سلام دوستان
لطفا سرور رو بزاريد . كه ما هم بيايم:n02:
با تشكر
Printable View
سلام دوستان
لطفا سرور رو بزاريد . كه ما هم بيايم:n02:
با تشكر
تو قسمت search بنویسی persian کل سرور های ایرانی را برات لیست می کنه ! پسشم p30 هست البته سرورهای پویا را با search نمی شه آورد ! سایتش می تونی توضیحات کامل را جهت مشاهده سرور ها ببینی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آموزش زدن سرور کجاست می خوستم یه سرور CTF5 بسازم واسه خودم
دلم براتون تنگ شده گوگولیییییااااااااا :n02::n09::n12:
اینترنت مادر مرده یاری نمیکنه بیام:n28:
------
BLACK-WAR:n11:
این عکس مال چند روز پیشه.
یه سری جیگر توش دیده میشه :n12::n02:
مکالمش هم باحاله :n09::n10:
:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود سی مپ جدید اضافه شد. نظر به استقبال دوستان از سری مپ های قبلی (دو نقطه دی) سعی کردم مپ های آسون تری بزارم
این بازی چرا انقذ زیاد حجم کم میکنه 1 ساعت رفتم شد 50 مگ
آقا من تا ديروز فقط سرور ddrace رو مي ديدم. امروز ديگه اون رو هم نمي بينم !!!!! :n27:چه بلايي سر سرور ها اومده؟؟؟ :n28:
persian pro dd که به لطف hajo عزیز پا برجاست :n16: ولی سرور dimta رفته به فنا :n29:
به مناسبت پست 1001 من ،به زودی یک از بچه های قدیمی تی بعد از یک و نیم سال برمیگرده.:n05:
کیه ؟! تابستون dd بیشتر می چسبید ! الان بچه های قدیمی نمی یان ! تابستون دورمون جمع بود :n28:نقل قول:
اوه. پس هرکی که هست بعد این مدت ، باید حسابی گرد و قلمبه شده باشه :n12::n12::n09::n02:نقل قول:
اومد منم صدا کنید بیام یکم ... :n20::n09::n12:
:n16:
امیدوارم ناروتو باشه !
ناروتو نیست. ناروتو یهو غیبش زد هیچ اثریم ازش نیست:n14:
طرف ،کسی نیست جز Sajad TNT :n12:
اره شنیدم سربازیش تموم شده قراره بیاد چند روز پیش تو یاهوو دیدمش ....
---------------------------------------
راستی دوستان tee من به فنا رفته الان 2 روزه هیچ سرور داخلی و خارجی رو نمیاره ! where is the problem ?
من که امروز گفتم بعد چند وقت با استایل و اسم جدید بیام فقط سرورا روی کامپیوتر شخصی بودش یکیشم رفتم به لطف ادمینش کیک کرد یک فوش هم نوشت ریسون
Sent from my iPhone 4s
مشکل سراسری اینترنت ایران هست ( البته مخابرات) : Dنقل قول:
سرور dd به فنا رفته ! :n03:نقل قول:
دوستان چند روزی خونه نبودم، البته هنوزم نیستم :D به خاطر همین سرور آف شده بود.فردا درست میشه.
پ.ن : دو روز نبودیم تو اینجمن های مختلف و یاهو انواع شایعات درست کردن.:n27:
نمیدونم کدوم سرور رو میگی، ولی با اسم و استایل جدید اومدی تو سرور من فحش دادی بن شدی:n02:نقل قول:
اون که ماله چندین هفته پیش بود این نمیدونم سرور شخصی ناتینگ بود کی بود رفتم تو سه ثانیه بعد بن کردش ریسون هم نوشته بود sikt*r :|نقل قول:
Sent from my iPhone 4s
حتما از اسم جدیدت خوشش نیومده :n02: و یا رنگ جدیدت چشم را می زد :n08:نقل قول:
تا فردا سري جديد مپ ها اضافه ميشن.
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه اگه سری مپ xyz ddrace هم اضافه کنی خیلی خوب میشه مخصوصا یکیش بود که مخصوص پرو ها بود خیلی سختش کرده بودن اگر نداریش من دارن بدم بت.نقل قول:
گوشی هم مبارک باشه دو نقطه دی
Sent from my iPhone 4s
حالا که بحث گوشی شده
Sent from my Nokia1100
انشاالله که مپای جدید مثل اون سری hardcore نباشه :n02:نقل قول:
sent from my iPhone 7s using Teetalk !! :n13:
به به سلام جیگرای خودم خوبید.؟
دلم واستون تنگ شده .
به زودی بر میگردم .
Sent from my Alcatel (az in ghaimia - gusht kooba ) using PC - Rightel :|
دوستان اسم بازيكن تون رو بگيد با هم بيشتر آشنا بشيم تو بازي. من iljimae هستم.:n02:
سلام
من میخوام سرور افلاین مد ddrace .بزنم فایلهاشو دارم ولی یه مشلی داره فقط یه مپ میاره به اسم dm1
کد sv_map هم تعییر دادم زدم بازم تغییری نکرد
یکی کمک کنه:n30::n14:
فایل مپ را داخل پوشه مپ تو بازیت باید اضافه کنی.نقل قول:
من که اسکینم اواتارمه معلومه.اسمم هم تغییر دادم به زودی اواتارو اپدیت میکنمنقل قول:
Sent from my iPhone 4s
اواتار اپدیت شد :دی
Sent from my iPhone 4s
evil saeid ! البته pro boter ام می گم به خودم :n02:
یک از بچه ها بعضی موقع ها با اسم hermes می یاد سرور :n21: حرف ها و کار هایی می کنه که معلومه خودش نیست ! 2 بار اینا vote kick دادم براش و چون خودش نیست کیک شده و رفته پی کارش ( نمی تونه force کنه و cancel کنه ! خودش بود که نمی شده اصلا vote داد برا ادمین ! ) دیروزم hermes جعلی اومد بهش سلام کردم بهم گفت لعنتی و left داد ! از hermes پرسیدم که کاری کردم که این جوری می گی و یا خودت بودی یا نه ... که می گه نه من نبودم ! حالا می شه کاری کرد ؟ مثلا با time نگاه کرد دید ipish چیه ؟! که وقتی اکثر بچه ها سرور بودند ادمین ببینه برا کیه این ip :n24:نقل قول:
و همین الان با اسم posi هم امد :n02:فهش داد ازین فهش زیر 2 ساله ها و کیک شد رفت:n09:
درود. با توجه به اینکه فحش ها کمر به بالا بودن، متهمین تبرئه میشن. دو نقطه دی
عکس های مستهجن از hermes !!!! :n13: :n07: حمام آفتاب :n02:
کسی مپ تمرینی و تستی سراغ نداره؟ من می خوام تمرین کنم . آخه رو به رو یه بازیکن حرفه ای نمی شه تمرین کرد.:n28:
سلام چطوری باید دستورات d/ و r/ رو به سرور اضافه کرد؟
برای /d باید سرور idd درست کنی.نقل قول:
برای دستور ریسپاون هم با ادمینی وارد rcon بشی بزنی respawn خودش میاره با tab انخالش میکنی مقدار ۱ میدی بش که فعال بشه.
Sent from my iPhone 4s
سرور monster را سرویس کردم :n02: جون و wave را نگاه :n25: آخر سر خسته شدم و left دادم :n28: