پنالتی رو نگرفت داور وای خدا الکی الکی...یه توپ زدیم به تیر...یه پنالتی هم که اونطوری...اینا 2 تا حمله کردن یکیش گل شد
Printable View
پنالتی رو نگرفت داور وای خدا الکی الکی...یه توپ زدیم به تیر...یه پنالتی هم که اونطوری...اینا 2 تا حمله کردن یکیش گل شد
خوب نیمه اول تموم شد
کلا رئال یک سر و گردن بالاتر بود
یه پنالتی هم که داور نگرفت اما امیدوارم نیمه دوم جبران کنند
هرچند که این گل خورده کار رو سخت کرده
tapatalk
پپپپپپپپففففففففف!!!
یارو زد دی ماریا رو پرت کرد اونور پنالتی نگرفت بعد آربلوا با 1/3 اون نیرو اورا رو هل داد خطا گرفت بعد دوباره آخر نیمه بنزما رو هل دادن باز خطا نگرفت! تازه وسط های نیمۀ اول گوشۀ زمین نزدیک نقطۀ کرنر رافائل کریس رو هل داده بود. کلاً داوری انگار اونور به هل دادن اعتقادی نداره!!
با این گل خورده کار سخت میشه.
حتی اگه تو نیمۀ دوم 2 تا گل دیگه هم بزنه و بازی رو 3-1 ببره باز هم تو اولترافورد کار سختی در پیشه.
سر گل راموس و دروازه بانمون مقصر بودن.
در مورد داوری دوستان نکات رو بیان کردند ، ولی من نظرم اینه که روی گلی که خوردیم جدا از اشتباه راموس که ولبک رو گرفته بود ، دیماریا مثلا تیر 2 رو گرفته بود که هنگام گل رفته بود وایستاده بود پشت دیگو لوپز:n29:
ادیت:
داوری سطح پایینی داشت ، ولی الان که شمردم یه جورایی اشتباهاتی داشت که واسه دو تیم تقریبا برابر بود ، یه پنالتی واسه رئال نگرفت ، در عوض صحنه ای که بازیکن منچستر (ولبک بود با اورا؟) تک به تک شد و واران از پشت توپ رو زد ، اگر یکی از این داوران لالیگایی بود حتما اخراج میکرد واران رو!
در کل داوری خوب نبود ، صحنه کرنر آخر هم خیلی باحال بود:n08:Time's up :n19:
///
با این وضعیت دفاع منچستر خیلی به بازی برگشت امید وارم ...
امیدوارم تو Ot منچستر حمله کنه تا اون موقع رئال واقعی رو تو ضد حمله ببینه... چون اگه رئال توپ رو در اختیار بگیره خیلی سخت میشه نفوذ کرد حتی از سمت رافائل :دی
دخیا بهترین بازیکن زمین بود بدون تردید ، این گلر شوت های از راه دور رو خوب میگیره ولی توی ریباند ها مشکل داره که این دفعه واقعا عالی بود:n27:
بالاخره بعد از 1 ماه استرس بالاخره بازی با نتیجه 1-1 تموم شد :D
ولی کار واسه رئال سخت شد :|:n28::n29:
--------------
بازیه بدی نبود ولی خوبم نبود
کار رئال تو بازی برگشت خیلی خیلی سخت شد
نیمه ی اول که رئال خیلی خیلی سر بود منچستر اصلا به جزء گل کاری نتونست انجام بده
نیمه ی دوم رئال مثله نیمه اول خوب نبود و اجازه داد منچستر بهتر از نیمه ی اولش بازی کنه
حالا رئال تو 2 تا بازی تو بازی رفت تو خونش مساوی کرده یکی با بارسا یکی هم الان امیدوارم هردو رو ببره و سعود کنه
+
آقا این خدیرا و آربلوا خداییش خیلی فاجعه هستن سرعت که ندارن تکنیک هم که ندارن همش جلوی سرعتی بازی کرده رئالو میگیرن
دقیقه 91 منچستر داره حمله میکنه آربلوا بجاب اینکه مثله آدم دفاع کنه و توپو بگیره و رئال ضد حمله بزنه خطا میکنه هکون 2 دقیقه هم تو زمین رئال میگذره
به نظره من رئال باید یه فکری برای جای این دوتا بازیکن بکنه
خوشمان آمد ! نیمه اول که کلا 3 تا حمله کرده بودن ! نیمه دوم چون ما گل می خواستیم و زیاد حمله کردیم چند تا موقعیت دیگه داشتن ! در کل موقعیتهاشون کمتر از نصف ما بود ! خیلی بد شد...باید شرایط جوری می شد که منچستر تو بازی بعد حمله کنه و ما ضد حمله بزنیم...بر عکس شد الان...
کلا ما در مقابل تیمهایی که دفاع می کنن خوب نیستیم...ولی رو ضد حمله:n24:
بر خلاف خیلیها اعتقاد دارم اصلا هم کارمون سخت نیست!!!!
فرگوسن و تیمش در حد و اندازه های شاگردان مورینیو نبودن به هیچ وجه!
فقط شدیدا خوش شانسی همراهشون بود!!!
تصور کنید 2 تا توپ کنترائو فقط یکیش گل میشد یا داور اون پنالتی 100 درصد رو میگرفت برای ما!!!
اونوقت منچستر باید با اختلاف 3 گل به جرات میگم و یا حتی بیشتر برنابئو رو ترک میکرد!!!
اینکه میگن نیمه ی مربیان رو فرگوسن برده باز هم خنده داره!!!
مورینیو میدونست خوردن 1 گل دیگه تو خونه چقدر میتونه برای تیممون گرون تموم بشه!!! و تیم رو شدیدا محتاط تر به زمین فرستاد و به نظرم این مورینیو بود حتی که نیمه ی مربیان رو برد!هرچند فرگوسن با تکیه بر تنها چیزی که به برنابئو آورده بود(شانس) باز هم خوش شانس بود که گل دریافت نکرد!!!
مورینیو در اواترافورد زیاد بازی کرده تیمش!!خوب بلده اونجا هم تیم رو پیروز راهیه مرحله ی بعدی کنه!!!!
امروز فقط بدشانس بودیم!!
وگرنه جنگ تاکتیکی رو شدیدا ما بردیم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو پس از تساوی مقابل یونایتد به کانال پلاس گفت :" موقعیت هایی در طول بازی داشتیم . از گلم خوشحالی نکردم چرا که شش سال در این تیم بازی کرده بودم و از بچگی در آن جا بودم . "
وی افزود :" خوشحالی نکردنم به این معنی نیست که نمی خواستم برنده شوم اما به افراد در آن جا احترام گذاشتم . ما موقعیت هایی داشتیم اما حالا هر چیزی محتمل است . به اولدترافورد می رویم و شانس صعود داریم . هیچ کس صعود نکرده است . نمی خواهیم که برنامه ای که داریم را عوض کنیم و می خواهیم که در اولدترافورد برنده باشیم . "
------------
خوب نبودیم...اصلا خوب نبودیم! مخصوصا روی ضربات آخر...تیم واقعا یک مهاجم نوک کلاسیک آماده کم داشت ُ اگه مهاجم های تیم آماده بودند خیلی بهتر نتیجه میگرفتیم...
به بازی برگشت شدیدا امیدوارم با این وضعیت خط دفاعی منچستر و وضعیت تیم خودمون ۲-۲ کاروشون رو تموم میکنه.فقط اگه شانس باهاشون یار نباشه :دی
دیشب رئال همه چیز داشت جز شانس.داور هم که قربونش برم یار دوازدهم حریف بود!ولی با اینحال من هنوز شانس دو تیم رو 50 - 50 می دونم .رئال در بازی برگشت فقط به 1 گل نیاز داره و انگیزه بیشتری هم نسبت به حریف برای برد داره.
دیشب بخاطر حضور در مراسم یکی از اشناها فقط تونستم نیمه دوم رو ببینم. نیمه اول رو هم دانلود کردم امروز صبح دیدم.
اینکه برخی میگن میتونستیم با اختلاف ببریم رو متوجه نمیشم. شانسهای مسلم دو تیم تقریبا برابر بودن. شوتای الکی دی ماریا که از 40 متری زده میشه که موقعیت حساب نمیشه. دو تیم موقعیتهای گل برابری داشتن به نظر من و منچستر دقیقا به چیزی که خواست رسید. اینکه ما توپو بیشتر در اختیار داشتیم دلیل اصلیش این بود که منچستر اینطور میخواست. توپو دادن به ما نشستن عقب فضاها رو بستن و اتکا کردن به ضد حمله. کاری که فرگوسن بارها تو لیگ قهرمانان انجام داده و دیشبم انجام داد و نتیجه ش رو گرفت.
ضعف اصلی ما برنامه نداشتن در خط حمله ست. اساس تیم رو ضد حملات سریع بسته شده و وقتی حریف میشینه عقب و توپو میده به ما برنامه موثری برای گلزنی نداریم. 2-3 تا حرکت تکراری ( دی ماریا توپو بگیره 2 نفرو دریبل کنه شوت بزنه یا توپو از کنار بریزیم رو گل ) که ثمری هم نداره اکثر اوقات باعث میشه نتونیم نتیجه بگیریم تو اینجور بازیها. رو صحنه گل راموس مقصر اصلی و صد در صد بود. با این همه ادعا تو حساس ترین لحظات اینطوری ضربه میزنه به تیم. اون از پنالتی پارسال جلو بایرن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اینم از یارگیری خنده دار جلو منچستر تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان. بازیکن با حرف و انجام 2تا حرکت نمایشی بزرگ نمیشه. بازیکن بزرگ بازیکنیه که تو لحظات سخت بهترین عملکرد رو داره.
اربلوا تو دفاع کردن بازیکن خوبیه. خوب دفاع میکنه. اما تو حرکات هجومی فاجعه ست. اوزیل دی ماریا و رونالدو با کلی زحمت و پاسکاری برای این آقا فضا فراهم میکنن تا سانتر کنه توپو اما سانترش توسط نفر اول همیشه دفع میشه. از هر 20 ارسال 19 تاش افتضاح. اینو مقایسه کنید با دفاع راستهای بایرن مونیخ و بارسلونا : فیلیپ لام و دنی الوز. اینکه مورینیو توانایی دفاعی اربلوا رو مهم بدونه و از ضعفهاش چشم پوشی کنه قابل فهم هست ولی نه زمانی که تیم گل میخواد. بازی برگشت اگه نیمه اول نتونستیم بجایی برسیم باید اسین رو بجای اربلوا بیاره تو زمین. اون حداقل بلده 2تا پاس بده و سانتر کنه.
ژابی رو فرم نبود. خدیرا هم طبق معمول وظیفه ش رو انجام داد اما بازم میگم بازی با توپش ضعیفه. خصوصیت یه بازیکن میانی خوب اینه که وقتی توپو میگیره بدونه باهاش چیکار کنه. چه زمانی و به چه کسی پاس بده و کی توپو حفظ کنه. اما خدیرا کلا 2 گزینه تو مغزش هست. یا یه پاس ساده کوتاه بده یا سرشو بندازه پایین مث تراکتور بزنه به دفاع حریف که حالا ببینم یه کرنری یا چیزی گیرمون بیاد. اینطور بازی کردن بازی ترکیبی تیم رو مختل میکنه. دیگه گذشت اون زمانی که هافبک دفاعی ها فقط واسه تخریب بودن و مهم نبود اگه ندونن با توپ چیکار کنن. تو فوتبال امروز همه بازیکنا باید توانایی کار با توپو حداقل تو یه سطح خوب داشته باشن.
رونالدو خوب بازی کرد با توجه به اینکه بشدت ازش مراقبت می شد. گلش هم عالی بود. دی ماریا خوب بازی کرد ولی بازم تو زدن ضربات آخر بد بود. رسوندن توپ به محوطه حریف تو یه موقعیت مناسب انرژی و وقت میگیره از تیم. به همین دلیل هست که بازیکن تو اون موقعیت باید با دقت و بهترین تصمیم رو بگیره. اینجاست که دی ماریا ضعف داره. با کلی پاسکاری و زحمت میرسیم به یه موقعیت خوب بعدش دی ماریا توپو با یه شوت یا پاس الکی از دست میده. به قول انگلیسیها دی ماریا خیلی wasteful هست. تو هزار نفر رو هم دریبل کن و اندازه 3 نفر بدو ولی وقتی ضربه نهایی رو خوب نزنی و پاس آخر رو خوب ندی فایده نداره این کارهات.
اوزیل خوب بازی کرد اما در بهترین سطحش نبود. گرچه اینم بشدت تحت فشار بود توسط هافبکای منچستر. بنزما بد بود. هیگواین هم وقتی اومد تو زمین بد بود. تعویض آلونسو با په په گرچه غیرمنطقی به نظر میومد ولی تعویض خوبی بود. ژابی مصدوم بود خسته هم به نظر میرسید و اوردن په په تصمیم خوبی بود. مودریچ جای دی ماریا هم تعویض قابل فهمی بود. اما به نظر من مورینیو جای هیگواین میتونست کاکا رو بیاره تو زمین و رونالدو رو بفرسته نوک. مطمئنم اگه این کار انجام میشد میتونستیم بیشتر فشار وارد کنیم. از عملکرد دیگو لوپز هم باید تقدیر بشه. خوب کار کرد. بخصوص رو ضربات فن پرسی.
تو کارهای هجومی بشدت به بازیکنی مثل مارسلو نیاز داریم و امیدوارم تا بازی برگشت فرم خوبش رو پیدا کنه. تو کلاسیکوی قبل از بازی برگشت هم باید با ذخیره ها بریم تو زمین. در غیر این صورت بلایی که پارسال جلو بایرن اومد سرمون دوباره تکرار میشه و بعد از دقیقه 60 بازیکنا وا میرن. بارسلونا یه تیم معمولی نیست. هر بازیکن باید 2 برابر حد معمول جلو بارسلونا دوندگی داشته باشه و اگه با ترکیب ثابت بریم جلو بارسلونا عملا خودکشی کردیم.
نتیجه 1-1 نا امید کننده بود اما به قول مورینیو هنوز همه چی 50/50 هست. توانایی گلزنی به منچستر رو داریم حتی تو انگلیس. نکته مهم کمتر از حریف گل خوردن هست و به نظرم بازم بازی نزدیکی رو شاهد خواهیم بود. احتمال 1-1 شدن بازی و کشیده شدن سرنوشت به ضربات پنالتی هم وجود داره و من یکی که تحملش رو ندارم و اگه بریم پنالتی سکته رو زدم به احتمال زیاد! بخصوص اگه راموس بیاد پشت توپ.
دوست عزیز شما توجه کن که موقعیتهای منچستر فقط زمانی اتفاق افتاد که ما نیاز به گل داشتیم و با تعداد یار زیاد مجبور بودیم حمله کنیم...وگرنه اگه شوت فابیو گل می شد و پنالتی رو داور می گرفت منچستر همین 2 تا ضربه فن پرسی رو نداشت...مطمئن باش.
در مورد وقتی که حریف دفاع می کنه ما برنامه ای نداریم موافقم...نه اینکه برنامه ای نباشه...ولی موثر نبوده تا حالا...البته واقعا هم سخت هست. وقتی تیم حریف همه دفاع می کنن خیلی مشکله گل زدن.
با کمال احترام ولی اگر صحنه ی گل رو به خصوص از زاویه ی کنار دروازه نگاه کنید میبینید که قبل از اینکه راموس بخواد بپره همین دیگو لوپز که به قول شما عالی بود از دروازه خارج میشه و راموس رو هل میده به جلو که باعث میشه ارتفاع پرش راموس کمتر بشه ... از طرفی چون لوپز خیلی از دروازه فاصله گرفته به راحتی توپ گل میشه ...نقل قول:
رو صحنه گل راموس مقصر اصلی و صد در صد بود. با این همه ادعا تو حساس ترین لحظات اینطوری ضربه میزنه به تیم. اون از پنالتی پارسال جلو بایرن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اینم از یارگیری خنده دار جلو منچستر تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان. بازیکن با حرف و انجام 2تا حرکت نمایشی بزرگ نمیشه. بازیکن بزرگ بازیکنیه که تو لحظات سخت بهترین عملکرد رو داره.
