این هم ترکیب رسمی که اعلام شد:
MILAN - Abbiati, Abate, Thiago Silva, Mexes, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.
نکته جالب حضور ژوکوویچ در ورزشگاهه که از تیفوسی های سفت و سخت میلانه
به امید پیروزی
Printable View
این هم ترکیب رسمی که اعلام شد:
MILAN - Abbiati, Abate, Thiago Silva, Mexes, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.
نکته جالب حضور ژوکوویچ در ورزشگاهه که از تیفوسی های سفت و سخت میلانه
به امید پیروزی
فوق العاده بودیم به معنی واقعی کلمه
کاشکی اون تک به تک اخر پاتو هم گل میشد
یکی جلوی آنتونینی رو بگیره!!
تبریک به دوستداران میلان
:40:
خوب پیروزی رو تبریک میگم...واقعا چه بازی کرد میلان و چقدر خوب آلگری آرسنال رو مهار کرد
بهترین تاکتیک ممکن رو برای خنثی کردن حملات آرسنال در نظر گرفته بود
ایبرا هم که در حد یک سوپر استار بود...همه کاری کرد .
همه خوب بودن و فکر نکنم بازیکن بد توی این بازی داشتیم
خوب بازی با برد 4-0 میلان تموم شد. شخصاً بازی برام هیجان نداشت. چون هر دو تیم رو خیلی دوست دارم. ولی میلان خیلی بهتر بود. مصدوم هاش (مشخصاً بواتنگ) برگشتن و خیلی خوب بودن.
چیزی که مشخصه اینه که آرسنال این فصل تیمِ باشخصیتی هست که مربی بزرگی داره ولی بیشتر بازیکن هاش متوسط هستن و یک یا دو بازیکن خوب داره. که امروز هم آماده نبودن و روز خوبِ تیم نبود.
از اونور میلان بازیکن های بهتری داره. و امشب زلاتان واقعاً عــــــالـــــی بازی کرد. هم خوب دوید و هم درگیر شد و هم پاس های خیلی خوبی داد.
اون صحنۀ بعد از پنالتی هم جالب بود. توپ که گل شد، زلاتان داشت با فریاد زدن تماشاگر ها رو تحریک میکرد که تیم رو تشویق کنن. هم تیمی هاش هم اومدن بغلش کردن و دورش بودن. مثل یه دیوار. ولی از بالای دیوار سر و گردن زلاتان مشخص بود :31: واقعاً قدو هیکل رعنا و ورزیده ای داره.
تبریک برای برد شیرینمون
شکست تحقير آميز آرسنال در سن سيرو
ميلان با نمايشي قدرتمند توانست آرسنال را با چهار گل شکست دهد تا از همين حالا بازي برگشت در ورزشگاه امارات را بياهميت کند.
این برد در حالی اتفاق افتاد که کلارنس سیدورف در دقیقه 12 به دلیل آنچه مصدومیت از ناحیه همسترینگ به نظر میرسید جای خود را به هموطنش، اوربی امانوئلسن داد.
گلزنی میلانیها را کوین پرینس بواتنگ در دقیقه 15 آغاز کرد. او در سمت راست صاحب توپ شد و پس از کنترل آن با سینه، توپ را به زیبایی وارد دروازه حریف کرد. شوت او به تیر دروازه برخورد کرد و وارد دروازه شد و سپس از دروازه بیرون آمد. این گل با پاس آنتونیو نوچرینو زده شد.
روبینیو در دقیقه 38 فاصله را دو برابر کرد. زلاتان ایبراهیموویچ که ستاره بازی بود توپ را در شرایطی مشکوک به آفساید از امانوئلسن گرفت و آن را در موقعیتی عالی به روبینیو سپرد تا او گل دوم را بزند.
گل سوم هم در دقیقه 49 با پاس زلاتان و ضربه روبینیو زده شد. روی این گل دفاع آرسنال باز هم ضعیف عمل کرد و توماس فرمائلن هم زمین خورد و روبینیو کار چندانی برای گشودن دروازه وویچیخ اشچسنی نداشت. دروازهبان لهستانی هم واکنش چندانی نشان نداد.
بازی با ضدحملات خطرناک میلان ادامه یافت. آرسنال توپ را در دست داشت اما نمیتوانست موقعیت خلق کند و تنها خلاقیت تیری آنری و روبین فانپرسی بود که باعث میشد کریستین آبیاتی به زحمت بیفتد.
در نهایت زلاتان هم به آنچه شایستهاش بود رسید. او در دقیقه 79 با خطای آشکار یوهان جورو سرنگون شد و پنالتی حاصل را خودش با ضربهای خشک به گل چهارم تبدیل کرد.
میلان به این ترتیب صعود خود را عملا قطعی کرد و آنری هم نتوانست در آخرین بازی خود با پیراهن آرسنال کاری از پیش ببرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگري: پيروزي پر گل به معناي صعود نيست
سرمربي تيم فوتبال آ.ث ميلان گفت: 4 گل زده به آرسنال به معني قطعي شدن صعود ميلان به دور بعد نيست.
به نقل از سایت یوفا، ماسیمیلانو آلگری که شب گذشته تیمش در بازی خانگی با آرسنال انگلیس و دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به برتری 4 بر صفر رسید، اظهار داشت: اول از همه باید اذعان کنم که 4 بر صفر پیروز شدیم اما هنوز هیچ چیز در مورد صعودمان به دور بعد قطعیت ندارد. انگلیسی ها همیشه تیم های بس خطرناک و شگفت انگیزی هستند. آرسنالی ها از این رو ما را در بازی برگشت به حال خود رها نخواهند کرد. در این حال نیز باید بکوشیم در لندن نیز بازی رضایت بخشی را انجام دهیم.
او ادامه داد: نباید خیلی ذهن خود را درگیر بازی برگشت کنیم. اما از آن هم غافل نشویم. در بازی رفت نشان دادیم که در حالت درجا، چقدر توانمندی بالا داریم.
وی اضافه کرد: من از شاگردانم به خاطر بازی خوب خود قدردانی می کنم. اما فقط یک انتقاد دارم. آنها می توانستند از موقعیت های پایان بازی استفاده بهتری کنند و گل بزنند. ما راحت قادر بودیم حتی گل پنجم را به آرسنال بزنیم.
بوآتنگ لامصب تو چی هستی؟؟!!
هافبک مهاجمی؟؟!!
بازیسازی؟؟
مهاجمی؟؟
رونالدینویی که اینقدر فانتزی بازی میکنی؟؟
مالدینی که اینقدر متعصبی؟؟
گتوسویی که اینقدر جنگنده هستی؟؟
فان باستنی که اینجوری گل میزنی؟؟
جدا این بوآتنگ چیه؟
برلوسکوني:طلسم تيمهايانگليسي را شکستيم
ميلاني ها در چهار سال گذشته توسط سه تيم انگليسي از رقابت هاي ليگ قهرمانان حذف شدند اما شب گذشته با پيروزي پرگل مقابل توپچي ها، گام بلندي براي صعود برداشتند.
سیلویو برلوسکونی, مالک باشگاه میلان, بعد از پیروزی 4-0 تیمش مقابل آرسنال, اظهار امیدواری کرد که طلسم ناکامی روسونری مقابل تیم های انگلیسی شکسته شده باشد.
میلانی ها در چهار سال گذشته توسط سه تیم انگلیسی از رقابت های لیگ قهرمانان حذف شدند اما شب گذشته با پیروزی پرگل مقابل توپچی ها، گام بلندی برای صعود برداشتند.
برلوسکونی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" تیم های انگلیس برای ما به یک تابو تبدیل شده بودند؛ هرچند تیم ملی آنها سال هاست که در هیچ رقابتی به قهرمانی نرسیدند. با این وجود من مطمئنم که این بار می توانیم به دور بعد صعود کنیم.
وقتی چنین پیروزی خوبی به دست می آورید، باید خوشحال باشید. نمایش فوق العاده ای داشتیم و بسیار خوب بازی کردیم."
او همچنین در مورد ماجرای انتقال کارلوس ته وز به میلان صحبت کرد و اعلام کرد آلگری در خط حمله گزینه کافی در اختیار دارد.
" من هرگز به دنبال خرید ته وز نبودم. ما الشراوی را داریم و یک مهاجم هم از کاتانیا خریدیم (ماکسی لوپس) که یک سنتر فوروارد واقعی است."
برلوسکونی تیم بارسلونا را نیز مورد ستایش قرار داد و گفت:" من شیوه بازی بارسلونا را دوست دارم. من بارسا را به رئال ترجیح می دهم هرچند آنها در لالیگا پشت سر رئال هستند. ما هم از یوونتوس بهتر هستیم."
امانوئلسن:ميلان مي تواند قهرمان اروپا شود
ستاره هلندي معتقد است که روسونري به دنبال قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا هستند.
اوربی امانوئلسن در صحبتهایی اعلام کرد که میلان یکی از نامزدهای اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست.
میلان با برد 0-4 مقابل آرسنال در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا یک گام بزرگ به سمت مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها برداشت.
این درحالی است که روسونری با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کند ولی امانوئلسن معتقد است که درصورت بازگشت مصدومان، میلان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.
امانوئلسن در صحبتهایی گفت:« ما در بازی 4شنبه شب خارق العاده بازی کردیم و ایبرا هم فوق العاده بود. همه درمورد بارسلونا و رئال صحبت می کنند ولی اگر ما همیشه همین طور بازی کنیم، می توانیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شویم. ما باید در نظر داشته باشیم که مصدومان زیادی داریم. به بازی بواتنگ بعد از بازگشتش به میادین توجه کنید. این خودش گویای همه چیز است. زمانی که تمام بازیکنان به ترکیب تیم بازگردند، مطمئنم که می توانیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شویم.»
بازی برگشت دو تیم میلان و آرسنال روز شش مارس در امیریتس برگزار می شود.
خب مثل اینکه قدم نواک جوکوویچ عزیز هم برای میلان خوش یمن بود....موفق باشی نواک!!:40:
سولی مونتاری بازیکن غنایی میلان هم گفته که از پیوستن به میلان خیلی خوشحالم
و همچنین گفته میلان بهترین تیم سری آ نیست...بلکه بهترین تیم جهانه:31:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=
اگر سولی بتونه بازیهای خوبش روی توی جام جهانی 2010 تکرار کنه میتونه برامون مفید باشه.....حداقل دوندگی خوبی داره ....میتونه خوبی برای نیمکت باشه
بچه ها تبریک میگم بردتونو واقعا لذت بردم میلان امسال خیلی حرفا برای گفتن داره امیدوارم هر 3 تیم ایتالیایی برن مرحله بعد میلا که از الان رفته قطعا
شوچنکو: تحت تاثير بازي ميلان قرار گرفتم
آندري شوچنکو، مهاجم سابق ميلان، تحت تاثير نمايش اين تيم در ديدار چهارشنبه شب مقابل آرسنال قرار گرفت.
شاگردان آلگری در این دیدار با گل های بواتنگ، روبینیو (2 گل) و زلاتان، توپچی ها را 4-0 در هم کوبیدند و شوچنکو نمایش روسونری را مورد ستایش قرار داد.
شوچنکو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من کاملا تحت تاثیر روحیه ای که میلان به نمایش گذاشت، قرار گرفتم. اراده آنها هم من را کاملا تحت تاثیر قرار داد؛ همچنین آرامش و اعتماد به نفس آنها در بازی. آنها خیلی با اطمینان بازی می کردند.
بارسا و رئال بی تردید تیمهای بزرگی هستند اما در رقابت هایی مانند چمپونزلیگ اتفاقات زیادی می تواند رخ دهد."
شوچنکو بین سال های 1999 تا 2006 برای میلان بازی کرد و سپس به چلسی پیوست. او در فصل 09-2008 نیز به طور قرضی برای میلان بازی کرد.
سیدروف هم مثل اینکه دچار مصدومیت جدی شده!!:31:
یکی از نکات خوب بازی مقابل آرسنال همین مصدومیت سیدورف بود که خیلی به نفع میلان شد
سیدورف کلا هیچ دوندگی نداره و اصلا به تیم در کارهای دفاعی کمک نمیکنه و فقط راه میره
حضور امانوئلسون خیلی بهتر بود و کارایی بیشتری برای میلان داشت
ای وای حالا چه خاکی به سرمون بریزیم :31:نقل قول:
+
بازی لیگ این هفته تیم شنبه هست یا یکشنبه؟
چمن ورزشگاه سن سيرو تغيير ميکند
دو باشگاه ميلان و اينتر سرانجام تصميم گرفتند چمن ورزشگاه خود را تغيير دهند.
به نقل از توتو اسپورت، این دو باشگاه احتمال استفاده از چمن مصنوعی را نیز رد نکردهاند زیرا چمن این ورزشگاه در بسیاری از مواقع فصل آنطور که مورد انتظار است رشد نمیکند.
بیش از یک سال است که گفته میشود شکل حرکت توپ بر روی چمن ورزشگاه سن سیرو با سایر زمینها تفاوت دارد و توپ پس از برخورد با زمین ممکن است در مسیری غیر از مسیر معمول حرکت کند.
دو باشگاه میلان و اینتر نظرهای متفاوتی در مورد تغییر چمن ورزشگاه دارند که نظر هر کدام از این باشگاهها در این فصل بهوسیله تیمهای چزنا و نووارا اجرایی شدهاند. گفته میشود سیستم جدید چمن این ورزشگاه در فصل 14-2013 اجرا خواهد شد که ترکیبی از چمن مصنوعی و واقعی است.
باشگاه میلان از این نوع چمن در ورزشگاه تمرینی خود استفاده کرده است. این چمن روی زمین طبیعی کار گذاشته شده و چمن مصنوعی روی آن قرار داده شده است.
بازی که یکشنبه برگززار میشه و امشب فقط بازی یووه و کاتانیا برگزار میشه
یووه پتانسیل یک تساوی دیگه رو هم داره :31:
این هم لیست بازیکنان دعوت شده:
Abbiati, Amelia, Piscitelli
Thiago Silva, Antonini, Mesbah, Abate, Bonera, Ely, Zambrotta, Yepes
Ambrosini, Cristante, Muntari, Nocerino, Van Bommel, Emanuelson
El Shaarawy , Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho
بازیکنان دعوت نشده:
Nesta, Boateng e Pato
یووه برد-اینتر باخت
همچنین توپ چی های لندن هم دیشب مقابل ساندرلند شکست خوردن!!
واقعا خدا شانس بده!! تیمی که نزدیک 80-90 میلیون یورو فقط از فروش فابرگاس و نصری سود کرده...حاضر نیست 2 تا بازیکن برای تیمش بخره! مگه چقدر پول قسط ورشگاه میدن؟؟ از 20-25 میلیون یورو بیشتره؟؟
بی خیال!!!
مثل اینکه دوباره مصدومیت بوآتنگ عود کرده!!کسی خبر جدیدی نداره ازش؟؟
فعلا که وضعتیش مشخص نیست
مثل این که فردا یک تست پزشکی میده و مشکلش و زمان دوری از میادین رو هم اعلام میکنن
فقط امیدوارم جدی نباشه که به شدت به اون احتیاج داریم
پنج دقیقه دیگه بازی شروع میشه . بریم ببینیم بروبچ چکار میکنن :31:
با گلهای مونتاری 29 و امانیلسن 31 و روبینیو 55 بازی رو 3-1 بردیم
تبریک میگم
3 بر یک بازی رو بردیم!!
با گلهای مونتاری!!-امانوئلسن و روبینیو
ميلان برد و به صدر جدول بازگشت
ميلان در چارچوب هفته بيست و چهارم رقابت هاي سري Aموفق شد با نتيجه قاطع سه بر يك ميزبانش چزه نا را شكست دهد و جاي يوونتوس را با يك بازي بيشتر در صدر جدول رده بندي بگيرد.
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام هفته بيست و چهارم رقابت هاي سريA با انجام پنج ديدار پي گيري شد كه در مهمترين آنها ميلان موفق شد با نتيجه سه بر يك از سد چزه نا بگذرد و با 50 امتياز و يك بازي بيشتر نسبت به يوونتوس به صدر جدول رده بندي بازگردد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه اختصاصي چزه نا برگزار شد اين بازيكنان ميلان بودند كه با ارائه يك بازي هجومي و برتر توپ و ميدان را در اختيار گرفتند و در دقيقه 29 توسط سولي مونتاري به گل رسيدند. دو دقيقه بعد امانوئلسون گل دوم ميلان را به ثمر رساند و نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد.
با شروع نيمه دوم بازهم اين بازيكنان ميلان بودند كه بازي را بهتر آغاز كردند و در دقيقه 55 توسط روبينيو به گل رسيدند. در ادامه بازيكنان چزه نا تنها توانستند يكي از گلهاي خورده را در دقيقه 65 توسط دانيل بوديل جبران كنند و در نهايت بازي با همين نتيجه به پايان رسيد.
در ديگر ديدار مهم رم با تك گل فابيو بوريني پارما را شكست داد و با توجه به باخت اينتر با 38 امتياز به رده پنجم جدول صعود كرد.
بازيهاي اين هفته تا ساعاتي ديگر با دو ديدار به پايان مي رسد كه در آن اودينزه به مصاف كالياري مي رود و پارما از لاتزيو پذيراي مي كند
جدول رده بندي سريA
ا- ميلان 50 امتياز
2-يوونتوس 49 امتياز(يك بازي كمتر)
3-لاتزيو 42 امتياز
آلگري درآستانه بازي حساس هفته آينده مقابل يووه
سرمربي ميلان پس از پيروزي برابر چزنا از اکنون براي ديدار حساس با يوونتوس آماده ميشود.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، میلان در دیدار این هفته خود توانست با نتیجه ۳ بر یک چزنا را شکست داده و به صدر جدول برسد.
ماسیمیلیانو آلگری در این مورد گفت: از اینکه به رتبه نخست جدول رسیدیم بسیار خوشحالم. اکنون یک بازی بیش از یوونتوس انجام داده و یک امتیاز نیز بیشتر از آنها جمع کردهایم ولی از حالا یک هفته فرصت داریم تا برای دیدار حساس هفته آینده با بیانکونری آماده شویم. مطمئن هستم در بازی با یوونتوس عملکرد فوقالعادهای خواهیم داشت.
زلاتان ابراهیموویچ در دیدار برابر چزنا دومین جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشت. او یک جلسه دیگر از حضور در ترکیب تیمش محروم است و ممکن است به دیدار با یوونتوس نرسد ولی باشگاه میلان برای بخشش او درخواست تجدید نظر کرده است.
آلگری در این رابطه نیز گفت: اگر ایبرا را برای بازی با یوونتوس در اختیار داشته باشیم عالی است ولی اگر او به این بازی نرسد، بازیکنان دیگری در ترکیب تیم هستند که جای او را پر کنند. تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که منتظر جواب تجدید نظر بمانیم.
آلگری در مورد بازی با چزنا نیز گفت: تا زمانیکه گل سوم را به چزنا زدیم، عملکرد ما بسیار عالی بود. پس از آن مقداری عقب کشیدیم و به چزنا این اجازه را دادیم که به دروازه ما نزدیک شود. کار ما اشتباه بود و باید از گلزنی چزنا جلوگیری میکردیم.
کسی میدونه پرنس و پاتو به بازی مقابل یووه میرسن؟؟
آلگری گفته که وضعیت مصدومیت بواتنگ بعد از تست پزشکی روز سه شنبه مشخص میشه
امیدوارم جدی نباشه و به بازی مقابل یووه برسه که خیلی به اون احتیاج داریم
میلان هم برای محرومیت زلاتان درخواست فرجام و تجدید نظر داده و شاید محرومیت زلاتان از سه جلسه به دو جلسه کاهش پیدا کنه
اگه فرجام خواهی میلان قبول بشه زلاتان در بازی مقابل یووه حضور پیدا میکنه
گتوزو حاضر است برای میلان رایگان بازی کند!
مصاحبه گنارو گتوزو با شبکه اختصاصی باشگاه..
گنارو گتوزو در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد او تمایل دارد تا با تنظیم قراردادی جدید با باشگاه میلان برای این تیم به صورت رایگان بازی کند.
این هافبک 34 ساله به دلیل مشکل بینایی که در جریان بازی رفت در آغاز فصل برابر لاتزیو پیدا کرد هنوز نتوانسته است برای میلان رسما بازی کند و تنها بازی که او انجام داد یک بازی دوستانه برابر پاریس سنت ژرمن بود .
قرارداد وی در انتهای فصل با میلان به پایان می رسد و به نظر می رسد پیشنهاداتی به او شده است که می تواند باشگاه را ترک کند و یا به فوتبال خود خاتمه دهد.
گتوزو در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان گفت " کسانی که من را میشناسند به خوبی میدانند که من برای فوتبال زندگی می کنم و من هنوز 34 سال سن دارم و برای بازنشستگی هنوز زود است"
" برای هیجان و آدرنالین ناشی از بازی ها در زمین فوبتال دلم تنگ شده است و آماده ان هستم تا به صورت رایگان بازی کنم و من در حال حاضر این اعلام آمادگی را به نائب رئیس باشگاه میلان,گالیانی گفته ام"
" هیچ مسئله مالی وجود ندارد و من تنها می خواهم به چیزی که عاشق آن هستم بازگردم"
" اگر به من بستگی داشت هم اکنون حاضر بودم به میدان بروم و بازی کنم اما نیاز است تا دید پزشکان چه نظری دارند"
" بیماری و مشکل من بسیار عجیب است و شکست آن بسیار سخت است"
آلگري: بازي با يووه قهرمان را مشخص ميکند
سرمربي ميلان پيش از ديدار حساس تيمش مقابل يوونتوس در چارچوب هفته بيست و پنجم رقابتهاي سري A گفت که پيروز اين ديدار تا حدودي ميتواند نسبت به قهرماني در اين فصل مطمئن باشد.
ميلان در چارچوب هفته بيست و پنجم رقابتهاي سري A موفق شد با سه گل از سد ميزبانش چزهنا بگذرد و با 50 امتياز و يک بازي بيشتر نسبت به يوونتوس در صدر جدول ردهبندي قرار گيرد.
ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان پس از پايان بازي با بيان اين که از نتيجه به دست آمده و بازگشت به صدر جدول ردهبندي خوشحال است، گفت: از اين که دوباره به صدر جدول بازگشتيم خوشحاليم، اگر چه ما يک بازي بيشتر نسبت به يوونتوس داريم، اما همين که در صدر جدول هستيم، رضايت بخش و خوشحال کننده است.
بهترين سرمربي فصل گذشته سري A درباره ديدار حساس هفته آينده تيمش مقابل يوونتوس در سن سيرو گفت: براي آن ديدار حساس تقريبا يک هفته ديگر فرصت داريم. بر اين باورم که نتيجه اين ديدار قهرمان اين فصل رقابتها را مشخص خواهد کرد.
آلگري درباره احتمال غيبت زلاتان ابراهيموويچ در آن ديدار به خاطر محروميت گفت: اگر زلاتان را در اختيار داشته باشيم، حتما او را در ترکيب اصلي خواهيم گذاشت، اما اگر نتوانيم از او استفاده کنيم، گزينههاي ديگري داريم که ميتوانند جاي او را پر کنند.
"یانکولوفسکی" از فوتبال خداحافظی کرد
خبرگزاری فارس: هافبک ۳۴ ساله و اهل جمهوری چک باشگاه میلان مجبور شد از فوتبال کنارهگیری کند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، هافبک پیشین تیمهای ناپولی و اودینزه به دلیل آسیب دیدگی مجبور شد از فوتبال کنارهگیری کند.
بازیکن ملی پوش جمهوری چک که بیش از یک دهه در سری آ بازی کرده و در 250 بازی به میدان رفته است، به دلیل طولانی شدن دوران آسیب دیدگی مجبور شد از فوتبال خداحافظی کند.
یانکولوفسکی تابستان گذشته و پس از ۶ سال میلان را ترک کرد و به بانیک استراوا، باشگاهی که فوتبالش را آغاز کرد پیوست. او در ماه اکتبر (مهر) با آسیب دیدگی از ناحیه زانو روبهرو شد و تاکنون نیز نتوانسته بود برای تیمش به میدان برود.
یانکولوفسکی در این مورد گفت: خداحافظی از فوتبال درد آور است ولی من هنوز به خاطر کارهایی که تاکنون انجام دادهام بسیار خوشحالم.
این بازیکن در زمان حضور در میلان توانست به ۴ جام معتبر دست پیدا کند. او با تیم ملی کشورش نیز در ۳ تورنمنت اروپایی حضور داشت و در سال 2008 به عنوان بهترین بازیکن سال جمهوری چک انتخاب شد.
آلگری: از کار کردن با "زلاتان" لذت میبرم
خبرگزاری فارس: سرمربی میلان از کار کردن با مهاجم سوئدی تیمش لذت میبرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، زلاتان ابراهیموویچ از سال 2010 به میلان پیوسته و در ۴۸ بازی توانسته 29 گل به ثمر برساند.
ماسیمیلیانو آلگری در این زمینه گفت: ایبرا شخصیت خوبی دارد و بسیار سختکوش است. او شخصیت خود را در شیوه فکری و مدل بازی خود نشان میدهد. او همچنین در دفاع از همهچیز و همهکس در صف نخست قرار دارد.
آلگری ادامه داد: زلاتان بازیکن بسیار مهمی برای میلان است زیرا در این تیم عملکردی عالی داشته است. خوشبختانه او زمانی به میلان پیوست که من نیز به این این تیم آمدم. از کار کردن با او در روسونری لذت میبرم.
توی کانال Milan Channel اعلام شد که احتمال رسیدن پاتو به بازی مقابل یووه زیاده
ولی در مورد بواتنگ گفته شد که احتمال نرسیدن به بازی با یووه بیشتره.
البته توی روزهای آینده یک سری تست دیگه از بواتنگ گرفته میشه تا وضعیت اون بهتر و بیشتر مشخص بشه.
آلگري: پيرلو به يک چالش جديد نياز داشت
اين بازيکن 32 ساله بعد از 10 سال بازي براي ميلان، در تابستان گذشته راهي يوونتوس شد و در اين فصل يکي از بازيکنان کليدي بيانکونري بوده است.
ماکسی آلگری، سرمربی میلان معتقد است اجازه دادن به پیرلو برای جدایی از میلان در تابستان گذشته تصمیم درستی بوده است.
این بازیکن 32 ساله بعد از 10 سال بازی برای میلان، در تابستان گذشته راهی یوونتوس شد و در این فصل یکی از بازیکنان کلیدی بیانکونری بوده است. با این وجود، آلگری از اینکه این بازیکن را از دست داده، ناراحت نیست و معتقد است پیرلو به یک چالش جدید نیاز داشت.
او در گفتگو با شبکه آر تی ال گفت:" او بازیکن فوق العاده ای است و در یوونتوس بسیار خوب کار کرده است. در زندگی معمولا بعد از چند سال نیاز به تغییر دارید. او در تورین انگیزه جدیدی پیدا کرده است؛ انگیزه ای که بعد از 10 سال بازی در میلان کاهش پیدا کرده بود. اما در مورد کیفیت او تردیدی وجود ندارد."
میلان در حال حاضر با یک امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارد و هفته آینده در سن سیرو میزبان این تیم خواهد بود.
توی خبرها عنوان شده که مائورو تاسوتی یکی از کاندیده های اصلی مربیگری لاتزیو در فصل بعد به شمار میاد!
تاسوتی رو که همه میشناسیم و در پست مربیگری همیشه به عنوان کمک مربی در میلان مشغول بوده و چیزی بیشتر از ده ساله که کمک مربی میلان بوده و با انجلوتی - لئوناردو و آلگری همکاری کرده.
به هر حال هنوز واکنشی از سوی تاسوتی و میلان نسبت به این خبر دیده نشده ولی اگر هم تاسوتی از میلان رفت امیدوارم در لاتزیو موفق باشه
واقعا زحمات زیادی برای میلان کشیده و به نظرم الان صلاحیت و اعتبار رو برای سرمربی بودن رو داره
شاید زودتر از این ها هم میتونست به تیم دیگه ای بره.
در مورد بواتنگ هم پزشک میلان گفته که احتمالش هست که بواتنگ در بازی مقابل یووه حضور داشته باشه ولی یک کم سخته.
در ادامه هم اینو عنوان کرده که تست پزشکی روز جمعه مشخص میکنه که بواتنگ آمادگی حضور در زمین برابر یووه رو داره یا نه.
این رو هم اضافه کرده که مصدومیت بواتنگ به اون شدتی نیست که روزنامه ها عنوان کردن و مشکل خاصی نیست.
پس خوبه مصدومیت بواتنگ جدی نیست:31:
گفتم حتما یک ماهی دور از میادینه!!!
امیدوارم بازیکن های ما هم که فوتبالشون تموم میشه این چیزها رو از اینا یاد بگیرن. کم کسی نبود تاسوتی. ولی این همه سال صبر کرد. داخلی ها وقتی فوتبالشون تموم میشه یهو میرن میشن مربی لیگ برتری یا حتی تیم ملی. اول باید برن حتی بشن مربی نوجوانان تا ببینن میتونن موفق بشن یا نه! اصلاً متوجه نیستن که این دو تا شغل با هم تفاوت کلی دارن.نقل قول:
به هر حال، وقتی یکی این مدت طولانی تو تیمی مثل میلان کار میکنه، و احتمالاً مربی ها خیلی بیشتر از سرمربی در تمرین دادن بازیکن ها نقش دارن، دریایی از تجربه داره. منم که همیشه لاتزیو رو دوست داشتم. امیدوارم اگه رفت اونجا موفق بشه.
فن بومل: فن پرسی می تواند خرید فوق العاده ای برای میلان باشد
ستاره هلندی توپچی ها تا سال 2013 با آرسنال قرارداد دارد و تاکنون از مذاکره برای تمدید قرارداد خودداری کرده است
سایت گل- مارک فن بومل، هافبک باتجربه میلان، معتقد است رابین فن پرسی می تواند خرید بسیار خوبی برای روسونری باشد.
ستاره هلندی توپچی ها تا سال 2013 با این باشگاه قرارداد دارد و تاکنون از مذاکره برای تمدید قرارداد خودداری کرده است و همین مسئله شایعات در مورد جدایی او از این باشگاه را تقویت کرده است.
آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، بعد از دیدار هفته گذشته میلان مقابل آرسنال فن پرسی را مورد ستایش قرار داد و اکنون فن بومل در مورد هم تیمی اش در تیم ملی هلند صحبت کرده است.
او در گفتگو با ایل جورنو گفت:" فن پرسی بازیکن فوق العاده ایاست. او کیفیت بالایی دارد می تواند خرید فوق العاده ای برای میلان باشد."
این در حالی است که آرسنالی مصمم هستند هر طور شده این بازیکن را در امیریتس نگه دارند و میلانی ها برای خرید فن پرسی کار دشواری دارند
اگر بتونن این ژاوی گارسیا رو بگیرن میتونه جایگزینی خوبی برای آمبرو و گتوسو باشه
دقیقا مثال بجایی بودنقل قول:
امیدوارم بازیکن های ما هم که فوتبالشون تموم میشه این چیزها رو از اینا یاد بگیرن. کم کسی نبود تاسوتی. ولی این همه سال صبر کرد. داخلی ها وقتی فوتبالشون تموم میشه یهو میرن میشن مربی لیگ برتری یا حتی تیم ملی. اول باید برن حتی بشن مربی نوجوانان تا ببینن میتونن موفق بشن یا نه! اصلاً متوجه نیستن که این دو تا شغل با هم تفاوت کلی دارن.
به هر حال، وقتی یکی این مدت طولانی تو تیمی مثل میلان کار میکنه، و احتمالاً مربی ها خیلی بیشتر از سرمربی در تمرین دادن بازیکن ها نقش دارن، دریایی از تجربه داره. منم که همیشه لاتزیو رو دوست داشتم. امیدوارم اگه رفت اونجا موفق بشه.
اینجاست که فرهنگ و طرز تفکر فوتبالی بیشتر خودش رو نشون میده و مشخص میشه برای چی در اروپا اینقدر فوتبال پیشرفت کرده ولی در ایران ...
حالا مربی شدن بماند من موندم این افراد به اصطلاح کارشناس فوتبالی روی چه معیاری انتخاب میشن؟!
تقوی - انصاری فرد - درخشان و ... که بارها دیده شده برای بازیهای بزرگ اروپایی انتخاب میشن!
خوشبختانه هیچ اطلاع درست و حسابی هم ندارن و فقط از شرایط اون روز تیم تا حدودی اطلاع دارن (لیست بازیکنان دعوت شده که اون هم شبکه سه به اونا میده)
آره بازیکن خوبیه و پیشرفت زیادی کرده اصلا با بازیکنی که در رئال بود قابل مقایسه نیستنقل قول:
اگر بتونن این ژاوی گارسیا رو بگیرن میتونه جایگزینی خوبی برای آمبرو و گتوسو باشه
البته برای خریدش کار سختی داریم چون دو تیم منچتسر یوناتید و آرسنال هم دنبال این بازیکن هستن
فرجام خواهي زلاتان پذيرفته نشد
به اين ترتيب اين مهاجم سوئدي نمي تواند تيمش را در ديدار شنبه شب مقابل يوونتوس در سري آ همراهي کند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا فرجام خواهی باشگاه میلان در مورد کاهش محرومیت 3 جلسه ای زلاتان ابراهیموویچ را رد کرد.
به این ترتیب این مهاجم سوئدی نمی تواند تیمش را در دیدار شنبه شب مقابل یوونتوس در سری آ همراهی کند. زلاتان در دیدار تیمش مقابل ناپولی به دلیل ضربه ای که به صورت سالواتوره آرونیکا زد، از بازی اخراج و سپس با محرومیتی 3 جلسه ای روبرو شد.
باشگاه میلان با اعلام اینکه حرکت این بازیکن چندان خشونت آمیر نبود از کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا خواسته بود محرومیت این او را به 2 جلسه کاهش دهد.
اما امروز اعلام شد که محرومیت سه جلسه ای زلاتان به قوت خود باقی است و او نمی تواند تیمش را در دیدار حساس مقابل یوونتوس که می تواند در سرنوشت قهرمانی تاثیرگذار باشد، همراهی کند.
یوونتوس در این فصل دو بار با نتایج 2-0 و 2-1 میلان را شکست داد.
ميلان درصدد جذب فان پرسي نيست
آدريانو گالياني مدير اجرايي ميلان تأكيد كرد، تيم تصميمي به جذب روبين فان پرسي مهاجم آرسنال ندارد
به نقل از خبرگزاري گازيتا روسيه، پس از آنكه مطبوعات ايتاليايي شايعه كردند فان پرسي به زودي به ميلان خواهد پيوست، گالياني تمامي اخبار را تكذيب كرد و گفت: فان پرسي بازيكن فوق العاده اي است كه من از وي خوشم مي آيد. اما اين بدان معني نيست كه ما تمايل داريم تا او را در اختيار بگيريم.
بنابراين گزارش، پس از ديدار آرسنال مقابل ميلان در چارچوب ليگ قهرمانان و شكست سنگين اين تيم مقابل روسونريها، زلاتان ابراهميووچ به فان پرسي توصيه كرد تا آرسنال را ترك كند و به ميلان بپيوندد.
ازآن پس مطبوعات شايعه حكردند ميلان قصد جذب فان پرسي را دارد.
ايبرا ديدار با يووه را از دست داد
مهاجم ميلان بازي حساس تيمش با يوونتوس را از دست داد.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، زلاتان ابراهیموویچ که در دیدار میلان و ناپولی با دست به صورت سالواتوره آرونیکا ضربه زده بود، در دیدار با یوونتوس سومین جلسه محرومیت خود را پشت سر خواهد گذاشت.
ایبرا در آن بازی از زمین اخراج شد و پس از آن کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا وی را 3 جلسه از همراهی تیمش محروم کرد. در ادامه سران باشگاه یوونتوس که دیدند مهاجم خود را در دیدار با یوونتوس در اختیار نخواهند داشت، درخواست کاهش محرومیت وی را به فدراسیون فوتبال ارائه کردند تا زلاتان بتواند در بازی با یووه به میدان برود.
کمیته انضباطی فوتبال ایتالیا با رد درخواست باشگاه میلان در مورد بخشش ابراهیموویچ اعلام کرده وی در دیدار با یوونتوس نیز نمی تواند میلان را همراهی کند. میلان پس از آن که درخواست بخشش مهاجمش مورد قبول واقع نشد در بیانیه ای اعلام کرد: این عادلانه نیست زیرا حرکت زلاتان به عنوان یک حرکت غیر ورزشی شدید در نظر گرفته شده که به عقیده ما این چنین نیست. حرکت او غیر ورزشی بوده ولی خشن نبوده است.
توقع این یوونتوس را نداشتم / فن پرسی مناسب میلان است
مصاحبه کامل تیاگو سیلوا با کوریره دلا اسپورت..
تیاگو سیلوا ستاره قلب دفاعی روسونری ها در تازه ترین صحبت های خود ادعا می کند از اینکه یوونتوس در این فصل یه یک مدعی مبدل گشته است بسیار سورپرایز شده است.
این دو تیم باید شنبه شب از هفته 25 سری آ ایتالیا در ورزشگاه سن سیرو به مصاف هم بروند و این در حالی است که میلان با یک بازی و 1 امتیاز بیشتر نسب به یوونتوس در صدر قرار دارد.
این برزیلی در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت " اگر بخواهم صادق باشم انتظار این یووه قدرمند را نداشتم"
" بیانکوری ها در این فصل نشان داده اند که ترکیبی از بازیکنان با کیفیت و قدرتمند دارند و همچنین مربی بسیار قدرتمندی چون آنتونیو کونته"
" آن ها عملکر بسیار عالی داشته اند اما می توانیم آن را شکست دهیم"
روسونری ها در حالی به مصاف یوونتوس می رند که در این فصل طی دو بار که به روبروی این تیم قرار گرفته اند,در دور رفت سری آ شکست 2-0 و در دور رفت جام حذفی نیز شکست 2-1 متحمل شدند.
" ما باید میزان اشتباهات خود در بازی برابر آن ها را کاهش دهیم چرا که ما همیشه بیش از حد برابر یوونتوس مرتکب اشباه می شویم که این بسیار عجیب و غریب است"
" یووه تیم بسیار خطرناکی است چرا که آن ها آماده هستند تا از کوچکترین اشتباهات شما برای گلزنی استفاده کنند"
" آن ها در ضد حمله بسیار سریع هستند و با روحیه متفاوتی برابر ما حاضر می شوند "
" ما باید در زمین توجه خود را بر تمام بازیکنان یوونتوس متمرکز کنیم و نه تنها پیرلو و باید گفت که پیرلو یک عنصر مهم تیم است که بازی ها با توجه به او پیش می رود"
سیلوا همچنین در رابطه با ون پرسی مهاجم آرسنالی که شایعاتی مبنی بر حضور او در تابستان وجود دارد نیز صحبت هایی به میان آورد.
" او یک قهرمان است و تما قهرمان ها برای میلان بسیار مفید هستند"
" او توانایی این را دارد تا با حرکات مختلف خود مدافعان حریف را گیج کند و به دردسر بندازد"
" از جهتی او مرا یاد اینزاگی میاندازد کسی که به مانند فن پرسی می تواند در زمین بسیار برای حریفان آسیب پذیر باشد"