خیلی دیر نتیجه ها رو میدن ... نیمه دوم بهمن ! سکته نکنم خیلیه ! نمی دونم چرا اینقدر استرس وارد میکنن خوب بدین نتیجه ها رو ! :n28::n03::n28:
Printable View
خیلی دیر نتیجه ها رو میدن ... نیمه دوم بهمن ! سکته نکنم خیلیه ! نمی دونم چرا اینقدر استرس وارد میکنن خوب بدین نتیجه ها رو ! :n28::n03::n28:
من رتبم 19000 منطقه بود اسمم برا مصاحبه در نیومد ولی دوستم با 12000 منطقه 3 با معدل کتبی 18.5 اسمش برا مصاحبه دارو در اومد ولی جز 2برابر نبود.نقل قول:
نتیجه ها رو دوشنبه ۷ بهمن یعنی همین ۳ روز دیگه میزنن ... بچه هایی که می دونن می تونن منو راهنمایی کنن که اگر انشالا قبول شدم چقدر بعد باید با مدارک برم دانشگاه برای ثبت نام ؟ فرد دیگیری میتونه منو ثبت نام کنه و شهریه رو پرداخت کنه تا من بیام حضوری برم ؟ خواهشن اگه کسی میدونه بگه خیلی بران مهمه ...
دوستان شهریه داروسازی سالی چنده؟ یا اگه ترمیه ، ترمی چند؟ ممنون
دوستان اگه اطلاع دقيقي داريد ميشه كمك كنيد
من با تراز ٨٤٠٠ و رتبه ٦٠٠٠ منطقه يك و مدرك آيلتس و كامپيوتر تو دو برابر دندون اردبيل و زنجان بودم شانسم و چقدر ميدونيد واسه قبولي قطعي
جواب به اين سوال خيلي سخته ، چون بالاتر از شما بوده كه قبول شده و پايين تر از شما بوده كه قبول نشده ! انشالا كه قبول بشيد و تكميل ظرفيت هم احتمالا هست ... انرژي مثبت برو جلو ... انشالا قبول شيدنقل قول:
دانشگاه ها با هم كمي فرق دارن اما معمولا ساليانه هست و حدودش فكر كنم ١٨ يا ١٧ ميليون باشه ، اگه به سايت دانشگاه ها مراجعه كنيد معمولا هستنقل قول:
سلامنقل قول:
هر ترم حدود 8.000.000 تومان البته ترم اول با هزینه ثبتنام دو برار میشه قیمتش ....
البته قیمت بسته به نوع و شهر داشنگاهها متفاوت هست .در دفترچه شهریه برخی رشت هها رو زده
موفق باشید
بسیار بالا ....نقل قول:
سلامنقل قول:
بسته با داشنگاه داره و از طریق داشنگاه تاریخ ثبتان اعلام میشه.
ولی چون به ترم بهمن ماه نزدیک هستیم احتمالا بعد از اعلام نتایج حداکثر تا یک هفته بعد ثبتنام شروع میشه.
برای ثبتنام هم باز ه مبسته به داشنگاه داره .ولی در نهاییت باید برای ثبتنام برخی مراحلش خودتون حضور داشته باشید
موفق باشید
سلام يعني با اينكه دو جا اسمم جزو دو برابر هاست باز هم امكان داره قبول نشم؟
دوستان تورو خدا اگه کسی یادشه یا میدونه بگه دارم میمیرم ! موقع مصاحبه اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو از ما گرفتن و پیش خودشونه الان ؟ هرچی فکر میکنم یادم نمیاد و میگردم پیدا نمیکنم ... تورو خدا جوابمو یکی که میدونه بده ...
حامد جان هيچ چيز اصلي رو از ما نگرفتن فقط بررسي كردن و پسمون دادن
اصلا نگران نباش اگه كپي شو داري ايشالله واسه ثبت نام بده بعد اصلشو براشون ميبري نهايت ازت تعهد ميگيرن
حامد جان واسه من زدي معلوم نيست در بيام يا نه بنظرت ترازم خيلي كمه؟ با اينكه دو جا مصاحبه قبول شدم و دو جا هم اسمم و رد كردن بازم ممكنه نيارم؟
نه انشالا که قبولی ... راستش به خاطر بی حساب کتاب بودن همه چیز در ایران هست که میگم وگرنه اصولا با این تراز و دو جا مصاحبه شدن و رفتن به ۲ برابر ظرفیت باید شما قبول بشین ... من خودمم نمی دونم فردا قراره چه آشی بپزم واسمون ! استرس خیلی زیاده
اسامی اعلام شد متاسفانه من رو مردود زدن :n03: باید به امید تکمیل ظرفیت باشم ...
man dandoone ardebil ovordam
khodaya shokr
doostae ke porsidan
man tarazam 8400 bood
rotbe 6000 mantaghe 1
rotbe 20000 kolle keshvar
ielts 7.5
moaddele 17 riazi
:n07:
تکمیل ظرفیت چجوری اعلام میشه؟ کی میاد؟کحا میزنن؟نقل قول:
من خودمم اومدم که همین سوال رو بنویسم !! کسی میدونه تکمیل ظرفیت چطور هست و یا کاری باید کرد ؟ معمولا چقدر بعد از اتمام ثبت نام ها هست ؟
چرا هيچكس ديگه جواب نميده ؟!
دوستان كسي از تكميل ظرفيت هيچكدوم از دانشگاه ها خبر داره ؟ امسال ميگن هيچ كدوم از تكميل ظرفيت هاي دانشگاه ها از سمت سنجش قبول نشده و اسامي تكميل ظرفيت رو براي هيچ دانشگاهي قبول نكردن ... حالا نمي دونم سنجش خودش جداگونه مي خواد تكميل اعلام كنه ؟ نمي دونم چرا امسال شرايط رو عوض كردن ؟! الان ٦ اسفند هست اما هيچ دانشگاهي تكميل ظرفيت نداره و سنجش همه درخواست هاي دانشگاه ها رو رد كرده ... اميدوارم امسال هم تكميل ظرفيت باشه و حذف نكرده باشه سنجش .... من خودم ٥٠ ميليون همياري كرده بودم به دانشگاه اما بعدش بهم پس دادن چون تكميل رو كنسل كرد سنجش ! يعني امسال دانشگاه ها هيچ همياري ندارن ! اصلا سر از كار سنجش در نميارم ...
ببخشید یعنی چی همیاری کردین؟ رتبتون چنده؟مرحله اول قبول شدید؟
یه سوال دارم خیلی مهمه خواهش میکنم هر کس اطلاعی داره خبر بده .
من الان 24 سالمه . لیسانس پرستاری هم دارم .
الان درسم خیلی خوب شده ولی سال سوم دبیرستان سر بدشانسی دبیرستان بدی افتادم معدلم شد 15/76 .
الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه ها رو داشتم میدیدم . فهمیدم معدلای زیر 16 رو ثبت نام نمیکنن . حالا نمیدونم واحدای خاصی از دانشگاه بین الملل اینجوری هستن یا همه ؟!
آیا این قانون کلی هست و من دیگه هیچ امیدی نباید داشته باشم ؟
خواهش میکنم فقط در صورت مطمئن بودن جوابمو بدید ممنون
آیا تو مصاحبه داشتن لیسانس پرستاری و تسلط کامل به انگلیسی کمکی نمیکنه این کمبود معدل رو ؟
منم لیسانس پرستاریم و دارم میخونم امسال. من با یکی از بچه های پزشکی بین الملل حرف میزدم معدلش 13 بود رتبه 2000 میگفت تهران به خاطر معدل ردش کرد ولس کرمانشاه قبول شده بود تو تکمیل ظرفیت.ورودیه 89 یا 90 بود فکر میکنم دیگه تا این حد من دیدم حالا میتونید تحقیق کنید دیگه
دم کنکوری دعا واسه پشت کنکوریا یادتون نره مخصوصا منی که سال سوممه.....:n28:pleaaazzzzzzz دوستاااااااااان:n12::n16:مممنوووووووووووووون:n12::n16::n16::n27::n28:
سلام دوستان
نمیدونم چرا اینجا این همه خلوت شده
دعا کنید بچه ها امسال سال دومم میخوام کنکور بدم.ب بین الملل هم راضی شدم امسال.
ی چیزم بگم بهتره من چن تا دوستام پارسال بین الملل دراومدن یکیشون زنجان یکیشون تبریز یکیشونم یزد و اخری هم انزلی.
از هرچهارتاشون پرسیدم چظوره درس خوندنو شرایط ک ب این نتیجه رسیدم اول انزلی بعد یزد بعدش تبریز بهترین انتخابان.اصلا اونی ک زنجان میخونه راضی نیس میگه کل شهریه رو ک یک جا داده بعدش امکانات و رفتار درست و حسابی هم ندارن.دوستان بیاید نذارید اینجا این همه خلوت باشه پارسال خیلی شلوغ بود اینجا
تغییر در شیوه ی پذیرش بین الملل ها
ایجاد پردیس خودگردان در دانشگاههای وزارت بهداشت/ نحوه پذیرش دانشجوی پولی تغییر کرد
دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی از تغییر نام شعب بین الملل دانشگاه ها به پردیس خودگردان خبر داد و گفت: شیوه پذیرش دانشجویان در پردیس های خودگردان تغییر کرده و شیوه جدید به نوعی ساماندهی پذیرش دانشجو در بخش شهریه پرداز علوم پزشکی است.
دکتر احمد خالق نژاد طبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار بود دانشگاه های علوم پزشکی که توانایی پذیرش دانشجو را دارند شعبه هایی را برای پذیرش دانشجوی خارجی و دانشجوی مازاد به عنوان شعبه بین الملل تاسیس کنند. اما در نهایت این شعبه ها تنها به پذیرش دانشجوی مازاد بر ظرفیت با پرداخت شهریه اقدام کردند.
خالق نژاد اضافه کرد: بر اساس تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت، نام شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی به نام پردیس خودگردان تغییر کرد. این تغییر در دفترچه های کنکور سال 93 در زمان پذیرش دانشجو درج می شود.
وی یادآور شد: مهمترین تغییر در پذیرش پردیس های خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی رخ داده است. از آنجایی که رشته های موجود در پردیس های خودگردان شامل رشته های دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و رشته های کارشناسی ارشد است و تقاضا برای این رشته ها حتی با پرداخت شهریه هم بالاست پذیرش از این پس به صورت متمرکز صورت می گیرد.
وی افزود: شیوه پذیرش در این شعبه ها نیز این گونه بود که افراد با رتبه های کنکور پذیرش می شدند و 5 برابر ظرفیت به دانشگاهها اعلام می شد که آن نیز شرایط مناسبی نبود چون در آنجا مصاحبه صورت می گرفت و امکان اعمال نفوذ و بی عدالتی وجود داشت.
دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از این رو از این پس فردی که برای پردیس خودگردان معرفی می شود نفر بعدی آخرین رتبه پذیرفته شده در دولتی است. به این شیوه در واقع همترازها وارد رشته های یکسان می شوند.
وی درباره ظرفیت پذیرش در پردیس های خودگردان گفت: دانشگاه هایی که دارای پردیس خودگردان هستند می توانند به اندازه 50 درصد ظرفیت پذیرش دولتی، ظرفیت مازاد برای پذیرش در پردیس خودگردان داشته باشند اما دانشگاه هایی که پردیس ندارند می توانند 10 درصد ظرفیت دولتی خود را به صورت مازاد به پذیرش شهریه پرداز اختصاص دهند که البته هر دوی این میزان باید با موافقت وزارت بهداشت و تصویب شورای گسترش اعمال شود.
خالق نژاد اظهار داشت: هدف از پردیس های خودگردان دانشگاه ها این است که با این تشکیلات آموزشی، باری از دوش دولت بردارند و نه اینکه اضافه کنند. بنابراین آن دانشگاه هایی که در زمان ایجاد شعب تشکیلاتی ایجاد کرده اند از همان برای پردیس ها نیز استفاده می کنند.
وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که تقاضا برای رشته های علوم پزشکی بسیار زیاد است اما با توجه به محدودیت پذیرش در دوره های دولتی بخشی از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بلااستفاده می ماند که ظرفیت مازاد شهریه پرداز برای استفاده از همین توانمندی دانشگاه ها بوده است.
دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی درباره وضعیت شعبی که دانشگاهها در مناطق آزاد تاسیس کرده بودند، گفت: این شعب نیز به زودی تعیین تکلیف می شوند و در مدت یکسال مسائل آنها حل می شود.
سلام میشه بگید الان این خوبه یا بد یعنی با زیر 8000 میشه قبول شد>/؟ یا امسال باید بهتر میشدیم؟نقل قول:
منظقه چند؟نمیشه گفت خوبه یا بد از چن لحاظ خوب و چن لحاظم بد.ولی بیشتر بدیش برای رتبه بالاهاستنقل قول:
بچه ها سلام توروخدا یکی کمک کنه؟ :n03:
سلام.بچه ها بياين اينجاروشلوغ كنيد تا بهم كمك كنيم.پارسال ك خيلي خوب بود..
Ho1373 دوستات ك قبول شدن چه رتبه اي داشتن؟؟چه شهري وچه رشته اي رفتن؟؟الويت چندمشون بود ك قبول شدن؟؟
كسي اينجا ميدونه امسال ك متمركز شده،ايا بازهم دوتا كد رشته بين الملل اسم مياد؟؟
كسي ميدونه اون دوتا الويت رو چه طوري حساب ميكنن؟؟يعني انتخاب اول ودوم رو نگاه ميكنن و براساس اون قبول يا رد ميشي؟؟ميشه مثلا با الويت ١٦پزشكي قبول شد يا بايدحتما الويت اول و دوم باشه ؟؟
لطفا راجب اين دوتا الويت هر چي ميدونيد بهم بگيد.
امسال ترتيب الويت دولتي و بين الملل رو باهم حساب ميكنن يا جدا؟؟؟
ترتيب دكتري و كارشناسي چي؟؟اونم جداست يا باهم حساب ميكنن؟؟
توروخداااا كمك كنيد.برا انتخاب رشته ميخواهم ،اما نميدونم چه طور الويت بزنم؟؟
بچه ها لطفا بياين..
تا ده هزار شيراز پارسال قبول شد.امسال شرايط عوض شده وكسي خيلي راجب رتبه هاي بالاي ده هزار اطلاعي نداره !!
هركس چيزي راجب انتخاب رشته چيزي ميدونه بگه؟؟؟
بچه ها كسي ميدونه الان ك بين الملل متمركز شده اگر كسي قبول بشه و نره ،از كنكور سال بعد محروم ميشه؟؟
چرا كسي جواب نميده؟؟؟
جواب همه سوالات تو اون سایتی که بالا گفتم و نظرات اون پست وبلاگ هست!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]