سلام چطووری عضو فیلمیمو بشم
Printable View
سلام چطووری عضو فیلمیمو بشم
سلام
راهی است که اعلان تشکر هایم روشن شود ؟
با سلام
جطور میتونم فرستادن ایمیل از انجمن رو کنسل کنم ؟ ( آن سابسکریب میکنم ولی بازم میاد )
سلام.باید برید قسمت تنظیمات کاربر همین انجمن،قسمت ویرایش اختیارات،بخش "پیش گزیده اشتراک گفتگو" اونجا غیرفعال کنید.نقل قول:
نمیذاره من عکس بفرستم میگه تازه واردی:دی
سلامنقل قول:
.
شاید علتش اینه که تازه وارد معلوم نیست چطور آدمی باشه و ممکنه عکسهای ناجور بفرسته
برای همین باید مدتی در انجمن مطلب بنویسه و یا تعداد معینی مطلب بنویسه . اگر مطالبش بد باشه از انجمن حتی اخراج میشه
اگه مطالبش بد نباشه بعدش میرسه به مرحله ای که میتونه عکس بفرسته .
واللهُ أعلم
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
سلام..لطفا راهنمایی بفرمایید نحوه بروز رسانی تلویزیون سامسونگ مدل ua40c5900vrxhc بوسیله usb چگونه است
بک لینک کجا مبشه داد؟
چرا بعضی مواقع میخوام پستی ارسال کنم میگه باید تایید بشه ؟
مثلا دیشب دو تا پست زدم واسه هر دوتا گفت باید تایید بشه که تا الان تایید نشده اما امروز صبح تو همون تاپیک پست زدم و بدون تایید فرستادو الان دوباره تو همون تاپیک میگه باید تایید بشه
تاپاتاک به مشکل خورده؟ دیگه پیسی ورد باز نمیکنه!
سلام به همگی تو مراحل بازی dead fall adventure گیر کردم نسخه pc لطفا کمکم کنید خواهشا
- - - Updated - - -
سلام به همگی تو مراحل بازی dead fall adventure گیر کردم نسخه pc لطفا کمکم کنید خواهشا
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام
یه نفر به من پیام خصوص فرستاده
و بالای صفحه صندوق پیام به رنگ نارنجی شده
من پیام خوندم ولی بازم رنگ نارنجی باقی مونده و هر کاری میکنم رنگ نارنجی نمیره
باید چیکار کنم؟؟ باید پیام تایید کنم ؟؟ چطوری ؟؟
سلام وقت بخیر
چند ماه هست می خوام در گروه های مرتبط پست جدید بذارم گزینه ایجاد پست جدید رو نمی بینم ؟ اکانت من مشکلی داره ایا ؟
browseer ام هم اخرین ورژنه و اپدیته.کروم- مشکل جیه؟ مرسی
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
چند روزه می خوام در گروه های مرتبط پست جدید بذارم گزینه ایجاد پست جدید رو نمی بینم ؟ اکانت من مشکلی داره ایا ؟
browseer ام هم اخرین ورژنه و اپدیته. مشکل جیه؟ مرسی
نقل قول:
کسی اطلاعی نداره ؟؟
چطوری باید پیام داخل صندوق دریافتی تایید کرد ؟؟
نقل قول:
.................................................. .
سلام
پیغام رو تیک بزنید بعد بیاد پایین صفحه سمت چپ گزینه
رو بزنید، بعد "تایید پیغامها برای نمایش عمومی" رو انتخاب کنید و proceed رو بزنید، بعدش یکبار صفحه رو رفرش کنید تا بالا اون علامت نارنجی کلا از بین بره.
موفق باشید.
سلام وققتون بخیر من میخواستم لپ تاپ بگیرم با تا ۸تومنم میتونم هزینه کنم شما چ مارک و مدلی و معرفی میکنیدفقط ی مدل بگین ک حافظش زیااااد باشه
کو پس تاپیک تبریک نوروز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من برای اموزش برنامه نویسی ای سی ها سرچ کردم مطالب اومده ولی جاهایی هست که نوشته در عکس زیر مشاهده کنید ولی عکسی موجود نیست ادرس لینک هست ولی به اون لینک که میری عکسهای نامربوط هستش
- - - Updated - - -
سلام من برای اموزش برنامه نویسی ای سی ها سرچ کردم مطالب اومده ولی جاهایی هست که نوشته در عکس زیر مشاهده کنید ولی عکسی موجود نیست ادرس لینک هست ولی به اون لینک که میری عکسهای نامربوط هستش
کدوم تاپیک؟نقل قول:
سلام من تو این سایت گیج شدم جوابی هم ندارم چون خودم من یه سوال دارم ولی نمیدونم کجا باید ارسالش کنم
اینجا میفرستم تا شاید یکی بتونه کمک کنه
من دو تا اکانت یاهو دارم که تمام فعالیت های علمی و کاریم و با اونا انجام میدم و هر کدوم پشتیبان اون یکی دیگه هستش. من تو گوشیم نرم افزار yahoo mail داشتم که با اون انجام میدادم. اما متاسفانه دو روز پیش مجبور شدم ریست فکتوریکنم گوشیمو و از شانس بد اکانت گوگل مو هم درست بیاد ندارم. حالا که میخام وارد اکانت یاهوی خودم بشم همش ازم میخاد برو تو اون نرم افزار توی گوشیت و تایید کن که صاحب این اکانت خودتی ولی اون نرم افزار و که در اختیار ندارم که تایید کنم و یا میگه به اون یکی میلت پیام تایید فرستادیم از اونجا امتحان کن و چون امکان نداره برام پیام uh oh میفرسته. واقعا موندم چیکار کنم امیدوارم کسی باشه که بتونه کمک کنه
با تشکر
درودنقل قول:
ما بخش های مختلفی توی انجمن داریم-تقریبا برای هر سوال و مشکلی یا بحثی تاپیک بخصوص خودمون رو داریم؛ و اگر هم خواستید بخش موردنظتون رو بهتون معرفی میکنیم
در صورتی ک آدرس ایمیل خود را ب یاد ندارید میتونید وارد یکی از دستگاه های خود بشید ک اون ایمیل در اون وارد شده و فعال هسش-اونجا آدرس اونو پیدا کنید و بعد از وارد کردن آن در تلفن همراه خود گذرواژه خود را وارد کرده و ب سیستم وارد شوید
دلیل اینکه گوگل اون ایمیل رو ارسال کرده اینه ک مطمعن بشه شما بات (Bot/رباط) نیستید و یک شخص حقیقی هستید
شما با کلیک بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوانید مراحل ریکاوری ایمیل را دنبال کنید و ایمیل خود را پیدا کنید
:»:»:»
یکی از بزرگترین مشکلاتی که این فروم داره استفاده از vbultin پرشین تولز با زنفورو بسیار راخت تره محبیط کاربریش اصلا زنفورو یه چیز دیگست ,اونجا تعداد لایکت و شخص لایک کننده تو آواتارت مشخصه,نوشتن بسیار راحت تره و محیط زیباتری هم داره لطفا به زنفورو شیفت کنید,مدیران اینجا با ظرفیت تر هم هستن
سلام و وقت بخیرمن یه طوطی برزیلی ۲ماهه دارم که ۳روزه آسیب دیده با سرعت زیادخودشو کوبید به پنجره واینکه گردنش کج شدبه دامپزشک مراجعه کردم یشب داخل دستگاه پرندگان نگهش داشت و بهش قرص داده که هنوز میخوره نگران گردن و یکی ازچشماشم احساس میکنم ضعیف شده میشه کمکم کنید؟؟؟؟
با سلام خدمت تمام دوستان
مشکلی که من دارم این است که فایل ها وقتی پاک می کنم ابتدا به سطل اشغال نمی رود و مستقیم shift + delete میشه ؟
به غیر از آن هم تو سطل اشغال نشون میده که 25 فایل است که به صورت مخفی است که هر کاری می کنم نمی تونم سطل اشغال هم خالی کنم ؟
سلام
چکار باید کنم فونت های ارسالی یک جور ارسال بشه چیزی رو باید سیو و تنظیم کنم ؟ منظورم فونت ارسالی به دلخواه خودم تغییر کنه پیش فرض ارسال نشه .
سلام
ببخشید چطور باید از پستها تشکر کنیم؟ من هرچه تلاش میکنم راهشو پیدا نمیکنم
دوستان من میخواستم تو بحثهای مربوط به موتورسیکلت شرکت کنم و بابت چندتا مشکلاتی که موتورم داره و واقعا هیچ موتورسازی کمک درستی بهم نمیکنه و فقط خرج الکی رو دستم میزاره،از استادا و دوستان اهل فن راهنمایی و کمک بگیرم،الان تازه عضو انجمن شدم و نمیدونم کجا مطرح کنم و بعدش کِی و چطور میتونم از جوابها و راهنمائیهایی که داده میشه اطلاع پیدا کنم...
خواهشا بهم توجه کنید ممنون
ممنون از سایت خوب شما:»
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنید :
و یا تاپیک جدید بزنید با عنوان :
سوال در مورد مشکلِ ... موتورسیکلتِ ....
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b
سلام وقت بخیر .
بعد سالها لاگین کردم اینجا و متوجه شدم آپلود اختصاصی سایت از کار افتاده و هر عکسی که با این اپلودر تو انجمن گذاشته شده نمایش داده نمیشه و یجورایی ارشیو مطالب انجمن خدشه دار شده
ای کاش اخرین بازدید رو برا همه کاربرا فعال میکردید تا بفهمیم دوستان قدیمیمون اصلا آنلاین شدن یا نهحس عجیبیه
بعد این همه سال، اون انجمن قدیم و اون صمیمیت ...