همون تشکر معمولی کافیه چون تشکر الزاما به معنی موافقت شما نیست میتونه نشون دهنده احترام شما به صحبت اون فرد باشه (تشکر کوتاه ساده وگرنه تشکر همراه با لبخند و رضایت میتونه معنی تایید رو بده)نقل قول:
Printable View
همون تشکر معمولی کافیه چون تشکر الزاما به معنی موافقت شما نیست میتونه نشون دهنده احترام شما به صحبت اون فرد باشه (تشکر کوتاه ساده وگرنه تشکر همراه با لبخند و رضایت میتونه معنی تایید رو بده)نقل قول:
منم تو این جمعا بودم البته سعی کن پخته تر برخورد کنی و آتو دستشون ندی...نقل قول:
به نظرم بهترین کار اینه که موقع این شوخیها یه لبخند مصنوعی و سرد تحویلشون بدی
اصلا سعی نکن ناراحتی خودت رو توی جمع جلوه بدی که دو نفر میبینن بگن اوه طرف چقدر صعه صدر داره :n09:.
به نظرم شما توی قسمت اداری و نیروی انسانی باشید. بچه های اون قسمت اینجوریاند.
سلام دوستان من دخترم....اون طرفم یه همکلاسی...
باید سعی کنید در درجه اول در دید باشید یعنی سعی کنید در کلاسها نزدیکترین جای ممکنه بنشینیدنقل قول:
گهگاهی نگاهتون بهش باشه(نه خیلی تابلو)مثلا دارید با دوستتون حرف میزنید اما نیم نگاهی هم به ایشون داشته باشید+اینکه سعی کنید تا حد امکان همراه با لبخند مختصری باشه چهرتون
در درجه بعدی به بهونه جزوه سراغش برید و بگید جزوه فلان جلستون ناقصه مثلا و ازش بخواید که دراین زمینه کمکتون کنه
و نهایتش اینه که با واسطه دوستانتون یا دوستانشون دورادور متوجهشون کنید:n06:
سلامنقل قول:
من هم تقریبا چنین مشکلی دارم ولی خوشبختانه فقط یک نفره که خوشمزس....
نمی خوام بگم خودم بی تقصیر بودم. یکمی رو زیادی بدی، اینطوری میشه
نه خیلی تدافعی برخورد کن نه خیلی تهاجمی. از اولی سوء استفاده میکنن و در برابر دومی رو میارن به زیرآب زنی
کاری باهاش دارم جدی برخورد می کنم و تا حد ممکن به جوکها و خوشمزگیهاش نمیخندم... خیلی وضع بهتر شده
یعنی رابطه ی ما شده در حد نیاز و تا وقتی باهاش کاری ندارم، سمتش نمیرم ولی وقتی میرم محکم و جدی
البته حالا داره به دیگران گیر میده
من فردا اخرین روز کارم در جایی هستش
موقع تسویه (؟) که پولو میدن بهم چی بگم خوبه؟
قابل نداره برا اینجور جاها نمیشه :n02:
بگید دستتون درد نکنه واقعا پول بابرکتی بود:n18:نقل قول:
یا بگید خاطره خوبی موند برام، امیدوارم ما رو هم حلال کنید:n06:
خیلی ممنون دوستم....از راهنمایی هات ممنون:n01:
سلامي دوباره
رييس بخش ما يه آدم متكبره كه فقط حرف خودشو قبول داره
همش به آدماي شهر ما فحش ميده.با اينكه اكثرا گرگاني هستن اما اون بازم به گرگاني ها توهين ميكنه.كسي هم چيزي بهش نميكه چون رييسه.
خودش ماله يه شهر ديگه هست.اما از بچگي تو اين شهر بوده.
نميدونيم چكار كنيم از كاراش.
