Titanium Backup برنامه خوبیه.
Printable View
Titanium Backup برنامه خوبیه.
سلام دوستان .
این گوشی با کابل USB شارژ میشه.
به جایِ خریدن شارژر ماشین , کافیه کابلش رو بزنین به MP3 PLAYER که به فندک وصل میشه .
:20:
اگر با ام پی تری پلیر آهنگ گوش میدین , دو راه داره :
1- آهنگها رو بزنین روی یک مموری کارت و اون مموری کارت رو بزنین به MP3 PLAYER تا بتونین از یو اس بیِ برای کابل گوشی استفاده کنین .اینجوری هم آهنگ گوش میدین هم گوشی رو شارژ میکنین .
:20:
2- یک سه راهه ی یو اس بی بزنین به پلیر تا هم فلاش بهش وصل بشه هم کابلِ شارژر.
سلام
برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.
آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟
سلام .نقل قول:
در موقع آپدیت یا آپگیرید - همه ی تنظیماتتون و شماره تلفنها و مسجها(اگر روی مموریِ گوشی باشه) و عکسها و دیگر فایلهائی که روی حافطه ی گوشی باشه پاک میشه .
اگر فارسی سازتون از خودِ رام گوشی باشه , با آپدیت و آپگرید پاک نمیشه اما اگر رامتون رام فارسی دار نباشه و شما خودتون فارسی رو بهش اضافه کرده باشین , با آپذیت و آپگرید پاک میشه و باید دوباره نصب بشه .
اگر برنامه ای که باهاش بک اپ میگیرین مثل spb backup باشه , موقع بک آب دو راه دارین .
یا فول بک اپ که از همه چیز بجز مموری کارت بک آپ میگیره البته اونها رو دسته بندی میکنه تا موقع برگردوندن اطلاعات (restore) بتونین فقط چیزهایی رو که میخواین برگردونید .
مسجها
شماره تلفنها
سیستم (فایلهای رام)
بهتره همیشه فول بک آپ بگیرین تا اگر گوشی موقع آپدیت یا آپگرید با مشکل مواجه شد بتونین فایلهای سیستم رو برگردونین به حالت اول .
حسن بک آپ گیری از سیستم اینه که اگر گوشی ویروس گرفت و نتونستین مشکل رو حل کنین , با ریستور کردن سیستم دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده و ویروس یا تروجان هم حذف میشه .
بهترین کار اینه :
اول از همه چیز بک آپ بگیرین و اسم فایلش رو بذارین back up before update
بعدش آپدیت یا آپگیرد کنین .
اگر همه چیز خوب پیش رفت , از ورژن جدید هم بک اپ بگیرین و لسمش رو بذارین after upgrade
حالا با خیال راحت تنظیماتتون رو انجام بدین(زنگ موبایل و مسج ,عکس پشت زمینه , نور صفحه ,ترتیب برنامه ها و غیره(
حالا دوباره بک آپ بگیرین و به نام my setting after upgrade
حالا دیگه هر مشکلی پیش بیاد همیشه شما یک یا چند فایل احتیاطی دارین که بدون نیاز به پرداخت پول یا کمک از دیگران همه چیز رو براتون درست میکنه .
=====================
بهتره هر هفته یک بار از شماره تلفنها بیشتر شده ,یک بک آپ از شماره تلفنهاتون بگیرین به نام phone no و بعدش فایل بک آپِ قبلیِ شماره تلفنها رو پاک کنین تا همیشه یک فایل بک آپ از شماره تلفنها داشته باشین
===========================
با این کار شما دیگه بی نیاز میشین از مراجعه به مغازه ها و پول پرداخت کردن و از همه مهمتر از خطر سرقتِ اطلاعاتتون هم در امان میمونین .
=====================
با احترام به مغازه دارهای شریف , بارها توی روزنامه ها و اینترنت خوندم که فلان مغازه ی موبایل , با سرقت اطلاعات مردم ازشون باج خواهی میکرده برای پس دادنِ اون اطلاعات یا منتشر نکردنش توی نت یا با بلوتوث میداده به دوستاش.
برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هستنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مرسی
یه سوال دیگه:
بک آپ گیری خود kies چطوره؟
از app هام هم می خوام بک آپ بگیرم ولی خود kies نمی گیره.
یه برنامه خوب برای بک آپ گیری از app ها و فایل های سیستم و اس ام اس ها و تنظیمات و دفترچه تلفن و خلاصه همه چیز معرفی کنین لطفا.
با سلام یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم
دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟
دوست عزیز مشکل دقیقا از همون برنامه مسیج جدیدی که نصب کردین (احتمالا هم GO SMS Pro بوده) هستنقل قول:
توی تنظیماتش گزینه ای داره که باهاش دیگر برنامه های مسیج رو غیر فعال میکنین
و احتمالا شما توی تنظیمات برنامه، زنگ SMS خودش رو هم غیر فعال کردین
یه تیک هست که باید بردارین همه چیز درست میشه
الان یادم نیست دقیق کجاشه
اوووووف .. خیلی سرعتش بالاست پس ...نقل قول:
کسی با برنامه allshare نوت1 یا اس 3 رو به لپ تاپ وصل کرده ؟ که مثلا بتونم با لپ تاپ اس ام اس بدم یا اس ام اس هامو بخونم . برنامه allshare رو دارم ولی هرکاری میکنم با وایرلس به گوشیم وصل نمیشه ... راهش چیه . اگه میشه از صفر برام توضیح بدید . چون میخوام گوشیمو بزارم تو اتاقی که خوب آنتن میده و دیگه پای لپ تاپم باشم . کنار لپ تاپم گوشیم آنتن نداره و همش خارج از سرویس ..
دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
همچنین app2sd
اصلا نیازی به این کارا نیستنقل قول:
برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی این رو s3 جواب میده؟نقل قول:
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟
پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
به نظر من s3 رو نگه دارین.نقل قول:
مهدی این رو s3 جواب میده؟
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟
پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.
فرزین جان این برنامه یه نوع پی سی سوئیته رو همه گوشیها جواب میده یعنی باید جواب بده تستش ضرر ندارهنقل قول:
من که اس3 هم داشتم ولی با نوت خیلی حال می کنم اصلا یه چیز دیگست فقط یه خرده خیلی کم باطریش رو اعصابه که اونم خیالی نیست کیفیت ساختش هم خیلی بهتر از اس3 هست من قاب اس3 رو دو بار در آوردم جا زدم رنگ دورش رفت بیست بار قاب نوت رو در آوردم آخ نگفته با اینکه خیلی هم سفته و بد جا میره
خرید نوت 2 با این قیمت فضایی اصلا به صرفه نیست هر چند همه گوشیها همینن الان نوت 1550 شده 32 گیگش که اصلا نیست به زور 1900 گیر بیارید ولی برای کسی که نوت داره خرید نوت2 معقول نیستنقل قول:
سخت افزار هم نیازی به قدرتش نمی بینم تو اجرای بازیهای سنگین اصلا تاثیر چشم گیری نداره
ممنوننقل قول:
اصلا نیازی به این کارا نیست
برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم
عجب برنامه بدرد بخوریه
فقط یه مشکل من برنامه ها رو از گوگل پلی گرفتم باید export کنم از تو خود برنامه ( برنامه ها خراب نمیشن ؟ ) بعد drop??
الان امتحان کردم نشد کلا میره رو device memory در هر حالت !
فک کنم برا اینم باید روتیده بشه !
سلام
من آخرین رام راچندوقت پیش دریافت کردم بازچندروزبعدهم دوباره یه بروزرسانی داشتم که دریافت کردم بعدازدریافت متوجه شدم رام مخصوص امارات است چنددقیقه پیش دوباریه بروزرسانی دریافت کردم حدود288MBبعدازدریافت متوجه شدم رام گوشی
شده 4.1.1 امارات Android 4.1.1 l9300XXDLID United Arab Emirates برای دوستان که رام مخصوص ایران روی گوشی آنهاهست بروزرسانی به 4.1.1آمده
تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه
روت نیازی نیست رضا جان وایلدفایری که روش برنامه ریختم روت نبودنقل قول:
یعنی اس3 رو وصل می کنی اون گزینه ای که اسکرین شات گذاشتم نمیاد؟ installation path رو می گم
چرا میاد ولی رو هر دو میزارم میره رو دیوایس مموری . یعنی SdCardتو s3 همون device memory
ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽﺩﻭﻧﻢ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻝ ﺳﯽ ﺩﯼ ﮔﺎﻻﮐﺴﯽ ﺍﺱ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯽﺷﻪ ﯾﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﺑﺪﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ
منکه همیشه با لباسم تمیز میکنم :sq_2:نقل قول:
ولی بهترینش دستمال عینک هستش کاملا پاک میکنه عین آینه میشه.
فقط با سمباده تمیز نکن...خیالت راحت پارچه و اینها خط نمیندازه روشنقل قول:
حالا یه سوال از دوستان دارم این گالکسی اس تری من ظاهرا خودش اتوماتیک فایل 25 مگابایتی آپدیت اندروید رو دانلود کرده و بهم پیام نصب و ارتقا سیسم عاملشو میده خواستم بگم که این خطری نداره براش. آیا برنامه ها و اطلاعاتم پاک میشه؟
بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از طریق کامپیوتر چیه ؟ چون می خوام با کامپیوتر اطلاعات شماره تلفن ها که خیلی مهمه رو برگردونم
یادم نرفته بگم با اپ دیتی که بالا ذکر کردم ایا ورژنش از 4.0 به 4.1 ارتقاء پیدا می کنه ؟ حالا واقعا سرش به تنش می ارزه ؟ چون بعضی ها ناراضی بودن چون نمی خوام دوباره کاری کنم
ضمنا وقتی می خوام خود موبایل رو بعنوان روتر از وای فای اون اسفاده کنم از من کی کد یا رمز می خواد پیش فرض اون چنده انواع شماره ها رو امتحان کردم
ممنون میشم جواب بدید
سلام عزيزنقل قول:
اون اپديت 25 مگي رو بنده 2هفته پيش زدم هيچ مشكلي پيش نمياد چيزي پاك نميشه.
اپديت 4.1 نيستش اگه 4.1 بياد حدودا 700 مگ هستش.
در مورد رمز هم خود گوشي تنظيماتش كه بري رمز نشون ميشه الان حضور ذهن ندارم كجاش بود رمز پيش فرض هم نداره يه سري حروف و عدد هستش.
نقل قول:
سلام
از وقتی که گوشی رو خریدم پیغام آپدیت داده ولی ترسیدم که چیزی یا مثلا Contact هام پاک شه آپش نکردم .
پس منم آپش کنم و مشکلی نیست دیگه ؟
اگه آپ 700 مگی بیاد یعنی 4.1 هست و Contact ها و چیزای دیگه پاک میشه ؟
گوشیم رووت نیست چجوری میتونم backup بگیرم ؟
ممنون
اگه حجم آپدیت زیاد نباشه یعنی از 100 مگ بیشتر نباشه چیزی از گوشیت پاک نمیشهنقل قول:
آره آپ کن مشکلی پیش نمیاد
اگه آپدیتی واست اومد که 700 مگ حجم داشت حتما باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری
من از نرم افزار Go backup استفاده میکنم
من قبلا نوت 1 ماله يكي از دوستان رو از اندرويد 2.3 به 4 اپديت زدم هيچي پاك نشد.
با گوشي به وايفاي وصل شدم و از همون قسمت software update اپديتش كردم.
نميدونم شايدم من اشتباه ميكنم :sq_11:
ممنون دوست عزیز . این برنامه Go Backup بدون رووت بودن گوشی کار میکنه دیگه ؟ ممکنه لینکی ازش برای دانلود بزاری و طریقه استفاده ازشو راهنمایی کنی؟نقل قول:
یه سوال دیگه ، چجوری میشه گوش یرو Mass Storage کرد ؟
نه اشتباه نکردی....هیچی پاک نمیشه......فقط سام قبلش میگه واسه محکم کاری back up بگرید.....نقل قول:
بچه ها Need For Speed Most Wanted دیروز اومده.....حتما دانلود کنین..گرافیک فوق العاده عالی.... بدون لگ و روون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمنن بشین ارا میشه فایل APK رو دانلود کنید بعد بزارید بازی خودش Data رو دانلود کنه( تقریبا 580 MB ) و بعدش از بازی Back up بگیرید
من خودم یه DATA 483 MB ( تنها DATA موجود تو اینترنت) رو دانلود کردم بعد بازی رو اجرا کردم ماشین ها بودن ولی جاده سیاه بود...بعدش با خود بازی دیتا رو دانلود کردم مشکل حل شد
می خواستم فایل دیتا خودم رو براتون آپلود کنم...گفتم شاید رو بقیه دستکاه ها جواب نده
فایل APK رو آپلود کردم :
بازی فعلا فقط به صورت آنلاین میاد بالا و بعد از update Checking میتوند دکمه Home رو بزنید ، از بازی خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین و بازی رو ادامه بدید
دیتا Mali هم اومد....(نسخه آفلاین)
از این لینک دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها الان مود POP UP BROWSER که از نوت 2 واسه گوشی پورت شده رو نصب کردم گوشی خدا بود الان سوپر خدا شده
هم یه ویدیو full hd رو pop up play کردم هم یه صفحه ی سنگین اینترنتی رو pop up کردم گوشی آخ نگفته تا حالا
این است قدرت آندروید....
حالا دارم فکرشو میکنم کسایی که note2 دارن با گوشیشون زندگی میکنن
فوري فوري
دوستان لطفا هر كسي نظري داره دريغ نكنه. من الان به اشتباه يك ويدئو رو كه با دوربين گوشي گرفته بودم پاك كردم. آيا راهي براي برگردوندش هست؟ خيلي برام مهمه كه برش گردونم. ضمنا من برنامه Go Backup رو هم نصب دارم. به درد اين كارها ميخوره يا فقط براي تنظيمات و اين چيزها هست؟ لطفا راهنمايي كنيد.
ضمنا اين ويدئو روي حافظه داخلي بود.
خداییش نگاه کنید ... سامسونگ بدون اینکه بخواد ادای اپل رو برای فروختن محصولاتش دربیاره( با اون صفحای طولانی که همش صحنه سازی و دست های پشت پرده و استکبار جهانی پشتشه ) چه فروشی داره .. .
به نظر شما این خوبه یا اپل با اون همه تبلیغات واسه بیرون دادن یه محصول که قلبشو سامسونگ براش میزنه ؟
Samsung has sold 30 million Galaxy S III devices worldwide
Samsung sells 3 million Galaxy Note II units in just over a month
شما بار ها به تبلیغات اشاره کردین و من هم هر بار قضیه گوسفند و توهین های زشت رو یادآوری کردم. باز هم لازمه؟! :|نقل قول:
به نظر شما این خوبه یا اپل با اون همه تبلیغات واسه بیرون دادن یه محصول که قلبشو سامسونگ براش میزنه ؟
سلام دوستان
من هرچی از توی سایت سامسونگ می خوام راهنمای محصول فارسی S3 رو دانلود کنم نمیشه و بازش نمیکنه آخر سر. کسی فایل PDF اش رو داره که بزاره اینجا؟
ممنون
من گوشی رو تازه گرفتم و این اولین گوشی هوشمندی هست که دارم برای همین توش خیلی گیج میزنم.
می خواستم بدونم مهم ترین کارهایی که اول از همه باید بکنم چیه؟
جایی هست که راهنمایی کرده باشه؟
من قبلش یه گوشی نوکیا داشتم که Contact هام روی گوشی Save بود. حالا می خوام منتقلشون کنم به S3 باید چه کار کنم؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.
برو توی قسمت contact گوشی نوکیا توی تنظیمات رو بررسی کن ببین ارسال داره؟نقل قول:
اگه داشت ارسال کن با بلوتوث
راستش منم هرچی فکر میکنم منظورم شما رو متوجه نمیشم .. :sq_8: قضیه گوسفند چیه ؟ حالا اگه میخواید تو پیام خصوصی بهم بگید ..نقل قول:
آقا دمت گرم. ریخت اما بعضی از اسم ها قاطی پاتی شده که باید درست شون کنم.نقل قول:
چه کارهایی باید انجام بدم گوشی رو گرفتم تازه دیگه؟