واييييييييييي....چرا اخه واسه چي....من چيكار كنم پس؟
Printable View
واييييييييييي....چرا اخه واسه چي....من چيكار كنم پس؟
ماله من ٧٦١٠٠. ٤٢ اينچه ها
این تنظیم Game Mode کجاست دقیقا؟من هر چی میگردم تنظیمش رو تو تلویزیون پیدا نمیکنم، مدل من LM86000 هستنقل قول:
باید حالت تصویری به نام game یا بازی داشته باشه،نقل قول:
حالتهایی مثل expert یک و دو داره، حالت بازی یا game هم باید توشون باشه.
خوب دوستان، از شانس ما تلويزيون با پنل مشكل دار از آب در اومد!
تلويزيون بدون اينكه جاييش آسيب فيزيكي ديده باشه و حتي با جعبه كاملا سالم، وقتي تكنسين شركت از جعبه بازش كرد و به برق زد و روشن كرد ديديم كه به به!!! تصوير بهم ريخته است و پنل مشكل داره !
خلاصه دوباره جمعش كرد و گذاشت تو جعبه و توي يك برگه هم نوشت كه پنل مشكل داره. گفت فردا ببريد همون فروشگاهي كه خريديد و تحويا بديد، يكي ديگه بگيريد!
حالا فردا صبح ايشالا بايد ببريم فروشگاه ببينيم چي ميشه. اميدوارم كه مساله اي پيش نياد و جايگزينش كنن.
حتماً خبرش رو مي دم.
یه سوال دارم
توزیع رنگ و نور در LED یکنواخته؟
آخه من یه عکس کاملا سفید رو تو LM62000 باز کردم ولی کل صفحه یکدست نیست و سمت راست و چپ کتار لبه یه کمی تیره و حالت قرمز رنگ داره.
این طبیعیه؟
پول مشكل داره واقعا چرا بايد همچين چيزي رخ بده...بالاخره ٧٦١٠٠m هدفون داره يا نع
کیفیت تصویر 8600 چه جور است از مدل 76100 بهتر است یانهنقل قول:
اينا معمولا تو انطباق فركانس با هم توفير دارن.ولي ٧٦١٠٠ واقعا تكه..
سلام...من دیشب ساعت 3 داشتم بازی میکردم صدا داشتم...امروز که روشن کردم تلویزیون رو m76100 42 اینچ دیدم صدا ندارم......دارم نگران میشم...چرا؟
سلام دوستان من تلویزیون 42LM66100 آپدیت کردم به ورژن 04.10.08 بعد از آپدیت قسمت 3D World و بعضی از App مثل Accuwether باز نمیشه و مینویسه Server not found ولی بقیه قسمت ها مشکلی نداره کار میکنه.
سلام دوستان من تلویزیون 42LM66100 آپدیت کردم به ورژن 04.10.08 بعد از آپدیت قسمت 3D World و بعضی از App مثل Accuwether باز نمیشه و مینویسه Server not found ولی بقیه قسمت ها مشکلی نداره کار میکنه.
سلام شما به این لینک برید این فایل برای TV شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر فایلی که تو فلش میریزید ماله TV شما نباشه آپدیت نمیاد.این فایل رو تو فلش کپی کنید آپدیت میاد.
فك نميكنيد چيزايي مثه 3d و اينترنت فقط تبليغه و كارايي نداره؟
من كه ٧٦١٠٠ دارم ميخام يه بخشًكننده تصويري هم بخرم..ماله ال جي رو بگيرم يا همون سينماي خونوادشو؟
جالبه که وقتی میرم تو سایت ال جی ایران و مدل LM86000 رو سرچ میکنم فقط دفترچه راهنمای محصول رو میاره و آپدیت فریم ور رو براش نذاشتن! چرا واسه یه تی وی میزارن واسه یکی نمیزارن مسخره ها!نقل قول:
اینم آدرس LM86000 تو ال جی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
توی یکی از فروم ها خیلی از کیفیت 66100 بد گفته بودند که من رو از خریدش پشیمون کرد !
62000 چطوره ؟ 62000 بهتره یا 66100 یا 67100؟
اینجا 6700 رو تست کردند که مشابه 6200 هست و ظاهرا کنتراست بدی داشته !!! شما تجربه داشتید ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 66100 و 62000 میشه برنامه ها رو ضبط کرد؟
اگه میتونید هزینه بیشتری کنید توصیه میکنم 86000 یا 96000 بگیرید چون پردازشگر تصویرشون 2 موتوره هست و قدرت و کیفیت بالاتری تو نشون دادن تصاویر دارن، یا اینکه میتونید تا چند ماه دیگه صبر کنید تا مدل های 2013 بیان شاید گزینه بهتری نسبت به مدل های فعلی پیدا کنیدنقل قول:
از نظر کیفیت تصویر و مشخصات، 62000، 66100 و 67100 در یک سطح هستند. برای اطمینان از کیفیت تصویر توصیه میشه مدل 76100 رو بخرید.نقل قول:
متاسفانه امکان هزینه بیشتر رو ندارم :)
با 66100 و 62000 میشه برنامه ها رو ضبط کرد؟ اگه با یکی نمیشه اون یکی رو می خرم :)
هر دو مدل قابلیت ضبط و پخش از خود تلویزیون رو دارند ولی اگر می خوای از تلویزیون ضبط کنی و رو کامپیوتر ببینی که مطمئنا با هیچکدوم نمیشه. علتش هم حفظ کپی رایت تصاویر شبکه ها و در نتیجه کد کردن تصاویر ضبط شده هست.نقل قول:
توزیع نور گاها یکنواخت نیست و ممکنه میزان براتنس در قسمتی از تصویر بیشتر باشه هم در edge LED مثل تلویزیون شما و هم در full LED ها، اما توزیع رنگ یکنواخته و حالت قرمز داشتن غیرموجهه، به نظر من ممکنه پنلتون مشکلی داشته باشه، بازم از بچه ها بپرسید.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_82111
اگه مشکلی داشته باشه با گارانتی تماس بگیرید تا یه تکنیسین براتون بفرستن و بررسی کنن.
درضمن منوی مخفی که میرید کار خطرناکیه، بودن تو این تاپیکا کسایی که دست زدنو خراب کردن تلویزیونشونو.
كار تعويض تلوزيون خراب ما فعلا به اينجا رسيده :
شبي كه دفعه اول تكنسين شركت اومده بود براي نصب و متوجه شديم تلويزيون خرابه، تكنسين گفت فردا شما تلويزيون رو ببريد فروشگاهي كه ازش خريديد. بعد صبح روز بعدش خود تكنسين زنگ زد گفت فعلا نبريد من بايد دوباره بيام از خرابي عكس بگيرم. دوباره شب روز بعد اومد از خرابي عكس گرفت و گفت كه شما به فروشگاه زنگ بزنيد و باهاشون هماهنگ كنيد تا بهتون جايگزين بدند. ما زنگ زديم فروشگاه گفت كه شما بايد صبر كنيد تا از شركت براي فكس بشه برگه هاي مربوطه تا ما خودمون به شما زنگ بزنيم. خلاصه امروز صبح من دوباره زنگ زدم شركت و گفتم بالاخره تكليف ما چيه، 5 ميليون پول تلويزيون داديم از جعبه خراب در اومده حالا هم كه دو سه روزه معطل شديم، اپراتور گفت كه گزارش مشكل شما تو سيستم ثبت شده و بايد منتظر باشيد تا از طرف امور مشتريان شركت به شما زنگ بزنن تا براتون تلويزيون جايگزين بفرستن! گفتم يعني با فروشگاه ما نبايد كاري داشته باشيم؟ گفت نه! گفت تا دو سه روز آينده با شما تماس گرفته ميشه! گفتم يعني حداكثر تا آخر هفته همه چي تموم ميشه؟ گفت بله.
حالا منتظريم ببينيم كه كار به كجا ميرسه! :n13:
فقط نكته اي كه در اين ميون مشخص شد اينه كه خودتون به هيچ وجه دستگاهي رو كه مي خريد باز نكنيد! حتما منتظر بمونيد تا تكنسين شركت بياد و باز كنه! چون خود تكنسين مي گفت شما اگر خودتون باز مي كرديد و اين مشكل رو مي ديديد شركت به هيچ وجه گردن نمي گرفت!!! :n04:
درسته موقع خرید در مغازه باید تاکید کنند که در کارتن رو خودتون باز نکنید. شما باید با گلدیران تماس بگیرید و بهشون بگید براتون همراه نصاب یک تلویزیون نو بفرستند و مورد خراب رو با خودشون ببرند. چون من تجربشو دارم میگم تعوض وظیفه اوناست.نقل قول:
اگه کسی lm66100 داره میشه بگه ازش راضی هست یا نه
دوستان سلام
این تلویزیون ما فک کنم یه مشکلی داره خاستم ببینم شما سر در میارین مدل تلویزیون ls4600ta
مشکل اینه که وقتی صفحه یکرنگ مشخص رو نشون میده البته رنگهای روشن به نظرم وسط تصویر تیره تره مث یه خط میمونه درست وسط تصویر انگار تصویر از وسط دو نصف میشه البته کمرنگه خیلی مشخص نیست اونم وقتی این طوری میشه که دوربین حرکت کنه یا یه تصویر سریع پخش بشه در حالت ثابت هیچ مشکلی نداره
حالا به نظر شما تلویزیون ایراد پیدا کرده یا این مدل پایینا همینطورین اخه این مدها تکنولوژی های تصویر مث local dommming micro domming چه میدونم از این جور چیزارو نداره
امروز این مدل رو خریدیم. انشاالله که خوبهنقل قول:
وقتی نصب کردند نظرم رو میگم :)
از همه دوستان هم متشکرم ... انشاالله جبران می کنم
من٧٦١٠٠ دارم و ازش خيلي راضيم...من ميخام يه سينماي خانگي ام بخرم؟همين ال جي رو بخرم؟چه مدلي؟
سلام به دوستاننقل قول:
یه مشکل دارم
این که وقتی یه فیلمیو از طریق لپتاب روی تلویزیون میبینیم اندازه تصویر کوچیکه چجوری تمام صفحه کنم
یه چیز جالب:
من آخرین ورژن نرم افزار رو واسه LM62000 از سایت اصلی ال جی گرفتم که 04.31.30 بود ولی تی وی من این فایل رو نشناخت بعدش ورژن 04.04.47 رو از سایت گلدایران گرفتم بازم تی وی من فایل رو نشناخت ولی ورژن 04.10.08 رو از سایت ال جی ایران گرفتم که تی وی این فایل رو میشناسه.
به نظرتون جریان چیه؟
حالا کسی ورژن 04.10.08 رو نصب کرده؟چیزی غیر فعال نشده؟
دوستان من یه 47 اینچ 7610 گرفتم متاسفانه در کنار ظاهر فوق العاده شیک تلویزیون خیلی ریزه میزه دیده می شه و انگاری داری به یه تلویزیون 29 نیگا می کنی
من هم که قبل این 52 ال جی داشتم در عرض یه روز بار و بندیلش را بستم و پس دادم البته با کلی مشکل و دردسر و یه کم هزینه
به نظر من در سطح این نوع تلویزیون ها کوچیک کردن ابعاد تلویزیون زیاد هم جالب نیست .البته نظر شخصی من اینه
نقل قول:
زمانی که فیلم داره پخش میشه از همون منوی پایین فیلم گزینه تنظیم فیلم رو انتخاب کنید و حالت تصویر رو روی تمام صفحه بذارید
پایه 67100 که نقره ای هست جنسش هم با پایه 66100 فرق داره یا هر دو فلزی هستند ؟
درودنقل قول:
دوست من این کار را کردم ولی تمام صحفه نمیشود
داداش منم کردم نشد لطفا کمک کنید:n19:نقل قول:
سلام
یک سوال فوری :
بالاخره LG 66100 خریدیم
امشب یا فردا نصاب میاد نصب می کنه. ... من چه چیزایی رو باید چک کنم که مشکلی نداشته باشه که بعدا دردسر نشه ؟
وقتی تو حالت تمام صفحه میذارید در بزرگترین حالت ممکن نشونش میده و اگه میبینید بزرگتر نشون نمیده به خاطر فرمت خود فیلم هست، شما یه فیلم با فریم 1080*1920 رو تو TV اجرا کنید مطمئن باشید به صورت فول اسکرین نمایش داده میشهنقل قول:
درودنقل قول:
ممنون دوست من
سلامنقل قول:
اگه از طریق کابل hdmi فیلمو می بینید کافیه در تنظیمات کارت گرافیکی ،seting مربوط به secendery display را تلویزیون انتخاب کنید و آنرا فول اسکرین تنظیم کنید(تیک مربوطه را فعال کنید) من خودم استفاده می کنم
سلام
آقا کسی هست که ls57000 سایز 32 اینج داشته باشه؟ این تلویزیون چند ماهه تو بازار اومده؟ وای فای توکار داره؟ یا باید دانگل بگیرم؟ دانگل قیمتش الان چنده؟
ببخشید سوالات زیاد شد.
پیشاپیش ممنون