خب خدا رو شکر مشکلات برطرف شد :n02:...نقل قول:
اما من در ویندوز pro هیچ مشکلی با درایور ها نداشتم ! چه وقتی اینتل رو اول نصب کنم بعدش amd و چه بالعکس ...
از amd 13.8هم استفاده میکنم ... سیستممم الان کووولاک شده .. فراتر از حد یه لب تاپ بیزینسی:n20:
Printable View
خب خدا رو شکر مشکلات برطرف شد :n02:...نقل قول:
اما من در ویندوز pro هیچ مشکلی با درایور ها نداشتم ! چه وقتی اینتل رو اول نصب کنم بعدش amd و چه بالعکس ...
از amd 13.8هم استفاده میکنم ... سیستممم الان کووولاک شده .. فراتر از حد یه لب تاپ بیزینسی:n20:
دوستان من هنوز روی سیستمم ویندوز7دارم .کسانی که 8نصبیدن آیا روی عملکرد گرافیک تاثیر داره ؟؟؟//:n13:
یک کیبورد لایوت همه کاره، خودم دارم استفاده میکنم روی8نقل قول:
مشخصات:
- نیمفاصله برروی shift+space قرار دارد.
- هر دو شکل فارسی و عربی حروف “ک” و “ی” را دارد. حرف “ک” عربی بر روی شیفت+”ر” (shift+V) و حرف “ی” عربی بر روی شیفت+”ز” (shift+C) قرار دارد. (“ک” عربی داخل شکمش “ء” دارد، “ی” عربی زیرش دونقطه دارد.)
- حروف “پ” و “ژ” سرجایشان هستند.
- دارای “ت” گرد است. شیفت+”ه” (shift+i)
- دارای گیومه و کروشه است. « شیفت م – » شیفت ن – [ شیفت ط - ] شیفت ظ
10 تا 20 درصدنقل قول:
ممنونم .فقط کدوم نسخشو نصب کنم بهتره؟؟؟/نقل قول:
نسخه Pro 64 بیتنقل قول:
سلام شب بخیربه استادان گرامی من مشکل درفینگرپرینت دارم.ولی حالا می خوام یک شرح مختصرچندتاسوال و راهنمایی بخوام.
همیشه میگن ازدوراه میشه درایورها نصب کرد یکی دانلودوتک تک نصب کردن اگراین حالت بخوام انجام بدم بایدبه همین ترتیبی که توسایت هست انجام بدم . راه دیگه میگن سیستم به اینترنت متصل و ازساید درایورهای مخصوص سیستم گرفت بااستفاده از مدل و شماره سریال.
نظرشما چیه؟کدوم بهتره؟
من رفتم بااستفادهازسریال سیستم درسایت ریجسترکنم شماره سریال زدم چندین محصول پیدا کرددرموردلبتاپ یکی بیس مدل نت بوک.دومی نوت بوک پی سی.سومی نوت بوک انرژی استاربود.آیادرقسمت سستم اینفورمیشن ویندوز که تایپ یاهمون نوع سیستم زده منظورش همینه؟
اومدم بایوس آپدیت کنم پیغام داد که ورژن ۳۱به ۴۰هست که درموردپیغام یواس بی زدم عملیات بلوک ۱۲۸۰فایل و فلش کردن کردوقتی ریستارت شد من درست متوجه نشدم ولی بنظربرخی درایورها خودبه خود نصب بودند؟
برخی دوستان گفتندبرای فینگرپرینت بایدحتماویندوزآپدیت باشه آیا درسته ؟ من سیستم ازگارانتی نمایندگی مادیران گرفتم که درایورپک داشت ازاون سی دی استفاده کردم سی دی برگردوندن ایمیج ویندوز داشت استفاده نکردم سی دی یوسرگویدداشت بازم متوجه موضوعش نشدم.
ازویندوزسون۶۴بیت آلتیمیت پک گردو استفاده می کنم جنیوشده
البته بگم تواین یک هفته به هیچ عنوان مشکلی نداشتم باسیستم فقط به دلایل امنیتی درمراحل کاربه فینگرپرینت نیازدارم
اگرامکان داره بگید کدوم راه دقیقتر بهترووسریعتر هست برای نصب کردن کل درایورهااست.
بااستفاده ازشماره سریال وصل کردن سیستم به سایت یااینکه تک تک دانلود کرد نصب کرد
راستی درمورد آپدیت بایوس و دلیل اینکه چرایو اس بی با فرمت فت۳۲ خواست فایاهای که درسو اس بی سیوشده چکارکنم
وقتی از سی دی درایورهای شرکت مادیران استفاده کرم گزینه هلوت پک بوحود آمده
بنظرو همه چیزگفتم
فقط سریعتربدلایل مشکلات سریع و بسیاردقیق سیستم راه بیندازم باتشکر فراوان
توسایت سه نسخه ازویندوزسون هست نسخه آلتیمیت نیست تکلیف چیه؟
دوست عزیز من تا حدی که فهمیدم ، راهنماییتون میکنم !
