نسخه ی دومش بد نبود اما در زمان خودش نه الآن که 1000 تا بازی بهتر از اون اومده :n05::n05:
Printable View
نسخه ی دومش بد نبود اما در زمان خودش نه الآن که 1000 تا بازی بهتر از اون اومده :n05::n05:
فک کنم Cنقل قول:
مونده حالا ... چقد عجله داری واسه تموم کردن.
بعدش پاش رو میگیره بازم میگه MASH
ایندفعه چی رو بزنم ؟
دوستان خبر از فارکرای بعدی:n19:
یوبی سافت به تازگی در طول یک تماس میان دوره ای با سرمایه گذاران خود اعلام کرده است که Far Cry های بیشتری در راه خواهد بود و طرفداران برای تجربه قسمت بعدی Far Cry برخلاف قسمت سوم ، مدت زمان زیادی را منتظر نخواهند ماند .
Guillemot مدیرعامل شرکت یوبی سافت در تماسی که با سرمایه گذاران داشته در این مورد اعلام کرده است که Far Cry بعدی خیلی زودتر از حد تصور خواهد آمد :قطعا طرفداران ما دیگر نمی خواهند که چهار سال دیگر برای تجربه قسمت بعدی Far Cry صبر کنند. قسمت سوم که آخرین عنوان از این سری می باشد بهتر از حد انتظارات عمل کرده است و تاکنون توانسته ۴٫۵ میلیون نسخه شیپ داشته باشد.
دوستان من تمام skill هارو گرفتم پولمم 10000 تا کامل هنوز 3 تا مرحله اصلی دیگه مونده برم هی میگه کیف پولتون پره چیکار کنم؟ حیفه پولا تمام اسلحه هارو هم خریدم برا همم یه Skin خریدم :D
بازی خوب برنامه ریزی نشده الان نباید کسی مثله من بشه
همینجور xp میگیرم 3000 تا 1500 تا 600 تا :D ولی چه فایده :(
راستش من نفهمیدم مشگل شما چی بود الان داداش که میگی بازی خوب برنامه ریزی نشده !!!نقل قول:
دوستان میشه سیو کامل بازی و محل ریختن و بدید ؟
پستتو بذار تو اسپویلنقل قول:
محتوای مخفی: .
نقل قول:
یعنی باید ی جوری اسکیل هارو درست می کردن که هر چه قدر هم lvl up بشه باز هم skill داشته باشه که بالا ببره الان من تمام skill ها رو گرفتم ولی بازم بیخودی xp میگیرم
پول هم که حداکثر 10000 تا میگیری خوب اگه پر بشه چی؟دیگه نمیشه بیشتر پول برداشت :DDD
سلام دوستان این مرحله که باید تو چند قسمت بمب کار گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت آخر بمب گذاری بعد از اینکه تمام آدم هارو میکشم نمی دونم باید چیکار کنم :n03:
چطوری به اسلحه ها خفه کن اضافه کنم
همون جاییکه که اسلحه ها رو می خری یه گزینه هم به نام آپگرید یا همچین چیزی داره می تونی خفه کن و دوریبن و چیزای دیگه اضافه کنی. البته روی همه سلاح ها نمی شه خفه کن نصب کرد.نقل قول:
خدایی یبوبی خوب یاد داره دیالوگ ها با نمک رو تو سناریو بذاره.چه تو اساسین چه تو این بازی.فقط یکم این برجک های مخابراتیش رو اعصاب.ادم یاد AC می افتاد
محتوای مخفی: لو رفتن پایان داستان
چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
محتوای مخفی: آخر بازی
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
یه سری اتفاقات دیگه میفته!!:n09::n09:
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
:n07:محتوای مخفی: پایان بازی
دوباره باید سوار همون ماشین که باهاش داشتی شلیک میکردی بشی و در محل که طلایی رنگه ماشینو پارک کنی...البته اون آلمانیه باید زنده بمونهنقل قول:
بهترین بازی بود... فقط فکر کنم پایان های مختلفی داشت...
محتوای مخفی: پایان
فار كراي 120 جاي مخفي داره كه يك چيزي شبيه كوزه ميمونه، بايد پيداش كني، از شانس بد من يا .... چي بگم شايد هم كد نويسي اشتباه بازي باشه صدو بيستمين كوزه در نقشه ديده نميشه، من 119 تا جاي مخفي رو بعد از يكي دو هفته تلاش مداوم كشف كردم اما هرچي نقشه رو نگاه كردم نتونستم صدو بيستمين كوزه مخفي رو پيداكنم.:n28:
To pirat hooo are ho he hey ho
ضمناً اگر گفتيد، اون آقاي جنگلي توي عكس، چرا انگشت سبابه خودش رو به طرف پائين اشاره كرده؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا ميگم، چون زير انگشتش يك كادري باز شده و redeem doce يعني سريال اورجينال بازي داخل آن نوشته شده.
البته در عكس صفحه شماره يك اين تاپيك، كسي از عكس دوم، چيزي متوحه نميشه چون عكس، دست كاري و سريال آن، پاك شده :n02:
اينو ميگم چون خودم اورجينال اين بازي رو قبلاً خريده بودم.
البته اگر كسي اين بازي رو به صورت اورجينال نخريده كار درستي كرده، چون آنلاينش اصلاً جالب نيست.
پچ ورژن 1.04 این بازی - که 261 مگ ـه - اون رلیک گمشده رو حل میکنه:نقل قول:
User that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover
من ديگه بي خيال بازي شدم چون اصلاً حوصله دوباره بازي كردن آن را ندارم. خيلي طولاني هست مراحل بازي، در راه، سوسمار يا ببر به آدم حمله ميكنه يا گرفتار دزدان دريايي ميشي و وقتت رو تلف ميكنن.
بگذريم اما در كل خيلي بازي جذاب و سرگرم كننده هست. در طول بازي ميتونيد با اسم لاتين انواع پرندگان و چرندگن آشنا بشيد و حتي تاريخچه آنها را مطالعه كنيد. من كه خيلي لذت بردم اما خيلي هم وقت گذاشتم:n22:
خیلی بازی خوبی بود من 17 ساعته تمومش کردم ولی خوب زودتر از این هم میشه بستگی به طرز بازی داره الانم 22 ساعت بازی کردم فکر کنم یه 10 ساعت دیگه هم باید بازی کنم
جالبه مدرن وار فر3 رو بازی کردم حالم بهم خورد از گرافیک بگیر تا گیم پلی و حوش مصنوعی صداگزاری و غیره خداوکیلی فارکری3 خیلی بازی توپیه
سلام خدمت دوستان .... مرحله ای بودم که باید یک شی ء دایره ای رو کامل میکرد وتکه تکه هاش توی جاهای مختلف پیدا میکردیم وبه هم وصل میکردیم .اونجایی بودم که بعد صحبت با یه مردی که اسمش باک buck بود فکر کنم وارد یه غار میشد ریلها وواگن هایی وجود داشت ودر آخر هم حلقه دور شی رو پیدا میکنه غار شروع میکنه به ریزش و باید راه بیرون پیدا میکردیم وخارج میشدیم.. دقیق نمیدونم مرحله چند بود ... وقتی اومدم از غار بیرون اتوسیو گیر کرد ودیگه سیو نمیشه بازی .. اگه کسی سیو از اینجا به بعد این مرحله رو داره ممنون میشم آپ کنه؟
بالاخره تمام شد ... باید بگم واقعا قشنگ بود اوایل این تاپیک گفتم خوشم نمیاد ازش ولی عالی بود فرقی زیادی کرده با شماره 2ش... :n24:
واسه ما هم بالاخره امروز تموم شد :9:ولي بازي خوبي بود خصوصا آخرش كه هر دو تاش رو هم امتحان كرديم و جالب بود
واسه من خیلی وقته تموم شده و دارم میرم کل نقشه را آزاد کنم :n02: فقط یه سوال : چطوری میشه دوستانم را به جنگ با گروه حریف ببرم ؟؟؟
همیشه تنهایی میرم جنگ ! :n02:
وقتی دوستات با ماشین دارن رد میشن جلوشونو بگیر و کلید E رو بزن تا از ماشین پیاده بشن بعد که خودت سوار شدی یکم صبر کنی اونا هم میان سوار ماشین میشن با هم میرین جنگ! :n02:نقل قول:
برای بازی کردن داستان بازی باید بریم story
advanteure?
اون survivor
و warior برای چی هستن ؟
اونا سطح سختی بازی هست. خب به ترتیب Advanteure همونطور که از اسمش پیداست برای بیشتر کیف و حال کردن هست ، Survivor کمی سخت تر میشه و Warriror خب سخت ترین هست. البته شخصا درجه Warriror رو که اصلا سخت ندیدم و باز فکر نکنید که Advanteure هم آسونه! تقریبا در یک سطحا!نقل قول:
آقا برای من کیفیت اول بازی یکم پایینه برای شما هم اینطوریه ؟! بالاتر نمیره ؟!
والا شما بگید روی چه پلتفرمی بازی میکنید؟ pc ؟ کنسول؟ و حقیقتا کیفیت بازی اتفاقا اول بازی هم که چشم آدم رو میگیره و من رو متوحش کرد و جذب کرد:دی البته اول بازی نه چندان چون شب هست و فقط زیبایی جنگل هست،اما بعدش تا ۲-۳ ساعت زیبایی جنگل واقعا چشم نواز هست! برید تو تنظیمات اگرpc هستید خب کیفیت رو با توجه به مشخصات سیستم ببرید بالا O_oنقل قول:
چنتا سوال دز بازی دارم
1 چجوری میشه از یک جای نقشه سریع مسافرت کرد جای دیگه من همه ماموریت ها رو پیاده میرم خیلی طول میکشه
2. این گیاه ها به چه دردی میخورد من همرو گرفتم میخوام یکی دیگه بگیرم میگه full شده چجوری ازشون استفاده کنم وبه چه دردی میخوره
3. از کجا بفهمم چند ساعت بازی کردم ؟!
4 . این کیف پولمم پر شده و دیگه نمیتونم پولام رو زیاد کنم راحی نیست اضافه بشه ؟ باید حتما خرج کنم ؟
۱- برید روی نقشه، میتونید به Outpost هایی که گرفتید Fast travel کنید.نقل قول:
۲- باید با پوست حیوان ها یه کوله پشتی جدید بسازید ( و از گیاه ها میتونید در ساخت دارو استفاده کنید)
۳- در Statics هست.
۴- کیف پول جدید بسازید.
همه ی این ها در ابتدای بازی آموزش داده میشه.
دوستان من واقعا اعصابم خرد شده. الان دو روزه تو مرحله ای هستم که باید با سنگ حواس این ادمها رو پرت کنیم و از کنارشون رد شیم... و نبیننمون.... من چند تاشونو رد میکنم تا میرسم به یه غار داخل غار یعنی اولش 2 نفر هست یکیشون نشسته یکی هم واستاده میردم کنارشون هر چی سنگ میندازم اصلا طرف سنگ نمیرن یا اینکه پایینیها سریع میفهمن میان پیدام میکنن... واقعا هر کاری میکنم نمیشه اینارو رد کرد... کار خاصی باید انجام داد؟؟ ممنون
ترینری چیزی نیست اینن جا ما رونبینن از کنارشون رد بشیم بریم؟
اگه اول بازی رو میگی که خودش میگه باید کجا پرتاب کنی سنگو همون جا بنداز تمومه
فکر کنم فهمیدم کجا رو میگید. فقط یک عکس بزارید تا مطمئن بشم. احتمالا به اونطرف جزیره نرفتید؟نقل قول:
داداش این هم عکس ... این عکس مال زمانی هست که داخل یک تکه سنگ داره دشمنو میبینه الان همونجور که میبیتی 4 5 نفر پایینن
2 نفر هم بالا هستن کنار خودم... نمیدونم والا کجا رفتم... با یکی که ظاهرا کهنه سرباز بود یکم صحبت کرد بهم گفت بیا اینجا ... الان 3 روزی میشه که رفته رو اعصابم...
خب درسته، اومدید دنبال لباس فکر کنم.
شما غکس از موقعیتی که هستید بگیرید:دی تا جایی که یادم هست ۲ تا غار بود!اولی آسون بود ولی دومی اینطور بود که ابتدا ۲ نفر بودن که باید حواسشون رو پرت کنید، میرید پایین تر در غار که ۲-۳ نفر هستند و جلوتون یکی از اون آدم گنده ها:دی اونجا باید سنگ رو سمت چپ بندازید تا برن!
باز هم میگم : عکس از موقعیت بزارید لطفا.
رفیق ممنون ... موقعیت همینحاست دیگه! همون 2 نفر بالا اصلا حواسشون پرت نمیشه که برم پایین!!!!!!! اون غار اول راحت رد شد... این یکی مثل یک غده سرطانی تو مغزمهنقل قول:
اوکی، مشکلی نیست.نقل قول:
شما ابتدا که وارد غار دومی میشید، سنگ رو پرت کنید ته غار (ببینید تا جایی که یادمه اون ۲ نفر میرن سمت پایین غار و شما باید عقب ببریدشون) یکم تو غار که جلو برید کافیه سنگ به (اگه درست یادم باشه یه قسمتی هست که توش آتیش روشنه و صندلی هست) بندازید یا دقیقا سمت مخالف جهتی که میرید بندازید ، بعدش توجه داشته باشید که از پله نرید پایین و از سمت راست پله بپرید پایین که دقیقا جلوتون یکی از اون گنده ها هست، سنگ دیگه رو سمت چپ بندازید و از غار بیرون بیاید....