لطف میکنید برا عکس بزلرید یا لینکی لزش برام بفرستید:n01:نقل قول:
لطف میکنید برا عکس بزلرید یا لینکی لزش برام بفرستید:n01:نقل قول:
دوستان کسی ما رو راهنمایی نمیکنه؟
دوستانی که چند تا کنسول دارند یا اصلا یه دونه دارند ولی میخوان از طریق HDMI به مانیتور وصلش کنند و در عین حال صدای HD و چند کاناله هم داشته باشند میتونند از این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنند .چهار تا ورودی HDMI داره یه خروجی . صدا و تصویر رو از هم جدا میکنه و صدا رو از طریق Stereo یا SPDIF یا Coaxis (سه حالت مختلف) تحویلتون میده .
قیمتش هم خیلی مناسبه میشه با 40 دلار خریدش .
کیفیتی که hdmi داره رو نمیده ؟
سلام. مانیتور من lg w19 است. فقط خروجی D-SUB داره. چه تبدیل هایی باید بخرم؟؟
چرا میده .نقل قول:
سلام.
دوستان این کابل اپتیکال من درست متوجه نشدم این کابل اپتیکال یه سرش میخوره به ps3 و یه سر به کجا میخوره؟صدا از اسپیکر ها پخش میشه؟
مبدل خروجی صدا رو از کجا می تونم پیدا کنم
با این روشها کیفیت اصلی پلی3 رو از دست میدید
بهترین کار مانیتور FULL HD یه
ارزونترین و راحترین کار همینه که میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای صدا هم کابل اپتیکال و ... میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید.
اقا ما یه ps3 slim داریم میخوایم به مانیتور وصلش کنیم ولی هر کاری میکنم نمیشه بار اول که کابل dvi به hdmi گرفتم با یه تبدیل vga زدم به مانیتور تصویر نداد
بار دوم یه دونه از همین vgabox گرفتم وصل کردم فیش زرد رنگو به باکس و خروجی vga هم به مانیتور ولی بازم تصویر نیومد و این کارارو رو 2 تا مانیتور تست کردم یکی crt یکی lcd دنبال کابل ps3 to vga هم میرم هچ جا نیست
کابل av هم سالمه رو تلوزیون تست کردم
دستگاه vga box هم سالمه و همچنین چیزای دیگه
حالا چنتا سوال هست:
1 - کابل ps3 to vga رو بخرم بزنم درست میشه؟
2 - اون 3 تا فیش وی جی ای رو همشونو باید وصل کنم یا فقط زردرو
3-کلا چه کار کنم تصویر رو رو مانیتور بیاره من هر 3 تا کار رو کردم که تو اول تاپیک زدن ولی نشده
دیگه خسته شدم 170 تا الان خرج کردم سر این کار
ممنون میشم راهنماییم کننید
سلام دوستان مشکل بالا من حل شد.
الان یدونه کابل ps3 to vga گرفتم ولی وقتی مزنم به مانیتور out of rang میده
مشکلش از چیه؟
سلام....بچه ها من مانیتورم lcd-1953bw سامسونگ هسش.....این خروجی صدا داره؟کلن چی میخاد تا وصل شه به ps3
سلام
بنده دستگاه Ps3 دارم و می خواهم به لپ تاب وصل کنم وفقط به لب تاب دسترسی دارم(کابل hdmi ر س ی و ر) رو بهش وصل کردم، دقیقا باید چه کار کنم؟!
ممنون
سلام دوستان من ps3 رو میخوام با HDMI به مانیتورم وصل کنم ولی وقتی وصل میکنم صدا ندارم میخواستم ببینم چجوری میشه صدا هم داشته باشم ؟با کایل vga یا 3 فیشه میشه ؟که تصویرو از hd بگیرم صدارو از 3فیش؟ممنون میشم کمک کنید
بله میشه تو تنظیمات کنسول قسمت صدا میتونید به صورت Wizard و مراحله ای تنظیمات رو انجام بدید .نقل قول:
میتونید تصویر از HDMI و صدا از Sony Port بگیرید
دوست عزیز lممنون از راهنماییت من میرم تو قسمت ستینگ بعد سوند سیتینگ بعد audio output بعد audio input conector/scart/av multi که روش میزنم هیچ اتفاقی نمیافته؟میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟الان کابل hdmi به پشت دستگاه و مانیتور وصله ,و کابل 3 فیش هم به دستگاه و 2فیش قرمز و سفید هم به پشت اسپیکر وصله.
مرسی عالیی بود :n20:
سلام دوستان من یه مانیتور 24 full hd دارم اما وقتی با HDMI وصل میکنم به ps3 کیفیت از 720p بالاتر نمیادو نمیتونم 1080 خروجی بگیرم چکار کنم کمک کنید کلی حالمو گرفته :(
من که خودم وارد نیستمنقل قول:
سلام دوستان من یه مانیتور 24 full hd دارم اما وقتی با HDMI وصل میکنم به ps3 کیفیت از 720p بالاتر نمیادو نمیتونم 1080 خروجی بگیرم چکار کنم کمک کنید کلی حالمو گرفته :(
ولی شنیدم بستگی به بازی داره که 720 پی بده یا 1080
تو کامنت ملت اینجوری خوندم