از بین اون سه مدلی که در سایت هست ؛ مدل وسطی مربوط به لب تاپ شماست ( نوت بوک پی سی ) .. اینکه درایورهای بروز رو از سایت دانلود کنین و نصب نمایید خب مسلما سیستم به روزتر دارین و بهتره .
اما از همون DVD مادیران هم می تونید استفاده کنید ؛ فقط ( سه تا دی وی دی تو پکتون بود یا دو تا ؟؟ )
برای راه اندازی فینگرپرینت از همون DVD مادیران در پوشه Software - Security .. برنامه ی HP protect tools security manager رو نصب نمایید ..
سپس باید درایور Validity Fingerprint Driver رو نصب کنید ( تو دی وی دی مادیران بنده موجود نبود و خودم از سایت اچ پی دانلود کردم اینو ) اگه تو دی وی دی شما موجوده که همونو نصب کنین در غیر اینصورت شما هم از سایت اچ پی دانلودش کنین .
بعد از نصب سیستم رو ریست کنید .. فینگر پرینت آماده استفاده س !
حاال می تونید در تکسبار و در نزدیک ساعت برنامه HP protect tools security manager رو باز کنید و تنظیمات مربوط به اون رو اعمال کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بله سه تا دي وي دي داشتم ولي در سكيوريتي فقط اين درايو Device Access Manager for HP ProtectTools (International) version 7.1.2.0 نصب كردم شايد بخاطر همين بوده كه ودرايو خموردنظرمون نداشته درايوسكيوريتي اصلي نصب نمي كرده البته بگم زماني كه ريستارت مي كنم وقتي حسگر لمس مي كنم يك اسكريپت كامند ظاهر ميشه كه فكركنم چون كامل نصب نشده درايو بخاطر همونه ولي وقتي دستم رو حسگر نيست اين اسكريپت و صفحه كامند نميادشنقل قول:
و اما سوال ديگه من هنوز جواب نگرفتم البته شرمنده ها
آيا دراين برند HP هم مانند بقيه درايورها ميشه نوت بوك به اينترنت و سايت كانكت كرد و از قسمت Detect My Computer ميشه استفاده كرد؟
جواب سوال ديگم ازكدوم نسخه home.professional,basicاستفاده كنيم به ultimate نزديكتره؟
اصلا چرا ويندوز ultimate نداره؟
سوال اساسي تر آيا درايورهايي كه نصب مي كنيم امكان داره با هم تداخل داشته باشند يابايد به نوبت نصبشون كرد؟
من بخوام از روش دانلود درايوها و نصب كردنشون استفاده كنم آيا بايد به نوبت باشند آيا حتما بايد همشون نصب بشند منظورم ك ل ليست هست يا اونها كه مورد استفادم هست دانلود كنم،لاازم به ذكر كه من كار مديريت شبكه انجام ميدم ؟
روش دوم Detect My Computer استفاده كنم بهتره؟؟
كدوم؟؟؟؟؟؟
سه تا دی وی دی چی بود ؟! یکیش درایورها یکیش هم Image.. اون یکیش چی بود ؟!؟نقل قول:
دوست عزیز مراحل رو همانطور که خمدتتون عرض کردم دنبال کنید ..
برای وصل کردن کامپیوتر به اینترنت و Detec My computer شما باید برنامه ی شرکت اچ پی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید و ....این برنامه مدل سیستم شما رو شناسایی میکنه و با توجه به اون آپدیت درایور ها و .. را برای شما انجام میده ..
پیشنهاد من به شما اینه که حتما و حتما از ویندوز 8 استفاده کنید..( نخسه Pro ) چون برخی از دوستان با نسخه Enterprise مشکل داشتن ..
من تا حالا که تداخلی نداشتم در نصب درایور ...
از هر دو روش های میتونید استفاده کنید ...
این هم ترتیب نصب درایور ها در ویندوز 8نقل قول:
ممنون برادرمن روش detect my computer استفاده میکنم که بنظرمطمئن تررواصول هست اون سی دی سومuser guideبود ممنون برای ترتیب درایوها من متاسفانه ویندوز۸استفاده نمیکنم ویندوز۷ تشکرازآموزشهای جامع راستی درسایت پای این نقل قولهاچکاربایدکردتاپیام تشکربزنه من نمی بینمنقل قول:
میشه یکم راجع به اون User Gaiud توضیح بدی .. راهنمای لب تاپه ؟! تهیه شده توسط اچ پی یا خود شرکت مادیران ؟! چرا واسه من روش نبود پس :n03:نقل قول:
راندمان این لب تاپ در ویندوز 8 بیشتر و بهتر میشه :) اینو خود اچ پی گفته و شما هم میتونید تو پست 196 همین تاپیک که اشاره ای بهش شده ببینید ، حالا هرجور راحتین !
پایین و سمت راست هر پستی دکمه تشکر هست ، از اون استفاده کنید
دوستانی که ویندوز7 دارن، بی زحمت برنامه energy manger لنوو رو تست کنن شاید کار کرد،برای 8 وجود نداره و کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار اصلیش اینه که شارژ باتری روی درصد معینی متوقف میکنه
کار نمیکنه.نصب میشه ولی اجرا نمیشه:(نقل قول:
سلام
1)Replicator Driver واسه چیه؟؟؟ یکی از درایوراست
2)نرم افزاری وجود داره من سرعت فن لپتاپ رو ببینم و خودم بتونم تنظیم کنم چند درصد و با چه دوری بچرخه؟؟؟
این اسلیپ رو هنوز کسی کشف نکرد چرا مشکل داره؟؟؟
واسه من اوکیه اما شوما رو نمیدونم واسه چیه!؟نقل قول:
گارانتی داره عایا؟وین عوض کردی بازم نشده؟
نقل قول:
این سی دی شامل مواردزیراست فولدرهای
Documents
Elements
Langues
ودر دفترچه ای که همراه لبتاپ بود توضیحات استفاده از آن بدین صورت است
locate your user guides
On Windows models, click START,click HELP AND SUPPORT, and then click USER GUIDES.
On linux models, double click the HP Documents icon on the desctop
Refer to User guides disc included with same models
Guides are also available on thhe Web at the HP Business Support Center: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
رفیق فکر کنم برای نصب یا پیدا کردن فایلهای نصبی با زیانهای مختلف است
سلام
امشب بازی FIFA 2013 روی تنظیمات High و Ultra ( طبق تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اجرا کردم ... با این که در هر دو حالت فریم مناسب بود اما لگ های شدیدی در بازی وجود داشت :( الخصوص در حالت Ultra .. در حدی که کلا بیخیال بازی میشدی :n03:
اینم تصاویر فریم در هر دو حالت :
دوستان من باتری رو برای اولین بار به لب تاپ وصل کردم ، 30 درصد شارژ داشت خودش ... کابل رو که وصل کردم از 30 % تا وقتی Full Charged (100% شد نزدیک به یک ساعت و نیم زمان برد ...
نرماله ؟؟
yeah!!!!okyeنقل قول:
کسی جواب این دو تا رو نمی دونهنقل قول:
من خواهرم یه دونه 4520s داره وقتی باهاش فیلم میبینه تا وقتی شارژر رو بهش وصل نکرده خوبه وقتی شارژر رو وصل میکنه بعد 5 دقیقه فیلم کند میشه ! و به مشکل پخش میکنه ! ولی دوباره تا شارژر رو در میارم بعد 1 دقیقه خوب میشه !
مشکل از چیه ؟
احتمال داره واسه گرما باشه ؟
راهش چیه ؟
سلام
فیلمت شاید خیلی سنگینه! شما چند تا کار بکن
1. برو از کنترل پنل یه یوزر جدید بساز و اونجا تست کن.
2. چندتا فیلم دیگه رو امتحان کن. سعی کن فیلم های کم حجمتری باشن.
3. از یه نرم افزار پلیر دیگه استفاده کن. پلیر خود ویندوز یا JetAudio خوب هستن.
همه فیلما این جوریه ! نرم افزار مشکلی نداره پلیر خود ویندوزهنقل قول:
میگم که تا شارژر رو بهش وصل نکنم خوبه وقتی شارژر رو وصل میکنم بعد 5 دقیقه این جوری میشه ! انگار خیلی داغ میشه اینجوری میشه !
آقا من 3ه ماه پیش تاچ پدم سوخت
لپتاپم گارانتی دیجی کالا داره و فکر کنم یه 4 ماهی ازش مونده باشه
من اصفهانم . ارزش داره بفرستم تهران
میخواستم بدونم اگه بفرستم تعمیر میکنند ؟ اصلا گارانتی خوبی هست این دیجی کالا ؟
سوخت؟چجوری؟نقل قول:
واسه من یه مدت بود چت شده بود برعکس کار میکرد وقتی چراغش روشن بود کار میکرد و برعکس
شوما مطمئنی؟
زنگشون بزن ببین چی میگن
اولی رو نمیدونم!!لینک دانلودش رو بده بهت میگمنقل قول:
دومی هم باید باشه اسمش aid بود بنظرم،دقیق یادم نیست
ویندوز لپ تاپ چیه؟نقل قول:
بعدش شما نرم افزار pot player رو دانلود کن و تست کن و نتیجه رو اعلام...
