تو فروشگاه های خارجی که ایران رو دارن فک کنم بشه خرید
Printable View
تو فروشگاه های خارجی که ایران رو دارن فک کنم بشه خرید
دارم به بهترین شکل ممکن فصل 2017 2018 رو جلو میرم..عالیه فعلا تو لیگ اولم...بیش بسوی اولین قهرمانی لیگ
خوب یکم بیشتر توضیح بده دیگه هفته ی چندمی چند امتیاز اختلاف با تیم دوم داری؟نقل قول:
راستی بچه ها رو راهنمایی کن میخوان اورجینال بخرن شما استاد این کاری!
من دوباره به امید خراب نشدن سیو شروع کردم با ایندهوون هلند مربی هاش ضعیفن ولی چه باید کرد
فکر کنم تو رکورددار تعداد شروع دوباره تو این بازی هستی!نقل قول:
والله من هفته 25 هستم...شش امتیاز با تیم دوم یووه فاصله دارم و تیم در اوج جوانی و بلوغ قرار داره...((راستی جا داره عضویت بسر خاله عزیزم رو هم تبریک بگم تو این سایت و امیدوارم بست اولش تو این تابیک باشه))نقل قول:
خریدن اورجینال این بازی راحته.من تضمین میکنم.هر چند من 2015 رو میخرم.فعلا حیفم میاد 2013 و این روند رویایی با لاتسیو عزیزم رو از دست بدم...:n21:
ان شاالله قهرمان میشی، لیاقتشو دارین!نقل قول:
راستی به نظر من سعی کن دیگه زیاد بازیکناتو نفروشی
وقتی یه بازکن جوون با استعداد داری بعد چند فصل نفروشش بذار تیمت قویتر بشه!
سلام بر مربی همیشه قهرمان!نقل قول:
منم فعلا با چلسی همون پنجم ششم هستم تا هفته 25ولی اختلاف امتیازم با تیمهای بالایی کمه و میشه با چند نتیجه خوب، حداقل جزو 4 تیم بشم. واقعا با اون تاکتیک جدید، تیم متحول شد. آخر فصل هم میخوام جوونگرایی کنم و یه سری بازیکن بفروشم و قطعا Fierro رو میخرم.
ميدونستين خيلي از مربيان بزرگ دنيا اين بازي رو دنبال ميكنند؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بعید می دونم چون این بازی هر چه قدر هم سرگرمی خوبی باشه فرسنگها با مربی گری واقعی فاصله دارهنقل قول:
نه اصن اين حرفو نزن.شبيه سازي كاملهنقل قول:
میشه نام ببرید ؟ خیلی دوست دارم بدونم کدوم افراد معروف این بازی رو دنبال میکنننقل قول:
به نظر من درسته این بازی با دنیای واقعی مربیگری فرق داره ولی کاملأ شبیه سازی شده و کلی نکته آموزشی داره و به نظر من نمیشه از فوتبال منیجر فقط به عنوان یک بازی و سرگرمی یاد کرد
به شخصه زبان انگلیسیم به خاطر علاقه به این بازی پیشرفت چشم گیری کرد با این حال با همین زیان انگلیسی دست و پا شکسته کلی از نکات بازی رو کشف کردم حالا اگر نسخه فارسی داشت اون وقت با ابعاد واقعی این بازی میشد آشنا شد:n11:
نویو اسکالا,رالف رانگ نیک،ارمین فه،الن کربیشلی؛اکبر میثاقیان:n26:نقل قول:
چندمي عزيزم؟نقل قول:
قهرمان شدم سهیل!!!!نقل قول:
توی لیگ و FA Cup قهرمان شدم. توی Champions League هم تو نیمه نهایی به بارسلونا باختم. خیلی خوب شده تیمم مثلا تاتنهام رو 6-0 بردم. تو چیکار کردی؟ قهرمان لیگ شدی؟
یه سوال هم دارم. بعضی وقتها تو جلسه ای که با staff تیمم دارم، بعضی هاشون میگن که قرارداد بعضی بازیکنا رو improve کن مثلا ماتا و اسکار که الان تا 2016 قرارداد دارن میگن که حقوقشونو زیاد کن تا ناراحت نشن، اینکار رو نکنیم مشکل ایجاد میشه؟ چون budget کم دارم، نمیتونم قرارداد خوبی هم پیشنهاد بدم بهشون.
نه مشکلی ایجاد نمیشه، دستیارا کلاً چرت و پرت زیاد میگن! :D تو به حرفشون گوش نکن بازیکن اگه خودش ناراحت باشه بهت میگه اون موقع باید قرارداد جدید بهش پیشنهاد بدی!نقل قول:
البته واقعا بستگی به دستیار داره...دستیار من فعلا((معمولا assist manager ها با یه پیشنهاد تبدیل به سرمربی میشن)) پاکو ایستران هستش...همون کچلی که تو والنسیا و لیورپول دستیار بنیتس بود.حرفاشم معمولا درسته...ولی یه نکته.شما در نظر بگیر یه بازیکن جوون و اتیه دار مثل علیرضا جهانبخش در تیمت بازی میکنه.هفته ایی هم فقط 3000 پوند میگیره...شما اینو تو یک فصل فوتبال کلا 25 بار بازیش مییدی که یه امار متوسط محسوب میشه از حیث بازی دادن به بازیکن...خوب این بازیکن وقتی میبینه بازیکنای کناریش هفته یی 40000 هزار تا میگیرن و حتی ذخیره هاش هم 20000 پوند میگیرن سرخورده میشه...یه افزایش حقوق واقعا مفیده در پیشرفت تمرین اون بازیکن...مثلا آلوارو موراتا تو مادرید رو در نظر بگیرین که این روزا از بنزما خیلی بهتره..خب صد در صد با افزایش دستمزد مواجه خواهد شد.نقل قول:
اقا عجب تاکتیکی بود ولی خداییییییییا...تیمت و از این رو به اون رو کرد....:n07:نقل قول:
آره واقعا، عالی بود اون تاکتیک. این قهرمانی ها رو تقدیم میکنم از همین جا به پسر خاله عزیزم که نقش اصلی رو تو این موفقیت ها داشت. :n02:نقل قول:
قرارداد یه سری رو که واقعا باید افزایش بدم هر وقت وضع مالیم خوب بشه، مثلا ماتا فوق العاده بود برام ولی حقوقش فکر کنم 60 هزار پوند در هفتست. البته توی چلسی فکر کنم فقط لمپارد، تری، چک، اشلی کول و تورس حقوقشون بیشتر باشه از بقیه که اونا هم به جز تورس به خاطر سابقه شون تو چلسی حقوق خوب میگیرن. تورس 200 هزار پوند در هفتست!!!! البته تورس برای من خیلی خوب گل زد، فکر کنم تو کل فصل حدود 30 گل برام تو مسابقات مختلف زد.
قهرمان سری A شدی ؟
fm14رو اسکایدرو کرک کرده 3 گیگ هست
لینک دانلود بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:نقل قول:
نسخه skidrow هم هست یعنی کرک شده به این زودی؟!!خدا کنه مشکلات کرک نسخه 13 را نداشته باشه
البته نمی دونم چرا لینکی که شما گذاشتید حجمش زیر 2 گیگ هست اما تو سایت اسکیدرو هرچی لینک دانلود هست نزدیک 3 گیگه
آهان شاید به خاطر فایل زبان باشه
من خودم هنوز دانلود نکردم، اما خودشون که ادعا کردن بازی تست شدست:n02:نقل قول:
دیگه باید کم کم به فکر تاپیک نسخه 14 باشیم
من جمعه میرم تو نخ دانلود
دان کنیدو تست کنید که ماهم هفته بعد دانلود کنیم البته من وقت نکردن 13 رو بازی کنم چون خیلی کار داشتم ولی 14 رو بازی میکنم
دانلود بازی فوتبال منیجر از سایت زیر از مدیر سایت پرسیدم گفت تست شده هست
اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2download.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-football-manager-2014-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc.html
فاصله بین p و 2 را بردارید
اقا من سیو م دچار مشکل شده و لود نمیشه..واسه اولین بار این اتفاق افتاده...بازی رو سیو کردم و بعد خاموش شد لب تاب بخاطر اتمام شارژ چیکار کنم؟
Fifa Manager 14 or Football Manager 2014?
من دو نسخه ی اخیر را بازی نکردم! اون زمان اینقدر گرافیکش پایین بود که ضد حال بود واقعا! حالا می خوام دوباره سری بزنم به این دو نسخه بازی و می خوام ببینم کدومش بهتر هست در کل؟ از نظر گرافیکی در چه حالن؟
با تشکر
مگه ی نسخه ی تو اورجینال نیست برو از پشتیبانیشون بپرس شاید راهی باشه! راستی اتو سیو نیست مگه بازیت؟ آخرین سیو قبل این آخری رو بیار!نقل قول:
http:// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hahrooz_ghasemi.rozblog.com/
فاصله بین s و h را بردارید . هر دو بازی رو دان کنید
آقا من تو سایتای مختلفل گشتم همه ی کرکا ایراد معروف کرش بعد از یه هقته رو داره، فکر نکنم تا 6 ماه دیگه کرک درست این بازی بیاد، عجله ای هم براش ندارم و تا 6 ماه دیگه هم به 2013 وفادار میمونم! :D
پس شما هم الکی دانلود نکنید!
احتمال زیاد سیوت خراب شده یا به طور کامل پروسه سیو طی نشده اکثر بازی ها این پیغام رو دارن که در حین سیو کامپیوتر خود را خاموش نکنید ولی در مورد چند لحظه بعدش چیزی نگفتننقل قول:
من که امسال تیمم شانس اول قهرمانی در لیگه عمرا به این زودی ها سراغ 14 برم
:41:ای بابا...... خیلی تیمت خوب بود، حیفه واقعا اون سیو از بین بره!نقل قول:
سیوم خراب نشده...از همون فصل بجای هفته 32 باید از 15 شروع کنم...
تا حالا 2 بار تو جام باشگاه های جهان بودم که هر جفتشم تو فینال به بوتافوگو باختم!!
این فصل متاسفانه فینال لیگ قهرمانان رو هم به آرسنال باختم. یه گل زدن و دیگه چسبیدن تو دفاع!
اینم رکوردی که تو سری آ زدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همه تازگیا دارن رم ور میدارن؟
فکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نهنقل قول:
والا من همیشه رم رو ورمیدارم تو همه بازی ها. چه فوتبال منیجر چه فیفا منیجر و چه خود بازی فیفانقل قول:
پست های اول من رو هم اگه ببینید تو همین تاپیک از همون اول رم رو برداشته بودم و با اینکه تقریبا از همه تیم ها پیشنهاد داشتم ولی بازم همینجا موندم
البته دیشب شد 10 بازی :n02:نقل قول:
فکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نه