اگر اگر اگر اگر اگر اگر ...نقل قول:
دوست عزیز شما توجه کن که موقعیتهای منچستر فقط زمانی اتفاق افتاد که ما نیاز به گل داشتیم و با تعداد یار زیاد مجبور بودیم حمله کنیم...وگرنه اگه شوت فابیو گل می شد و پنالتی رو داور می گرفت منچستر همین 2 تا ضربه فن پرسی رو نداشت...مطمئن باش.
چرا همه ی این اگرهای شما به نفع رئاله؟!
منچستر شانس داشت با اینکه من طرفدار این دو تیم هستم ولی خدا وکیلی منچستر شانس داشت.دخیا هم عالی بود
نخود نخود هر که رود تاپیک خود : دینقل قول:
______
بازیو دیدم منم,درسته واقعا شانس اوردن و داوری هم علیه ما بود ولی به نظرم بهتر از این میشد کار کرد.توی حمله ها هیچ هدفی ندیدم من.جوری حمله میشد(وقتایی که همشون میرفتن تو دفاع) که انگاری نقشه ای نداره تیم.یعنی فقط پاس میدادن و صبر میکردن تا شاید یه موقعیتی بشه و گل بزنیم.فقط روی چند صحنه حمله و حرکت هوشمندانه دیدم که اکثرشون رو حرکت های دیماریا بودن.(یکیشونم که گلمون بود)
لوپز میتونست بهتر عمل کنه رو کرنر. منم نگفتم عالی بود گفتم خوب بود در مجموع. رو صحنه گل فکر نکنم اون دست گذاشتن لوپز اصلا تاثیری داشت رو راموس. راموس جا مونده بود از یارش و لوپز دست هم نمیزاشت فرقی نمیکرد ( بزارید لود شه ) :نقل قول:
با کمال احترام ولی اگر صحنه ی گل رو به خصوص از زاویه ی کنار دروازه نگاه کنید میبینید که قبل از اینکه راموس بخواد بپره همین دیگو لوپز که به قول شما عالی بود از دروازه خارج میشه و راموس رو هل میده به جلو که باعث میشه ارتفاع پرش راموس کمتر بشه ... از طرفی چون لوپز خیلی از دروازه فاصله گرفته به راحتی توپ گل میشه ...
بخاطر اینکه این اگر های اول اتفاق می افتاد کار به اگر های منچستر نمی کشید. بعدشم پنالتی که دیگه اگر نبود...از دست ما خارج بود ...داور باید می گرفت که ...نقل قول:
شما آمار نیمه اولتون رو نگاه کنید. فکر کنم کلا 3 ضربه داشتید که یکیش گل شد و فقط داشتید دفاع می کردید. این مساوی شدن بازی بود که باعث شد ما با نفرات زیاد حمله کنیم و شما 2 تا موقعیت خوب دیگه گیرتون بیاد.
نمی دونم چی رو می خواین القا کنید؟ می خواید بگید منچستر بهتر بود؟ یا اینکه بازی پایاپای بود؟ خوب نبود عزیزم ! کل دنیا دیدن که رئال بهتر بازی کرد. حالا بازی برگشت مونده شاید شما اونجا بهتر بازی کنید. واقع بین باشید.
من نمی خوام چیزی رو القا کنم. من نگفتم که چه تیمی بهتر بود. من نگفتم که بازی پایاپای بود یا نبود.نقل قول:
بخاطر اینکه این اگر های اول اتفاق می افتاد کار به اگر های منچستر نمی کشید. بعدشم پنالتی که دیگه اگر نبود...از دست ما خارج بود ...داور باید می گرفت که ...
شما آمار نیمه اولتون رو نگاه کنید. فکر کنم کلا 3 ضربه داشتید که یکیش گل شد و فقط داشتید دفاع می کردید. این مساوی شدن بازی بود که باعث شد ما با نفرات زیاد حمله کنیم و شما 2 تا موقعیت خوب دیگه گیرتون بیاد.
نمی دونم چی رو می خواین القا کنید؟ می خواید بگید منچستر بهتر بود؟ یا اینکه بازی پایاپای بود؟ خوب نبود عزیزم ! کل دنیا دیدن که رئال بهتر بازی کرد. حالا بازی برگشت مونده شاید شما اونجا بهتر بازی کنید. واقع بین باشید.
حرف حساب من اینه که صحبت کردن در مورد "اگر"ها کار بیهوده ایه.
تنها چیزی که ارزش صحبت کردن رو داره، اتفاقاتی اند که روی دادند نه اتفاقاتی که ای کاش روی می دادند.
دوستان، بازی تمام شد! :دی
اینم یه عکس از زوج های مادریدی...
محتوای مخفی: مشاهده تصویر
کرنر اشتباه منجر به گل منچستر شد
راديو مارکا در تحليل صحنههاي مشکوک ديدار شب گذشته رئال و منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد: يک پنالتي به سود رئال گرفته نشده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد شب گذشته در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان منچستر يونايتد بود که اين بازي با نتيجه تساوي يک بر يک با گلهاي ولبک براي منچستر و کريستيانو رونالدو براي رئال مادريد به پايان رسيد.
