[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعات پیرامون سسک فابرگاس همچنان ادامه داد و باشگاه آرسنال نیز همچنان در تلاش است تا کاپیتان خود را در این باشگاه حفظ کند.
مرد 24 ساله آرسنال به دلیل مشکل عضلانی در جام امارات حضور نخواهد داشت اما آرسن ونگر اصرار می کند که اتفاقات این تابستان بر روی اماده سازی او تاثیر گذاشته و این مسائل هرچه زودتر باید حل شود تا وی برای فصل جدید آماده شود.
" او در این رقابت ها حضور نخواهد داشت زیرا در این لحظه او در کنار ما تمرین نکرده است. وی از یک آسیب دیدگی باز می گردد و هنوز با ما تمرین نکرده است.
شما تمام شایعاتی که پیرامون موقعیت او وجود دارد را می دانید، گمانه زنی هایی که باید به زودی تمام شود. او کاپیتان باشگاه ماست و ما باید مطمئن شویم که او وافعا بر روی این متمرکز شده تا با ما باشد.
تنها یک ضرب العجل وجود دارد که آن تا 31 آگوست است. ضرب العجل دیگر برای ما این است که همه را متمرکز داشته باشیم، بازیکنانی که واقعا به باشگاه متعهد هستند، انرژی و تمرکز من بر روی آنها می باشد.
این چیزی است که بر روی آن متمرکز شده ام، نمی توانم به موقعیت های دیگر کمک کنم زیرا تنها به من بستگی ندارد. آن به دیگر بازیکنان و دیگر باشگاه ها بستگی دارد."
بنا به گزارش ها بارسلونا یک پیشنهاد برای سسک فابرگاس ارائه داده که توسط آرسنال رد شده است بنابراین آیا آرسن ونگر منتظر پیشنهاد قابل توجهی از سوی کاتالانهاست؟؟
" صادقانه بگویم نمی دانم زیرا همانطور که گفتم این وضعیت بطور کامل در اختیار من نیست، آن به فابرگاس بستگی دارد. فکر می کنم او در لحظه ای قرار دارد که وقتی به آن فکر می کند یک نگرانی بزرگی برایش است.
همیشه گفته ام او بین دو عشق گیر کرده، باشگاهی که او وقتی خیلی جوان بود در ان حضور داشته و باشگاهی که از 16 سالگی به بعد در آن آموزش دیده و شانسی در ان بدست اورده. شخصا می تواند ان را درک کنم اما البته می خواهیم در مورد تعهد کامل او خاطر جمع شویم."
یک ذهنیت وجود دارد که می گوید آرسن ونگر باید به سسک اجازه خروج و ریسک حفظ یک بازیکن ناراضی را انجام ندهد. اما سرمربی توپچی ها اعتقاد دارد این یک نظریه خطرناک است.
" باز هم صادقانه بگویم نمی دانم زیرا این بدان معناست که هر کسی بخواهد از این باشگاه برود ما باید به او اجازه دهید، آن هم با هر قیمتی.
باید در نظر داشته باشید که برای یک انتقال به توافق هر سه طرف نیاز دارید و در پایان هر 3 طرف باید خوشحال باشند. اگر تنها دو نفر راضی باشند و یکی ناراضی جواب نخواهد داد.
ما نسبت به این باشگاه احساس مسئولیت می کنیم و من مسئول فروش بازیکنان در یک قیمت مناسب هستم یا پیشنهاد را از باشگاهم دور می کنم. و این تصمیمات تنها بخاطر خوشحالی یک بازیکن نیست.."