مبارکه ایشالا ازش راضی باشینقل قول:
Printable View
مبارکه ایشالا ازش راضی باشینقل قول:
دوستان کمک کنید 2 ماه نیست رفیقم z500 گرفته الان اصلا باتریش شارژ نمی شه یعنی من 12 ساعت گذاشتمش تو شارژ همچنان او چراغ قرمز روشنه
ویندوز 7 / 8 نصب کردم فرقی نکرد آخرین درایوام دانلود کردم بازم تغییری ایجاد نشد
لطفا راهنمایی کنید :n28:
سلام دوستان
من اولین باره میام داخل این تایپیک
شاید حدود 70 صفحه از این تایپیک رو خوندم
چند تا سوال داشتم ممکنه بعضی هاش تکراری باشه اما تروخدا یک باره دیگه توضیح بدید
2 روز پیشم مدل i5 این لپ تاپ رو خریدم
1- از باتریش کاملا راضیم حدود 5 ساعا با wifi نگه می داره و نور متوسط
اما نگاه کنید من آدمیم که توی خونه لپ تاپم بیشتر به برقه اما بعضی اوقات هوس می کنم از برق میکشم می رم مثلا روی میز باهاش کار میکنم
و حدود دو رو تا 3 روز ار هفته هم لپ تاپم رو می برم بیرن که اون موقع به شارژ 100 % نیاز دارم
خوب اونجور که من فهمیدم باید این کار ها رو برای باتریم بکنم:
وقتی توی خونه ام بزارم روی حالت obtimized که تا 60 % شارژ کنه
بعدم اگر هوس کردم توی خونه از برق بکشم با همون 60 % یک دوری بزنم
خوب اگر وقتی 60 درصد ا هست از شارژ بکنم خراب نمیشه
مگر نمیگن پر که شد بد بکنید
چه کنم ؟؟
درسته ؟؟
وقتی هم خواستم برم بیرون یک ساعت قبلش بزارم روی maximum تا 100 درصد شارژ بشه بعد برم بیرون
درسته ؟؟
فقط اگر بزرم مثلا روی حالت فلان و لپ تاپ رو خاموش کنم فرقی میکنه؟؟
این راه هایی که الان گفتم اگر با همینا پیش برم عمر باتری خوب میشه؟؟
2-تنظیمات گرافیک nvidia رو چه جوری تنطیم کنم که وقتی بازی نمی کنم و مثلا دارم با اینترنت کار می کنم گرافک رو ببره روی اینتل تا زیاد شارژ مصرف نکنه و موقع بازی...
3- این گزینه dust removal به چه درد می خوره ؟ فقط فن رو روشن مکنه؟؟
4-وقتی لپ تاپ خموشه و به شارژه یک چراغ سفید جلوش روشنه همیشه
از کجا بفهمیم کاملا شارژ شده؟؟؟
ببخشید زیاد شد
خواهشا جوابم رو بدید
بسیار بسیار ممنون
شما یک کاری بکن
داخل نرم افزار enargy managment
battery gaug reset رو start کن
و بعد هم هیچ کار با لپ تاپت نکن از بقم بکشش بزار با باطریش کار کنه
تموم که ش روشن کن دوباره start کن و بعد با لپ تاپ هیچ کار نکن تا فول بشه شاید انشاالله درست بشه
این نظر منه
مسئولیت قبول نمی کنم اخوی
نقل قول:
انجام دادم - جالب اینجاست 1 دقیقه هم نمی تونه بدونه آداپتور کار کنه یعنی تا از برق بکشمش خاموش می شه!!!!
این دستگاه واسه کسی بوده که شاید تو این مدت 4 بار روشنش نکرده :n28:
گارانتیش سازگار ارقام هستش بازمم کمی امید دارم
حتما برو برای گارانتیشنقل قول:
سازگار 2 ساله است و خیلی عالیه
جالبه ما یکیاز اشنا ها یک لپ تاپ دیگه داشته ولی گارانتی سازگار
ال سی دی اش مشکل پیدا کرده بوده رفته بود داده بود
چون نتونسته بودن درستش کنن یک لپ تاپ جدید بهش داده بودند
برو پیش گارانتیش
بعضی اوقات مشکل از اداپتور هم هست
دوستان کلیک راست تاچ پد لپ تاپ من کار نمیکنه. شما هم همچین مشکلی داشتین؟ چه جور میشه حلش کرد؟
سلامنقل قول:
با دو انگشتت روی تاچ پد کلیک کن مثل اپل
یکی از دوستان یک فریمور معرفی کرده که می تونید از سایت لنوو بگیرید.تو خود سایت هم توضیح داده که ممکنه لپ تاپ شارژ نشه.که باید با نصب این فریمور درست شهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در قسمت
Power management
موجود هست
)
سلام دوستان
من اولین باره میام داخل این تایپیک
شاید حدود 70 صفحه از این تایپیک رو خوندم
چند تا سوال داشتم ممکنه بعضی هاش تکراری باشه اما تروخدا یک باره دیگه توضیح بدید
2 روز پیشم مدل i5 این لپ تاپ رو خریدم
1- از باتریش کاملا راضیم حدود 5 ساعا با wifi نگه می داره و نور متوسط
اما نگاه کنید من آدمیم که توی خونه لپ تاپم بیشتر به برقه اما بعضی اوقات هوس می کنم از برق میکشم می رم مثلا روی میز باهاش کار میکنم
و حدود دو رو تا 3 روز ار هفته هم لپ تاپم رو می برم بیرن که اون موقع به شارژ 100 % نیاز دارم
خوب اونجور که من فهمیدم باید این کار ها رو برای باتریم بکنم:
وقتی توی خونه ام بزارم روی حالت obtimized که تا 60 % شارژ کنه
بعدم اگر هوس کردم توی خونه از برق بکشم با همون 60 % یک دوری بزنم
خوب اگر وقتی 60 درصد ا هست از شارژ بکنم خراب نمیشه
مگر نمیگن پر که شد بد بکنید
چه کنم ؟؟
درسته ؟؟
وقتی هم خواستم برم بیرون یک ساعت قبلش بزارم روی maximum تا 100 درصد شارژ بشه بعد برم بیرون
درسته ؟؟
فقط اگر بزرم مثلا روی حالت فلان و لپ تاپ رو خاموش کنم فرقی میکنه؟؟
این راه هایی که الان گفتم اگر با همینا پیش برم عمر باتری خوب میشه؟؟
2-تنظیمات گرافیک nvidia رو چه جوری تنطیم کنم که وقتی بازی نمی کنم و مثلا دارم با اینترنت کار می کنم گرافک رو ببره روی اینتل تا زیاد شارژ مصرف نکنه و موقع بازی...
3- این گزینه dust removal به چه درد می خوره ؟ فقط فن رو روشن مکنه؟؟
4-وقتی لپ تاپ خموشه و به شارژه یک چراغ سفید جلوش روشنه همیشه
از کجا بفهمیم کاملا شارژ شده؟؟؟
ببخشید زیاد شد
خواهشا جوابم رو بدید
بسیار بسیار ممنون
خونه همیشه رو مود Optimized Battery Health بذاریننقل قول:
وقتی هم بیرون می خواین برین ولازم دارین که شارژ زیاد باشه بزارین تا صد درصد شارژ بشه
وقتی رو 60 درصد از شارژ بکشید فکر نمی کنم خراب شه.
گرافیک خودش اوتوماتبک هست و نیاز به تنظیمات نداره.در ضمن موقع وبگردی از کارت انویدیا استفاده نمیشه
dust removal هم اطلاعی ندارم ولی هر چند روز می زنم
در مورد چراغ جلوی لپ تاپ هم وقتی رو Optimized Battery Health هستید وقتی پر بشه از حالت چشمک زن در میاد و ثابت میشه.ولی رو حالت ماکزیمم اینطور نیست و فکر می کنم وقتی به همون 60 درصد که میرسه ثابت میشه
سلام بسیار بسیار ممنونم دوست عزیزنقل قول:
بابت کمکتون
دوستان دیگه اگر اطلاعات تکمیلی برای صحبت های دوستمون دارند بفرمایند
برام خیلی مهمه
با کلی بدبختی این لپ تاپ رو خریدم اگر باتریش خراب بشه منم داغون می شم
سلام خدمت همه دوستان گل
بالاخره وقت شد تا منم شروع بع ور رفتن باهاش بشم
همه خوب بود فقط یه نکته ای هست من MW2 رو نصب کردم و رو حالت بالاترین کیفیت گذاشتمش یکمی لگ میزد کلا گیج میزدم چرا اینجوری تا اینکه بطور شانسی زدمش تو برق !!! و همه چیز درست شد و هیچ لگی در کار نبود !!!
چرا اینجوری هستش ؟ نمیشه کاری کرد که بدون برغ هم درست کار کنه ؟
سوال بعدی اینکه سایت لنوو دسترسی ایران رو قطع کرده چجوری درایوراشو آپ دیت کنم ؟
ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
به علت اینکه وقتی شما بازی اجرا می کنی سیستمت روی کارت گرافیک ان ویدیا سوییچ می کنه
ان ویدیا هم انرژی زیادی میبره و حتی ب شدت برای یاتری ضرر داره باتری هم در بعضی از مواقع نمی تونه اون انرژی رو تامین کنه و باعث میشه گرافیک لگ بزنه
فکر نکنم
شما اگر با ادرس زیر وارد بشی قطع نیست و میتونی درایورات رو دانلود کنی
support.lenovo.com
متاسفانه همون دیشب اینو نصب کردم تغییری ایجاد نشد تو برنامه می زنه باتری گود نمی دونم چه مرگشهنقل قول:
من ویندوز اورجینال 7 ریختم سرعتش عالیه هم درایواهم جدید دانلود کردم همچچی کار می ده جز باتری !!!
مطمئن نیستمنقل قول:
ولی نگاه کن lenovo z500 برای ویندوز 8 بهینه شده
با این ویندوزم امتحان کن
با اونم تست کردم با 2 ورژن ویندوز 8نقل قول:
راستش من دیگه نمی دونمنقل قول:
فقط یک کاره دیگه
برو توی محیط baios سیسیتم ببین اونجا شارژ میشه
بعزیزم با اون مشکلب ک گفتی،دوستان همون اول راهنماییت کردن ک بهترین راه،دادن به گارانتیه و بس.....نقل قول:
پس احتیاج نیس لحظه ب لحظه وقت خودتو بگیری و بیای هی بپرسی چی کنم چی نکنم و هی به خودت استرس بدی و....
دوستان،راجع به فونت، هم اگه ممکنه فقط کلمات کلیدی رو متمایز کنید نه همه جمله یا حملات غیر ضروری رو
مرسیییی
کامل توضیح دادند:n06:نقل قول:
اگه سیستم با باتری میتونه بیاد بالا که باتری خراب شده.اگه با باتری بالا نمیاد وحتما شارژر رو باید وصل کنید باتری شما خوابیده.خراب نشده وبازبشه یه شک بدن راه میفته!نقل قول:
[QUOTE=shik;7677875]کامل توضیح دادند:n06:
مثلانگفتن اگر روی 60 درصد بکشیم باتری خراب میشه یا نه
یا مثلا چراغ جلوی لپ تاپ
و یک سوال دیگه
فتوشاپ cs6 نصب کردم اما توش هیچ چیزی رو نشون نمیده عکس که می ندازی توش لایرش میاد اما نشون نمیده
حتی لایر سفید بک گراند رو
فکر کنم کارت گرافیک کم میاره
بسیار ممنونم
درابور جدید کارت nvidia ورژن 320.18 با حجم 220 مگ را برای روانتر شدن بازیهای جدید دانلود و نصب کنبد:n05:
اخرین ورژنش رو نصب کردمنقل قول:
دوستان درست شد حتما باتریتونو آپدیت کنید مراحلشم کاری نداره تا یک عدد 2800 این حدود می ره بعد شروع به آپدیت می کنه حتما باید با اینترنت وصل باشید
[QUOTE=amirhosein.ni;7678042]نه برای باتری مشکلی پیش نمیادنقل قول:
چراغ جلوی لپ تاپ هم ثابت میشه هم پرنور
فقط میتونم بگم یه فوتوشاپ دیگه نصب کنید:n01:
لینکی چیزی داره بزارید:n18:نقل قول:
نقل قول:
سلام.دوست عزیز میشه نحوه آپدیت کردن باتری رو توضیح بدین. واسه من کلا 70 دقیقه شارژ نگه میداره.چه با وای فای و بلوتوث چه بدون اونا. فرق شارژ نگه داشن با نور زیاد و کم صفحه بیشتر از 3-4 دقیقه نیست. شاید با این آپدیت کردن فرجی شد. بقیه عزیزای حاضر نظری ندارن بنده رو راهنمایی کنن؟؟؟؟:n16:
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براتون آپلود کردم
شما نرم افزار دانلود کنید به اینترنت متصل باشید حدود 15 دقیقه طول می کشه فریمویر باتری آپدیت می کنه و دستور شاتدون می ده شما هم تایید می کنید
بعد از روشن شدن یک بار باتری تا انتها خالی کنید اگر چیزی شارژ داره بعدا 100% شارژش کنید
بعد خاموش کنید لپ تاپو از برق خارج کنید دو شاحخشو و با باتری روشنش کنید تا زمانی که 10 یا 5 درصد شارژ داشته باشه فقط یکبار این عملو انجام دهید این واسه کالیبره کردن باتری نیست برای اینکه ببینید تاثیری اتفاق افتاده یا خیر
پیروز باشید
دوستان من لپ تاپ رو فول شارژ کردن گذاشتمش روی بیشترین حد روشنایی و باتریش در حالت اجرای فیلم بهم 1 ساعت و 52 دقیقه کار داد .
با این شراط باتریش نرماله باتریش ؟؟؟
بهم بگید که چطوریه که اگر باتریش دچار مشکل هستش تعویض کنم باتری رو
نقل قول:
نمایندگی سازگار که زنگ زدم میگفت در حالت معمول صدا و روشنایی تصویر(حدود 50 -60%) واسه دیدن فیلم DVD تو درایو لااقل باید 90 دقیقه نگه داره . حالا بازم دوستان بیان بگن نظرشونو.
واسه من که در این حالت 72 دقیقه شد. در حالت Idle یا همون بیکار با حداقل روشنایی و بدون وایرلس شد 83 ذقیقه:n28:
سلام بر همگی
من مدت ها بود بین HP 4540 و Lenovo Z500 مونده بودم اما بلاخره دیوز z500 گرفتم...
تو این یه روزی که باهاش کار کردم یه مشکل اساسی توش میبینم... قسمت سمت چپ تاچ پد که در واقع پورت USB3 هم در اون قسمت قرار گرفته خیییییییییییلیییییی داغ میشه...
من با لپ تاپای زیادی از برند های مختلف کار کردم اما یادم نمیاد هیچ کدومشون اینقدر داغ شده یاشن
واسه شما هم همینطوریه؟
سلام شما i5 دارین راستش منم i7 دارم احساس میکنم یکمی داغ میکنه اما فکر میکنم به این خاطر هست که ضخامتش کمه و بدنه خیلی نزدیک قطعات هست و تازه وقتی بهش فشار میارم از فن سمت چپ باد داغ میزنه بیروننقل قول:
دوستان کسی نمیدونه این dust Removal به چه دردی میخوره من دل 1520 دارم وقتی یکمی داغ میکنه قدرت فن کم و زیاد میشه احساس میکنم dust Removal باید بطور خودکار وقتی دما خیلی بالا میره روشن شه
کسی اطلاعات نداره
من نمیدونم چرا اینقد رو باتری حساب باز میکنید
با باتری کار کردن یعنی استرس.چون هر لحظه میگی نکنه شارژش ته بکشه.و موقع کار با کامپیوتر آدم متوجه گذر زمان نمیشه
تازه اونم چی با باتری باید رو پاور سیور بزاری که اونطوری کلا هیچی نمیشه کرد سرعت و عملکردش پایین میاد.
بگذریم
یه سوال:
وسایلی غیر از کامپیوتر مثل تبلت و ...
آیا کارهایی مثل وبگردی با تمام امکانات(پخش فلش و ... و آبدیت سایت با وردپرس و ...) و نرم افزارهای ویرایش عکس و فیلم و برنامه های شرکت adobe و آفیس را پشتیبانی می کنند؟
کلا میخوام بدونم آیا تو سفر و تو شهر میشه رو تبلت و ... برای انجام کارهای فوق حساب باز کرد؟(بدون لپ تاپ 3 کیلویی؟!)
اگه میشه هر قیمتی باشه میخرم.لپ تاپ دیسک کمرمو زده بیرون!!!!!!! کلی هم وقت میخواد برای روشن کردنو برق وصلیدنش.و لمسی هم که نیست.تو ماشینم که نمیشه استفاده کرد...
نقل قول:منم z570 دارم تقریا مث z500 هست.نقل قول:
کلا گاها بی دلیل داغ میکنه.گاهی ریستارت که میکنم باید مثلا فنش آروم باشه و خنک.اما میبینم که به سرعت میچرخه و نسبتا داغه.
واسه ویرایش فیلم خیلی داغ میکنه البته اون به خاطر گرافیک انویدیاست.حق داره!
ولی الان coolpad که دارم تقریبا همه چی عادیه.
اره میشه اما واسه وردپرس تبلت ها چون نمیشه روشون نرم افزارهای فایروال قوی Smart Security نصب کرد امنیت رو میاره پایین . دوست من راستش فکر کنم اگه تو تاپیک مربوط به تبلت سوالت رو مطرح کنی بهتر جواب بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dust removal برای تخلیه گرد وغبار از داخل لپ ناپ است که نیازی به جارو برقی و دمنده پیدا نکنید.:n05:نقل قول:
یعنی مثل لپ تاپ های دیگه قدرت فن بطور خودکار کم و زیاد نمیشه؟؟؟نقل قول:
زمانی که داغ میشه چطور خودش رو خنک میکنه؟؟؟
سلام، من همین برنامه رو اجرا کردم تا عدد 2800 هم رفت بعد پیغام آپدیت داد و آپدیت شد، نیازی به اینترنت هم نیست دوست من!! :n13:نقل قول:
اگه کار سنگین بکشی فن یه درجه بالاتر کار میکنهنقل قول:
ولی dust remover همونه که دوستمون گفتن