به گزارش فارس،راديو مارکا پس از اين بازي در تحليل مسابقه به دو صحنه حساس اشاره و اعلام کرد: در بازي شب گذشته 2 صحنه مشکوک داوري اتفاق افتاد که هر دو به ضرر رئال مادريد بود. داور آلماني مسابقه پس از خطاي جونز روي دي ماريا در محوطه جريمه يک پنالتي را به سود رئال مادريد اعلام نکرد. بازيکن منچستر در محوطه جريمه تيمش مهاجم رئال مادريد را هل داد.
علاوه بر اين وي به اشتباه، يک ضربه کرنر را تقديم تيم ميهمان کرد که منجر به گل اول بازي توسط شياطين سرخ شد. اين در حالي بود که توپ قبل از خروج از زمين مسابقه به پاي کاگاوا برخورد کرده بود.
مورينيو:
ميتوانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش ميتوانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد ميتواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر ميکنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص ميشود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما ميتوانيم در خانه آنها گلهاي بيشتري بزنيم.
سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر ميکنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.
وي خاطرنشان کرد: ميتوانيم در بازي برگشت گلهاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابتها به صورت رفت و برگشت انجام ميشود و من فکر ميکنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.
مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفتزده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر ميکنم برنده ميتواند در دقيقه پاياني مشخص شود.
رونالدو:به خاطراحترام به يونايتدخوشحالي نکردم
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که به دليل احترام به تيم سابقش، پس از گلزني به منچستر خوشحالي نکرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو با وجود تساوي مقابل منچستر يونايتد در سانتياگو برنابئو، از صعود رئال مادريد به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مطمئن است. وي با آگاهي از اين که تيمش بايد براي راهيابي به دور بعد در اولدترافورد گلزني کند، معتقد است کاملا توانايي انجام اين کار را دارند و افزود: من فکر ميکنم فرصت خوبي براي گلزني مقابل منچستر و راهيابي به دور بعد مسابقات داريم. ستاره پرتغالي قوهاي سپيد خاطرنشان کرد: ما هميشه ابتکار عمل را در دست ميگيريم و براي پيروزي به اولدترافورد خواهيم رفت.
کريستيانو رونالدو در خصوص شادي نکردن پس از به ثمر رساندن گل مقابل تيم سابقش اظهار داشت: 6 سال براي منچستر بازي کرده بودم و هنگامي که به آن تيم رفتم فقط يک بچه بودم. همان طور که همه ميدانند، احترام فراواني براي باشگاه قائلم و به خاطر اين احترام پس از گلزني شادي نکردم.
بهتر نیست اینکه چه چیزی ارزش صحبت کردن داره رو به بچه های تاپیک رئال واگذار کنید دوست عزیز؟ به هر حال کسی شما رو مجبور نکرده بحث های تاپیک رئال رو دنبال کنید.نقل قول:
جدای از نتیجه به نظرم منچستر حرفه ای تر از ما بازی کرد و همون بلایی که چلسی سر بارسا آورد، سر ما آورد.به نظرم توانایی گل زدن در اولدترافورد رو داریم. خصوصا به این دلیل که اونچا منچستر مثل برنابئو دفاعی بازی نمی کنه...هرچند نتیجه لازم رو گرفته اما از نظر حیثیتی دوست نداره تو زمین خودشم دفاع کنه. و این بهترین موقعیت میشه برای ما که بازیکنهامون نیاز به فضا دارن.
بله حق با شماست. ادامه بده به اگر اگر گفتن.نقل قول:
بهتر نیست اینکه چه چیزی ارزش صحبت کردن داره رو به بچه های تاپیک رئال واگذار کنید دوست عزیز؟ به هر حال کسی شما رو مجبور نکرده بحث های تاپیک رئال رو دنبال کنید.
این بحثای شما چیزی رو ثابت نمیکنه مهم اینه که رئال بهتر بازی کرده منچسترم شانس آورده که زیاد گل نخورده
من دارم حقیقت رو میگم چون طرفدار دو آتیشه دو تیم هستم اینم میتونید تو پستای قبل ببینید
دوستان لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنیم و یادمون باشه که نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته ... بنابراین از هر اختلاف نظری کوه نسازیم ...
ممنون /
------------------------------------------------------------------
من البته فکر میکنم یونایتد در برگشت هم با همین شیوه بازی میکنه به دو دلیل :نقل قول:
جدای از نتیجه به نظرم منچستر حرفه ای تر از ما بازی کرد و همون بلایی که چلسی سر بارسا آورد، سر ما آورد.به نظرم توانایی گل زدن در اولدترافورد رو داریم. خصوصا به این دلیل که اونچا منچستر مثل برنابئو دفاعی بازی نمی کنه...هرچند نتیجه لازم رو گرفته اما از نظر حیثیتی دوست نداره تو زمین خودشم دفاع کنه. و این بهترین موقعیت میشه برای ما که بازیکنهامون نیاز به فضا دارن.
1- اینکه نتیجه ی خوبی رو کسب کرده در بازی رفت و در خانه ی رئال
2- تیمی که " باید " در اولد ترافورد حتما گل بزنه رئال هست ...