وختی کسی چیزی میپرسه مثلا چندمو می خونی ترم چندی نمرت چند شد از چی قبول شدی ولی نمی خوایم جواب بدیم چی بگیم؟:n19:
یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟:n13:
خوب میتونین بگین چه ربطی به گرگانی بودن داره توهر شهری آدم بدوخوب هس .البته تنها نباید شما بگین . بگین لطفا توهین نکنین به هر حال باید ازش خواهش کرد چون رییسه بنظرم چیزی نگین بهتره یا جمع بهش بگه که شما بد نشین البته این نظر منه.نقل قول:
عاقا یه مشکل دارم وقتی داری از کنار کسی رد میشی طرف 3 متر با شما فاصله داره اما داره با شخصی صحبت میکنه و یا اصلا نگاش به طرف شما نیست و یا مشغول کاری هست
بهتر سلام علیک کنی یا از کنارش رد شی ؟ من میترسم بدون توجه از کنارش رد شم بعد بگه بی احترامی کرده میای سلام میکنی جواب نمیدن ضایع میشی
اخه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
همین امروز این حالت برای من پیش اومد . من در حالی که داشتم مسیر خودم رو می رفتم طوری که طرف صدامو بشنوه سلام کردم . اگر تو این مواقع اون فقط جواب سلامت رو داد می تونی بری پی کارت اما اگر احساس کردی صحبت داره ادامه پیدا می کنه می ری و از نزدیک سلام و احوال پرسی درست حسابی می کنی :n02:نقل قول:
یه سوال خیلی مهم دارم قبلا یه دوست داشتم که روابطمون نه خوب و نه بد بود، به دلایل مهمی ازش خوشم نمی یومد، یه روز جلو چند نفر دیگه از دوستام سوالاتی در مورد خانوادم پرسید که اصلا دلم نمی خواست جواب بدم چون ادمی هست که ممکنه بعدا این مسائل رو برا مسخره کردن استفاده کنه میترسیدم جوابش رو ندم اونم بگه "میترسی جلو رفیقت جواب بدی" یا بگه "بهم اعتماد نداری" یا حتی بگه "سوال خاصی که نپرسیدم که نمی خوای جواب بدی"، به همین خاطر منم بیشترشون رو دروغ جواب دادم
بنظر شما برا این شرایط مشابه باید چی جواب داد؟
مشکل اینجاست که حتی سلام هم میکنی ممکنه یارو از روی حواس پرتی جواب نده و کلی ضایع بشینقل قول:
راه حل دیگری ندارید ؟
شما بهترین کار اینه که نگاهتون مدام روی ایشون متمرکز باشه اگر سر برگردوند و شما رو دید بلافاصله سری تکون بدید و یک سلام گذرینقل قول:
اگر موند ادامه پیدا میکنه صحبت
اگر هم که کلا نگاهش باهاتون تلاقی نداشت دیگه اشکالی متوجه شما نیست زوری نیست که :دی
من که بشخصه در چنین حالتی سلام نمیکنمنقل قول:
فقط میگم ارادت داریم یا چیز های مشابه :دی و رد میشم میرم البته اینجا دختر و پسر فرق میکنه
چون معمولا سلام با احوال پرسی همراه است و وقت رو میگیره
TAPATALK
من دلخورم بسوالای من هیچ کی جواب نمیده اظهار نظرم نمیکنین چرا انگار که ننوشتم.:n22::n29:
سلامنقل قول:
اولا ب جمع ما خوش اومدید :n16:
خوب میتونید یهو بحث و عوض کنید مثلا برای نمره بگید معلم ما نصف تایم کلاس و فقط از فوتبال حرف میزنه طرفدار اینترمیلان ه بعد بگین e راستی بازی اینتر و اث میلان و نگاه کردی عجب فوتبالی بود بعد یهو کاملا بحث عوض میشه :دی
جوابهای کوتاه و مختصر نشانه عدم رضایت شما از سوالات مطرحی هست اگر طرف فهیم باشه خودش کوتاه میاد ادامه نمیده اما اگر اصرار کرد و ادامه داد بحث رو عوض کنید با یک موضوع انحرافی مثلا پرسیدن نمره چند شدی؟ بگید ای بابا نمره که مهم نیست یکی بود هم رشته ما اقا نمرش همیشه تاپ بعد میدونی چی شد؟همینجوری ادامه بدید از زندگی شخصی طرف و ...:دی خود به خود بحث منحرف میشه:n09:نقل قول:
دوست عزیز سوالاتتون گستردگی بالایی داره ماشالله :دینقل قول:
نیمتونه پاس بشه بهش دلداری بدید که : کمکی ازم ساختست؟ یا بگید یکی رو میشناسم نمرش عالی شد توو اون درس جزوه برات جور کنم؟ یا بگید همش زیر سر استاد فلانیه کلا! :دی کاش اینبار با فلان استاد برداری مطمئنم حله!
برای فوت شدن اقوام هم که جملات رایج و معمول!
کنکور هم اگه قبول نشدن : بگید میدونی؟ بنظرم تو واقعا اگه بیشتر وقت بگذاری موفق میشی ، یا امسال صدرصد شرایط پذیرش بهتره ، یا بگید بودن کسایی که یکسال موندن کولاک کردن تو ارادت قویه شک ندارم امسال دیگه ...:دی
بنظرم بهتره سعی کنید با رئیستون طرف نباشید! شما به هرنحوی مستقیم بخواید به ایشون خلاف نظرشون رو ثابت و یا حتی اعلام کنید بعدا به مشکل برمیخورید(چه خصوصی چه در جمع مطرح کنید جالب نیست) چون خودتون هم گفتید متکبر هست بدتر هم میشه شرایط!نقل قول:
ادمایی که اینجوری اصطلاحا همه رو به یک چوب میرانند، نمیشه ازشون توقع داشت متمدنانه برخورد کنند و حتی پذیرای اشتباهشون باشند شک نکنید باهاتون لج خواهد کرد!
شاید شاید بهترین حالتش این باشه یک بحث صوری رو در حضور ایشون راه بندازید اصطلاحا به در بگید دیوار بشنوه!
مثلا دوستتون بگه ایکسهایی ها اینجورین شما با صدای بلند بگید بنظرم بهتره در مورد ادما براساس کجایی بودن قضاوت نکنیم همه جا خوب و بد هست و...
اینطوری حتی اگر حرفتون بهش نرسیده باشه حداقل یه تلنگری هست براش!
دوستان جدا من موندم ... یکی هست از اشناهامون.خیلی ادعاش میشه.مثلا ادعای باکلاسیش میشه.ادعای ادب و نزاکتش میشه.ادعای شعور و بلد بودن ادابش میشه ولی ........
اثلا نمیدونم چه طوری باهاش بر خورد کنم ...
مثلا یه چیز سادش : میگه بله ادم سر میز باید این طور بشینه اون طور غذا بخوره.این طوری نگاه کنه ولی موقع غذا خوردن خودش که میشه عین قوم مغول همچین ملچ ملچ میکنه و بد میخوره که نگو ...
کلا با ادمای پرمدعایی که خالی هستن چه طوری باید رفتار کرد که مشکل اینجاست که من این رو هر روز میبینم.......
مثلا کاری کرده من حالا از روی رفاقت فامیلی یا هر چی بوده به حساب نیاوردم و ردش کردم رفته.بعد پیش خودش نمیگه کار من اشتباه بوده و این لطف کرده چیزی نگفته.میگه کار من حتما درست بوده که تو چیزی نگفتی ....
ممنون...
اگه هم سنو سال خودت هست سعی کن باهاش همونجوری رفتار کنی که اون باهات رفتار میکنه:n02: اینجوری اگه واقعا کار اشتباهی انجام میده اگه قدرت فهم داشته باشه میتونه بدی کارش رو از رفتار شما بفهمه.:n24:نقل قول:
نمیدونم نظرم تا چه حد درسته ولی وقتی میگه ادم باید اینجوری بشینه و اینجوری بگه شما هم بگید اره راست میگی ها انقدر بدم میاد از کسایی که اینجوری میشینند ولی میدونی از اون بدتر ادم هایی هستند که ادعای کلاس و ادبشون میشه ولی خودشون بهش عمل نمیکنند نظر شما چیه؟نقل قول:
اگر میبینید طرف پر روئه به روش بیارید...مگه چقدر میشه سکوت کرد
این اخلاقم ناپسندم رو نتونستم این همه مدت اصلاح کنم!
نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
بین دوستان هم حتی موقع دانشگاه جاهایی که دختر درش بود فراری بودم.
چه کنم؟
منم نسبت به پسرها اینجوریم ، فکر میکنم لااقل در مورد خودم نوع تربیت پدر و مادر و افکارشون روم خیلی اثر گذاشته و این خیلی بدهنقل قول:
یعنی میخوای بگی کاملا غیر ارادیه؟نقل قول:
شاید دلیلش این باشه که سعی نکردی با جنس مخالف حداقل ارتباط رو برقرار کنی و این باعث میشه خود به خود حالت منفعل بگیری...
منم کمی اینطوری بودم. وقتی رفتم دانشگاه و با کلاسهای 60-70 درصد دختر مواجه شدم، مجبور شدم که حداقل ارتباط رو داشته باشم
منم همین مشکل رو دارم ... دختر میبینم به طور غیر ارادی جدی میشم !
هنگ میکنم ... دست خودمم نیست ...دیگه خدا نکنه تو کلاس دختر بشینه کنارم .. ارتروز گردن میگیرم ... نمیشه سر رو چرخوند ...
دوست عزیز به نظر من بهتر هست که قبل از مهمونی و یا دانشگاه رفتن فکر کنید که چی بگین!!نقل قول:
این اخلاقم ناپسندم رو نتونستم این همه مدت اصلاح کنم!
نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
بین دوستان هم حتی موقع دانشگاه جاهایی که دختر درش بود فراری بودم.
چه کنم؟
بعد با سلام شروع کنید! مثلا وقتی میرید مهمونی و دختر خانواده به همراه بقیه برای استقبال میان سرتون رو بلند کنید برای چند لحظه کوتاه که شده اول از همه به ایشون سلام بدین
یه جورایی خیالتون راحتتر میشه...
یا مثلا تو جمع یه سوالی چیزی مطرح میکنن همینطور که دارید به جمع خانواده نگاه میکنید یه نگاه بندازید بهشون و سعی کنید بدون در نظر گرفتن ایشون و بدون نگاه مستقیم صحبت کنید و
حتی میتونید صحبتتون رو از قبل آماده کنید....همین رفتار ها اگه ادامه پیدا کنه میتونه خیلی رو رفتاهای اینچنینی شما تاثیر مثبت بذاره...
یا مثلا دانشگاه، تا میبینید همکلاسیای دخترتون رو سرتون رو بالا بگیرید و با یه نیم نگاه سعی کنید سلام بدین و... مطمئن باشید با این رفتار یکم استرستون در مقابل دخترا کمتر میشه...
و کلا وقتی حرفی رو آماده داشته باشید اعتماد بنفستون برای حرف زدن باهاشون خیلی بالاتر میره و اگه میبینید دختری تو دانشگاه ( همکلاسی ) یا مهمونی نشسته و نمیتونید نگاه اونطرفی داشته باشید
دل به دریا بزنید :n02:و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...
موفق باشید...
عزیز اینکه ریسک بزرگیهنقل قول:
دل به دریا بزنید:n02:و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...
تقریبا دل شیر میخواد :n02:
سلام
دوستان من میخوام فردا یه جنسی رو به مغازه دار پس بدم
بعد مغازش از اوناس که زده جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود :n02:
و من حتما حتما باید جنسو پس بدم
حالا اگه شد میتونم تعویض هم بکنم
بنظرتون اگه طرف به هیچ وجه زیر بار نرفت چیکار کنم؟ مثلا من هی اصرار کنم اون هی بگه نه
چون ممکنه همینطوری ادامه پیدا کنه
من بگم بگیر اون بگه نه
؟؟؟؟؟؟
اول که وارد مغازه میشید سعی کنید با همون کسی که ازش جنس خریدید صحبت کنید
اول دلایل پشیمانی خودتون رو بیان کنید...و بگید که میخواهید جنس را مرجوع کنید و بگید که جنس رو صحیح و سالم اوردید
اگر گفت که پس نمیگیریم چند بار اصرار کنید
اگر راضی شد که هیچ اگر نشد بگید که جنس رو عوض میکنید...معمولا با عوض کردن جنس موافقت میکنند
البته قبل از اینکه بروید به مغازه یک جنس رو در نظر بگیرید که انجا اگر فروشنده گفت خب حالا با چی میخواهید عوض کنید معطل نشید
دوستان من وقتی عصبانی میشم خندم میگیره ... عجیب ! وسط بحث یهو خندم میگیره .... خوبه یا بده ؟
اتفاقا خیلی خوبه ، باعث میشه طرف کوتاه بیاد از دعوا کردن :n02:نقل قول:
مراحلی که ملانصرالدین گفتن رو انجام بدید اگر نشد بگید که پدر یا مادرم موافق این جنس نیستن و اونا مخالفت کردن..اینطوری معمولا فروشنده ها از ترس اینکه به بار دیگه با پدر و مادرتون بحث کنند جنس رو پس میگیرن...در ضمن سعی کنید تو این شرایط اعتماد به نفس داشته باشید...اعتماد به نفس باعث میشه خود به خود فروشنده بهتون احترام بزاره و جنس رو پس بگیرهنقل قول:
سلام
دوستان من میخوام فردا یه جنسی رو به مغازه دار پس بدم
وقتی کسی به ما میگه ممنونم بخاطر کاری که انجام دادی معمولاً میگوییم خواهش میکنم! یا کاری نکردم (که به نظر من هر دوی این جوابها مسخره است!)
چه جواب دیگری میتوان داد که هم از تشکر او، تشکر کرده باشیم و هم کار خودمان را کم اهمیت جلوه نداده باشیم؟
تبریک عروسی به همکلاسی مونث چی بگم؟
همه هم اعم از پسر و دختر توی کلاس هستن وقتی باید تبریکو بگیم.
البته بنظرم "خواهش میکنم" مسخره نیس اونقدرا.نقل قول:
مثلا اینائم میشه گفت :
خوشحال شدم تونستم کمکی/کاری براتون بکنم.
اختیار دارید، کاری بود که از دستمون برمیومد دیگه.
:n16:.
مونث مذکر ندارهنقل قول:
بگو مبارک باشه ، ایشالله به پای هم پیر شین
سخت نگیر به همین آسونیه
سلام
من خیلی مشکل پسند هستم . هر وقتی میرم لباسی یا چیزی بخرم . اکثرا پسند نمیکنم و باید خیلی بگردم تا جنس مورد نظرمو پیدا کنم . وقتی هم نمیپسندم
نمیدونم به فروشنده چی بگم که بدش نیاد . این کلمه هم تکراری شده که برم چرخی بزنم یا ... لطفا یه چیزی بگین که فروشده هم بدش نیاد .:n17: