ولله کاربری به نام paradis بود فک کنم توی صفحه قبل گفت که همون موقع فعال میشهنقل قول:
Printable View
ولله کاربری به نام paradis بود فک کنم توی صفحه قبل گفت که همون موقع فعال میشهنقل قول:
خوب توی روز هیچ وقت همه باهم شروع به دانلود نمیکنننقل قول:
برا من شب و روز فرقی ندارهنقل قول:
ببینید اگر سرویس قبلیتون تموم شده باشه همون موقع با ریست کردن مودم فعال میشهنقل قول:
ولی اگر سرویس قبلیتون تموم نشده باشه میتونید خودتون فعالش کنید که در این صورت هر چه حجم دارید میسوزه وگرنه میمونه وقتی سرویس قبلیتون تموم شد خودش فعال میشه
چطور خودمون فعالش کنیم ؟؟؟نقل قول:
وقتی سرویس جدید خریدی در مرحله اخر خودش میپرسه میخای از همین حالا فعال بشهنقل قول:
اگر فعال کردید همه حجمتون میسوزه
سرعتم به 350 رسید
این براست چیه که 128 نداره!؟
یعنی میگین نگیرم!؟
روزی نمیتونم باهاش 2گیگ دان کنم!؟
سلام
من یه اکانت نامحدود 128 دارم وقتی میخام روی یک شماره تلفن دیگه (که اونهم از پورت مخابرات استفاده میکنه)کانفیگ کنم جواب نمیده و ارور619 میده
در حالیکه 128 یک ماهه با حجم 2g رو همون شماره ج میده
یعنی واسه نامحدود چه مشکلی هست؟
مرسی
وقتی برای اولین بار وصل میشی .. مک مودم دیگه رو رو خطش لاک میکنن ....برای ایمنی کار .... باید بگی لاک مک اون یکی خط رو بردارننقل قول:
چرا برای بعضی ها سرویس 2 مگ حدود 3 یا 4 مگه ؟ مگه نباید همشون مثل هم باشن؟
مرسینقل قول:
یعنی فقط واسه اکانت نامحدود لاک میزارن رو مک مودم
چون واسه اکانت محدودیت دار ج میده
از ۲ حالت خارج نیس :نقل قول:
۱- پارتی
2- جدیدا سرویسشونو ارتقا دادن .....
واسه من روی 2 مگ هست ولی downstream نگاه میکنم زده 1000 / زنگ میزنم یارو قسم میخوره میگه رو 2 مگه (همین الان زنگ زدم )
چرا پیشنهاد الکی میدید به مردم با وایمکس ایرانسل که اصلا نمیشه دانلود کرد چون دانلود رایگام نداره . مبین نت هم که قطعی داره . مشترکا راضی نیستننقل قول:
نه واسه همه میزارن .... شاید به این دلیله که سرویس محدودیت دارت اصلا لاک نشده باشه ....مکش ازاده ... برای اینکه بفهمی لاکه یا نه روی یه خط از دو تا مودم مختلف استفاده کن...نقل قول:
فکر کنم سرویس ها قاطی هستند مال هر کس عشقیه..نقل قول:
اگه خط نویز داشته باشه پهنای باند رو درست نشون نمیده..
دوستان نگفتین این براست چیه که خط 128 نداره!!!
با 128 روزی 2گیگ نمیتونم دان کنم!؟
سندش چطوره!؟ سندش هم 128 هست یا کمتره!؟
نقل قول:
دقیقا .....
من خودم با تنظیمات مودم الان روی 2500 واسم downstermنقل قول:
اما سرعت دانلود زیاد فرقی نکرده !
اه.. چرا این همه سایت سرعتشون اینقدر پایینه!!! همش با 80 90 دانلود دارم روشون :19:
سایت آپارات خوبه سرعتش تنها. کسی سایت فیلم و بازی داره که لینک پر سرعت داشته باشن ؟ اگه سراغ دارن برام پیام خصوصی کنه لطفا
بعد از سالها تلاش شبانه روزی و پشتیبانی در حد پشم سرعت دانلود من در روز و شب یکسان و 280 هستم الان ......
داداش یه فایل داری فقط دانلود میکنی یا چند فایل ؟! میشه لینک دانلود فایلت رو بدی منم تست کنمنقل قول:
من حتما باید چنتا فایل بزارم برا دانلود تا کل سرعتم روی هم شده 300 تا 320 تقریبا!! فایل تکی که میزارم برا دانلود فقط تا 80 میره!
تک فایل ....نقل قول:
از سایت سافت گذر دات کام دانلود کن
لینکاااش عالین ........
اوهوم. من الان تو 40 دقیقه تقریبا 500 مگ گرفتمنقل قول:
موفق شدم 3.1 گیگ بزنم!
شما تو 40 مین 500 مگ زدی تو تایم رایگان همش 3 گیگ دانلود کردی ؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
بیایید اطلاعات صحیح در اختیار هم بزاریم !!!!!
باور کن 3.1 گیگ زدم تا ساعت 5:59.نقل قول:
ساعت 2تا4 1/5 گیگ گرفتم و 4تا6 هم حدود 1/6 گیگ.
حالا مگه کم گرفتم؟!
پینگ رو حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مخابرات تو منطقه کوی ملت رو فیبر نوری خدمات میده؟؟
کسی هست گرفته باشه؟؟نظرش؟؟
این یوزرنیم و پسورد رو چطور میشه از مخابرات گرفت؟؟تلفنی میدن؟؟یا باید صبر کرد تا نصاب!!بیاد تحویل بده؟؟
صبر کن تا نصاب بیادنقل قول:
سلام می خواستم از شاتل اشتراک بگیرم گفتن که خط شما قبلا از مخابرات اشتراک گرفته در حالی که این طور نیست حالا باید چه کار کرد به خود مخابرات مرکزی باید مراجعه کنم یا همین دفاتر پستی بعد چقدر طول می کشه که این خط رانژه رو بردارن ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند؟
up....................
سرعت در حد لاکپشت .... یعنی تا خود شرکت گوگل بدوم سریعتر میتونم نتیجه بگیرم
چه سرویسی داری ؟نقل قول:
2mb ------------4gigنقل قول:
سرعت که خوبه !
128 پارس آنلاین تا 250 سرعت میده !!!! اصن یه وضیـــــــــــــــ
دوستان بنده الان یه هفته ای هستش نت گرفتم از مخابرات
اون رانژه شدنش بماند که نزدیک به 1 ماه و خورده ای طول کشید:18:
2 مگ با 4 گیگ ترافیک
سرعت دانلود خوبه چند باشه؟
بین 7-8 تا 27-28
بهشون که میگم هی امروز فردا میکنن که درستش میکنن
و وقتی هم میگم پس این چند روز چی میشه میگه تقصیر ما نیست و مشکله منه:18:
بنده منطقه ولی عصر هستم و از شرکت پاس ماناماد نتم رو گرفتم که وابسته به مخابراته