داشتم باهاش pes بازی میکردم یهو خاموش شد دیگه روشن نشد و یه بوی سوختنی زیادی میومدنقل قول:
فکر کردم نابود شده .
یه نیم ساعت بعد دکمه پاور رو فشار دادم روشن شد ولی بعد دیدم تاچ پدش کار نمیده یعنی الآن اصلا چراغ و اینا نداره که بخوام روشن و خاموشش کنم
آهانقل قول:
ببین زنگ بزن ببین چی میگن
باهاشون هماهنگ کن،ببین تعویض میکنن یا اینکه یکی دیگه بهت میدن!!!
البته شاید 1% از این دوتا فرضیه من عملی بشه 99%میگن باید تعمیر بشه و هزینه داره :D
7 32 بیت بود این مشکلو داشت الان 7 64 بیت ریختم بازم همین جوریه !نقل قول:
ویندوز لپ تاپ چیه؟
بعدش شما نرم افزار pot player رو دانلود کن و تست کن و نتیجه رو اعلام...
مطمئنی واسه پلیر هست !؟ الان از K-Lite_Codec و پخش کننده خودش استفاده میکنم در حالت عادی عالی پخش میکنه فقط موقع وصل شارژر این جوری میشه
دیجی کالا با توجه به حجم کاربران وسابقه ای که در این امر داشته گارانتی و خدمات پس از فروشش همیشه مناسب بوده ( اینو با توجه با کامنت های که تو سایتشون گذاشته شده دارم عرض میکنم ؛ وگرنه خودم تا بحال کالاهایی که از سایت خریدم مشکلی نداشتم که بخوام واسه گارانتی تماس بگیرم )نقل قول:
اما مطمئن باشید حتما و حتما رسیدگی میکنن به بهترین نحو ممکن که رضایت شما هم جلب کنند ... اگه بشه که تعمیر رایگان در غیر اینصورت با به صرفه ترین هزینه مشکل شما رو حل میکنند..
اما تماس گرفتین بگین که در حین کار یهو تاچ پدتون از کار افتاده
نمیدونم والانقل قول:
با شارژر دیگه ای امتحان نکردین؟شاید واسه شارژر باشه شایدم سخت افزار لپ تاپ
دوست عزیز برای پخش ویدیو در بهترین حالت ممکن باید تنظیمات مالتی مدیا رو Optimize Video Quiality بزارین ...نقل قول:
مشکل مشابه شما رو در مجله رایانه شماره تیرماه 92 یکی داشت که این راه حل رو پیشنهاد کرده بودن ... و احتمال خیلی زیاد مشکل شما هم همین باشه ..
الان با لب تاپ نیست که بخوام مفصل عکس بگیرم و راه نمایی کنم اما یاهومو ادد کنین حتما در اولین فرصت براتون عکس از مراحلش میگیرم
الان هم از کامپیوتر PC م یه عکس میگیرم که فقط ببین کدوم قسمت رو عرض کردم :
این مسیر رو پیدا کردم
دیدم در حال وصل شارژر زده Optimize Video Quiality ( یعنی اینی که شما گفتی خودش همین حالت بود ) و در حالت باتری زده balance
حالا من دیدم چون در حالت باتری مشکلی نداره ، در حالت وصل شارژر رو هم به balance تغییر دادم حالا باید ببینم چه فرقی میکنه
بیا یاهو الان shit.poemنقل قول:
سلام
دقت كرديد يا نه نمي دونم ولي من ديشب شبكهه اي ماهواره اي بالا پايين مي كردم شبكه 24 فرانسه كسي كه خبر ميگفت لبتاپ 4540 جلوش باز بود اينم تبليغات تلويزيوني من دوباره راه اندازي فينگر پرينت هستم دوستان آموزش دادند انجام دادم درايورهاي لازم سكيوريتي منيجر خود فينگرپرينت نصب كردم ولي عمل نمي كنه
ممكنه به آپديت كردن ويندوز مربوط بشه؟
من قبلاdell5110corei7داشتم فروختم اين خريم كه واقعا راضيم،خيلي بهتره از هر لحاظي
راستي من هنوز ترتيب دقيق نصب كردن درايورها متوجه نشدم
آيا براي نصب فينگر پرينت بجز سكيوريتي تولز منيجر و فينگرپرينت چيزديگه اي لازم نداره
ببین قبلش باید یه درایور که عکسش رو گذاشتم نصب کرده باشینقل قول:
بعدش طبق روشی که پست 1088 بود بنظرم اموزش داده بودن رو انجام بدین
دقیقا مشکل شوما کوجاس؟
آقا من روی حالت اولترا بازی می کنم بدون هیچ لگی! فقط سعی کن روی حالت بارانی بازی نکنی بهتره.نقل قول: