Pardon ?! dنقل قول:
Printable View
Pardon ?! dنقل قول:
امیر جان این we would never ماله جمله شرطی نیست بلکه یه شخصی به 2 نفر دیگه میگه بی جنبه بازی درنیارین که اون دو نفر جمله قبلی رو جواب میدن
گفته شد : تطابق زمانی (شرطی هم بنوعی تطابق زمانی رو ایفا میکنه)نقل قول:
تطابق زمانی : یعنی فعل جمله دوم یا جمله جواب با فعل جمله اول یا جمله سوال مطابقت داشته باشه ؛
مثه جوابهای کوتاه ؛
مثلا دیدی تو مراسم ازدواجشون یارو کشیشه یه ساعت میگه:Do you promise to be a tender, faithful husband? Do you promise to love, honor, and cherish her, in sickness and in health, for richer for poorer, for better for ... dبعد طرف فقط میگه :
Yes I doحالا اگه شد جمله قبلی اون we would never رو هم بگو
hello I agree with No1
جملش اینه:(البت حالا که میبینم معنیش بی جنبه بازی نمیشه)نقل قول:
حالا اگه شد جمله قبلی اون we would never رو هم بگو
?all right but just dont be driving it like teenagers revving up the engine and shit okay
.we would never
آهان ... این شد!نقل قول:
جمله اول : باشه ولی مثه رانندگی نوجوونا گاز نبندین بهش موتورشو داغون کنید، خوب؟
[برای اونا که تحت الفظی می پسندن: طوری نرونیدش شبیه نوجوونا که دور موتور رو انقلابی بالا میبرن و گند کاری] !!!
جمله جواب : هرگز اینکارو نمیکنیم! (هرگز اینطوری رانندگی نمیکنیم) (معلومه قول الکی دارن میدن)!!!
perhaps the best politicians can aim for isnot to make things worse for friendship نقش isnot در اینجا چیه؟مفهوم جمله چیه؟
تفاوت subordinator با cordinator چی هست؟
من در وصل کردن جمله ها با subordinator مشکل دارم میشه یه راهنمایی بکنید:n03:
Isntیه قید منفی ساز افعاله مفهوم کلی جمله اینو میگه که شاید بهترین سیاستمدارا هدفشون این باشه که همه چیز رو بخاطر دوستی یا پارتی بازی خراب نکنننقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم خواستم ببینم غلط این جمله ها چیه!!دو جمله ی اول حتما غلط هست و دو جمله ی آخر هم غلط میتونه باشه هم درست!
منبع هم کتاب تافل کانون زبان.
.Of all the cities I've visited,I like New York the best
.The number of insect species is greater than all the other animal species
The yield of grain from a hectare of corn is several times as high as one from a hectare of wheat.
.The family-sized farm is no longer economically competitive as it was in the 19th century
سلام دوستان،مدتیه این سوال برام لوجود اومده که؛
در یک سریال دیدم،چند نفر نشسته بودند باهم صحبت میکردند و وقتی خواستند نتیجه صحبتشون رو به شخصی که طرف مقابل اونها بود بگن،گفتند،
We have been thinking that ...
این جمله از لحاظ گرامری چه زمانی داره؟
ترجمش نوشته بود؛ماداشتیم فکرمیکردیم که...
چرا نگفته :
We were thinking that...
البته این الگوی :
I/we have been verb+ing
رو من زیاد میبینم استفاده میکنن،اما از لحاظ دستوری نمیدونم چه زمانیه و کجا باید بکار برد-باتشکر
این ساختار میشه حال کامل استمراری (present perfect progressive یا present perfect continuous)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
ترکیب این دو کلمه ( از دید صفت و موصوف یا مضاف مضاف الیه) چی هست ؟ "Increasing resistance" و ترجمه اش میشه مقاومت افزایشی یا افزایش مقاومت ؟
از لطف دوستان بسیار سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
بسته به context یکی از این دوتا:نقل قول:
مقاومت فزاینده
افزایش دادن مقاومت
نقل قول:افزایش مقاومت... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]نقل قول:
محتوای مخفی: SHOW
:n16:
.Of all the cities I've visited,I like New York the mostنقل قول:
.Of all the cities I've visited,I like New York the best
.The number of insect species is more than all the other animal speciesنقل قول:
.The number of insect species is greater than all the other animal species
The yield of grain from a hectare of corn is several times more from a hectare of wheatنقل قول:
The yield of grain from a hectare of corn is several times as high as one from a hectare of wheat.
جمله اخر هم درسته
به نظر من هیچ کدوم از جملههاش ایراد خاصی ندارن...نقل قول:
به غیر از I like New York the best که the به نظرم حذف بشه بهتره...
I like New York best...
:n16:
با سلام به دوستان عزیز
نقل قول:نقل قول:
از هر دو دوست بزرگوار بابت راهنمایی شان بسیار سپاسگزارم . پس با این تفاسیر میشه گفت معادل دستور زبان خودمون مضاف مضاف الیه هستند؟
Temperature calibration of this tip is not possible, because these irons depends on the increasing resistance of this heating element to limit tip temperature
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
could you explain about this structure
Not only am i not your best friend ,I do'nt even want to see you
ساختار not only...but also هست. فقط باید توجه داشت که هر وقت not only در ابتدای جمله قرار بگیره، با اینکه حتی اگه جمله دارای مفهوم مثبت باشه، شکل جمله سوالی هست.نقل قول:
one qustion
?why in the following sentence the word"don't" has been used after a third-person pronoun
?"dont we say"doesn't
"and he dont need to be worry about her anymore"
این نوع استفاده از گرامر مربوط به Norfolk dialect هست. لحجه یا گویشی هست که در بخشهایی از بریتانیا به کار میره. و در این نوع مخصوص استفاده که با انگلیسی استاندارد متفاوت هست در سوم شخص S حذف میشه و به جای does از do استفاده میشه. همچنین این حالت در متن های ترانه ها بسیار به چشم میخوره و شاعر در ترانه خودش رو مستلزم به رعایت از قوانین استاندارد نمیکنه و دستش واسه استفاده باز هست.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد Norfolk dialect
با سلام به دوستان عزیز
The change or orbital motion of the electrons in the atoms of the substance concerned relates to the degree of magnetisation
از نظر دستوری نقش concerned اینجا چی هست؟ چه معنی در این جمله داره؟
از کمک و راهنمایی دوستان ممنونم
"the substance concerned" یعنی "ماده ای که داریم دربارش صحبت میکنیم، ماده ی مربوطه"نقل قول:
آیا تابحال پرواز داشتید؟ آیا درست نوشتم؟ باید از گذشته بعید استفاده کنم یا حال کامل؟
در رابطه با had وسط و طرز نوشتن گذشته بعید و حال کامل، باید فعل have تبدیل به قسمت سوم شود یا fly؟
Have you ever had a flown
Had you ever had a flown
مثال: تو به من صحبت کردن را یاد دادی...
You have/had leanrt me spoken
اینطور جمله ها که دو تا فعل داره کدام فعل باید بصورت قسمت سوم نوشته شود؟ learn یا speak؟
he bought a bicycle for me
he bought for me a bicycle
کدام درست است و چرا؟
ممنون
دوستان تجربه ای هست که بگید کجا باید گذشته بعید استفاده کنم و کجا حال کامل؟
اولی میشه Have you ever flied?تو به من صحبت کردن یاد دادی میشه You learned me to speak، حالت حال کاملش هم You've learned me to speakنقل قول:اولی درسته، مفعول اینجا مقدمهنقل قول:
دانیال جان فعل پرواز بی قاعده است و فکر کنم قسمت سومش میشه flown
پس در حال کامل و گذشته کامل فقط فعل اولی تبدیل به قسمت سوم می شود و فعل دومی بی تغییر می ماند، درسته؟
ممنون
جمله درست اینهنقل قول:
آیا تابحال پرواز داشتید؟ آیا درست نوشتم؟ باید از گذشته بعید استفاده کنم یا حال کامل؟
در رابطه با had وسط و طرز نوشتن گذشته بعید و حال کامل، باید فعل have تبدیل به قسمت سوم شود یا fly؟
Have you ever had a flown
Had you ever had a flown
?have you ever had a flight
چون flight اسم(noun) فعل fly هست و بنطرم درست تره
سوالیه حال کامل اینطوریه:have/has+Fael+Neshane ha+P.P+noun ya esm
+
خودم سوال دارم
تفاوت i am polite و i am being polite چیه؟
و جمله three people got killed تو کدوم قسمت گرامر قرار میگیره؟؟
اول اینکه learn میشه یاد گرفتن نه یاد دادن. پس باید از teach استفاده کرد.
You taught me to speak
یا بهتر از اون
You taught me how to speak.
البته این اشتباه معمولی هست. مثل I am agree :D
نقل قول:
وقتی از being قبل صفت استفاده میکنید یعنی در این مورد خاص شما باادب بودید. ولی وقتی being نزارید یعنی کلا آدم باادبی هستید.
جمله بعدیتون هم به احتمال زیاد باید توی passive ها دنبالش بگردید.
دقیق تر توضیح میدید؟؟:n02:نقل قول:
یعنی در این مورد خاص شما باادب بودید
Three people got killed مجهول گذشتس ولی توی مجهول ها got نبود فقط was / were بودنقل قول:
جمله بعدیتون هم به احتمال زیاد باید توی passive ها دنبالش بگردید.
سلام جواب درست کدام گزینه است؟ in many households teens under the age of seventeen may not whatch r rated movies becouseof they contain toomuch violence. میشه جوابمو زود بدین امتحان دارم قبلانم سوال پرسیده بودم کسی جواب نداد:n28:
. گزینه درست کدام است ؟ دلیلش رو هم بگید لطفا the actor didnt mind being a villain but he felt sickly about being asked to dye his hair white
Because of containing درسته نه Because of theyنقل قول:
in many households teens under the age of seventeen may not whatch r rated movies becouseof they contain toomuch violence
یا Because they contain
این یکی شک دارم ولی فکر کنم Mind to be درست باشه.نقل قول:
. گزینه درست کدام است ؟ دلیلش رو هم بگید لطفا the actor didnt mind being a villain but he felt sickly about being asked to dye his hair white
ممنونم . میشه جواب اینم بگین لطفا the actor didnt mind being a villain but he felt sickly about being askedto dye his hair white
هر چی فکر میکنم غلطی رو توی جمله نمیتونم پیدا کنم...شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنند.نقل قول:
ولی sickly هم میتونه صفت باشه و هم میتونه قید..بعد از فعل Feel ما به صفت نیاز داریم.امن تر هست که بگیم Sick.اینم میتونه جواب باشه.
فعل feel جزو subjunctie محسوب میشود؟
نه دوست عزیز.فعل Feel جز فعل های حالتی هست و اکشن نیست..مثلانقل قول:
This soup tastes great ایجا فعل اکشن نیست و احساس رو نشون میده ولی توی این جمله The chef is tasting the soup اینجا اکشن هست و آشپر واقعا داره مزش رو میچشه.
معمولا این فعل ها subjunctive استفاده میشه:
to advise (that)
to ask (that)
to command (that)
to demand (that)
to desire (that)
to insist (that)
to propose (that)
to recommend (that)
to request (that)
to suggest (that)
to urge (that)
فکر نمیکنید که باید be asked بشه ؟ یا اینکه الان اینجا ما فعل ask رو داریم to dye نباید تغییر کنه؟
در مورد این سوالات ؟:
the goal in which i am striving is to finish my college education and a good job immediatly after
only by paying the fees in full we can guatantee a place on the course
بعد از Subjunctive فعل به صورت مصدر بدون to می
اون سوالی که من از شما پرسیدم جوابش because میشد که در بالا هم هست مربوط به کدام مبحث گرامر میشه؟
نه Being asked درسته.چون که بعد از حرف اضافه About فعل همیشه ING میگیره.to dye مشکلی نداره.یعنی یکی ازش خواسته که موهاش رو رنگ کنه جمله مجهوله.نقل قول:
سوال اول به نظر من immediatly after جاش درست نیست.جمله اینجوری بهتره. مطمئنی قبل از a good job فعل Get نبوده؟؟؟نقل قول:
the goal in which i am striving is to finish my college education immediatly and a good job after
در Subjunctive فعل به ساده ترین شکل ممکن میاد.
- I suggest that he study.
مبحث Because فکر کنم مربوط به Conjuction باشه.
I'm angry because she lied to me.
because + subject+ verb
I'm angry because of her lying to me.
because of + object
I'm happy because they called
I'm happy because of them
He'll never get the job because he's too lazy.
Because of his laziness, he'll never get the job.