نقل قول:
اگه برگشت هم اینطوری بازی کنه که دیگه فاجعست. من فکر می کنم به لحاظ حیثیتی هم که شده کمی باز تر بازی کنه..و اینکه توانایی حد اقل 1 گل زدن رو داریم...یعنی اگه می خوایم قهرمان بشیم باید داشته باشیم...اگه نتونیم 1 گل بزنیم همون بهتر که حذف شیم !
دوستان کسی میتونه لینک دانلود کلیپ دریبل تاریخی فرناندو ردوندو رو بذاره؟:n06:
کاسیاس کی برمیگرده؟
من بیشتر ترسم از درون دروازس برای بازی برگشت .تو وجود این لوپز نمیبینم بتونه تو جو سنگین اولدترافورد خوب گلری کنه .حالا اینجا خیلی توپ نریختن رو دروازش ولی بازم ناهماهنگیش با دفاع وسطا به چشم اومد. واقعا بد موقعی از فصل کاسیاس از دست رفت.
اینجور بازیا یکی مثل کاسیاس رو میخواد تا فشار سنگین بازی تو زمین حریف و جو خاصش رو تحمل کنن. .خدا رحم کنه . اونجا فقط اگر گل اول رو ما بزنیم با توجه به قدرت در ضد حمله شانس صعود خوبی خواهیم داشت.
پزشکا که گفتن زودتر از چیزی که گفت میاد من فکر میکنم بازی برگشت درون دروازه باشهنقل قول:
اگه هم باشه امیدی نیست که آماده ی آماده باشهنقل قول:
لوپز هم نشون داد زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد
سره یه صحنه که فاجعه کار کرد همون توپی که آلونسو برگردوند
راموس: گلي که خورديم، تقصير من بود
سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، با قبول مسئوليتش روي گل شب گذشته دني ولبک، تاکيد کرد که در رقابت هاي چمپيونزليگ فرصت اشتباه زيادي وجود ندارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ديدار شب گذشته ابتدا يونايتدها با گل دني ولبک پيش افتادند، گلي که از روي يک ضربه کرنر و اشتباه راموس و ديه گو لوپس به ثمر رسيد.
هرگز راموس اشتباهش روي گل را پذيرفت اما تاکيد کرد که در آن صحنه اصلا نبايد براي منچستريونايتد کرنر گرفته مي شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ولبک بهتر از من کار کرد اما در آن صحنه کرنري اتفاق نيفتاد. اين قطعي است. در ليگ قهرمانان جاي زيادي براي اشتباه وجود ندارد. "
اين ملي پوش اسپانيايي تاييد کرد که ترجيح مي دادند با نتيجه متفاوتي پاي به ديدار برگشت مي گذاشتند اما هنوز هم به صعود خوش بين است.
" ما دوست داشتيم با نتيجه متفاوتي به الدترافورد مي رفتيم اما بايد خوش بين باشيم و از بازي فوق العاده اي که رئال در اين ديدار ارائه داد، احساس رضايت کنيم. هرچند موقعيت زيادي را از دست داديم.
در بعضي ديدارها، موقعيت هاي خيلي خوب هم تبديل به گل نمي شود اما همه بازيکنان تمام تلاش شان را انجام دادند.
ما بايد به منچستر برويم و با همين روحيه بازي کنيم و باور داشته باشيم که مي توانيم به پيروزي برسيم."
این مربی بر این باور است که رئال مادرید و منچستریونایتد هر دو میتوانند صعود کنند
سایت گل – بیسنته دلبوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا میگوید کریس رونالدو در اوج است.
این مهاجم پرتغالی ضربه سری فوقالعاده زد تا تیمش را مقابل منچستریونایتد به تساوی یک بر یک برساند.
دلبوسکه که مربی سابق رئال است درباره این بازی میگوید: «هنوز هیچ چیز در این دیدار تعیین نشده. رئال مادرید تیمی بزرگ است که از عهده هر کاری برمیآید، اما احتمالات دیگر هم هست.
البته کریستیانو بسیار عالی دارد بازی میکند. او در بهترین شرایطش است.»
اندازه گیری پرش رونالدو در آزمایشگاه +عکس
پس از گل دیدنی کریستیانو رونالدو به منچستر یونایتد، چندین کارشناس ورزشی در تحقیقات خود درباره میزان پرش کریستیانو رونالدو اعلام کردند که این مهاجم پرتغالی قادر است بدون کمک دستانش یک متر و 11 سانتیمتر بالا بپرد.پس از گل رونالدو در بازی با منچستر که توجه خیلی ها را جلب کرد، کارشناسان در تحقیقی دقیق در یک آزمایشگاهی واقع در مادرید به بررسی اندازه گیری دقیق توانایی کریستیانو رونالدو در پرش به هنگام ضربه سر پرداختند. کارشناسان علوم ورزشی این آزمایشگاه در این بررسی ابتدا به اندازه گیری پرش عمودی این بازیکن (با کمک دست و بدون کمک دست) پرداختند.
رونالدو در این تحقیق دو نوع پرش انجام داد. یک پرشی که رونالدو دستانش را روی مفاصل ران خود قرار داد و بدون کمک از دستانش این حرکت را انجام داد و دیگری پرشی با کمک دستانش.
در حرکت اول که یک سنسور اندازه گیری قدرت روی پوست رونالدو قرار داشت، مشخص شد رونالدو یک و نیم برابر بیشتر از وزن خود نیرو مصرف میکند و از پایین تنه خود کمک میگیرد.
در حرکت دوم که در بازی با منچستر یونایتد رخ داد و این بازیکن توپ را وارد دروازه کرد، مشخص میکند قدرت فیزیکی به رونالدو اجازه میدهد تا 1.11 سانتیمتر پرش داشته باشد تا قد رونالدو در هنگام این پرش به 2.93 سانتیمتر برسد، کمی بزرگتر از قد یک بازیکن در لیگ بسکتبال NBA .
قدرت بدنیای که کریستیانو رونالدو به خود وارد میکند پنج برابر بیشتر از وزن بدن خود است. نیرویی که باعث میشود یک فضانورد به خود وارد کند، اما چه چیزی باعث میشود رونالدو این قدر پرش داشته باشد؟ رونالدو زانو و پاهای خود را در پشت باسن خود قرار میدهد و این کار قدرت جاذبه زمین را موقتا افزایش میدهد. دست شبیه یک فضانورد که از هوا می پرد و سر خود را به بالا میگیرد و پاهای خود را به پشت خود قرار میدهد. این به رونالدو اجازه می دهد 80 سانتیمتر پرش داشته باشد که بالاتر از میزان پرش یک بسکتبالیست در لیگ ان بی ای است
رونالدو در بازی چهارشنبه خود در لیگ قهرمانان اروپا توانست با پرشی بلند دروازه یونایتد را باز کند. قد این بازیکن هنگام پرش به 2.93 سانتیمتر رسید.
دوستان
با توجه به بازی فاجعه آمیز هم بنزما و هم هیگواین به عنوان Striker در تیم به نظرتون مورینیو نمیتونه رونالدو رو به عنوان Striker در زمین بذاره کاکا یا مودریچ رو هم به جای رونالدو بذاره؟(حالا با تغییر پستشون منظورمه)
یعنی یا کاکا به عنوان LEFT WING بازی کنه و رونالدو بره جلو...
یا موردیچ بیاد به AM یه بازیکن دیگه(اوزیل یا دیماریا) برن به LW جای رونالدو که توانایی بازی در پست ST رو هم داره....
به نظرتون با عملکرد ضعیف بنزما و هیگواین رونالدو همونقدر که در پست LW میدرخشه توانایی درخشش در پست ST رو هم داره؟؟؟؟
شوخی ریو فردیناند در توئیتر: کریس رونالدو قبلاً ازین سرها زده بود؟ تو مسکو من رفتم تا باهاش جشن بگیرم، ولی دیشب دلم میخواست برم طرفش و خفش کنم!!!
به نقل از دکتر نیل اسمیث، استاد بایومکانیک دانشگاه چیچستر: " وقتی رونالدو برای سر زدن از روی زمین بلند میشه پاهاشو خم میکنه و به زیر باسنش میکشه، این عمل باعث میشه که برای چند ثانیه مرکزیت جاذبش رو بیشتر کنه و به همین دلیل بتونه با اون ارتفاع بلند بشه و چند ثانیه خیلی کوتاه در هوا بمونه و بتونه ضربه سرش رو به سمت دروازه بزنه. "
رونالدو تونسته 78 سانت از روی زمین بلند بشه که بلندترین حدی هست که یه فوتبالیست تابحال تونسته بپره! حتی تو بسکتبال هم از یه بسکتبالیست نرمال بیشتر می پره!
به گزارش خبرآنلاین؛کاسترول یک گزارش پر از جزئیات در مورد توانایی های ورزشی کریستیانو منتشر کرد . در حقیقت با بررسی توانایی های وی ، مشخص شد که به طور مثال او چقدر می تواند که با کمک یا بدون کمک بازوهایش به هوا بپرد و حرکتی نظیر گلش در بازی چهارشنبه مقابل یونایتد داشته باشد . کاسترول یک بار پرش بدون کمک به دست هایش را منتشر کرد و دیگری با کمک دست هایش .
در اولی و با بررسی این که دستش را روی یک مانع بگذارد و بپرد می تواند 44 سانتی متر به هوا بپرد . در این حالت نیرویی که وارد می کند ، فقط 1.5 برابر وزن بدنش است . در حالت دوم و پرش با خیز روی زانوهایش مثل بازی چهارشنبه مقابل منچستر ، وضعیت کاملا متفاوت است .
کریستیانو بدون استفاده از بازوهایش و با کمک خیزی که روی زانوهایش بر می دارد می تواند 78 سانتی متر به هوا بپرد، به عبارتی بالاتر از قد یک بازیکن NBA . در این حالت پنج برابر جرم بدنش نیرو وارد می کند . در این وضعیت ، زانوهای کریستیانو مرکز جرم او خواهند بود .
من فکر میکنم بنزما خیلی بد نبود ، حداقل از هیگواین خیلی بهتر بود ...نقل قول:
"شاید" بنزما تموم کننده ای به خوبی پیپیتا نباشه ولی حضورش در بازی باعث میشه همیشه قدرت پرسینگ رئال به خصوص از جلو افزایش چشم گیری داشته باشه .
اگه رونالدو بیاد وسط و به عنوان مهاجم اصلی بازی کنه بخش زیادی از کاراییش در نفوذها و به تو زدن ها از چپ به راست و همچنین مهمترین قابلیتش یعنی استفاده از سرعت و تکنیک و توانایی حفظ توپش در فاز انتقال از دفاع به حمله رو از دست میدیم ؛ با این تغییر به واقع شما فقط صرفا یک مهاجم تمام کننده خواهید داشت .
به همین علت هم هست که علیرغم قدرت خوبی که در سرزنی داره و فوق العاده بودنش در تمام کنندگی ، باز هم مربیان مطرحی نظیر سرالکس و مورینیو از اون در کناره ها استفاده میکنند .
رفتن اوزیل و دیماریا به چپ هم با توجه به چپ پا بودنشون روشی هست که تقریبا خیلی استفاده نمیشه ازش و با افکار تاکتیکی مورینیو در حال حاضر هم همخوانی نداره چون در اینصورت توانایی این دو صرف سانتر کردن و ارسال میشه در بیشتر مواقع در صورتیکه دیماریا در راست و اوزیل در وسط خیلی خوب هستند .
کاکا هم که مدتهاست از فرم خوبش دوره و صد البته مورینیو هم اساسا اعتقادی به کاکا نداره ...
به نظر من گذاشتن رونالدو به عنوان SF جلو منچستر جواب نمیده. همونطور که تو بازی رفت، از زمانی که رونالدو رفت به عنوان یه تمام کننده، رئال حملاتش کمتر زهر شد. ضمن اینکه گذاشتن کاکا و اوزیل بطور همزمان، بارها نشون داده که جواب گو نیست جز تو بازی های کامپیوتری!
به نظر من، همین ترکیب عالی هست و تیم هم خوب کار کرد، فقط باید در دفاع کم اشتباه تر ظاهر بشیم، چندین موقعیت بود که اصلاً مدافع ها بیخیال نشون میدادن و فکر میکردن که موقعیت خطرناکی خلق نمیشه پس بذاریم سانتر کنه...!
منم به نظرم بی نظیر بود تیم و تاکتیک های مورینیو...
فقط چاشنی شانس رو به همراه نداشت !!
در حالی که فرگوسن با خودش یه گالون آورده بود به برنابئو :n08:
به جز اشتباه در خطوط دفاعی که اونم به نظرم با برگشتن په په کمتر میشه و ناهماهنگی لوپز و خطوط دفاعیمون(که حالا حالا ها قرار نیس خوب بشه) به نظرم خلع یه STRIKER به تمام معنا در تیم شدیدا به چشم میومد! اگه این بنزما همون بنزمای پارسال بود که ما بهترین استریکر دنیا رو داشتیم!مشکل اینجاست این مصدومیت های بی شمار باعث شده دست مورینیو در تیمی با این همه ستاره هم بسته بمون و فقط لقب گرون قیمت ترین تیم رو یدک بکشیم و هواداران واقعا جالبه منچستر یونایتد بیان و بگن جوون های ما در حد و اندازه های ستاره های رئال بازی کردند و جمله ی سال رو تحویل دنیای فوتبال بدند :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
اوزیل بارها دیدیم در چپ ظاهر میشد و مورینیو از سمت چپ ما کم مونده بود دیگه لوپز رو واسه نفوذ بفرسته از بس اوتوبان بود اونور با وجود رافائلی که خیلی ادعا داشت قبل از بازی!!و اوزیل هم خوب بازی کرد در سمت چپ!یعنی میتونه اوزیل هم چپ به خوبی راست و وسط باشه....
حالا اگه کاکا رو در نظر نگیریم(که شدیدا بگیر نگیر داره بازیش نمیشه روش حساب 100 درصد باز کرد در همچین بازیه مهمی میشه گفت حضور مودریچ به عنوان AM و حضور اوزیل به عنوان LW میتونه در شبهای کابوس واره هیگواین و بنزما به درد ما بخوره!)
بگذریم....
میدونیم اگه 1/3 توان اصلیمون رو بذاریم با اختلاف چند گل توان بردن این منچستری که من دیدم رو داریم در کل...
در کل بازی با منچستر یونایتد یه دستاورد بسیار مهم داشت!!
ما فکر میکردیم هواداری تیم رقیبمون در لا لیگا(!) خیلی باحال تشریف دارن!!
اما جدا از نتیجه ای که قراره به دست بیاد در اولدترافورد متوجه شدیم هوادارای بسیار باحال تری هم در دنیای فوتبال وجود دارن!!! :n09::n08::n08::n02:
یکی از دلل هایی که من تو انجمن ورزش و مخصوصاً تو تاپیک تیمهای محبوبم زیاد پست نمیدم اینه که با جریانی که در تاپیک ها برقراره مشکل دارم.یکی از این جریانات این روند کپی پیست کردنه. نمیدونم بچه های اینجا خبر نگارن که خودشونو ملزم میدونن مطالبی رو هر طوری شده قرار بدن؟ حتی بدون کنکاش کردن در مورد اون مطلب؟الان حد اقل سه تا پست خوندم که در مورد پرش کریس رونالدو بوده و تو دوتاش مطلب به طور خنده داری گفته شده. اولی که گفته بعد بازی با منچستر و پرشش آزمایشاتی صورت گرفته و اون عکس رو قرار دارن که عدد 78 توش دیده میشه و سومین مطلب هم با فعل زمان حال میگه کاسترول آزمایشهایی رو انجام داده.در حالیکه این سری آزمایش ها و فیلم اون که توسط کمپانی کاسترول تولید شده بیش از دوسال پیش انجام شده.بهتره اینجا اون چیزی که تو فکر خودمون جریان داره رو بیان کنیم تا از اینور و اونور مطلب بیاریم.