سلام
من وقتی میرم قسمت special ops و میخوام wave هاشو بازی کنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه لطفا راهنماییم کنید.
Printable View
سلام
من وقتی میرم قسمت special ops و میخوام wave هاشو بازی کنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه لطفا راهنماییم کنید.
دوستان من دی وی دی 1 رو که داخل دستگاه میرم و Autorun اجرا که میشه یه نرم افزار باز مبشه که openwith میکنه و میگه Installer رو بهش بدم . که داخل دی وی دی ، دو تا پوشه بیشتر نیست
Source یکی
یکی Directx
و کلا هیچ فایلی نیست که به لودر بدم تا ست آپ شروع بشه
بازی رو از خود پی سی خریدم
یه عکس از پوشه نصب بگیر تا بهتر بشه نظر داد...نقل قول:
سلام....من نسخه بلگ باگس رو دان کردم و با نرم افزار DAEMON_Tools_Pro_Advanced سی دی 1 رو اجرا کردم شروع به نصب میکنه بعد درخواست cd2رو میکنه که من ادرس فایل سی دی 2 رو بهش میدم که بازهم همون درخواست cd2 رو تست میکنه...دوستان نظری دارن
فقط دشواری فرق میکنه یا مراحلم کم زیاد میشه؟نقل قول:
نقل قول:
این عکس اول که Setup رو میزنم این Loader باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم عکس دوم که وقتی هر کدوم از اون 2 تا پوشه رو انتخاب میکنم ارور میده ..
از توی این عکس معلوم نیست ولی فرمت دقیق فایلهای call of duty چیه؟؟نقل قول:
حدس میزنم داری اشتباه آدرس میدی یا شاید اون فال های مورد نیاز برای ادامه ( فرمتشون ممکنهrar یا dat باشه) و جاشون توی دی وی دی دو هستش احتمالا داخل یک پوشه ای چیزیه و همین باعث شده نرم افزار نتونه پیداش کنهنقل قول:
شما دی وی دی یک رو باز کن و تمام فایلها رو بریز روی یک پوشه توی هاردت
دی وی دی دوم رو هم فایل های تویش رو کپی کن توی همون پوشه
بعد ستاپ کن
اگر بازهم مشکل داشتی یک عکس از دی وی دی دو که با DAEMON باز کردی بزار تا بهت بگم چیکار کنی
فکر کنم شما باید آدرس خود درایو بازی که (3) داره رو بدی چرا آدرس پوشه های توی اون رو میدی؟؟!!! فایل های مورد نیاز برای ستاپ بازی همون پنج تا ...call of duty توی عکسهنقل قول:
خودش هم گفته auto adds game folder
مراحل چرا کم و زیاد بشه؟؟؟!!!!! اصلا تا حالا یک همچین بازی نداشتیم که مراحلش (به خاطر درجه سختی) کم و زیاد بشهنقل قول:
فقط دشواری بازی زیاد میشه و باید حرفه ای تر کار کنی
سلام...حق با شما بود ادرس رو درست وارد کردم نصب شدش الان بازی رو که میخوام اجرا کنم یه ارور میده که اخرش xp داره همچین چیزینقل قول:
بهتره یا کل ارور رو بنویسی یا یک عکس ازش بزارینقل قول:
سلام...داداش این ارورش هستش Couldn’t load imgae ‘xp’نقل قول:
سلام جواد جاننقل قول:
جایی که بازی رو نصب کردی احتمالا فایلی با نام setup هستش
اگر هست اون رو ران کن و بزار فایل ها رو نصب کنه
مرسی فردا خبرش رو میدم دمت گرم داداشنقل قول:
دوستان مشکل من حل شد ....
این نرم افزاری که باز میشد و میگفت مسیر بهش بدم باید مسیری که میخواستم بازی نصب بشه یا بهتر بگمExtract بشه رو بهش میدادم داخل یکی از درایو نه... نه تو خود سی دی ..... Loader نبود که بخواد چیزی رو Load کنه ... اما گمراه کننده بود ... آدم فکر میکنه باید چیزی باهاش Open کنه ...
سلام اساتيد گرامي
ميشه لطف كنيد بگيد آنلاين چطور بايد بازي كرد اصلا سرور پيدا نميكنه؟؟؟
پچي چيزي بايد نصب كرد؟؟؟
دوستان چطوری با دسته xbox میشه بازی کرد؟؟؟ من وقتی دسته ی xbox رو به لپتاپ وصل میکنم و وارد بازی میشم اصلا دسته رو نمیشناسه...در الی که بقیه ی بازی ها دسته رو میشناسن....
سلام من نسخه black box این بازی رو دارم
22.6% بازی رو رفتم .
موقع اجرا وسط بازی این ارور میاد:
reliable command buffer overflow
من دی وی دی این بازی رو از بیرون خریدم کامل نصب کردم ولی وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم این ارور میاد کسی میدونه مربوط به چیه ؟
this application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
سلام
من در مرحله سوم ACT I وقتی میخواد مرحله رو لود کنه ( بریف ) گیر میکنه و از بازی میپره بیرون.
Erorr on disc read !
از همین بازی جدید هم خرید کردم.
کسی کرک برای مولتی پلیر نداره؟
این ارور میگه فضای کافی ندارم؟ پارتیسن سی من 10 گیگ فضا داره
ویندوز 7 64 بیتی
نقل قول:
پیغام میگه فضای کافی برای نصب بازی روی درایو موردنظرتون وجود نداره
رو یه درایو با فضای کافی دیگه امتحان کنید
موفق باشید
من بازی را نصب کردم ولی موقع اجرا کردن صفحه مانیتور سیاه میشد و ودیگه بالا نمیاد بعدشم که از صفحه سیاه خارج میشم ارور زیر را میدهد:
couldnt load image xp
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
دوستان واسه منم همین ارور رومیده چکارش کنم
موقع بازی به جای اینکه از خیابان برید از پنجره های کناری استفاده کنید و از داخل ساختمان برید که با این پیغام روبرو نشید.
من که تا 75 درصد بازی رفتم بازی تمام شد نمی دونم چرا ؟کسی اطلاعی داره؟
دوستان برای من بعد از اجرای بازی صفحه سیاه میاد. بعدش اتفاقی نمی افته و بعد از چند لحظه ارور زیر رو می ده.
من ویندوز 7 دارم که 64 بیتیه و آخرین آپدیت کارت گرافیک رو هم به همراه برنامه های جانبی مثل دایرکت ایکس نصب کردم .
چه کار باید بکنم ؟
\ پیغام ارور:
error during initialization.
.unhandled exeption caught
من نصب کردم میخوام اجرا کنم این ارور رو میده...
دایریکس نصبه...
چی کارش کنم؟
با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک درست شد...
دوربین خیلی اعصاب خوردن کنه همش پرش داره وقتی دوربین رو اینور اونور میکنم بیش از حد اینور اونور میره مشکل از کرکه؟
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....نقل قول:
کرک رو عوض کردم درست شدنقل قول:
اقا من که جوابمو گشتم ولی پیدا نکردم من مشکل دارم باید کیووو ببینم:n02:
این ارورو میده با این که فایل رو دانلود کردم و ریختم تو جایی که بازی رو نصب کردم ولی بازم همین رو ارور و میده خواهشنiw5sp.exe
کمک
چون عیده کسی جواب نمیده
Call of Duty:World at War
مد نصب کردم به نام Axis Player
گفته ببر بریز تو پاکت
C:/Users/Pc-Name/AppData/Activision/CoDWaW/mods
این تا
C:/Users/Pc-Name/AppData/Activision/CoDWaW
درسته ولی پاکت Mods اونجا نیست وقتی هم یکی خودم وا می کنم مد رو میریزم توش ، بازم اجرا نمیشه
حیرون موندم!
سلام خدمت اساتید محترم من تازه عضو خانواده شما شدم من یه مشکلی دارم در قسمت survival که وقتی میخوام برم تو مپ این ارورو میده could not find file zone mp... خواهش میکنم راهنماییم کنید:n30:
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وسطای بازی ارور زیر رو داد
windows cannot find d:\codmw3\setup.exe.make sure you typed the name correctly . and then try again
خواهش میکنم جواب بدید
سلام
موقع اجرای بازی این ارور رو میده:
چیکارش کنم...؟
دوستان من امروز نسخه فارسی ساز بازی رو نصب کردم ولی الان که میخوام بازی رو اجرا کنم با این پیغام مواجه میشم...چه کار باید بکنم؟