فوت و فن عربی رو دارم باهاش پیش برم جواب می ده؟ تست کافی داره؟ من ایادفیلی رو خوندم جواب نداد چون تست درست درمونی نداشت ! کتابی می خوام که به تنهایی جواب بده و لازم نباشه 10 تا کتاب رو باهم بخونم! مثلا سبکش مثل شیمی بهمن بازرگانی باشهنقل قول:
Printable View
فوت و فن عربی رو دارم باهاش پیش برم جواب می ده؟ تست کافی داره؟ من ایادفیلی رو خوندم جواب نداد چون تست درست درمونی نداشت ! کتابی می خوام که به تنهایی جواب بده و لازم نباشه 10 تا کتاب رو باهم بخونم! مثلا سبکش مثل شیمی بهمن بازرگانی باشهنقل قول:
ببین من اول فصلا رو دقیق می خوندم بعد تست هاش خط به خط رو می زدم !به نظرم مشکلی اصلی من زود تست زدن بود خیلی هم مرور می کردم آزمون های جامع کانون رو بالا 60 می زدم کنکور های سال های قبل خارج و داخل که نزده بودم رو هم همه بالای 60 , 70 می زدم ولی کنکور رو نتونستمنقل قول:
راستی برای مرور خلاصه نویسی کنم یا از روی درس قسمت های که می فهمم مهمه و تست های مهم رو دوباره بخونم
بهتره برای تست همون گاج سفید رو بگیری و هر مبحثی رو بعد از اینکه کامل خوندی تست بزنی و بررسی کنی تا مسلط بشی.کتابی که به تنهایی جواب بده و تست نداشته باشه فقط کتاب درسی هست.نقل قول:
منظورم بود که زیاد تست داشته باشه نه اینکه نداشته باشه! تستاش به اندازی باشه که نیاز به کتاب دیگه نباشهنقل قول:
بعضی از دوستان می گن فوت و فن سنگینه ولی اول باید رمزینه یا الگو خوند
من فون و فن و ایادفیلی رو دارم قسمت فعلا رو هم کمی بلدم می خوام فعل رو با فوت و فن بخونم ولی برای باقی نمی دونم اول یه کتاب دیگه بگیرم یا با همون فوت و فن بخونم؟
به نظر من برای یاد گیری درس فوت و فن رو بخون ولی برای تست بورو سراغ گاج سفیدنقل قول:
اول تست های آزاد رو بزن
چند روز بعد سراسری
نقل قول:
خوب باید بین تست زدن و درس خوندن فاصله باشه وگرنه فایده داره
فایده ی خلاصه نویسی برای مرور بعد نیست شما درسی رو که همزمان با خوندنش خلاصه نویسی میکنی بهتر میفهمی
این جمله تون رو امروز متوجه شدموقتی داشتم ریاضی می خوندم!نقل قول:
راستی منبابع کنکور رو چکار کنم! کتاب های من مربوط به پارساله! امسال هم طبق گفته ایشون :
[HTML]http://konkur.in/post-872.aspx[/HTML]
هر سه زیست تغییر کرده ! حالا من باید فقط زیست پیش جدید بگیرم یا همه این کتاب ها جز منابع کنکور هستند!
راستی بعید بدونم الان کتاب تست مطابق با این تغییرات گیر بیاد درست می گم؟
دیگه چه کتاب های تغییر کرده و جز کتب کنکوره؟
خود درگیری که با خودم و کتاب ها داشتم فعلا حل شده :d
و به این نتیجه رسیدم که کتاب های که دارم و می خوام بخرم بهترین کتاب های موجود هست و راه موفقیت من
باقی دوستان که کتاب و روش پیشنهاد می کنند هم که می دونم از کی پول می گیرند که نذارند من موفق بشم :d
چطور تاپیک رو پاک کنم دوستان نمی خوام اینجا اسپم بشه؟
اقای که داری متالب رو تایید می کنند!
اگه این سومین تاپیک برای تایید هست فقط دومی رو تائید کن اگه نیست اولی رو تایید کن
گله:این چه بازی که در اوردی!
اگر میشه این 2سوال منو جواب بدید!
اول اینکه برا هندسه پایه من هنوز موندم مبتکران ابوالقاسمی بگیرم یادریافت ویا گاج سفید بگیرم یا ترکیبی از دوتای اونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.
:5:
اگه در خد کتاب خوبی اثباتهارو میدونی !!
گاج سفید !!
فقط
بچه ها برا تحلیلی بین فار و گاج سفید گیـــــــر کردم!!!!
لطفا کمکم کنید نمیدونم تحلیلی فار مثل گسسته ش جواب میده یانه؟؟ یا همون گاج سفید بگیرم؟؟؟؟یا اینکه هردو رو بگیرم و کار کنم؟
دوستان آیا رشته ای به نام هوش مصنوعی وجود داره ؟
یه جا خوندم طرف هوش مصنوعی کامپیوتر مشهد قبول شده !! نمیدونستم چنین چیزی هم هست تو شاخه علوم کامپیوتر!!
بچه ها برا شیمی2که مبتکران امابرا3وپیش نمیدونم!! حالا بنظرشما کدوم بهتره مبتکران یاسبز؟
لطفا توضیح بدید ودلیل بیارید . ایا نکته ای تو سبز هست که تو مبتکران نباشه؟:32:
کمکم کنید عزیزان خواهش:42:
آره وجود دارهنقل قول:
منم شنیدم رشته خیلی خوبیه
من خودم شیمی مبتکران خوندم خیلی سبز رو دیدم ولی مثل همون مبتکران هستنقل قول:
ولی از نظر مبتکران خیالت راحت باشه نکته ای توی کنکور نیست که توی مبتکران پیدا نشه فقط باید روش وقت بزاری:46:
نقل قول:
خوب مسلما به این سرعت کتاب تست مطابق با آخرین تغییرات نمیاد
یعنی مثلا اگر توی کتاب جدید یه نکته اضافه شده شما تستی از اون نکته توی کتاب های تست پیدا نمیکنی اما حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که کتاب های درسی رو چاپ های جدیدش رو بگیری بخونی یعنی با همین تغییرات جدید بخونی که اگه حداقل در مورد اون نکات جدید تست پیدا نکردی خودت خونده باشی اونارو.
فقط کتاب های پیش رو جدید بخون کتاب های دوم و سوم همون چاپ قدیم رو بخون.
سلام دوستان. من فارغ التحصیل هستم. کتاب های پیش دانشگاهی امسال رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( دوست و آشنا و کسی که امسال پیش دانشگاهی بخونه ندارم ). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
از همون جایی که کسایی که امسال میخوان برن پیش تهیه میکنن شما هم تهیه کن:20:نقل قول:
سلام رفقا مجبور شدم دوباره پست بدم(اشتباه نگفتم که؟!!!؟)
محبت کنید جواب مارو بدیدنقل قول:
سلام رفقا
انشا الله که همگی در پناه ایزد منان خوب وسلامت هستید
یه سوال دارم:
از کتابای دیف انتشارات خوشخوان و رمزینه واندیشه فایق و 10استاد و....
کدومشون ویرایش جدیدش مطابق با کتاب درسی جدید اومده؟
خواهشا اگه خبر دارید زود اطلاع بدید
به امید موفقیت همه
التماس دعا
اره بابا هس ولی واسه ارشد !! IT هستش !!
یکی از گزایشهای ارشدشه !!
سلام بچه ها هر كي ميتونه يه مشاوره بده دعاش ميكنم
برا تحليلي گاج بهتره يا خوشخوان؟؟؟؟ كلا بهترين كتاب برا تحليلي كدومه
براي اينكه عربي و 70 بتوني بزني چه كتابيو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ اياد فيلي رو دارم ولي به نظرم به درد 70 زدن نميخوره.......تقاضا دارم يه كتابي معرفي كنيد كه تسلطمو تو ترجمه ببره بالا:13:
و تو زبانم من موندم ......خواستم برم 504 بگيرم ..كه گفتن نميتوني از پسش بر بيايو به درد كنكور نميخوره ...اين كتابا هم همش توشون قواعد ...بابا مگه چند تا قواعد مياد؟ اونام كه اسون ترين سوالاشن.... به نظر شما زبان چي بخونم...البته گاج ربانم دارم(واژگان سطر به سطر) ولي به نظرم كلمه هاش برا كنكور كافي نيس
حالا چيكار كنم:41::31:
بچه ها بنظرتون با برنامه گزینه2 برم جلو یا خودم برنامه بریزم و برم جلو؟؟؟:21:
سلام
من میخام دیگه ای جرفه ای درس بخونم!
1- لطفا کسایی که پارسال کنکور دادن بیان یه کمکی بکنن و اشتباهاتشونو بگن که ما دیگه تگرار نکنیم.
2- من اگه بخام با برنامه ریزی کانون درسای پایه رو بخونم چون آزموناش زیاده خسته نمیشم؟؟؟
3- کسی گزینه 2 در طول سال رفته که ازش ناراضی باشه؟؟؟
ممنون
نقل قول:
سلام
اول باید به خدا توکل کنی بعد هدفت رو مشخص کنی و پیش خودت یه تصمیم جدی بگیری که من امسال میخام چیکار بکنم و میخام به کجا برسم و بازم با توکل به خدا راهت رو آغاز بکنی و....
شرمنده که نیمه کاره موند من الان دیگه نمیتونم آنلاین باشم و یه کاری برام پیش اومده حتما امروز و یا فردا میام و چنتا از تجربیات و نکاتم را میگم امیدوارم به دردتون بخوره
برا تست عربی بانک تست سبز بگیرم یا گاج سفید؟؟
فک کنم بانک سبز هم تستا کنکورا قبل رو داره؟درسته؟حالا اخرش کدوم بهتره؟:19:
سلامنقل قول:
من یه اشتباه بزرگ کردم که خیلی بهم لطمه زدش اونم این بود مرور هفتگی نداشتم که مجبور شدم از فروردین همه رو دوباره از اول بخونم.خلاصه نویسی هم یادت نره حتی ریاضی و فیزیک.این اشتباه های من بودش گفتم بدونی برای سال بعد شما تکرار نکنی.
گزینه 2 سوالاش خوبه ولی مشاورش خیلی ضعیفهنقل قول:
برنامش هم زیادی فشرده هست
کانون هم مشاوره داره هم سوالاش از گزینه دو بهتر نباشه بدتر هم نیست
برنامش هم طوری چیده شده که نیازی به مرور هفتگی نداری یعنی خودش درسا رو جوری توی آزمون ها میاره که مرور بشه برات و از هر مبحثی چند بار آزمون میدی فکر خستگی هم نباش
توی هفته یه زمانی رو برای استراحت در نظر بگیر خیلی کمکت میکنه
من خودم جمعه ها از ظهر به بعد درس تو کلم نمیرفت:31:
اگه آزمون داشتم هم که بعد از آزمون عمرا درس نمیخوندم تا شب:31:
موفق باشی:11:
نقل قول:
اگه به برنامه ریزی خودت مطمئنی و میدونی میتونی تا آخرش بری خودت برنامه ریزی کن
آخه دوست من تا عید با برنامه کانون میخوند بعدش اونو ول کرد خودش برنامه ریخت اینقدر به هم ور شد :دی
با اینکه ترازاش توی کانون بالای 7000 بود رتبش شد 3800 !!
نقل قول:
بانک سبز رو ندیدم ولی گاج سفید محشره
مخصوصا اون طبقه بندی تست های آزاد و سراسری و سنجش
که میتونی به ترتیب سطح دشواری سوالات تست بزنی
نقل قول:
برای تحلیلی رو من نمیدونم چون تجربی بودم :دی
ولی برای عربی به نظر من اول از روی ایاد فیلی یا فوت فن عربی خیلی سبز بشین قواعد رو بخون بعد تست هاشو از روی گاج سفید بزن
برای زدن تست های ترجمه هم باید یه سری فوت وفن یاد بگیری که شاید 2 ساعت هم نکشه!!
همون کتاب فوت و فن عربی خیلی سبز ترجمه رو خوب گفته
در مورد زبان هم فکر نمیکنم یاد گیری لغت خارج از کتاب توی این یک سال بتونه کمکی بکنه چون هر چی لغت خارج از کتاب که توی کنکور میاد بیشتر توی colze test و reading هست برای زدن اون ها هم نیاز به بلد بودن همه ی لغات نیست اون ها هم فوت و فن داره که باید یه کتاب آموزش reading بگیری
به نظر من کتاب آموزش reading خیلی سبز خیلی خوبه
بازم خودت میدونی البته اگه خیلی وقت داری (!) 504 رو بخون.
چقدر حرف زدم:31::31:
سلام بچه ها هر كي ميتونه يه مشاوره بده دعاش ميكنم
برا تحليلي گاج بهتره يا خوشخوان؟؟؟؟ كلا بهترين كتاب برا تحليلي كدومه
براي اينكه عربي و 70 بتوني بزني چه كتابيو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ اياد فيلي رو دارم ولي به نظرم به درد 70 زدن نميخوره.......تقاضا دارم يه كتابي معرفي كنيد كه تسلطمو تو ترجمه ببره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تو زبانم من موندم ......خواستم برم 504 بگيرم ..كه گفتن نميتوني از پسش بر بيايو به درد كنكور نميخوره ...اين كتابا هم همش توشون قواعد ...بابا مگه چند تا قواعد مياد؟ اونام كه اسون ترين سوالاشن.... به نظر شما زبان چي بخونم...البته گاج ربانم دارم(واژگان سطر به سطر) ولي به نظرم كلمه هاش برا كنكور كافي نيس
حالا چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه کتاب جامع دینی مثل همگامان،سبز یا گاج یا الگو بگیرم دیگه نیازه برا ایات و روایات کتاب الگو یا گاج بگیرم؟اگه لازمه گاج یا الگو؟
رفته رفته مطالعه ت رو بیشتر کن و انگیزت رو نگهدارنقل قول:
اگه مدرسه میری خیلی تابع مدرسه و تکالیفش نیاش
از هیچی بهانه گیری نکن مثلا سختی درس-مکان مطالعه و ...
كسي نبود جواب مارو بده:41:
نقل قول:
واسه چی تابعش نباشم؟؟؟؟
اونم بستگی دارهنقل قول:
مثلا معلم های ما اونقدر امتحان می گرفتن که نه وقت داشتم برا تست نه برا مرور درسهای پایه
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
سال اوله کنکور میخوای کنکور بدی؟ مثل ما که می گفتیم فلانو فلان بزنم فلان درسو و فلان درصدنقل قول:
به نظر من اگه میخوای درصد بالا بیاری باید خیلی وقت بزاری و فوت و فن عربی خیلی سبز خوبه و برا ترجمه هم مطالب مفیدی داره...
به نظر من همگامان رو بگیر بخون که آخرت کتاب هست :31: هم درسنامه هاش طبقه بندی شده و هم آیات رو خوب تحلیل کردهنقل قول:
نقل قول:
شما صفحه قبل رو نگاه کن بنده یه چیزایی گفتم
کاملا تایید میشهنقل قول:
گاهی اوقات باید مدرسه رو پیچوند :دی
سال دوممه سال اول شدم 15000نقل قول:
عربي 35 زدم.......من بيشتر مشكلم تو ريدينگ عربي.... ميخوام يه كتابي باشه كه ريدينگ خوندنو جواب دادن به سوالاشو بهم تمرين بده ..... فوت و فن عربي هم دارم ولي همون حرفاي بقيه كتابارو گفته....تو ترجمه 5...6...سوال ترجمه كه اول سوالاست مشكلي ندارم زياد....... مشكلم تو ترجمه ريدينگ:13:
سال دوممه سال اول شدم 15000نقل قول:
عربي 35 زدم.......من بيشتر مشكلم تو ريدينگ عربي.... ميخوام يه كتابي باشه كه ريدينگ خوندنو جواب دادن به سوالاشو بهم تمرين بده ..... فوت و فن عربي هم دارم ولي همون حرفاي بقيه كتابارو گفته....تو ترجمه 5...6...سوال ترجمه كه اول سوالاست مشكلي ندارم زياد....... مشكلم تو ترجمه ريدينگ:13:
یکی بیاد راجب زبان خارجه یه چیزی بگه ؟؟؟؟؟
سلام
منم کنکوری 91 هستم امدم اینجا یه پست بدم که مام هستیم به امیده موفقیت واسه همتون:11:
خب امروز رفتم و گزینه دو ثبت نام کردم
با خودم میگم اگه به وقتش ازدواج میکردیم الان دانشجو بودیم:27:(البته به تورکی نمیدونم فارسا چطور این جمله رو میگن)
حیف عمری که هدر شد جهنم یه سال دیگه هم درس میخونیم
ولی یه مشکل مثل اینکه کتاب ریاضی پیش تجربی تغیر یافته اگه دوستان تغیراتش رو میدونن بگن
نقل قول:
منظورتون از فشرده یعنی گزیته 2 مثل گام اول قابل اجرا نیس؟؟؟؟
شما پارسالم گزینه 2 میرفتی؟؟؟نقل قول:
یه چندتا سوال دیگه :
1- مثلا من که میرم مدرسه اگه ساعت 4 شروع کنم درسای همون روزو بخونم تقریبا یه ساعت ونیم میشه بعدش درسای فردارو باید تست بزنم وتمریناشو حل کنم اولا که روشم درسته؟؟ثانیا دیگه وقتی نمیمونه که بخام پایه رو بخونم؟؟؟یعنی فقط توروزای تعطیل پایه رو بخونم؟؟
2- من میخام هندسه تحلیلیو گسسته رو بالای 50 بزنم تو کنکور معلمامون هم افتضاحن......لطفا کسایی که تجربه دارن بگن واسه کمک اموزشی و تست جی بگیرم؟؟؟
نهنقل قول:
پارسال نه آزمون رفتم نه درس خوندم یه جوری میخواستم پشت کنکور بمونم
رفتم کنکور رو شانسی زدم
گیر عربی نباشید درسای اختصاصی و بچسبید
من هفته ی آخر دم کنکور 3 روز روزی 3 ساعت عربی خوندم 40% زدم در صورتی که همیشه سفید می گذاشتم.
توی دوستام اونایی که کلاس عربی هم رفته بودن 10% - 25% زدن! در صورتی که همیشه بالای 50% بودن! :2:
وقت زیاد روش نزارید. :21: