همون نسخه ای یه که من دارم دانلود میکنم، توی قسمت کامنت های پایرت بی کسی اعتراضی نداشته و همه راضی بودن.نقل قول:
باید خوب باشه :دی
Printable View
همون نسخه ای یه که من دارم دانلود میکنم، توی قسمت کامنت های پایرت بی کسی اعتراضی نداشته و همه راضی بودن.نقل قول:
باید خوب باشه :دی
اقا من هاردم بیست گیگه
بریزم ارور نمیده ؟
هر دو دیسک رو بریزم بعد برم تو بازی ؟
الان بخرم یا هفته دیگه ؟
دانلود شد حالا چطوری رایت کنم چون تا حالا رایت نکردم؟:n29:
به روش برنر مسک باید رایت بشه؟:n24:
نسخه QUACK خرابه؟؟؟؟؟
دوستان یک سوال
من ps3 دارم
فردا قراره بازی توی شهر ما بیاد همه گفتن ایشالا فردا
حالا من بخرم؟ مشکلی نداره؟
:n04:خدا بده برکت.نقل قول:
من که یه نسخه از توپخونه خریدم برای 360 ، ولی دهنشونو سرویس همیشه خدا بازیهاشون مشکل داره ، الانم کلا دیسک اولش خرابه .
یه سوال :
اونایی که کنسولشون هارد نداره نمیتونن این بازی رو انجام بدن ؟ چون مثل اینکه دیسک اول حتما باید نصب بشه . درسته ؟
دانلودکردم داخل پوشه اینجوری حالا باید چه کار کنم:n24::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دوم رو کلیک راست کن روش و Extract رو بزننقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
منو مسخره میکنی جدی چه کار کنم؟!
نه ارور نمیده..........نقل قول:
اقا من هاردم بیست گیگه
بریزم ارور نمیده ؟
هر دو دیسک رو بریزم بعد برم تو بازی ؟
الان بخرم یا هفته دیگه ؟
الان نسخه هایی که اومدن مشکلی ندارن،میتونی بخری.......
+
درسته،دیسک 1 بازی حتما باید نصب بشه........نقل قول:
اونایی که کنسولشون هارد نداره نمیتونن این بازی رو انجام بدن ؟ چون مثل اینکه دیسک اول حتما باید نصب بشه . درسته ؟
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلودکردم داخل پوشه اینجوری حالا باید چه کار کنم:n24::
دوستانی که به بهشت رسیدن بیان یه توضیحی بدن ببینم جهنم نشده که :n02:
ماشالا اجب رشد این تاپیک سریعه.... همینجوری پیش بره هفته دیگه به پیج 500 میرسه:n02::n02::n02:نقل قول:
دوستان نسخه ای که من گرفتم گفت یکیش برنر مکس نیست، به مشکل خواهم خورد ؟ میتونم خودم برنر مکسش کنم ؟
این ارور میده چه کارکنم:
نگفت دیسک 1 یا 2؟نقل قول:
دوستان نسخه ای که من گرفتم گفت یکیش برنر مکس نیست، به مشکل خواهم خورد ؟ میتونم خودم برنر مکسش کنم ؟
اگه اشتباه نکن دیسک 1 (دیسکی که فقط برای نصب هست) بازم نیست برنر مکس باشه،ولی مطمئن نیستم.......
سلام من یه هارد 20 گیگ خود اکس باکسو دارم میتونم 2 دی وی دی رو روش نصب کنم؟؟
بله مشکلی پیش نمیادنقل قول:
خب دوستان بازی به دستم رسید همون طور که همه میدونیم دیسک 1 رو نصب میکنیم بعد با دیسک 2 بازی میکنیم حجم دیسک 1 دقیقا 7876MB هست.چند مورد به نظرم به صورت تیتر وار مینویسم
شروع بازی دقیقا همون مرحله برفیه هست که 9 سال پیش رو روایت میکنه و طی درگیری با پلیسا مایکل و دوستش تیر میخورن و ترور فرار میکنه و بقیش که خودتون برید ...:n06:
اینو هم بگم : بازی رو با فرانکلین شروع میکنید در واقع اول صحنه روی مایکله بعد فرانکلین با دوستش طی برخوردی برای بار اول با مایکل آشنا میشه.
تکسچر ها در حد خیلی خوبیه باگ انچنانی ندیدم. ولی در حد خیلی کوچیک داره مثلا وقتی خشاب عوض میکنه ته اسلحه میره تو شونه اش و اینکه تکسچر ها یه کم دیر لود میشن:n15:
سرعت کارکتر بالا رفته و کنترل پلایر خیلی خیلی خوب شده.دیگه مثل IV نیست. تیر اندازی و تیر خوردن به مردم و پلیسا دقیقا مثل مکس پین . مو نمیزنه. کنترل ماشینا عالیه
تخریب پذیری بازی در حد خیلی خوبیه ماشین ها و اشیا بازخورد خیلی خوبی در برابر نیرو و ضربه دارند جزئیات واقعا بالاست! مثلا به تانکر آب شلیک کردم انتظار نداشتم اتفاقی بیفته ولی سوراخ شد و آب داخلش ریخت . یا وقتی به زمین یخ زده شلیک کردم یخ ها ترک خورد.
در کل بازی یه شاهکاره اگه متاش بالاتر از IV نشه کمتر نمیشه به نظرم
+
دوستان از هر قسمت بازی عکس یا فیلم ( در حد کوتاه) خواستید میذارم:n02:
کنسول رو خاموش کن یک دقیقه دیگه روشن کن درست میشه نشد دوباره سعی کن باز نشد دیسک ایراد داره ببر تعویض کن .نقل قول:
اقا تورو خدا یکی روش برنر مکس نشون بده به من تو رو خدا قسم دادم! تو یوتیوب هم باشه مشکلی ندارم!
روش نیست :دینقل قول:
باید با درایو خاصی رو دیسک های خاصی رایت کنید .
دو حالت داره :نقل قول:
یا برنر مکس نیست و داری نصب میکنی
یا برنر مکس هست و دیسک خرابه
در هر صورت ببر دیسک رو عوض کن چون خیلی از بازیا هستن که برنر مکس نیستند ولی میشه نصب کرد با روش پخش موزیک از روی هارد بازی کرد
اینی که گفتی یعنی چه؟؟!!:n02:نقل قول:
نقل قول:
شما اینجا رو مطالعه کنید و اگر سوالی در این باره داشتید در این تاپیک بپرسید.
نسخه leak برا pc هم اومده؟
شما به نظرم پی در پی از هرجا دوست داشتی عکس بگیر بزارنقل قول:
البته زحمته چون خودمم حال اینجور کارهارو ندارم
نه دوست عزیزنقل قول:
یک نسخه لیک شده بود که اونم جعلی بود
منظورم با شما نیست کلی میگم:
کلا خبری از نسخه pc بازی نیستمن فردا میرم نسخه ps3 رو میخر. قول میدم یک نقد کامل براتون بنویسم
لطفا اینقدر سوال نکنید. تاپیک داره به بیراهه میره
سلام
من امروز با کلی زوق رفتم gta v بگیرم با یه مشکل بر خوردم xbox 360 arcade FAT دارم
دیسک ۱ نصب شد ولی دیسک ۲ رو کلن ارور میده ولی رو slim هیچ مشکلی نداره رو چنتا دستگاه امتحان کردیم همه slim ها خوندن ولی هیچ arcade Fat نخوند
??????????????
الان یه راهه حل رسید به زهنم
میشه با slim دیسک ۲ رو فلش نصب کرد بعدش از فلش بریزم تو دستگاهه خودم ?
اگه کسی میدونه مشکل چیه کمک کنه
دوستان پستای قبل رو بخونین کامل هستن اینقدر هم برا نسخه پی سی سوال نکنین چون حداقل تا 2 ماه دیگه خبری نیست...نقل قول:
منم خودم فقط پی سی دارم و خیلی منتظر نسخه پی سی ام ولی چه میشه کرد که برا پی سی ریلیز نشده؟؟؟ در ضمن اگر خبری از نسخه کمپیوتر بشه دوستان اعلام میکنن...
خـــــــــــــــــیلی خوبه. باز اون دیالوگا ... به به.
نکنه 1080پی نداره ؟ من احساس میکنم تصویری که میگیرم ، 720pـش با 1080pـش فرقی نداره. مانیتور فول اچ دی هست و توی پی سی بسیار خوب عمل میکنه.
ماشالله همه داستان رو ریختی بیرون .نقل قول:
دوستان خواهشا از داستان چیزی میخان بگن تو اسپویلر بذارن . مدیران هم بی زحمت رسیدگی کنن .
این تاپیک دیگه نباید منتقل بشه؟
آخه بازی اومده.
بازی های کنسول های این نسل کلا خیلی خیلی کم پیش میاد 1080P باشن،اکثرا 720p و یا کمتر هستن و Upscale میشن به 1080......نقل قول:
نکنه 1080پی نداره ؟ من احساس میکنم تصویری که میگیرم ، 720pـش با 1080pـش فرقی نداره. مانیتور فول اچ دی هست و توی پی سی بسیار خوب عمل میکنه.
+
مدیران عزیز/یا کلا هر کسی که قدرت تو دستشه :دی لطفا جلوی اسم تاپیک در مورد استفاده از اسپویلر یه توضیحی بدید،شبیه RDR نشه که آخر بازی رو خیلی راحت اسپویل کردن :|
+
ما که خیلی وقته با کنسول بازی میکنید عادت کردیم :)نقل قول:
Buzz killer :|
خیلی حیفه که ... خیلی تابلوئه که تصویر. کاش خودت شروع کرده بودی دقیق باهات راجع بهش بحث میکردم.
منم بازی امروز احتمالا بدستم برسه،بعد کلا از دنیای واقعی محو میشم :دی
Buzz killer :|نقل قول:
خیلی حیفه که ... خیلی تابلوئه که تصویر. کاش خودت شروع کرده بودی دقیق باهات راجع بهش بحث میکردم.
imi imi دمت گرم واسه عکس گذاشتن از صحنه های خاص جاهای خاص عکس بگیر بزاری ممنون میشم مثلا بازار کافه رستوران دختر بازی کلوب و هر چی که نظر خودتو جلب میکنه واسه ما هم عکس بگیر بزار مرسی یه عالمه منتظریم :n01:
اقا من رفتم خریدم ولی موقع نصب روی 1965 گیر منیکنه ولی تطاویر هنری میره مشکل چی هست؟!:n28:
دیسک خراب هست ببر عوض کن .نقل قول:
نقل قول:
واقعا! پس چرا تصاویر میره جلو اصلا باید کدوم DVD نصب بشه؟!
برای xbox حنما باید برنرمکس باشه؟؟؟؟؟
تا بشه نصب کرد روی دستگاه؟؟؟؟؟