من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده :31:نقل قول:
Printable View
من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده :31:نقل قول:
میخوای یه چیزی بگم نشون نده ؟! :دی
درسته، من هم دارم اما اشکالش اینه که نمیتونه فایل صوتی DTS رو پخش کنه! و اکثر فیلمهایی هم که من دارم با فرمت صدای DTS هستننقل قول:
آیا با فایلهای AVCHD مشکلی نداره؟
نه مشکلی نداره . البته مدلی کخ من تست کردم lتوجه نکردم live بود یا نه . اما هاردم پر از فیلم های دوربین بود که همه avchd هستند که راحت پخش کرد . میشه گفت سنگین ترین و پیچیده ترین کدک تصویری هست . پس کلا هیچچ مشکل سخت افزاری در پردازش کدک های پیشرفته و با بیت ریت سنگین نداره ظاهرا
دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
اگه مال شما مدل Live باشه dts رو پخش میکنه .نقل قول:
شما باید یه plasma saver بگیری حد اقا یه شب (12 ساعت) یا حتی بیشتر بزاری .نقل قول:
دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
شما احتمالا تو 100 ساعت اول از مد دینامیک استفاده کردی درسته ؟نقل قول:
من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
الانم اصلا نگران نباشید اون زمان 20 دقیقه رو بیشترش کنید مثلا 30 یا 40 مطمئن باشید که درست میشه .
سپاس :10:
دوستان در مورد فرمت فیلمهایی که USB پاناسونیک V20 پخش میکنه کسی نمونه کلیپ یا فیلمی داره. من خیلی سعی کردم با نرم افزار های مختلف فیلم ها یا کلیپ ها رو به فرمت ساپورت شده تبدیل کنم ولی نتیجه نگرفتم . شک کردم شاید مشکلی وجود داره .میشه لطفا در این مورد راهنمایی کنید. ممنون
فکر کنم باید حتما فولدر بندی فرمت ها درست باشه - اونم فقط avc hd برای مدل های آسیایی . شما یه دوربین فیلم برداری full hd پیدا کن و ببین فولدر بندیش چه جوریه و تو چه فولدری فایلهای تصویریش رو save میکنه . بعد خودت یه همچون فولدر بندی درست کن و فایلهات رو تو همون فولدر کپی کن . اگر خواستی من فولدر بندیش رو بهت بگم چه جوریه .
مد سینما خیلی تاریک نیست تصویرش ؟ راحتی باهاش ؟ تو روز مشکل نداره این مد ؟ به نظرت نرمال بهتر نیست ؟نقل قول:
من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.نقل قول:
ضمن تشکر از پاسخ شما، خدمت شما عرض کنم، از مد سینما با کنتراست 80 استفاده می کنم فقط در هنگام استفاده از فیلم hd بمنظور تست از مد دینامیک استفاده کردم آن هم در مجموع چند ساعت نمی شود.نقل قول:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکرنقل قول:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
با سلام ، من نظر این دوست عزیز را تایید می کنم در خصوص عکسها و فایلهای MP3 مشکلی ندارد ولی فایلهای ویدئویی را نمی شناسد . حتی فیلمی که توسط دوربین FULL HD پاناسونیک ضبط شده را پخش نکرد.نقل قول:
من شب میرم خونه برات فولدر بندی دوربین رو میزارم .نقل قول:
ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.
خودت هم میتونی درست کنی . چیز خاصی نیست . یه تصویر کاملا full screen با نسبت 16 به 9 و کاملا متحرک که به مدت زیاد مثل 10 ساعت پخش بشه . اگر یه همچین ویدیویی داری امشب که یمری بخوابی بزار پخش بشه و فردا صبح که بیدار شدی احتمالا تلویزیونت مشکلش حل شده . معمولا مستند ها برای این کار مناسب هستندنقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکر
مرسی در ضمن من مجموعه ای از تصاویر JPEG رو دارم که دوستمون می تونه رو USB بریزه و به TV وصل کنه بعد بزاره یه مدتی به گفته ی دوستان چند ساعتی رو slide show پخش بشه از آدرس زیر دانلود میشه. فایل rar هست. موفق باشی.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/kWt7H0Eb/HDTV_tester.html
سلام دوستان
در مورد avchdو .. فيلم تاپيك جدا گانه هست لطفا مراجعه كنيد جواب ميگيريد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447874&page=4
منم مد سینما رو ترجیح میدم، مود دینامیکش یجورایی تصنعیه، اصلن حال نمیکنم باهاش.نقل قول:
ولی در عوض دی وی دی پلیرم یه مود دینامیک خیلی خوب داره که تو روز برای فیلم دیدن تی وی رو میزارم روی سینما و دی وی دی پلیر رو میگذارم روی مد دینامیک 1 و بسنه به فیلمش گاهی هم روی دینامیک 2.
دوست عزیز سلام من فایلها را دانلود کردم ، دیشب چند ساعتی بصورت slide show پخش کردم اما مشکل tv نشد هنوز آرام شبکه دو روی تصویر است. دوستان اگر راه حل دارند کمک کنند با تشکرنقل قول:
تنها راه حل اینه که مدتش رو بیشتر کنی . البته اگر صبر کنی خودش به مرور درست میشه
سلام
من هم دقیقا نگاه میکنم(عکس تک رنگ)یه خط به طول 30 سانتی بصورت کج سمت چپ تلویزیون است؟
برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.
به نظرم منطقی نمیاد اولا مگه شبکه دو چی داره که آدم اینقدر نگاه کنه که دچار IR بشه,بعدم به فرض که tv بیست و چهار ساعته شبکه دو رو نشون بده,این پیام بازرگانی که میذاره آرم شبکه رو پاک میکنه.قاعدتا نباید اینجوری میشد.نقل قول:
جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه.فکر کنم شما بدون گارانتی گرفتید پس در این مورد چیز زیادی رو از دست ندادید.
این کار واسه پلاسما هم توصیه میشه؟نقل قول:
برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.
من حس میکنم اگه مدت زیادی تصویر خاکستری ثابت رو صفحه باشه باعث کاهش کنتراست میشه.
به هر حال واسه حل این مشکل پیشنهاد منم به عنوان آخرین راه اینه که تصویر خاکستری استفاده بشه.برای اینکه در مدت زمان کوتاهتری مشکل برطرف بشه می تونید این عملیات رو در مود دینامیک و با کنتراست حداکثر انجام بدید.
ویرایش:الان به این مطلب برخوردم گفتم بد نیست اینجا هم بذارمش:
نقل قول:
How Many Plasma Users Experience Burn-In?
In fact, not many. Recent technologies make modern plasma displays much more resistant to permanent image retention. A research sponsored by Pioneer Electronics demonstrates that leaving a static image for 48 hours did cause a clearly visible image retention on all three of their test plasmas, but running a movie loop for 24 hours removed all signs of the after-image.
تازه جالبیش اینه که توی دفترچه ی llcd ها و led ها هم که اصلا همچین مشکلی توشون گزارش نمیشه هم این هشدار هست !!!!!نقل قول:
جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه
این مشکل در LCD ـها هم به وجود میاد و به اسم Image sticking مصطلح شده توی چند ماهه اخیر فکر میکنم چندتا از بچه های همین انجمن با این مشکل مواجه شدن یکی از نمونه های این مشکلات اینجا مطرح شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته ای که جایی میخوندم و جالب بود این بود که با بالا رفتن عمر پلاسماها احتمال Image retention کم میشه در حالیکه با بالا رفتن عمر LCD ـها احتمال Image sticking افزایش پیدا میکنه.
دوستان تو اروپا خیلی ها اشاره می کنند که توی تماشای فوتبال با vt20 یا v20 وقتی کانال از سورس 50 هرتزی باشه اصلا نمیشه فوتبال دید و خیلی اذیت میکنه . یادمه یکی همینجا هم همچین مشکلی اشاره کرده بود .
میخواستم تجربه ی فوتبال دیدن دوستان با پنلشون v20 و vt20 رو بیان برای ما بگند . این طور که تو av forums خوندم این مشکل برای همه ی پنل ها نیست و از یه تاریخی به بعد مثل اینکه مشکل حل شده .
لطفا نام شبکه ای که باهاش فوتبال میبینید و نوع سورس و تجربه (خوب بودن یا بد بودن تصویر) رو بگید .
ممنون .
نقل قول:
خب خدا رو شکر که دوستان اروپایی هم به این مورد اشاره داشتن به هر حال همونطوری که حقیر قبلا هم گفته بودم نه تنها تو تماشای فوتبال بلکه تو تمام صحنه هایی که با سرعت دوربین به سمت راست و چپ حرکت میکنه البته باز هم همونطوری که دوستمون گفتن فقط تو 50 هرتز حتی متاسفانه 1080i پنجاه هرتزی این مشکل وجود داره
حالا اگه مشکل این مساله تو بقیه پنلهایی که جدیدا تولید شدن حل شده احتمالا میشه با آپدیت یه کاریش کرد دیگه
من دفعه قبل هم خواهش کردم باز هم خواهش میکنم از جناب Alucard و جناب [mehrdad_ati] و همه بچه های متخصص و اونهایی که v20 دارن اگه تو سایتهای اروپایی و کلا خارجی مساله آپدیت کردن پنل ویا حتی راه حلی برای حل این مساله پیدا کردن اینجا مطرح بشه که دوستان هم استفاده ببرن.بانیان هم که اصلا نه تنها تو اینجور مساله ها جوابگو نیست لااقل یه متخصص درست و درمون هم اونجا نیست که آدم رو راهنمایی کنه
خداییش بخصوص تو فوتبال این مساله زجر آوره در حال حاضر هم که اکثر ر س ی و ر ه ا پنجاه هرتز و حداکثر 1080i هستند واقعا نمیدونم چی کار باید کرد.
به نظر من این مهمترین وبدترین ضعف این تلویزیون هست که باید حل بشه حالا اگه دوستان موافق بودن من براش یه پست جداگونه میزنم
البته با اجازه از اساتید.ببخشید پر حرفی کردم قربون همتون
اینطور که من فهمیدم . تنها راه اینه که یه جوری سورستون رو تغییر بدید ! شما با آنتن معمولی چک کن ببین باز هم همین مشکل هست یا نه ؟ گرچه فکر کنم شبکه ی آنالوگ ایران هم 50 هرتزی باشه .
البته راه حل باید باشه چون من یادمه یکی از بچه ها می گفت من 99 درصد سورسام 60 هرتزی هستد !! باید ازش بپرسم سورساش رو از کجا میگیره !!!!
اون قضیه ی پنل های جدید این طور که من متوجه شدم پنل های vt20 که توشون قابلیت تبدیل 2 بعدی به س بعدی وجود داره مثل اینکه یه سری تغییرات سخت افزاری دارند نسبت به قبلیها که این مشکل رو ندارند . در ضمن این مشکل فقط مختص به v20 نیست و حتی بعضی برند های دیگه هم این مشکل رو تو بعضی از set هاشون دارند !!!!
البته یه راه موقت وجود داره !
شما میتونی یه کارت --- خوب برای کامپیوترت تهیه کنی و بعد pc رو با hdmi وصل کنی به tv و تمام مطالبی که مشکل دارند (ملا فوتبالهایی با سورس 60 هرتزی ) رو از --- و با pc به tv منتقل کنی . اینجوری عمل پردازش با pc میشه و هیچگونه مشکلی پیدا نمیکنی .
البته راه مناسبش اینه که بتونی یه سورس خوب غیر 50 هرتزی پیدا کنی تا وقتی که پاناسونیک یه firmware خوب بده بیرون .
سلام
میشه دوستان سورسی که با اون فوتبال مبینند و دچار مشکل هستند رو ذکر کنند
من از دوسورسی که استفاده می کنم حتی یک بار هم دچار این مشکل نشدم
سورس اول:
شبکه داخلی با انتن هانی ؟!!!!! 50 hrz
سورس دوم :
1. ----- اچ دی - کانال اچ دی - مستقیم به تلویزیون ( 1920i ) ------ پنجاه هرتز
2. ----- اچ دی - کانال اچ دی - به a/v ----- به تلویززیون ( 1920p ) ----پنجاه هرتز
ضمن تشکر از جنابmehrdad_ati و جناب Alirafaat بنده رسیورم ایکس کروز 400 Hd هست از خروجی av که نمیتونم تصویر بالای 576i بگیرم ولی تو خروجی HDMI تا 1080i ولی پنجاه هرتز رو دارم یه دی وی دی پلیر ال جی هم دارم که اون تا 1080p هم تو av و هم تو hdmi تصویر میده منتها جفت پخش کننده ها پنجاه هرتز هستند وبا جفتشون این مشکل هم هست
حالا اگه جنابmehrdad_atiمحبت کنن یه راهی برا تبدیل اینها به شصت هرتز یا حتی معرفی ----- 60 هرتز پیدا کنن واقعا ازشون ممنون میشم
با کامپیوتر هم خودتون میدونید که سخته که از اون استفاده بشه لااقل برا خانواده سخته چون به هر حال ----- رو تو خونه همه استفاده میکنن
ضمنا تو اچ دی مدیا پلیر اصلا این مشکل دیده نمیشه چون سورس هاش تا 24p بالا میرن
به هر حال متشکرم
سلام دوستان
من با ----- ایکس کروز400 همین حالا هم بصورت hd 1080i50hz دارم هم فوتبال و هم اسکی میبینم ولی مشکلی ندارم شاید در سرعت خیلی بالا یکم تصویر محو میشه(به نمه)ولی مشکلی نیست
خوب همونطور که گفته شد این مشکل همگانی نیست . ولی اون ست هایی که این مشکل رو دارند خیلی اذیت کننده هست براشون توی 50 هرتزی ها .
شما سعی کن از ----- های آشناها استفاده کنی ببینی مشکل پیش میاد یا نه . بهترین ----- رو انتخاب کن . تنها راهش همینه یا اینکه بری سراغ pc .
نمیدونم شاید من خیلی حساسم به هر حال ممنونم
من پنلم رو با چندتا سورس 50 هرتز تست کردم و مشکلی نداشت بعض وقتها بلوری که در تصویر دیده میشه به خاطر سورس نمایش و فاصله بین دو فریم هست و به نظر من موشن بلور غیر طبیعی در تصویر پنلی که من دارم دیده نمیشد.
دوستان سلام.
من می خوام TH-P42V20 رو بگیرم می خوام بدونم TV خوبیه؟؟؟مشکلی نداره؟؟
و بعد اینکه الان که دیگه وارد 2011 شدیم مدل های جدید نمی اد؟؟بگیرم یا صبر کنم مدل های جدید بیاد؟(تو سبک همین TV)
بگیر . اگه بخوای صبر کنی بازم سال بعد همین موقع 2012/8/1 باید بگی صبر کنم یا نه :31:نقل قول:
بچه ها من قصد خریدن v20 را دارم البته 50 اینچشو اول اینکه قبل از خریدش به چه نکته هایی باید توجه کنم؟ دوم اینکه طراحیش اصلا چشممو نگرفته شما دوستانی که خریدین نظرتتون در مورد طراحیش چیه ایا چیزی هست که توی چشم بیاد؟ و سوم اینکه اصفهانیهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید کدام مغازه در اصفهان v20 با قیمت مناسب میفروشه ؟با تشکر
:31:نقل قول:
منظورم اینه که مدل های جدید تا دو سه ماه یا چند ماهه دیگه نمی اد؟؟؟
بعد راستی این TV چطوره؟؟ایرادی چیزی نداره؟؟برای HD بازی کردن 360 و فیلم دیدن توپه؟
دوستان عزیز اگه یه خورده وقت بزارین پست های قبلی رو بخونین همه چیز دستتون میاد
نه به این زودیا نمیاد . هنوز مدلای 2011 خارج نیومده وقتی بیاد تازه 3-4 ماه طول میکشه برسه .نقل قول:
ایراد خاصی کهفکر نکنم داشته باشه اگه اطلاعات بیشتری خواستی از Mehrdad_Ati بپرس ایشون وارد ترن ( تو AVforum هم ردشون زده شده :31: )
برای HD , ... همه TV ها خوبن و وقتی یه TV به عنوان بهترین TV سال 2010 انتخاب میشه دیگه شما خودت قضاوت کن.
قیمتش هم حدود 3 میلیون ببین اگه بودجشو داری کاملا توصیه میشه!
به این نکته که تی وی نو باشه.نقل قول:
طراحیش تو خونه خوبه ظاهرش سنگین رنگینه با دکور خونه خوب مچ میشه زیر نور کم قابش سربی تیره میشه تو اتاق تاریک مشکی به نظر میاد من که با طراحیش حال میکنم از این طراحیاس که اولش به ظرافتاش نمیشه پی برد ولی بعد از یه مدت ظرافتاش معلوم میشه تو نگاه اولم طراحیش تاثیر میزاره روی آدم یعنی توجه جلب میکنه هر کی بیاد خونه میفهمه یه چیز جدید اضافه شده فقط بدیش اینه که زود چرک میشه ولی خوبیش اینه که چون شیشه ای نیست بعد یه مدت جای خطو خش روش نمیمونه.