نقل قول:
وای :|
اینجوری که پیداس باید با همین موهای فرفری سر کنم و چاره ای ندارم :(
Printable View
نقل قول:
وای :|
اینجوری که پیداس باید با همین موهای فرفری سر کنم و چاره ای ندارم :(
سلام
بهترین مارک اتوی مو چی هست تا 150 تومن اینها ؟
میگن مکس خیلی خوبه . آره ؟
من pro-max دارم، عاليهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از پاسختوننقل قول:
ببخشید میشه بگید کدوم مدلش ؟ و اینکه دقیقن چه روشی بعد از اینکه موهاتون وقتی خشک هست موهاتون اتو میکنید ؟
دوستان یه مدت هست ریزش موی من شدید شده! قبلا زیاد به چشم نمیومد الان هر کاری میکنم یک نخ مو هم میبینم.. چیزی که مطمعنم از قبل بیشتر شده و شامپو هم الان چند سالی بود بصورت نسبتا طولانی شامپو سیر میزدم که از وقتی دیدم ریزش مو دارم شامپو رو سدر کردم که اونم فایده ای نداشت! تغذیه ای هم اوکی هستم و حمام هم میانگین هر یک روز در میان حتما میرم.. از ژل و این چیزها استفاده نمیکنم فقط به مدت 2 ماهی از کتیرا استفاده کردم حدود 6 ماه پیش!
نقل قول:
تا اونجایی که میدونم کتیرا باعث ریزش نمیشه بلکه تقویت کننده هم هست.
در کل سعی کنید از استرس دور باشید چون دلیل عمده ریزش مو استرسه،تغذیه اوکی بودن یعنی مواد غذایی که مصرف میشه علاوه بر طبیعی بودن درست مصرف بشه،زمان دریافت ویتامین های غذایی و مکمل از جمله آهن و روی ویتامین ها خیلی مهمه.
اگر موهای بلندی دارین کمی کوتاه کنید
از شامپوهای درمانی استفاده کنید مثل اکوفن که هم قرصش هست هم شامپو.
علاوه بر این اینایی که گفتم اگر آقا هستید یه پیگیری ژنتیکی بکنید چون ممکنه از یه سنی به بعد بر حسب ژنی که دارید دچار ریزش مو بشید. اگر اینجوری بود از شامپوهایی که ضد ریزش های ارٍثی هستند استفاده کنید.
من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟
اگه ارثی باشه تغذیه هیچ اثری روش نداره دکتر(متخصص مو) برید یه ازمایش خون مینویسه بعد از اون فیناستراید رو شروع میکنه ازمایش برا اینه که فیناستراید به غدد بدنتون میسازه یا خیرنقل قول:
شامپو سیر برای ریزش ارثی اثری نداره
کم خونی استرس ,شدید شستن مو(چنگ زدن با ناخن) سشوار کشیدن تمام اینها به ریزش مو کمک میکنه.
حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانینقل قول:
من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟
اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
مشکل من همینه که طبیعی نیست! روم نمیشه بعد از حموم برم بیرون از بس که موهام مثل کیف پف می کنه و داغون میشه. الان شامپو آیروکس پروویتا اف می زنم..اینی که شما گفتی رو می گیرم و امتحان می کنم..ممنون.نقل قول:
حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانی
اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
سلام
من وقتی بعد از چند روز میرم حموم خیلی موهام میریزه ولی اگه فاصله حموم رفتنم کم بشه خیلی کمتر موهام میریزه.
موهام چرب و نازک هست و هیچ چیزی به سرم نمیزنم ( ژل ، تافت ، ...)
میخواستم بدونم این دیر حموم رفتن تاثیر داره تو ریزش موهام یا اینکه فرقی نمیکنه ؟ ( مثلا بعد 4 روز یه بار برم حموم 100 تار مو میریزه ولی اگه تو 4 روز 2 بار برم حموم در مجموع 50 تار مو میریزه؟ )
سلام
برای مصرف قرص فینانستراید حتما باید آزمایش خون داد؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
بله اثر داره خصوصا اگه نوع مو چرب باشه اگه موتون ریزش هم داره شامپو گزنه irox اگه میخواین ضد ریزش مو باشه و مو خوش حالت بشه مثله اینکه واکس مو زدید alpecin استفاده کنید برا موی چرب و خشک هر نوعی که موتون هست بگیرید فقط alpecin یکم گرونه حدودا 35 تومن هستنقل قول:
حتما باید ازمایش دادنقل قول:
سلام
برای مصرف قرص فینانستراید حتما باید آزمایش خون داد؟
راستش من تا سه ماه آینده نمیتونم آزمایش بدم. تا اون موقع هم حجم بیشتری از موها میریزه. بنظرتون چه کار باید کنم؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
موهام که ریزش داره! و البته خیلی کف سرم میخاره:n13:نقل قول:
موهای برادرم هم همینطوره ، البته شدت ریزش موهاش بیشتره و چرب تر و نازک تر از من . من و اون شامپو هامون یکیه.
فرمودین برای موی چرب و ریزش مو Irox ; و Alpecin برای چی ؟!
میشه تلفظ فارسیش رو هم بنویسید.
اون خارش مربوط به شروع ریزش مو میشه خون به پیاز مو کم میرسه باعث خارش سطحی میشهنقل قول:
شامپو گزنه ایروکس خوبه مخصوص موهای چرب
لوسیون ضد ریزش موی ایروکس هم جلوی خارش رو میگیره هم ریزش مو, بعد از 6 ماه هر جای سر مو ریخته باشه موها دوباره شروع به رشد میکنه 6 ساعت باید رو سر باشه اگه طی روز نمیتونید استفاده کنید 4 ساعت قبل از خواب استفاده کنید صبح بشورید خیلی عالی هست موهای خودم چربه+ ریزش داره+ خارشم داشت الان همش برطرف شده
اون که میگید برادرتون هم موهاش میریزه پس معلومه ارثی هست یه ازمایش غدد بدید بعد با خیال راحت مصرف فیناستراید رو شروع کنید هر دوتون
شما میتونید از شامپو ها و لوسیونها و سرم مو استفاده کنید تا حدی جلوی ریزش گرفته بشه بعد 3 ماه که گفتید یه ازمایش و تمام.نقل قول:
راستش من تا سه ماه آینده نمیتونم آزمایش بدم. تا اون موقع هم حجم بیشتری از موها میریزه. بنظرتون چه کار باید کنم؟
سشوار و ژل و از این جور چیزا هم استفاده نکنید.
ممنون بابت توضیحاتنقل قول:
شما میتونید از شامپو ها و لوسیونها و سرم مو استفاده کنید تا حدی جلوی ریزش گرفته بشه بعد 3 ماه که گفتید یه ازمایش و تمام.
سشوار و ژل و از این جور چیزا هم استفاده نکنید.
والا من از ماینوکسیدیل و قرص های تقویتی استفاده کردم اما همچنان ریزش مو ادامه پیدا داره...
در حال حاضر هم دسترسی به دکتر برای معاینه مجدد و همچنین آزمایش خون ندارم. حجم مو در قسمت پشت نسبت به قبل خیلی کم شده که اگر بیش از این ریزش داشته باشه کاملا او قسمت خالی میشه...
حدود دو هفته میشه که روزی یک عدد قرص فینانستراید خوردم اما اصلا در جریان نبودم که بایستی آزمایش خون داد چون جایی هم ندیده بودم و از کسی نشنیده بودم...
حدود 9 ماه پیش پی ار پی انجام دادم که برای این منظور مقداری خون ازم گرفته شد. حالا نمیدونم آیا آزمایشی هم انجام داده اند که من پیگیر نتیجه بشوم یا کلا برای مصرف این قرص باید مجدد آزمایش بدهم...
به جز قرص فینانستراید محلول، سرم و شامپویی که تا حدی نتیجه بخش باشه و در بازار ایران موجود لطفا معرفی کنید .
سپاس
اگه خود سر مصرف بشه و به بدن نسازه باعث لاغری شدید میشه که رو غدد اثر میزارهنقل قول:
اما اصلا در جریان نبودم که بایستی آزمایش خون داد چون جایی هم ندیده بودم و از کسی نشنیده بودم.
شما اگه 2 هفته خوردی مشکلی نداشتی ادامه بده
سراغ هر دارو , لوسیون,... برید حداقل به 2 تا 3 ماه نیاز داره تا ریزش کاملا متوقف بشه خارجی ایرانی فرقی نداره
کاشت مو اخرین راه هستنقل قول:
به جز قرص فینانستراید محلول، سرم و شامپویی که تا حدی نتیجه بخش باشه و در بازار ایران موجود لطفا معرفی کنید .
یه درمان دیگه وجود داره تو ایران هم انجام میشه مقداری خون از شما میگیرن یه محلولی از خوده خون شما درست میکنن بدون چیزه اضافی بعد به قسمتی که مو ریخته تزریق میشه .
ولی بازم میگم کاشت مو ,عمل و.... از هر کسی بپرسین بلاخره یه عوارضی داره بهترین همون قرص و لوسیون هست
سلام
شنیدم برای کاشت مو باید منتظر بشی ریزش کامل بشه بعد بکاری !
به ندرت کسی زیره 30 سال ریزش موهاش کامل بشه . طرف عکساشو میبینی از 22 تا 50 سالگی همینطور ریزش داشته . هر ادمی ام که مو بخواد فکر میکنم قبل از 30 سالگی لازمش بشه بعد از 30 دیگه کی وقت داره به مو فکر کنه و کلا تو این فازا نیس .. مو بین 20 تا 30 نیازه (به نظره من)
گاهی به چشمم خورده گفتن اونایی که هنوز ریزششون کامل نشده دکتر میبینه و با توجه به شواهدی که موجوده حدس میزنه خط ریزش طرف تا کجاست .. بعد تا همونجا با استفاده از لیزر موهایی که مثلا به DHT حساس هستن رو از بین میبره و دیگه نیازی نیست تا 50 سالگی صبر کنی تا ریزش کامل بشه !!!
اگه کسی همچین کاری کرده یا شنیده یا اطمینان داره فلان جا انجام میدن بگه.
دوستان ی شامپو با کیفیت ک نرم کننده نداشته باشه معرفی کنید..موهام لخته و میخوام زبر و محکم بشن:n02:
راستی کسی میدونه شامپو نیوآ استرانگ پاور نرم کننده داره یا نه؟؟؟وقتی میزنم موهام نرم و خوش حالت میشه فقط حیف ک یکم کم پشت شدن:n27:
ترکیباتشو میذارم اگه ازون مواد خطرناک ک تو پست هایی قبلی اشاره کردید چیزی داخلش هست بگید:n24:
معرفی شامپو فاقد نرم کننده ک موهارو از حالت لختی دربیاره یادتون نره:n12::n12::n12:
اینم ترکیبات نیوآ:
aqua
sodium laureth sulfate
cocamidopropyl
betaine
sodium chloride
polyquaternium-10
oryzanol
maris sal
clycerin
peg-40
hydrogenated castor oil
citric acid
sodium benzoate
linalool
parfum
روغن آملا هندی مارک مرحبا + روغن جوجوبا برای مو خیلی عالیه
با روغن زیتون مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت یا شب تاصبح روی موهاتون بگذارید
کسی نبود جواب مارو بده؟
محمد تقی نوربالانقل قول:
برای نوبت و آدرس هم میتونی تو گوگل سرچ کنی
شامپو دارمو داروگر ک از قدیم بوده بنظرتون خوبه؟؟؟
همه میگن اونا بهتر از همه ب سر میوفته
داریم کچل میشیم..:n03:
شامپو داروگر تخم مرغی خوب هستنقل قول:
شامپو بچه هم خیلی خوبه . مارک ایروکس یا چیکو
شما باید از مواد گیاهی استفاده کنی
گیاه جینسینگ کره ای بگیر . پودر کن و با حنا (حنای بیرنگ ) و سدر و مورد مخلوط کن به موهاتون بزنید
پس از شستشو شب تا صبح محلول خرگوشک + روغن زیتون و کرچک به موهاتون بزنید ماساژ بدید تا صبح روی سرتون باشه
صبح با شامپو بچه یا تخم مرغی شستشو بدید
پس از 5 ماه اثر متفاوتی خواهید دید
سلام به دوستان
بهترین شامپو برای موهای چرب (شدید) که ریزش هم داره ، چیه ؟!
شامپو گزنه ایروکس
یا
شامپو سریتا برا موهای چرب
نقل قول:
سلام دوست عزیز
حتما کارهایی ک فرمودی انجام میدم..
فقط من پوست سرم چربه ولی موهام خشکه
شامپو بچه میتونه پوست سر رو خوب پاک کنه؟؟؟؟
چند روز پیش شامپو بچه گلرنگ زدم خیلی افتضاح بود ..
سلام دوستان.
محصولی به نام sanburst که در کانالهای ماهــــواره ای خصوصاً ناشنال جئوگرافیکِ عربی تبلیغش میشه و از 100 تا 150 دلار قیمتشه در کشورهای مختلف , چیزی نیست جز یک کلاهبرداریِ ماهــواره ای دیگه مثل 99% تبلیغات ماهــــواره ای و هیچ تاثیری برای رشد موهای ریخته نداره .
این هم یک صفحه در گوگل که مردم عرب زبان نظرات و تجاربشون رو در مورد این محصول نوشتند و تقریباً همگی میگن یا موهاشون بدتر شد یا بی تاثیر بود یا یه چند تار موی نازک دراومد اما اونها هم دوباره ریخت باوجودیکه ماهها استفاده کردند و صدها دلار از پولشون به هدر رفت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه ی این جور شامپوها و کریمها هم همش کلاهبرداریه تنها چیزی که واقعاً چند نفر رو دیدم امتحان کردند و نتیجه گرفتند همون محصول ایرانی "طلسم" هست که قبلاً هم سازنده اش اومد توی تلوزیون و خودش هم ازش استفاده میکرد و موهای پر پشتی داشت البته اینکه آیا عوارضی داره یا نه , بنده اطلاعی ندارم .
اگر کسی اینجا هست که خریده و امتحان کرده لطف کنه تجربه اش رو بنویسه .
سلامنقل قول:
شامپو بچه ی گلرنگ چی هست ؟ افتضاح
شامپو بچه ی ایروکس خیلی خوبه و متخصصان پوست هم قبولش دارند
فقط شما باید از شامپو بچه بعد از استفاده از مواد گیاهی استفاده کنی
این روغنها که گفتمتون از عطاری معتبر که خالص باشه بگیرید . البته روغنهای خالص دیگه مانند مورد و رزماری و فندق هم میتونی اضافه کنی
بعد از چند ماه معجزه میکنه و باید بور باشی ایشالا
من خودم اینا که میگمت نتایجشو دیدم و الان 9 ماه هست از هیچ شامپویی استفاده نکردم ( جز شامپو بچه که خنثی هست پی اچ ش )
در تغذیه ت هم میتونید از زینک و غذاهای حاوی مس بادام هندی خام استفاده کنی
پودر جینسینگ هم مو رو دوباره جوان میکنه و رشد میده
بله من هم موهام خشکه ولی کف سرم چرب هست . مشکلی نیست با شامپو بچه که موهاتو بشوری روغن ها و .. پاک میشه
دوستان حنا تاثیر فوقالعاده عالی داره.
البته رنگش یکم ناجور هست ولی میشه بی رنگش کرد.
سلامنقل قول:
بله
حنا فوق العاده ست . در بالا هم گفتم
البته گیاهان دیگر هم هست که کلن میشه 20 گیاه . اگر کسی خواست بگه تا نامشونو ببرم
الان تقریبا 1 ساله که حنای بیرنگ اومده بخصوص برای آقایان بسیار مناسبه
مواد گیاهی اثر گذاری طولانی تری داره ولی عوارض نداره و جواب دهی ش هم دوام بالایی داره
سلام. به نظر من حنای بی رنگ بی تاثیر .اگه میخوای حنا بزاری ولی نمیخوای موهات رنگ قرمز بگیر قهوه یا چای بزن عالی میشه:n02::n02:
حنا برا چی دقیقا خوب هست:n13:نقل قول:
اگه برا ریزش مو میگین اصلا اثر نداره (از دکتر پرسیدم)
حنا باعث خنک کنندگی مو و تقویت اون میشهنقل قول:
ابتدا باید در ریزش مو ریزش مو را متوقف کرد سپس بدنبال رشد بود
نقل قول:
سلام سالار
دمت گرم بابت راهنمایی هات..
این مواردی ک فرمودی حتما میگیرم و استفاده میکنم
من درمورد ریزش مو خیلی تحقیق کردم..چندتا نسخه قدیمی و خیلی خوب هم پیدا کردم ک خیلیا ازش نتیجه گرفتن
اگه امکانش هست آیدی یاهو یا شماره تلفنت رو تو پیام خصوصی واسم بذار ک بیشتر در ارتباط باشیم در این مورد و از تجربیات شما هم بتونیم استفاده کنیم..
نظرت در مورد سدیم لوریل سولفات چیه؟؟؟شامپو بچه ایروکس این ماده رو داره؟؟؟
چ تو سایتای خارجی چ ایرانی این ماده رو خطرناک اعلام کردن البته هنوز اثبات نشده ولی ب گفتهمتخصصین باعث ریزش مو میشه و سرطان زا هست
ک متاسفانهبیشتر شامپوها دارن
سلام.خسته نباشید.میشه لطف کنید یه شامپوی خیلی خوب واسه موهای خشک معرفی کنین.قیمت تا حدود 60تومن
یه سرم مو هم تا 20-30 ت معرفی کنین لطفا
ممنون:n16::n01:
سرم مو
کریستال اصل فرانسه
22 تومن
شامپو آووکادو و ویتامین F سینره
از هر دوتاش استفاده کردم راضی نبودم:n27:نقل قول:
من از سه سال پیش به مدت دو سال سیر کریستال میزدم و عالی بود اون موقع یه لیبل فقط روش بود که پروانه بهداشتو این چیزا بودنقل قول:
کریستال اصل فرانسه
بعد یهو دیگه گیر نیومد تا یه مدت بعدش باز اومد تو بازار که سیر با بو سیر بی بو باز خودش تقسیم میشد به دو نمونه دیگه کارخونه شیراز و اصفهان
خلاصه افتضاح شد مزخــــــرف یعنی مفتش هم گرون
شامپو زیاد عوض کردم حتی شامپوهای بالا صد هزارتومن
الان بهترین شامپو واسه من الپسین کافئین هستش
خیلی جالبه من الپسین مخصوص مو چرب که زدم سریع تر موهام چرب شد! فک کنم چون موهام نرم هستش و شامپوهای مخصوص مو چرب یکم اسیدی هستن برای موهای چربی که نرم یا نازک هستن جواب نمیده
خلاصه پیشنهاد من الپسین کافئین
مشکل اینجاست الپسین به سره همه نمیسازه