بله هنوز هم همین هستنقل قول:
Printable View
بله هنوز هم همین هستنقل قول:
تنظیمات اینترنت رو درست کن ، اینترنت فعال میشهنقل قول:
کسی نمی خواد جواب منو بده؟نقل قول:
دوست عزیز، اینجا دوستان داوطلبانه جواب میدن، وظیفشون نیست. طلبکار نباش خواهشا.نقل قول:
اتفاقا پینگ خوبی نداره، واسه بازی مناسب نیست ولی برا وب گردی مناسبه. در مورد مودم نظری ندارم.
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
کی طلب کار بود؟یه سوال پرسیدم.منظورم این بود که کسی نمیتونه جواب منو بده؟نقل قول:
میدونم برای بازی خوب نیست ولی اگه پوشش خوب باشه از وایمکس بهتره درسته؟
تجربه وایمکس ندارم ولی از سرویس ADSL نامحدود مخابرات بهتره.نقل قول:
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
وایمکس هم چرته.دوتاشون هم ایرانگل هم مبین طرنقل قول:
یک سوال کسی تجربه استفاده از این نوع مودم ها که 3g رو به wifi تیدیل میکنن داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز اومدم سیاهکل گیلان که الان میبینم رایتل آنتن میده و سرعت اینترنت دانلودش با 128 داره بالای 65 کیلوبات با دانلود منیجر دانلود میکنه.سرعتش عالیه اگه قیمتش ارزون کنن و شبانه رایگان بدن خیلی خوبه
بعضي دوستان قبلن تست كردن و همينجا اعلام كردند .نقل قول:
ميتونيد استفاده كنيد .
من تو اردبیل و مشهد تست کردم سرعت اینترنت خیلی متغیره.
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
میخواستم بدونم که رایتل برای شهرستان ها کی میاد
By Tapatalk
سلامنقل قول:
تا جایی که من می دونم
سایتش نواحی تحت پوشش و نمایندگی رو زده
پشتیبانی هم هست
در کل تمامی اطلاعات در سایتش هست
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر
اگه صرفاً براي نت ميخوايد رايتل مناسب نيست ...نقل قول:
براي خونه ADSL بگيريد خيلي ارزون تر در مياد .
سیم کارت رایتل دایمی چه مزیت هایی نسبت به اعتباری داره ؟ :n13:
سلام.نقل قول:
اول اینکه تعرفه هاش ارزونتره و دوم اینکه پرداختش رو دوره ای انجام میدید قبضش آخر دوره براتون میاد. :11:
و اینکه میتونید از طرح نامحدود رایتل استفاده کنی:n01:نقل قول:
سلام.
طرح نامحدود سرعت اینترنتش چنده؟ تو تهران آنتن دهیش چطوره؟ اینترنتش وقتی مثلاً تو تاکسی هستی منطقه عوض میشه قطع و وصل نمیشه؟
مرسی.
البته اون طرح اونجورا هم که تبلیغ میشه نیست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
سرعتش 128 هست و ماهیانه 50000تومان ولی تهش یه مصرف منصفانه چسبوندن که هرچی من گشتم نتونستم بفهمم معنیش چیه و چقدر مصرف رو منصفانه میدونن. :11:
بستگی داره آخرین سرویسی که داشتید سرعتش چند بوده اگه ۵۱۲ بود و طرح نامحدود رو فعال کنید ۵۱۲ هست سرعت و مصرف منصفانه هم ۲۰ گیگ هست:n16:نقل قول:
جالب نیست زیاد طرحش یعنی زیاد به صرفه نیست در حد همون 50 تومن میزارن کار کنی بد به سقفش که رسید اذیت میکنننقل قول:
Sent from my GT-P3100
منظورتون 128 کیلیوبیت هست؟ یعنی طرح بینهایت سرعتش از معمولی کمتره؟ آخه دوستم چند روز هست اعتباری گرفته سرعت اینترنتش خیلی بالاس. تازه با یخ شکن تو یوتیوب راحت میشه فیلم دید! اینترنت این اعتباری ها چطوریه؟ حجمیه یا از به ازای هر کیلوبایت استفاده از شارپ کم میشه؟
من یکی از دوستام داشت کرده بود 512 بعدم بینهایت اخرش تا 6 7 گیگ اول خوب بود بد محدودش کردن تا 10kb اونم طرح انصراف دادنقل قول:
Sent from my GT-P3100
رایتل تخفیف دانشجویی داده، برای سیم کارت دائمی 50 درصد، کسی اطلاعی داره که نحوه پرداخت چطوره؟
بنظرتون اگر اینو بگیریم مثل سیم کارت عادی دائمی میشه ازش استفاده کرد؟ نکنه یهو بردارن یسری چیزارو حذف کنن بگن تا 60 تومن بعدیو ندین مثلا نمیتونی از طرح بینهایت استفاده کنی؟!
اونوقت سیم هدیه اعتباری هم روشه؟
سلام.نقل قول:
شما بین 3 تا 13 آذرماه توی سایتش ثبت نام میکنید بعد از 14 تا 17 آذرماه میری نمایشگاه الکامپ با اصل و کپی کارت ملی و اصل کارت دانشجویی تحویل میگیری.منتها خود صاحب کارت باید باشه.در مورد موارد بعدی هم خیر یه همچین اتفاقی نمیفته و از تمام امکاناتش میتونی استفاده کنی.:11:
تا سرعت ۱ مگ میشه . سرعت تا ۱۲ شب ثابته بعد میاد پایین تا ظهر بعد اعتباری ها هم میتونید حجم بخرید و هم از شارژ کم بشه :n16:نقل قول:
یعنی سرعت روزش از شبش بهتره؟! منم فقط برای استفاده ی روز میخوام. بعد ۲۰ گیگ مصرف منصفانه چه اتفاقی میوفته؟ اگه سرعت کم میشه سر ماه خودش عادی میشه؟ شما ۲۰ گیگ رو رد کردی؟نقل قول:
دوستان سرعتش رو چطور میشه تست کرد؟
من سیمکارت رو انداختم توی آیپد دارم استفاده میکنم ازش
واسه همین نمیدونم چطور تست سرعت بگیرم
+چطور میشه فهمید چقدر شارژ مونده از اینترنت؟
فکر کنم نرم افزارش برای آیپد باشه تو سایت اسپیدتست.برای اطلاع از مانده بسته به ecare.rightel.ir برید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره سرعت روز بهتره :n29: سرعتی به حدی پایین میاد که خودتون پشیمون میشید استفاده کنید ازش :n08:نقل قول:
بسیار ممنون، نمیدونم میارزه 63 تومن بدم برای دائمی یا نه، الان 912 دارم، راضیم فقط اینترنت نداره دیگه...نقل قول:
سلام.نقل قول:
بستگی داره به خودتون دیگه.به هر حال شما یه خط 120 تومنی دارید میخرید به این قیمت.::11:
درود دوستان. من مدارک رو برای گرفتن سرعت بالاتر از 128 واسه رایتل ارسال کردم و اونا هم تائید کردن. حالا واسه گرفتن سرعت 1 مگ باید چیکار کنم ؟ آیا باید اول یه بسته با سرعت یه مگ بگیرم که تموم بشه تا سرعتم رو یه مگ بمونه یا راه دیگه ای داره ؟ آخه ترجیح میدم بسته نخرم و موقع استفاده از اعتبار پولیم کم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام.نقل قول:
شما زمانی که مدارکتون مورد تائید قرار گرفت هر سرعتی که بخواید باید بسته ش رو خریداری کنید.با خرید هر بسته تا اتمام زماناون بسته سرعتتون همون میمونه.:11:
ممنون از پاسختون . ولی اگه به هر دلیلی چه اتمام حجم بسته چه به پایان رسیدن مدت زمان اعتبار بسته ی با سرعت یک مگ ، بسته انتخابی تموم بشه دوباره سرعت برمیگرده رو همون 128 یا روی همون یک مگ میمونه ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
عرض میکنم که شما هر بسته ای رو بخرید همون سرعت رو دارید یعنی زمانی که به همون دلایلی که فرمودید اینترنتتون تموم شد باید دوباره بسته بخرید که همون موقع دوباره سرعتتون رو انتخاب میکنید.شما با ارسال مدارکتون مجوز سرعت بالاتر از 128 رو دریافت میکنید ولی ملزم به استفاده نیستید میتونید خودتون سرعت رو انتخاب کنید.:11:
بعد از اتمام طرحتون مصرف شما بصورت ازاد حساب می یشه و سرعت مصرف ازاد هم 128 هست پس احتمالا برمی گردید به 128. امتحان نکردم ولی بنطرم باید اینطور باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت همون 1 مگ هست
و مصرف آزاد هم یک مگ مگر اینکه بسته ای با سرعت متفاوت بخرید:n16: