میکنم ودرسفر به سایت بورس وصل میشوم وسفار ش خرید وفروش واین حرفها
لطفا نظرخود رابفرماييد
ضمنا قیمت گوشی با گارانتی طلایی مایکروتل راچند داری الان؟نمايندگيهاي سامسونگ حتي باگارانتي كارت طلايي نسبت به فروشگاه هاي پايتخت وبازارموبايل گرانتر ميدهند ايا خريد ازانها برتري خاصي دارد اگر ازبيرون هم بتوانم كارت طلايي دريافت كنم
قبلا ازراهنماییتان ممنون هستم
من همه جوره مدل 9500 رو بیشتر قبول دارم
ولی شما با توجه به کاربریتون ، به نظرم 9505 بهتره براتون
نیاز به باتری بیشتر دارید یکم
در جریان باشید که تو 9505 یک فیوز الکترونیکی وجود داره که با نصب رام سفارشی یا روت کردن تغییر حالت میده و برای همیشه گارانتی دستگاه باطل میشه، چون سخت افزاریه هیچ راه حلی هم براش وجود نداره.
9505 با گارانتی هم موجود هست مگه؟نقل قول:
بعدشم ایشون مگه گفتن اهل کاستوم رام هستن؟
در ضمن اگه اشتباه نکنم 9505 میشه کیلومترش رو صفر کرد(:دی) که گارانتی(!) هم باطل نشه!!
سجاد عزیزنقل قول:
یعنی میفرمایید که 9505 باگارانتی مایکروتل اصلا نیست ؟وفقط 9500 راباگارانتی میفروشند؟
یعنی فقط برتریش همین باتری خوش عمرش هست؟ دوست بعدی گفته فقط 9500 است که گارانتی دارهنقل قول:
به نظرم بله
برتری خاص دیگه ای نداره
توی گیم هم برتری با اگزینوس هست
تکسچر های بیشتری رو نشون میده
من با 9505 با گارانتی ندیدم والا!نقل قول:
شاید جدیدا آورده باشن:دی
9505 بجز باطری بهتر ، گرمای کمتری هم داره!
اینو منم شنیدم....اقا رضا میتونی یه عکس از مقایسه یه بازی بین ادرنو و powerVr یا مالی بزاری؟نقل قول:
تکسچر های بیشتری رو نشون میده
متاسفانه پاور وی آرم ایدیوایس هست و آدرنو نکسوس
اما بین اس و نکسوس 4 تست کرده بودم ، تفاوتش فاحش بود
سلام دوستان
من دو ماهی زد دارم میخواستم حالا که قیمتها ثابت شده اس4 بگیرم بین 9500 و 9505 نمیدونم کدومو بگیرم - می خواستم از دوستان بپرسم مشکل گرمای زیاد و شارژ دهی کمتر نسبت به 9505 در 9500 در اپدیت ها حل شده؟ این مشکل باطری که بعد چند مدت باد کرده فقط در یک سری خاص در 9500 هست یا همه این مشکل رو دارن؟ و اینکه قیمت نو و کارکرده ی این دو مدل چقد با هم تفاوت دارند
پیشاپیش ممنون
با سپاس
باطری 9500 به طرز فوق العاده فاجعه ای کمه و 3-4 ساعت باهاش کار کن باتریش میشه 10 درصد
اصلا توصیه نمیشه.
نقل قول:باطری شما حتما مشکل دارهنقل قول:
باطری من پکید و اینی که دارم کپیه اگه کم کار کنم 24ساعت و اگه زیاد کار کنم بالای ۸ساعت کار میکنه.
باتری شما حتما مشکل داره رفیق.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
بنده هم بار اولیه که میشنوم ، اگر گوشی مال خودتونه قطعا" یا باطریتون مشکل داره یا گوشیتون مشکل پیدا کرده.:11:
منم همچین مشکلی ندارمنقل قول:
با رام رسمی تایلند 1روز کامل ازش کار میکشم
دوستان من رام 4.3 رو دان کردم که با اودین فلش بزنم ولی ارور میده و نصب نمی شه کسی می تونه راهنمایی کنه؟
رام ماله امارات هستش. تیک f.r.t و autu b رو هم میزنم . md5 رو هم معرفی میکنم استارت که می زنم مینویسه 0 پاس شد 1 فیلد.
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
شما آخراش که باتری داره تموم میشه برو قسمت تنظیمات/باتری.ببین Display چه مقدار روشن بوده؟و چند درصد روشنایی؟نقل قول:
فول وایپ کن بعد رام رو نصب کن.یا اگه ریکاوری philz touch نصب کنی یه گزینه داره که گوشی رو برای نصب رام جدید آماده میکنه و بعد برو دانلودینگ و فلش بزن.نقل قول:
یا فایل خراب دانلود شده یا ورژن اودین قدیمیه.نقل قول:
اودین 3.07 هستش رام رو هم از هات فایل دان کردم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
یه بار سیستمت رو ری استارت کن.اگه نشد احتمالا رام درست دانلود نشده.من دانلود و نصب کردم مشکلی نداشت.اگه نشد بگو لینک دانلود مستقیمش رو بهت بدم که یه بار دیگه با سرعت بالاتر بتونی دانلود کنی.ضمنا تیک های اودین رو هم دست نزن دو تاش باید تیک خورده باشه. :11:
متشکر میشم اگه زحمتی نیست لینکش رو بذار لطفا.نقل قول:
سلام.نقل قول:
بفرمائید خدمت شما:
لینک مستقیم رام کشور امارات (البته امارات CSC یکسانی با ایران داره وهیچ تفاوتی با رام ایران نداره).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
بسیار متشکرم رفیق دستت درد نکنه.نقل قول:
دان کردم این دفعه اصلا اکسترکت نمیشه و ارور میده؟
سلام.نقل قول:
ممکنه بفرمایید ارورش چیه؟ من همین رام رو گرفتم و نصب کردم.به احتمال فراوان مشکل از سیستمتون هست.:11:
درمورد مشکل باطری زنگ زدم همراه سرویس گفتن باطریو به رایگان عوض میکنن ولی گوشی باید 10روز اینجا باشه! :|
منظورتون از سیستم pc هستش یا گوشی؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
منظورم پی سی هست. اگه مثل لپ تاپ منه که سالی یکی دوبار بیشتر خاموش نمیشه(:n02:) حتما" یه ری استارت بکن پی سی رو.البته باز اگه بگی ارورش چیه شاید بهتر بشه کمک کرد.:11:
دوستان آخرین ورژن آندروید برا Galaxy S4 چیه؟
سلام.نقل قول:
رسمی 4.3 :11:
با برایتنس 60%نقل قول:
حدود 5-6ساعت بهم آن اسکرین میده
دوستان عزير
لطفا راهنمايي بفرماييد
مدتی قبل s3 عزیزم را گم کردم فکر میکنم حواسم نبوده وازدستم افتاده مدتی صبر کردم شاید ازطریق اقدامات دادسرا پیدا بشه که نشد .
حالا میخواهم یک s4 بخرم. اهل بازی واین حرفها نیستم ولی عکس زیاد روش میریزم وموزیک هم تعداد معقولی میریزم. البته بازی هم محض خالی نبودن عریضه چند تایی کار میکنم.فایلهای ویدئویی فان هم معمولا چند تایی نگهداری میکنم باوابیر ووی چت هم زیاد پیام میدهم بیشتر ازفایلهای ورود واکسل وپی دی اف که روی گوشی ذخیره شده اند استفاده میکنم وهمیشه تعدادی سندوقراراداد این حرفها را روی گوشی خود دارم.
حالا با این اوصاف به نظر شما کدام مدل را بگیر 9500 یا 9505؟
زیاد هم اهل اپدیت کردن واین حرفها نیستم وفکر میکنم همانرا که روی گوشی وازاول باشد تااخر نگاهداری خواهم کرد
راستی یادم رفت بگویم ازاینترنت هم خوب استفاده میکنم ودرسفر به سایت بورس وصل میشوم وسفار ش خرید وفروش واین حرفها
لطفا نظرخود رابفرماييد
ضمنا قیمت گوشی با گارانتی طلایی مایکروتل راچند داری الان؟نمايندگيهاي سامسونگ حتي باگارانتي كارت طلايي نسبت به فروشگاه هاي پايتخت وبازارموبايل گرانتر ميدهند ايا خريد ازانها برتري خاصي دارد اگر ازبيرون هم بتوانم كارت طلايي دريافت كنم
قبلا ازراهنماییتان ممنون هستم
دوستان عزیز
ایا ازگالاکسی s4 اشکالی مشخص ومشکل ساز گزارش نشدها ست ؟
مثلا بیاددارم یک وقتی وقتی s2 میخواستم بخرم عده ای میگفتند که سری G انها هنگ میکند وقتی درهمین سایت سئوال کردم اغلب این راتایید میکردندایادرموردS4 هیچ مشکلی عنوان شده است که ادم وقت خرید باید به ان توجه کند؟
باتشکر ازدوستان
سئوال دیکر اینکه :
بین NOTE3 و S4 کدام را پیشنهاد میکنید ازچند نفر درخصوص سابقه نت 2 ونت 1 سئوالکردم میگفتندمشکل ا ن اینست که هنگ میکند حتی یک کسی که میدانم اصلااهل بازی واینحرفها هم نیست کارهای معمولی بانت میکند هم میگفت نت 2 هنگ میکند ایا نت 3 هم همین مشکل رادارد؟
دوستان با توجه به این تصویر میشه بگین
آندروید من برای کدوم کشور هستش و آیا آخرین نسخه هستش؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
متعلق به کشور عراق هست و در حال حاضر آخرین ورژن هست.:11:
اینم اروری که میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سلام.نقل قول:
من از اودین 1.85 استفاده میکنم براتون پیوست میکنم اونو تست کن ببین درست میشه یا نه. فکر میکنم این ارور مربوط به اودین باشه.:11:
پ ن : راستی تیک یو اس بی دیباگ رو فراموش نکردی بزنی ؟:11:
دستت درد نکنه دیگه اینقدرها هم مبتدی نیستیم.نقل قول:
بازم افاقه نکرد![IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام گوشیم باتریش باد کرده نمیدونم چرا اینطوری شده من همیشه تا شارژ میشد میکندم از شارژ
ایا باتریم اصل نیست ؟
سریال نامبرش اینه : BD1D520AS/2-B
از کجا باید باتری اصل رو بشناسم و قیمتش چنده ؟؟ ممنون