اما اینا با آپدیت حل میشه، من که چیزیو رد نکردم.
+
قراره یه dlc جدید بیاد که یه همراه جدید داره ، درسته؟
Printable View
اما اینا با آپدیت حل میشه، من که چیزیو رد نکردم.
+
قراره یه dlc جدید بیاد که یه همراه جدید داره ، درسته؟
آغا من چند وقته اینو نصب کردم ولی فکر میکردم خرابه
روش کلیک که میکنی صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد
یه بار الکی کلیک کردم بعد یه ده دقیقه تازه اومد بالا :|
لود اول بازی خیلی عذاب آوره
باید ده دقیقه صبر کنم تا بازی اجرا شه
ولی داخل بازی گرافیک بالائه و روون اجرا میشه (فکر نکنم مشکل از سخت افزارم باشه )
راهی داره ؟:n27:
کرک جدید بریز و کارت گرافیکت هم آپدیت کننقل قول:
اینجا تاپیک خود بازی هست..
بقیه سوالات رو اینجا مطرح کن::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که معلومه تونستن با ترفند لو دادن راه مولتی رایگان و دادن dlc استقبال کم اولیه رو جبران کنن الحق که این جاپونیا بخوان همه کار میکنن :n10:
سلام دوستان
من این بازیو تموم و حذفش کردم.
کسی صدای دلنشین گوینده که اولش میگه resident evil رو داره؟ازش خوشم اومد
بفرمایید:نقل قول:
محتوای مخفی: لینک
مطمئنی خودشون این ترفندو لو دادن ؟:n02:نقل قول:
کسایی که میخوان تو استیم Friend کنن ولی به دلیل محدودیت نمیتونن به این سایت برن و یک Key رایگان دریافت کنند البته بعد از ثبت نام :
محتوای مخفی: لینک
عجله هم کنید چون 1500 تا بیشتر نمونده بعدش که Key رو دریافت کردید در استیمتون وارد کنید و بعد محدودیت برداشته میشه :n26:
یکی یه جواب کار ساز به ما بده .!نقل قول:
خیلی با باگ مواجه شدی عزیز ، برا من یکی از این مشکلا هم نداشت ، چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ کرک سالم ریختی ؟ آپدیت کردی ؟:n13:نقل قول:
نشد ما یگ گیم بازی کنیم و باگ نداشته باشه .! :n19:نقل قول:
نسخه Reloaded و دارم .!
نه آپدیت نکردم .!
لازمه ؟
من اینطور فکر میکنم! اگر میخواستن میتونستن جلوشو بگیرن الانم دقت کنی به نفعشون شده استقبال به نظرم بیشتر شده البته من از این بابت خوشحالم چون به رزیدنت ایول ارادت خاصی داریم در کل :n09:نقل قول:
اختیار داری داداش ، آپدیت برا همین باگاست دیگه :n02:نقل قول:
میتونی برا رفع باگ ها از آپدیت سومی استفاده کنی البته تا آپدیت پنج اومده ولی چهار و پنج برا مالتین بیشتر:n26:
لینک آپدیت 3 :
منم باهات موافقم میتونن با یه آپدیت استیم جلوشو بگیرن ولی همینطور که شما گفتی ..... :n02:نقل قول:
داش من الان دارم آپدیت شماره ۵ رو دانلود میکنم ..!نقل قول:
Update 5 و نصب کنم حله دیگه ؟
آره داداش حله به احتمال زیاد:n02:نقل قول:
۴۵۵ ام بی آپدیت :|
نصب کردم . مپشکلم حل شد .!
ممنون بابت راهنمای .! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا دیشب نصفه شب جاتون خالی یه مالتی 6 نفره با وروبچه خارجی زدیم یه کیفی داد ... :n02: نوبتی یکی میشد Unstanak (همون هیولایی که همش دنباله شری و جکه) بقیه باید از پا درش می آوردن و بخش Survivors هم رفتیم 3 نفر بر علیه 3 نفر میجنگیدیم خیلی حال داد من میگم شماهم آیدیای استیمتونو بدید ما هم باهم بزنیم برای وقتش هم یه تاپیک بزنیم تا با هم هماهنگی کنیم :n02:
آیدی استیم من : TiTiIR (تی تی آی آر)
برای این هم که با وجود محدودیت استیم چجوری friend کنید توی پست 1087 همین تاپیک گفتم
به نظرتون حرفام احمقانست یا عملیه ؟:n03:
کسی نظری نداره ؟:n01:
بخش لئون و تموم کردم .!
۵ تا chapter خیلی کم بود واقا .! :mellow:
الان دارم بخش کریس و بازی میکنم ... عجب باحاله . :n19:
از بخش لئون خفن تره به مولا ..:n09:
چه هیجان و ترس و اکشن بازاریه ..!:rambo:
دوستان گلم سلام
من تو یه قسمت گیر کردم خواهشا راهنمایی فرمایید .
دقیقا نمیدونم فصل چند میشه ولی فک کنم آخرای بازی باید باشه ! همون جاییکه باید به هلی کوپتر روی سقف برسی ولی یه خرمگس بزرگ جلوت سبز میشه ! هر چقدر بمب آتش و تیر و شات گان و .... بهش میزنم انگار نه انگار . 5-6 بار هم روش رفتم و از نزدیک بمب آتش انداخته ولی لامصب نممیره !
چطوری میتونم از دست این خرمگش معرکه رهایی یابم !
سلام .!نقل قول:
یعنی بد جور این مرحله اعصاب خورد کنه .!:mellow:
ببین ... تو همون حوالی یه میله هست که برق داره ... زرده رنگش ... اول تو تنه یکی از زامبی ها هستش ..!
برو زیره شکمه خرمگسه چنجا از بدنش زرده و گرده .. اونجاهارو شلیک کن تا بترکن ..!
وقتی میترکه میرس سراغه اون زامبی که تو بدنش یه میله برقی هست .. اون و میکشه به بدنش که برق میگیردش و میمیره ..!
باره اول که برق گرفتش ... دوباره زنده میشه .. ولی میله که برق داره میوفته رو زمین .. برو میله رو بر دار بزنش ..
تو تنه یک زامبی دیگه ..!
بعد از این کار برو زیره شکمش بازم به اون نقاط که گفتم شلیک کن ...خرمگسه باز میله رو بر میداره و برق میگیردش و میمیره .!
درمضن آره این مرحله آخره .!:n19:
چقد تایپ کردم .!:biggrin::rambo:
آقا دمت گرم . آقایی کردی ، مرسی
یه مقدار خسته کننده میشه به نظرم این نسخه
چون طولانی هست من فقط ep آولش رو رفتم
به نظر من بخش کریس اصلا خسته کننده نیست .!
وقتی داری بازی میکنی اصلا نمیدونی کی مرحل تموم میشه .!
از بس هیجان داره .!:n19:
من تازه بعد عمری کلشون رو تموم کردم :| :n09:
میشه یکی داستان ایدا(Ada) رو توضیح بده؟:|
نفهمیدم اصلا
اونطور که من فهمیدم کارلا یک شبیه سازی ساخته شده از Ada هست که توسط سیمونز ساخته شده و اینطور هم که فهمیدم کارلا قبل از اینکه به شبیه سازی Ada تبدیل شه زن سیمونز بوده بعد از اینکه کارلا تبدیل میشه ، سیمونز و کارلا با هم لجاجت میکنن و کارلا نقشه های خودش رو داره (هدف های سیمونز رو داره ولی با فرق اینکه از راه های دیگه و به اضافه نابودی سیمونز)، تو بخش ایدا میفهمیم که هی همه کارلا رو با ایدا اشتباه میگیرن بعدشم ایدا توسط سیمونز میفهمه که یه شبیه سازی از خودش داره ،ایدا هم تصمیم میگیره بره ساختمان بخش تحقیقات کارلا رو نابود کنه و در این راه (مرحله آخر)به لیان و هلنا هم گام میشه و ...:n01:نقل قول:
ویرایش :
اشتباه گفتم ایدا اولین بار با سیمونز در رابطه شهر راکن سیتی ملاقات میکنه و سیمونز از ایدا چنتا کار میخواد که ایدا بکنه ، ایدا هم اون کارا رو به نحو احسنت انجام میده که سیمونز دهنش باز میمونه :n02: و از ایدا خوشش میاد ولی ایدا بهش خیانت میکنه :n09: سیمونز هم که میبینه نمیتونه ایدا رو پیشه خودش بیاره تصمیم به ساخت یک ایدا میکنه در همین حال ها بود که کارلا میاد و با سیمونز کار میکنه سیمونزم روی خیلیا چیزایه زیادیو امتحان میکنه تا بتونه کارلا رو به ایدا تبدیل کنه (توی چپتره سومه لیان هم میبینیم که چقد سیمونز در این راه قربانی گرفته)
بالاخره کارلا به ایدا تغییر قیافه میده و اخلاقش هم یکم شبیهش میشه ولی هنوز خصوصیاتی از کارلا توی خودش باقی میمونه و همین باعث میشه که از سیمونز بدش بیاد که این کارو باهاش کرده و میبینیم که سیمونزه بدبخت به ایداش که نمیرسه هیچ تازه باید با کارلا (ایدای خودش) مبارزه کنه اونم کارلایی که تخصص در ویروس C داره و ویروسی از C میسازه که توسط اون هر کس که بهش مبتلا میشه میتونه خودشو به هر شکله ویروس C که میخواد در بیاره که در آخر هم میبینیم کارلا یکی از Javoهاش رو میفرسته و این ویروس رو به سیمونز میزنه و میبینیم که سیمونز هر دفه به یه چیزه قدرتمند تبدیل میشه که خودش میخواد :n02:
سلام من مشکل سیو دارم اول بازی تا اون قسمتی که هلیکوتر سقوط میکنه رو اون سطح شیشه ای میفته بازی کردم ولی سیو نشده مشکل چیه کسی میدونه؟؟
تا تونجا هیچ سیوی نمیکنه اون مرحلرو کلا برید تازه یه بار سیو میشه :n02: یعنی این بازی هر checkpoint سیو نمیکنه هر قسمت یک چپتر سیو میکنه (هر چپتر از 3 تا 4 قسمته):n26:نقل قول:
سلام
دوستان ترینر این بازی چطوری فعال میشه توی بازی که میرم از 1 تا 10 و ... میزنم اما نه تیرش بی نهایت میشه نه جونش بی نهایت میشه باید چی کار کنم ؟
اینجا توی بازی رفتم و نوشته اکتیو هستش اما توی بازی که خبری از اکتیو بودنش نیستش
اینجا هم دوباره میخوام تکرارش کنم این طوری شده !!
اول از همه بگم توی هر بازی که ترینر استفاده میکنی جونت رو بی نهایت نکن چون بازی قاطی میکنه و وقتی بمیری بعضی مواقع هنگ میکنه..نقل قول:
در ضمن شما باید دکمه های numpad رو بزنی و هر دکمه ای میزنی باید یه ثانیه فشار بدی تا یه صدای دیـد میاد یعنی فعال شد...:n09:
نقل قول:
آخه بدون ترینر اصلا راه نداره خیلی سخته یعنی تیرم تموم میشه و میمیرم برای همین باید حتما ترینر استفاده کنم تو اویل 5 مشکلی نبود راحت ضد ضربه و ... میشد توی اویل 6 هم تمام عداد رو که میزنم صدای دید که شما گفتی میاد خوب اما توی بازی که میرم تیر بی نهایت نشده یعنی زودی تیر تموم میشه البته من هنوز ابتدای بازی هستم و وقتی تفنگ می افته دستش امتحان میکنم اما تیرهاش عادی هستش و ...
الان به نظرتون مشکل از کجاست ؟
اگه اونجایید که زامبی سربازه میوفته روتون اونجا چه بخواید چه نخواید تیرتون تموم میشه و باید زامبی رو با استفاده از دست و پا بکشید :n01:نقل قول:
آدم تو بازی رسیدبت اول همیشه با کمبود تیر مواجه میشه ..!:mellow:
اون جعبه ها رو که همه جا پیدا میشن میشکونی ؟ اونا همشون یا تیرن یا Skill بعدشم نباید از رامبی ها ترسید و باید بری جلو و یکی بزنی تو دهنشون تا دیگه پا نشن :n02:(البته بعضی BOW ها بری جلوشون کارتو تموم میکنن:n24: ) اینجوری تیرات تموم نمیشه :n01:نقل قول:
آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..نقل قول:
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
راستش این سربازه رو که کشتم بعدش تیر هام رو تموم کردم وارد شهر که شدم دیگه هیچی تیر نداشتشنقل قول:
پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .نقل قول:
آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
یکی اینه که تو همه سایت ها هستش و کار نکرده
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer(Gamerfa.Ir)
اینم هستش که باید امتحانش کنم
ResidentE6-13+Tr-LNG
برای شما این یکی کار کرد ؟
بله حتما باید چند تا تیر داشته باشی تا ترینر تیر بینهایت فعال بشه..از من میشنوی فقط دکمه 3 رو بزن و تیرت رو بی نهایت بهتره...نقل قول:
پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .
شما برو تو همون سایت بالا ترینر plus 9 رو دانلود کن سالم هست...
بابا من رو Pro بازی رو تموم کردم به جز اون مرحله آخر کریس نیازی به تیر نداشتم ، دوستان توجه کنن اون جعبه ها همه جا هست بعدشم اون Skill ـی که تیرایی که توسط کشتن زامبی ها بدست میاد زیاد بشه رو بخرید (زیاد Skill نمیخواد تقریبا کمه)دیگه حله :n02:
آره اون جعبه هارو میشکنم همه .!نقل قول:
بیشتر توش اسکیل هاست تا تیر و فشنگ .! :|
من کلا عادتمه . ۱ میلون تیر هم داشته باشم بازم تموم میشه زود .! :n09:
سلام من تو مرحله ای که با کریس باید با ماشین دنبال ایدا بکنی گیر کردم و حمش عقب می افتم ایا مشکل از بازی هست . اپدیت دو رو هم نصب کردم
باید وقتی میرید کلیک چپو نگه دارید به چیزی هم برخورد نکنید هر چند ثانیه یکبار هم وقتی توربو پر شد Space رو بزنید :n01:نقل قول:
توربو میزنم به چیزی هم برخورد نمیکنم کلید شتاب رو هم نگه میدارم .نقل قول: