نمیدونم . باید چطور باشه ؟نقل قول:
Printable View
نمیدونم . باید چطور باشه ؟نقل قول:
ببین دوست عزیز تنظیمات دسته من اینطوریه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما به RT و RB نگاه کن ببین واسه شما هم همینطوریه یا نه !
نقل قول:
دوست عزیز این ستونی که میگی تو پی اس 2012 چه جوری بالا پایین میشه؟
اصلا با pc نمیشه تمرین pes رو رفتنقل قول:
دکمه هاش هم خونه نداره
گیجت میکنه
یا ادم باید xbox بگیره
یا دسته ی xbox برای pc
اقا یکی بگه تو پی اس 2012 چه جوری اون ستونها رو که دفاع وحمله رو کم وزیاد میکرد بالا پایین کنیم؟؟
دوستان سایتی رو نمیشناسید که ورژن reloded بازی رو بفروشه ؟
این نتظیماتم درسته. سلکت و آر1 و آر 2 تنظیمه. فکر کردم تنظیمات توی خود بازی رو میگی.نقل قول:
نقل قول:اینو خودمم نمی دونم که پرسیدم :31:نقل قول:
راستی دوستان من یه کم بیکام لگند رفتم یه سری GP اضافه شد. میخوام ببینم الان این GP ها کجا هستن و چه طوری باید ازشون استفاده کرد ؟ :31:
عوض اینکه بازی رو جذاب تر و یوزر فرندلی تر کنند هر سری بازی رو پیچیده تر و سخت تر می کنند :2:
نقل قول:
زیاده اگه خود پی سی وورلد نداشته باشه میتونی از سایت آسان دانلود هم بخری هم دانلود کنی.
دانلود که میدونم ولی اکثر این فروشی ها همون نسخه اولی (skidrow) هستن
واسه این دنبال یه جای مطمئن میگردم
سلام
من یبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخی براش باشه
دوستان پچی هم هست که بشه برا کنسول استفاده کرد. یعنی اسم تیم ها و لباس ها و کلیه موارد رو تو کنسول (ایکس باکس 360 ) درست کنه؟
اگر هست ممنون میشم لینک بدید و نحوه کار رو هم بگید ( برای اولین بار برا کنسول ساکر رو گرفتم )
تنظیمات دسته درسته ولی نمیشه!! هیچ اتفاقی نمیفته وقتی select و r1 و r2 رو میزنم! کسی این مشکل و نداشته؟نقل قول:
سلام
پچی هست که بتونه اسم بازیکنان را اصلاح کنه ؟
نه دوست عزیز اتفاقا من با همین دسته PC تونستم همه تمرین ها را بگذرونم ! دسته xbox هم ندارم :31:نقل قول:
دوست عزیز الان رفتم داخل بازی و دیدم چطوری میشه اینکار را کرد.شما اول از همه داخل منو به قسمت Option برو بعد Personal Setting ... یه Data به اسم خودت بساز و بعد به قسمت Button Configuration برونقل قول:
بالای صفحه نوشته Player Movement که میتونی تعیین کنی تو بازی با جهات 4 گانه بازیکنت را کنترل کنی یا با آنالوگ ! شما بزار روی هردو ....... یعنی هم آنالوگ و هم جهات
4 گانه ....... دسته ات هم بزار روی Type 1
حالا داخل بازی Select و R1 و R2 را بزن ببین میشه یا نه !!!!!! اگه منظورمو متوجه نشدی برو داخل بازی استارت بزن بعد برو قسمت Command List .... از بالا منوی
Both Attack and Defence را انتخاب کن و بیا آخر همون صفحه
یه جا هست نوشته : {Attack/Defence Level} ........ اونجا نوشته باید چیکار کنی ولی به احتمال زیاد با اون کاری که تو بالا بهت گفتم مشکلت حل بشه
دوستانی که مشکل این دوستمون را دارن هم همین کار را بکنن ببینن مکلشون حل میشه یا نه ................... موفق باشید
دیگه شما واسه خودت استادی شدینقل قول:
داداش اسمای بازیکنا که درستهنقل قول:
چرا میخوای تغییر بدی؟
این مشکل منم هست یکی از دوستان که خودش هم تست کرده بود و گفت از این استفاده کرده و لیگ انگلستان و نقل و انتقالات درت شدننقل قول:
از این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همون تنظیمات رو درست کردم ردیف شد ممنون :11: من از 3 حالت جهت دسته 2 حالتش رو امتحان کرده بودم نشد فقط اینی که الان گفتی رو امتحان نکرده بودم. که الان امتحان کردم درست شد :31:نقل قول:
راستی اون کامند لیست رو همه شو خوندی تا حالا؟ من اصلاً نگاه نمی کنم. چون دسته م هم دسته اصلی نیست و آر2 و ال2 ش دم دست نیست نمی تونم همه رو اجرا کنم :13: (آر2 و ال2 دسته من پهلوی 4 تا دکمه اصلیه انگشت کم میارم برای استفاده ازشون :31:)
دوستان پچ جدید 1.2:
http:// ------ . ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
(فاصله ها رو بردارید)
آقا دمت هات همین مشکل باتن کانفیگوریشن بود که باید روی هر دو میذاشتم.نقل قول:
آقا این داوری بد جور تو مخه. همش تو ورزشگاه دارن توپ تانگ فشفشه و میخونن این چه وضعشه آخه. دقیقه 3 بازی یه تنه ساده و کارت زرد میده!!! هر جور هم توپ و بگیری خطا اعلام میشه!!
دوستان واسه مستر لیگ پچی مچی چیزی نیومده؟ اینجوری ک اصن پیشرفت نمیکنن که!:41:
دوست من این برا همه نسخه ها نصب میشه یا ما اسکدروی ها باید سماغ بمکیم هنوز؟نقل قول:
کی گفته رو نسخه اسکیدرو پچ نصب نمیشه ؟ هر کی میگه نمیشه بلد نیست اینکارو انجام بده ....نقل قول:
تو قسمت مشکلات نصب و اجرا یه چیزایی نوشتید میشه کامل و مرحله به مرحله بگید ما هم پچ رو نصب کنیم ؟ نسخه من اسکیدرو هر کاری کردم لباسا و آرام ها درست نشد .نقل قول:
شما برو یه پچ از سایت خارجی pes-patch.com بگیر ... یکی که دلخواهته بعد از محتویاتش بهم عکس بده تا راهنماییت کنم ... از سایتهای ایرانی چیزی دانلود نکن .... چون معلوم نیست چی هست و سالم یا نهنقل قول:
میشه اگه dlc رسمی کونامی اومده لینکش رو بزارید مستقیم باشه بی زحمت
نه همشو نخوندم . آخه بعضی از تنظیماتش ثابته و نیاز نداره بخونیم :31: ولی هروقت نسخه جدید میاد توی قسمت آخر Command List مینویسه چه دکمه ها و کنترل هایی به بازی اضافه شده یا تغییر کردهنقل قول:
میتونی بری بخونی بیشتر آشنا بشی .......... نوشته Controls Changed From PES 2012 آخرین صفحه Command List
پیشرفت بازیکنان خیلی مسخره شده.دیگه مثل قبل نیست و بیشتر بسته به آیتمهایی داره که برای بازیکن تعریف میکنید ولی مثلا با یه کفش،قدرت شوت زنی یه بازیکن 5 تا میره بالا یا آیتمهایی هم هستن که کلا اورال تا 9-10 تا اضافه میشه.اینکه نشد پیشرفت.نقل قول:
توی بازیکنان دیگر تیمها هم دقت کنید اکثرا یا ثابتن یا پسرفت داشتند.ولی پیشرفت خیلی خیلی کم هست حتی در بین بازیکنان جوان.
با اینحال شما برای پیشرفت نیاز به خرید اون آیتمها داریو و موجودی شما با gp زیاد میشه.من با cheat engine خیلی راحت بالا پایینش میکنم که یکم آموزش میخواد.اینم یه برنامه کوچیک برای بالا بردن gp هم در مستر لیگ هم در بال:
کد:http://www.gamefront.com/files/22283059/PES2013_Max+GP_1.0.rar
هنوز نیومده.قراره اواسط ماه جاری میلادی(اکتبر)بیاد.یکی دو هفته دیگه...نقل قول:
------------------------------
اگه با حجمش مشکل نداری از پچهای pesedit استفاده کن.بازیکنان کلاسیک هم درست میشن.نقل قول:
نه بابا
اسم بازیکنان بعضی تیمها درست نیست
مخصوصا اسم بازیکنان قدیمی
مثل پله ون باستن رود گولید زیدان و ....
نه بابانقل قول:
اسم بازیکنان بعضی تیمها درست نیست
مخصوصا اسم بازیکنان قدیمی
مثل پله ون باستن رود گولید زیدان و ....
این چیت انجین چطور کار میکنه؟نقل قول:
این برنامه واسه Gp کار میده؟ نزنه سیوم رو بپکونه:31:
پول مستر لیگ نیومده؟
wowنقل قول:
من که اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم
بازیمو میکنم :دی
cheat engine کار باهاش خیلی اسونهنقل قول:
همه چیزو 9999999 میکنه :دی ولی شرایط خاصه خودشو داره
اگه توضیح خواستید بگید واستون توضیح بدم :دی
آقا این GP ها که میگیریم کجای بازی میشه ازشون استفاده کرد ؟؟
باید پچ نصب کنی درست شهنقل قول:
داداش همونجایی که تو 12 توپ موپو ازین چیزا میخریدیمنقل قول:
داداش تو قسمت Edit و بعد تو player نمیشه عوض کرد؟نقل قول:
oh oh
فک کنم با این وضع پست گذاشتنم به بن شدن هم برسم
آخه این پچ 1.1 که اومد فقط برا ریلودد بود!نقل قول:
یه نفرما نصب کرده بود گیمش خراب شده بود!
هم 1.1 هم 1.2 به اسکیدرو نصب میشن؟
اگه میشن برم هر دورو دان کنم بزارم نصب!
اینم برای پول مسترلیگ:نقل قول:
نه بابا چیزی نمیشه که.یه بک آپ بگیر خیالت راحت باشه.تو سه حرکت میشه زیاد کرد.cheat engine و art money بدرد بازیهایی میخوره که چنین ابزارهایی ندارن.با همین راحت تری.کد:http://www.gamefront.com/files/22281449/PES2013_Money_ML_1.0.rar
نقل قول:اون قسمت که دیگه نیست.gp فقط بدرد آیتمهای ml و bal میخوره.نقل قول:
میشه اگه حوصله اش رو دارینقل قول:
نقل قول:زحمت کشیدینقل قول:
مهم خود پچشه
اگه کسی داره لینکشو بده