خوب +3500 که 120000 تومان هست بابا مثل اینکه واقعا پرتن نه ؟
Printable View
خوب +3500 که 120000 تومان هست بابا مثل اینکه واقعا پرتن نه ؟
ببخشيد دوتايي زد!
نه اون قيمت مطمئنه= ايسوز مناسب تره اگر لدتك گرفتي بازم بهتره فقط يه چيز=فن دار بگير
آره مدل Msi Nx7600gt فن هم داره.برد اون هم خیلی خفنه
با عرض پوزش يعني مشخصات شد اين:
cpu:3 intel full 1 mb fsb=800
main: asus a8n-e
hdd: maxtor 160 gig speed 7200 bufer 8 sata
or hdd:maxtor 80gig speed7200 bufer 8 sata
vga:giga geforc fx 550
ram kingmax ddr2 1 gig
monitor:lg f700b 17inc
شما همینهارو قیمت بگیر بعد برو تو سایت تحلیل و نشر قیمت بگیر پول بارش هم اگر اسپیکر هم بگیری میشه 5 تومن فقط خیالت راحته قطعات با کیفیت و خر کار گرفتی گارانتی رو هم نمایندگیهای شهرستانی دارن...حرف آخر: از مکس احتراز کن!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
ممنون عزیز
راستش نمیخواستم دوباره پست بدم اما دیدم دور از ادب هست که تشکر نکنم
بازم ممنون
همون سامسونگ توپه
راستی چقدر این چند ساعته پست اینجا زیاد شده :tongue:
A8n-e که مالهAMD هست چطوری میخواهی Intel بهش بخورونی
من قبلا اينو گفم كه شهريار گفت مين و گرافيك رو عوض كنيد حالا چه كنم اين مشخصات زير اگه اينتل بخوام خوبه؟
cpu:3 intel full 1 mb fsb=800
main: ga-8i945 p-pro pci experes 16
or main ga -8i915 p-pro(rev 2x
hdd: maxtor 160 gig speed 7200 bufer 8 sata
or hdd:maxtor 80gig speed7200 bufer 8 sata
vga:giga geforc fx 6200 pci experes 256m 128 bit
ram kingmax ddr2 512mb
monitor:lg f700b 17inc
نظرترو در مورد پست 1085 نگفتي...نقل قول:
نوشته شده توسط habibi1374
گفتم كه من ليست رادادم و شهريار گفت اين مين رو بزار براي همين تعجب كردم وكل مشخصات را دوباره دادم حتما مي خوام اينتل باشه
عزيزم من گفتم توي يك پست ديگه گفته بودم ولي شما نرفتيد ببينيد گفتم عوض كن و اين ها را بردار و سي پي يو را از يه شهر ديگه بخر يا آنلاين چون اينتلي كه ميخواي توي اين رنج بخري بدردت نميخوره ... سو تفاهم شده مثل اينكه ... عزيزم سوكت سي پي يوت 775 و مال اينتله و مينت 939 و مال اي ام ديه اخه خوب راست ميگند البته ببخشيد من كامل همون جا نگفتم پس شد :نقل قول:
نوشته شده توسط habibi1374
cpu amd 3500 athlon 64 :115t+5t
main asus a8n-e:120t
graphic 5500 xfx 256
ram kingstone 2*256 :48t
monitor samsung jadooy sabz:125-130t
h.d.d maxtor: 47t
عزيزم به نظر من 6200 خريد نداره اشتباهه شما بيا و اگه مي توني از جايي مارك اكس بايت كه 6500 زيل 256 55 تومنه را بگير حالا يا از سايت و يا از يه شهر ديگه با هماهنگي ... ضمنا ترس كه نداره مياره دم خونه پولو ميگيره...
قربانت شهريار ;)
عزيزم اين را نگو من با عصر ارتباط و تحريريش ارتباط دارم قيمتاش پرته دليلش هم اينه كه مثل احمقا مياند از سايت هايي كه مال خود شركت ها هستند مي گيرند كه اون هم بازم اشتباه است من بهشون گفتم ولي اينها كوش نكردند :نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت شهريار :happy:
خب اینکه سایت آواژنگه.آواژنگ دیگه چرا ؟
خوب چون يكي از وارد كننده هاي اتلونه...نقل قول:
نوشته شده توسط h3sam
میدونم یکی از وارد کننده های Athlon هست ولی چرا قیمت درست نزده
عزيزم براي اينكه با اين سرمايش نمي خواد پول بده براي سايتش ... البته به زودي با ما همكاري مي كنه ...
- - - - - - - - - - - -- - - -
عزيزان كمك فوري :
دوستان يه پيشنهاد بدين كدوم بهتره :
7800 gt pny : 210t با گارانتي آلبالو و همون كه در موردش بحث كرديم يا 512 6800 ايكس ترم : 230 تومن دي دي آر تري هر دو هستند با 256 بيت باس ...
كمكم گنيد چون اصلا امروز مغزم كار نميكنه حتي حال بنچ هم ندارم ...
ضمنا يه مين خوب بگين اس ال آي ساپورت كه توي اصفهان راحت گير بياد ...
باتشكر شهريار
خوب مسلمه پي ان واي واسه گيم بهتره تفاوت تو برند خيلي كمه و بيشتر تو چيپسته (اما بازم بگم قيمتش مشكوكه ببين گارانتي متفرقه بعضا نا معتبر نباشه مشخصاتشرو توي سايت اصليش چك كن و با كارت مقايسه كن بشرط تست 24 ساعته ازش بگیر قبل از اینکه ببندیش رو بورد بایوس مادربردت رو آپدیت کن ...)نقل قول:
گارانتيش را پرسيدم ازش گفت آلبالو هست و ضمنا يه مين خوب بگين كه اگه ميشه هم اس ال اي ساپورت كنه ... :happy: 939 ضمنا براي اين گرافيك بايد بايوس مادربورد اپديت شه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654
قربانت شهريار
--------خوب موضوعيه براي بحث... :biggrin:
تازه 256 7800 جي تيه هست ولي 6800 512 مگ هست...
قربانت شهريار امروز نميدونم دلم ميخواد يكي راهنماييم كنه حال اينكه خودم خودم را راهنمايي كنم ندارم هميچيني دوست دارم...
توجه اسم تاپيك به كمك ميثم جان عوض شد كه ديگه عزيزان مشكلي براشون پيش نياد ...
ضمنا حالا كه شما اهل بحث نيستيد دوستان خودم ميگم :
xfx بهتر بود ... ضمنا مين هم ايسوس a8n-sli deluxe ....
باتشكر شهريار
میگما شهریار جان من همین الان از مجتمع پارک برگشتم اصلا نمیدونن 7600gt چی هست ؟ متاکو رو هم سر زدم که نمایندگی Xfx هست اون داشت ولی قیمتش بالا بود 290000 تومان.جایی رو سراغ نداری که هم تنوع محصول باشه هم قیمتش مناسب باشه من Msi رو قیمت گرفتم 215000 تومان ولی یارو گفت فکر نکنم حالا حالا ها بیارم.
خوب شما چرا میخوای 7600 جی تی بگیری برو 7800 جی تی که آقا شهریار معرفی کردن رو بگیر با قیمت مناسب تر...نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
اگر پولش مهم نیس اول A8N-32-SLI بعد بورد DFI که با چیپست SLI 16X هس بعد هم بورد جتوی البته پیشنهادم ایینه که شما بجای هزینه بیشتر واسه اون ایسوز برود جتوی رو بایه Leadtek 7900GT بگیری که حدود 240 هس در مجموع چیپست قویتر به حافظه ی بالاتر برتری داره تو این مورد...ضمنا همونطور که قبلا گفتم بورد جتوی جوابشو پس داده.نقل قول:
من می خواهم دوروبر 215000 تا 220000 پول بدم.اون Gtx که معرفی کردین چه مارکیه و قیمت دقیقش چقدره ؟
مدلهای جی تی ایکس که تو ایران قمتی بیش از 450 تومن دارن این مدل طبق اظهار آقا شهریار جی تی بوده...نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
خوب عزیزم با این حساب شما جواب خودتونو دادین.با این قیمت من نمی تونم GTX بگیرم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط m654
هسته ها ي AMD - مقايسه از لحاظ Score و Power
سلام شهریار جان
همین الان این پستت رو درباره راهنمایی خوندم وگرنه زودتر جوابت رو میدادم (با عرض معذرت بدلیل تاخیر)
به نظر من کارت 6800 بهتره چون اولا 512 مگ هست و آدم همیشه باید آینده نگر باشه چون در آینده ای نه چندان دور بازیها و
برنامه هایی به بازار می ایند که حداقل حافظه مورد نیازشون 512 مگ هست
دوما این کارت یعنی 6800 اکسترم از لحاظ مشخصات فنی و در مقایسه با 7800 از لحاظی مانند سرعت جی.پی.یو و سرعت
حافظه و پهنای باند حافظه برتر و قوی تر است
ضمنا مادربردی که نام بردی جزء بهترین Sli دار هاست
سلام شهریار جان
همین الان این پستت رو درباره راهنمایی خوندم وگرنه زودتر جوابت رو میدادم (با عرض معذرت بدلیل تاخیر)
به نظر من کارت 6800 بهتره چون اولا 512 مگ هست و آدم همیشه باید آینده نگر باشه چون در آینده ای نه چندان دور بازیها و
برنامه هایی به بازار می ایند که حداقل حافظه مورد نیازشون 512 مگ هست
دوما این کارت یعنی 6800 اکسترم از لحاظ مشخصات فنی و در مقایسه با 7800 از لحاظی مانند سرعت جی.پی.یو و سرعت
حافظه و پهنای باند حافظه برتر و قوی تر است
ضمنا مادربردی که نام بردی جزء بهترین Sli دار هاست
با تشکر از تمامی دوستان
دوست عزیز منظورتون از اینکه بهتر از 7600 هست منظورتون کدوم نوع از 7600 هست لطفا میتونید مدل 6800 خودتون رو هم کامل بگید که ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
دوست عزیز و گرام گابریل جان! آینده نگری که به حجم بیشتر نیس!!!!!!!!!!!!!!! اگر منظورتان از برنامه ها بازیست(اگر هم نه خوب سري كوادرو مناسب ترن) که با امدن دايركت ايكس 10 512ها كه هيچ 1ترابايتي ها هم از رده خارج محسوب ميشوند مهمترین عامل چیپست هس و 7800 هم یک نسل از 6800 جلوتر هس رم512 واسه 6800 استاندارد نیس و اتفاقا باعث کاهش پرفورمنس هس نشون به اون نشون که کارتهای 7600 جی اس 512 عملا از فرکانس پایینتری نسبت به 256مگشون استفاده میکنن...اگر بخوایم این منطق رو پیش بگیریم نه پرفورمنس 6600 جی تی 128 مگ نزدیک دو برابر 6600 256مگ میشد نه 7900 جیتی 256مگ بهتر از 5200 512مگ!!اگر قرار بر سرعت حافظه و پردازنده ی گرافیکی باشد که 7600جیتی از هر دو کارت 6800 جیتی و 7800 جیتی بالاتر است اما در عمل میبینیم که پرفورمنس 7800 جیتی به وضوح بیشتر بالاتر از هر دوست و 6800 جیتی 512مگ اگر کمتر از 7600 جیتی در گیم پرفورمنس داشته باشد چندان بیشتر هم نیس.نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
عزيزم شما درست ميگيد ولي من كه هيچ ريويي از اين 7800 جي تي پي ان واي نديدم ولي 3 سال گارانتي البالو بود ... نمي دونم ول قيمت درسته چون توي اون لينكي كه داده بودم دقت ميكردين براي خريدش 169 دلار بود ... ولي من تحقيق كه كردم گفتند كه ايكس اف ايكس چيپاش بهتره و 6800 خيلي خوبه... من كه دارم ميرم دوتا 6800 ببندم كه بشه يه 1 گيگ و ضمنا كر كلاك و مموري كلاكش هم بد نبود ولي كر كلاكش پايين بود ... حالا امروز قرار زنگ بزنم براي 7600 جي تي ايسوس كه توي رايان صبا نوشته بود 240 تومن ...نقل قول:
نوشته شده توسط m654
من توي اين كار فهميدم كه رايان صبا چرت و پرت ميگه ميدونيد براي چي تا حالا بهش زنگ زدين ؟؟؟؟؟
يه بار زنگ بزنيد ببينيد اون محصول كه مي خوايند را داره يا نه ؟؟؟؟؟؟ چرا و پرت و والسلام!!!!!
قربانت شهريار :happy:
عزيزم اين آي ديم هست ولي اينجا بهتره ... frogbaraniنقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
عزيزم ام اس آي خيلي خيلي بد توي اصفهان گير مياد فقط شما ببين اگه كامپيوتر گستر نداشت بدون هيشكي نداره ...
به نظر من يه دو روز صبر كن من كاملا تحقيق كنم ببينم واقعا اگه 7800 جي تيه خوب باشه خوبه چون من خودم 6500 اكس بايت دارم ... كر كلاك و مموري كلاكش اندازه ي 6600 هست و خوب اورميشه .... مارك بدي نيست ما توي ايران مارك هاي ناشناخته زياد داريم ... :happy:
پس صبر كن...
قربانت شهريار ;)
عزيزم درسته كاملا حرفت ....نقل قول:
نوشته شده توسط m654
عزيز جون 7900 جي تيش مطمئني 230 تومن هست اگه باشه خيلي خوبه كه ؟؟؟ :happy:
قربانت شهريار
نه اون اشتباهه تایپی بود بگمونم درسش کرده بودم اما...قیمتش 340 هس یعنی تقريبا بهترین کارت با کمترین قیمتی که تو ایرون واسه اين چيپست پیدا میشه...نقل قول:
بابا اين زيادي مشكوكه مگه ميشه قيمت دلاريش 360 باشه اونوقت تو ايرون 210 تومن؟! يحمل يا دس دوه يا جي اسه يا تقلبي اگر اصل باشه تو خريدش شك نكن راستي شما ميخواستي 6800 جيتي رو اس ال آي ببدني ؟ خوب چرا همينو اس ال آي نميبندي مگه توفيرش چقدره تازه واسه بعضياش ارزونتر هم هس...نقل قول:
اينم يه ريويو همراه قيمت از اون كارت:
نه عزيزم برو به اون لينكي كه بهت دادم در مورد اين گرافيك بعد خريدش را كليك كن و ادامه بده تا برسي به مرحله نهاييش اون وقت نوشته قيمتش را برو ببين...
قربانت شهريار
بچه ها سلام..من تا الان از اينتل استفاده كرده ام.. بدليل تعريف هايي كه از اي ام دي شده قصد دارم اي ام دي بگيرم..كارم فلش زدن رسيور...كارهاي گرافيكي مثل پريماير و فتوشاپ...وبازي است نظرتون چيه ؟ ضمنا طرفدار Asus هستم واین مادر بورد نظرمو گرفته A8n-sli Premium ولی شنیدم که انگار خریدن این مادربورد زیاد مقرون بصرفه نیست بدلیل اینکه در صورت ارتقا این مادر بورد ازدور خارج میشه ...آیا من با توجه به نیازهایی که دارم نیاز به ارتقا دارم؟ و این مادربورد تا کی میتونه برا من یه سیستم خوب بمونه ؟ ببخشید تایپیک طولانی شد...........................
كدوم لينك؟! تلفنه رو ميگيد؟نقل قول:
دوست عزيز مگر سوال شما جواب داده نشد؟ شما خودتون بايد تشخيص بدين كه سيستمي كه دارين واستون كمه يا نياز به ارتقا’ داره...